Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 25. 4. 2008 14:44

majkafa
Host

Re: Nevyléčitelná nemoc, co dělat?

Oxi, ďakujem. Máme si vziať spacáky?
Estel, jupíí. Zítra přivezu  tamto wink , jsou to krásné pohádky. Budou se ti líbit.

#952 25. 4. 2008 14:45

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Spacaky ... asi nieje potreba.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#953 26. 4. 2008 0:33

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Chjo, proč je mi furt tak blbě??? Proč se kurňa nemůže udělat líp...
Dneska jsem přemýšlela, vím, že si tak nějak za všechno můžu sama, ale toto nechci sad A to bych měla jít zítra do práce grater Jestli nedorazím, opět si všechno po*eru... Aspoň na něco mám talent...
Tento měsíc je asi poslední tady v bytě, od května, maximálně června, stěhování... Jestli jsem tady sama, tak tam, kam se přestěhuju budu minimálně na nepřátelském území, dá li se to tak říct...
Já se fak z toho po*eru sad
No, co na to říct, hold si za všechno můžu sama, tak si stěžovat nemůžu... Ale myslím na to, co by se dalo dělat v pátek večer a musím se přiznat, že tiše závidím...
Ale co, snad bude líp. Snad si zase začnu užívat pátky a tak... Uvidíme...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#954 26. 4. 2008 7:43

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

A kam se budeš stěhovat?

Není tady

#955 26. 4. 2008 7:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bohužel, k rodičům, nic jiného se nadá dělat a vzhledem k tomu, že se po pěti minutách společného kontaktu vraždíme, bude to strašné sad Teď jsem mohla před nima prchnout, kdykoliv to bylo potřeba (po těch 5-ti minutách) a teď tam budu na stálo?!? Ty voe, to bude hrozné grater
Fakt se z toho po*eru sad

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#956 26. 4. 2008 7:57

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Bohužel, k rodičům, nic jiného se nadá dělat a vzhledem k tomu, že se po pěti minutách společného kontaktu vraždíme, bude to strašné sad Teď jsem mohla před nima prchnout, kdykoliv to bylo potřeba (po těch 5-ti minutách) a teď tam budu na stálo?!? Ty voe, to bude hrozné grater
Fakt se z toho po*eru sad

To snad ne :-) A když jo, tak se tvař že je Ti strašně špatně a oni to snad po Tobě uklidí :-)

Přeju Ti hodně pevných nervů s rodiči, ale když se nedá nic dělat, tak se nedá nic dělat. Já bych taky nechtěla bydlet s rodiči, ale vím, že kdyby to bylo nezbytně nutný, tak by to prostě nějak šlo...

To půjde, neboj :-)

Hlavně se před nima nepřetvařuj že je Ti dobře, když Ti budeš patně - to bych se moc divila, kdyby na Tebe byli oškliví, když uvidí že je Ti zle... přece jenom to jsou rodiče... to spolužití  může být přínostný pro rodiče i pro Tebe - pokud se teda nepovraždíte jak píšeš :-)

Budeš tam mít vlastní pokoj?

Není tady

#957 26. 4. 2008 8:04

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, pokoj tam mít budu, to je v klidu.
Neumím si to představit, po 10-ti letech se tam vrátit... Navíc strašlivě chlastají a mně to dost vadí a bydlet s nimi, no bude to běs...
Mám je moc ráda, ale když bydlejí jinde a když se vidíme, jenom, když to všichni chceme...
No, uvidíme...

Není tady

#958 26. 4. 2008 8:09

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Jo, pokoj tam mít budu, to je v klidu.
Neumím si to představit, po 10-ti letech se tam vrátit... Navíc strašlivě chlastají a mně to dost vadí a bydlet s nimi, no bude to běs...
Mám je moc ráda, ale když bydlejí jinde a když se vidíme, jenom, když to všichni chceme...
No, uvidíme...

Tak to je dobrý, když budeš mít vlastní pokoj... když Ti budou lízt na nervy, tak se prostě zamkneš.
No snad nepijou tolik, aby Ti v alkoholickém opojení nějak ubližovali...
A budeš tam s nima bydlet sama, nebo s nima bydlí i brácha? Nebo jenom Ty plus rodiče... a co pes, toho si bereš k rodičům taky?

