29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak co koncert líbil se?
Majko, hrozně moc díky
Pag, ráda jsem Tě poznala a taky díky moc
Bylo to nepopsatelně úžasné, ještě teď mám v sobě nepopsatelnou směs emocí z toho všeho. Neuvěřitelné, báječné, dojemné, povzbující, no prostě geniální...
Není tady
Čoveče, tobě by prospělo víc takových koncertů ... měla bys rychle naplánovat nějakej další
Není tady
Míšo, nebůj, plánujeme.
Další meta - muzikál Touha, premiéra v září.
Mezitím drobné mezimety.
Míša Kulička napsal(a):
Čoveče, tobě by prospělo víc takových koncertů ... měla bys rychle naplánovat nějakej další
Třeba na Moravě...
Alosek napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Třeba na Moravě...
![]()
Jj
Není tady
Zdravím, chtěl bych jen říct, že jsem (pravda, donucen několika jistými okolnostmi) konečně překonal strach a podstoupil test na HIV... je to v pohodě, naštěstí, ale přece jen jsem změnil názor - zatímco ještě nedávno jsem nad tím mával rukou, jako že "se mě to netýká", dneska bych fakt každému, kdo si není úplně jistý (a to si nejste skoro nikdy) doporučil, ať jde do toho... ta jistota stojí za ten týden (a v mém případě čtrnáct dní) strachu.
Není tady
Tak se hlásím, že jsem to pálení přežila
Koncert opravdu perfektní.
Majkafo, synek se ti fakt povedl, vyprávěla jsem o něm chlapci, jak je synek úžasný a milý, přátelský a hezký... napřed nadšeně poslouchal, ale když se dozvěděl, že letos maturuje, tak změnil výraz a ...asi jej nemá rád.
Oxi, moc děkuji za přespání, (i tebe chlapec nemá rád) místo toho, aby ti byl vděčný, že jsi se o mě báječně postaral a to ranní kafíčko, to sedlo, díky. No jen se ptal, tys fakt spala u CHLAPA?
Estel, tak už mám auto! Dokonce jsem celkem bez problémů dojela kolonama až do Delvity v Brně a pak domů, super. Z obchodu jsem nadšeně volala tetě i chlapci, jestli nechtějí něco koupit, že jsem autem
Ještě je musím přihlásit a pak už budu brázdit silnice!
Chtěla jsem vyjet už dnes, ale došli jsme z pálení ve tři, a ráno (vstávala jsem na brigádu) se mi ještě motala hlava. Ale bylo to fajn, špekáčky, ohýnek, miluju oboje!
Ráda jsem tě poznala, jsi nádherná
Není tady
Pag
Blahopřeji k autíčku. Jsi skvělá. Moc ráda jsem tě zase viděla.
Virtual_Boyfriend moc, moc, moc gratuluju k dobrému výsledku
Moravu beru!!! Kdy?
Pag, super!!! Ať autíčko dlouho a dobře slouží Pochlubila ses chlapci, jak mladě vypadáš
Všechny zdravím, je tam tak nááádherně
Není tady
Estel, ahooj, taky zdravím.
Jsem v práci, ale dneska je klid a tak si dělám poflakovací pracovní den.
Mým holkám jsem dala dovču, udělám nezbytně nutné věci a budu si číst na babi a tak.
Já se jedu poflakovat do práce až za 2 hoďky Tedy doufám, že budou hodní, dneska nemám zrovna dvakrát moc sil odtrhávat je od sebe, kdyby se prali jako předevčírem kolegyni
Není tady
Estela napsal(a):
Moravu beru!!! Kdy?
Od 6.června kdykoliv
Není tady
Estel, pozdravuje tě b.
Neboj se. Ani v noci, když spíš.
Ahojky, přeji krásný slunečný den
Míšo: Dobrá, dobrá, v červnu
Poslušně hlásím, že jsem v práci přežila a měla super pokec s kolegyní, pár lidí je tam super, je to bomba
Jinak ale nic moc. Chjo, zase na mne skočila depka jako kráva Jak je možné, že je to v poslední době spojené s počasím? Jakože je krásně, snad nejhezčí počasí letos a mně je psychicky tak strašně? V poslední době to pozoruju čím je venku líp, tím je mi hůř, no já bych potřebovala fakt do d*žky
Moc se lituju, závidím všem, kteří vypadli na chaty či jinam a deptám se, že jsem sama, zalezlá doma. Ani Krakí nemám a samotnou venku mne to nebaví. Včera jsem se byla projít, všude párečky, partičky a já jsem si připadala jako nejosamělejší člověk na téhle planetě . A dneska, tak hodinu v kuse jsem sebelítostně bulela a skuhrala, že chci být zdravá... No, nakopat p*del bych potřebovala Jdu něco dělat, abych se z toho trochu vykopala...
Není tady
Safra Káčo, copa je s tebou?
Hele v pátek si beru dovču, takže od čtvrtka do neděle můžu být tvoja. Stačí sednout do žluťáska, dojet do Brna a tam už si tě vyzvednu, ju? Pozvem k nám Moravandy a pořádně to rozjedem, spácháme nějakej ten výlet a tak... A v neděli tě zase naložíme v Brně do žluťáska
Jen ti nesmí vadit má poněkud chotická domácnost.
Není tady
Míši, děkuji moc za pozvání, přijela bych ráda. Jenom na otočku, bo musím v sobotu do práce, ale pokud by se to hodilo a neotravovala bych, přijela bych ráááda
Jsem magor...
Není tady
Všichni jsme magoři, proto je na světě tak hezky!
Přijedu taky, doufám, že mi do toho nic nevleze. Těším se!
Není tady
... Už se na vás těším
http://www.studentagency.cz/mainpage.ph … edat+spoje
Magoři jsme tu všeci
Není tady
Ježiš, ja tento týždeň pracujem každý deň , inak by som sa míleráda pridala...
Není tady
Jé to by bylo fajn ... Ale nejni všem dnům konec a nemusí to být jediná výprava na Moravu, že jo Kačko?
Není tady