U mě to je už vlastně taky 10 let, když jsem šla na kolej... a od tý doby bydlím v Praze.
Možná se bojíš, že to bude s rodičema stejný jako před 10 lety, ale myslím, že nebude -  nevstoupíš 2x do stejné řeky... minimálně Ty ses hodně změnila, tak ty vztahy se taky musely změnit - snad k lepšímu :-) Rodiče jsou dnes už taky jiní... :-)

Neztrácej naději, ono to nějak půjde!

Upravil(a) Martinka1 (26. 4. 2008 8:10)

Není tady

#959 26. 4. 2008 16:42

majkafa
Host

Estel, už jsme v Ř. a pečeme dort. Když bude hotovo, volááám. pussa

#960 26. 4. 2008 18:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile Vidím, že na Depe vyhasína kozub preot, že všekto sa presťahovlao sem... Teda, Estelka, ty máš ale charizmu - si sem pritiahla toľko ľudí... a takých super. wink Dúfam, že si to užívaš.
Iak, ja s anaopak idem sťahovať od rodičov preč, ale musím ti napísať, že mi bude asi aj trochu smutno. Asi sa budem na víkendy ťahať domov ako sopel(to je to zlato v nose... lol ). Dá sa to, ja som šla k našim po 10 rokoch u frajera len s igelitkami roll a mala som všelijaké pocity, ale prvých pár rokov bolo vcelku fajn. To až neskôr sa situácia začala vyhrocovať; a verím, že ty si to časom uspokojivo vyriešiš. Ber to ako prechodné riešenie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#961 26. 4. 2008 22:41

majkafa
Host

Estel, děkujeme za krásný večer. Jeden z těch, na které se nezapomíná. pussahjarta

#962 27. 4. 2008 18:43

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Majko, to já moc děkuju pussa Za všechno... Za Kvasku, teda nadchla mne. Once jsem ještě neviděla, ale chystám se smile

Dneska taky paráda!!! I když je blbě a člověk má pohodu a krásný den, je to hned snesitelnější... tummenupp

Není tady

#963 27. 4. 2008 22:01

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Jo jo, taky jsi opálená ?? va My máme rudý obličeje a ruce !!  tummenupp Všecko vykouklo až večer...lituju, že jsem se nesvlíkla jako Ema.. vissla byla bych bez chyby.. big_smile Bylo to poetické odpoledne stoltstoltstolt díky hjartapussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#964 28. 4. 2008 9:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Káťo.

taky jsem trochu chycená. Klasika. První sluníčko a já se splálím. A to jsem měla jen venku ruce a nohy. Večer jsem to trochu cítila. Já a sluníčko nejsem moc dobrý kámoši. Diky za něj,ale když je prudké, měním se v červené rajče, které pozdějí popraská a "vyteče"
Vy jste byly s Majkou na koncertě Landy? Nebo jsem to blbě pochopila? Nebo jsi byla z Daky buřtíkovat?
Já jsem se odhodlala jet na školičku k Pan. Ze zvědavosti. Dobré. Ale připadala jsem si fyzicky děsně unavená. Více,než fyzicky...

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#965 28. 4. 2008 11:08

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

ja mam spaleny jedno rameno a pruh na nem kapitulation
A prcek?jako vzdy hned hnedej:)

Upravil(a) elementgirl (28. 4. 2008 11:26)

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#966 28. 4. 2008 11:09

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Jo jo, taky jsi opálená ?? va My máme rudý obličeje a ruce !!  tummenupp Všecko vykouklo až večer...lituju, že jsem se nesvlíkla jako Ema.. vissla byla bych bez chyby.. big_smile Bylo to poetické odpoledne stoltstoltstolt díky hjartapussa

Hele tak pro priste se svliknout musis ,uz kvuli tomu poetickemu odpoledni lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#967 28. 4. 2008 21:42

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky smile
Klubko, konzert je až zítra smile Spálená, no, to nejsem, ono se moc spálit v zimní bundě nejde lol Ale, bylo mi teplo a jednu chvíli jsem dokonce byla jenom ve svetru gloria A ksicht? Pořád zeleno-červený vissla
Ale i za starých dobrých časů, kdy pro mne teplota nad 19 stupňů byla neskousnutelným vedrem, jsem vždycky taky jenom zrudla a o hnědém opálení si nechávala jen zdát...
Dneska mám za sebou opravdu perný den, to teda zase jo... Schůze, doktor, skupina, procházka, návštěva u rodičů... Tedy, konstatovala jsem, že tam se opravdu, ale opravdu stěhovat bude prů..r, protože opravdu po pár minutách kontaktu jsem měla dost... Ty jo, nepředstavitelné kapitulation
Jsem tvor, který je spíše flegmatický, opravdu mne většinou jen tak něco nenas.re, ale po pár minutách dneska jsem měla slovník, za který by se i dlaždič styděl... Ty jo, my se nějak nevydýcháváme.
Po tom, co jsem si vyslechla na svou osobu, jako by mi hráblo, úplně se vrátilo to ze starých časů, kdy se ožrali jak dogy a pak stačilo málo k vyvolání průšvihu... Ty jo, úplně se mi vrátily pocity, kdy do nás otec kopal, snažil se ve vaně naučit dýchat pod vodou a podobné laskominky, které se ani popsat nedají... Fakt jak flash-backové stavy...
Navíc mátinka zapla plynový sporák, nezapálila ho a plyn vesele unikal... Když jsem to zjistila a vypla to, pak jí to říkala, spustila, že už jsem dementní, že jsem to musela udělat já a podobně... No, veselá návštěva, opravdu jo...
Teď sedim, opět bulim-i když bych měla být zvyklá, že... Nejhorší je, že to nejsou oni, že je to ten chlast... Kdyby byli hrozní od přírody, dá se to pobrat, ale takto nee...
No co, musím to nějak pobrat, jinak to nepůjde...

Není tady

#968 28. 4. 2008 21:57

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

to víš, že to půjde... musí...
jinak doufám, že si chytáš ty pohádky z Brna smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#969 28. 4. 2008 21:58

Sirius
Host

Estelinko...je to zlé když někdo propadne pití. Znám to z vlastní zkušenosti, neměl jsem též radostné dětství, sice to co Ty jsem nezažíval, alespoň ne v takové míře jak píšeš. Hlavu vzhůru holka. Pomohl bych, kdyby bylo jak.

#970 28. 4. 2008 22:11

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

POHÁDKY z Brna, paráda smile tummenupp
No, taky bych jim ráda pomohla, rodičům, kdyby chtěli, kdybych mohla... Ale co se dá dělat, že?!? Ničej sebe, svoje zdraví, své blízké... Chjo, chjo... Co naděláme, že?
Kdyby byli zlí, řeknu si, že to jsou parchanti a neřeším, ale to oni právě nejsou...

Není tady

#971 29. 4. 2008 7:48

majkafa
Host

Estel, v B. je spousta místa. V bytě i jinde. wink pussa

#972 29. 4. 2008 11:33

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dneska se moc těším!!! Strašně moc... Pořád čekám, kdy se co semela, že to nevyjde, v poslední době mi moc věcí nevychází, vlastně to je můj život. cool Co kdyby třeba došlo k invazi UFO, to by konzert asi nebyl, co? lollollol

Není tady

#973 29. 4. 2008 11:39

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Estela napsal(a):

Dneska se moc těším!!! Strašně moc... Pořád čekám, kdy se co semela, že to nevyjde, v poslední době mi moc věcí nevychází, vlastně to je můj život. cool Co kdyby třeba došlo k invazi UFO, to by konzert asi nebyl, co? lollollol

Hele prestan uz plasit Kačí nebo to ufo privolas lol Proste to vyjde a bude to super,protoze budu drzet pesti vissla lol

Upravil(a) elementgirl (29. 4. 2008 11:41)

Není tady

#974 29. 4. 2008 11:39

majkafa
Host

Koncert bude.
I kdyby UFO padaly! lol

#975 30. 4. 2008 7:10

majkafa
Host

Estel, Pag, dobré ráno, až se vzbudíte.
Děkuji za večer, kdy mě mrazilo. Nepopsatelné pocity. Mám vás ráda. pussa

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí