|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Klubko, děkuji
jen seklý záda, ale nechtělo se to uvolnit....řekla bych, že se mi můj organismus snažil jemně sdělit "seď na pr... a nehejbej se"
Ale pomalu se to lepší, jen ješte nevydržím dlouho stát, nebo jít.
Estelíno, jak je dneska? 
Upravil(a) lupina montana (23. 4. 2008 15:14)
Není tady
Záda jsou prevít. To chápu,vyřadí to člověka ze hry na dlouho. Jo mě to taky bolí jako čert a to jsem od "fochu". Jenže se sama nenamasíruju. Tak se různě doma kroutím jako žížala po míči a podlaze,křupu sebou a ráno je to zase setejný. No nic. S hypter lordozou a artrozou toho moc nenadělám. Ale nějak ve 30ti se s tím nechci smířit, že by tak rychle končil aktivní sport.
Estel, já vím, že opiáty nic moc. Ale ty drogy jsou taky někdy fajn:))) Já to milovala v nemocnici. Vím, že kdybych se dostala k morfiu, tak jsem jasná. Občas si zafetit neva 
Není tady
Ahojky...
Tak, bolesti byly tak strašné, že jsem se dobrovolně nechala odvést sanitkou do špitálu. Jenomže, to bych ani nebyla já, jen to trochu povolí a Estelce se tam zase nelíbí, navíc má nějakou práci, tak jim prchne 
Nee, vážně, už se mi udělalo líp a navíc, mne jen tak nedostanou, tak jsem jim podepsala revers a už jsem zase zpátky...I když řvali...
Zatím se všichni mějte a i když mi není zrovna dobře, vím, že bude hůř a tento současný stav se dá považovat za dobrý, tož je a bude dobře, že?!?
Estelka prchne, kdykoliv se jen trochu dá...
Držte prosím palečky, ať se dá co nejdéle...
Není tady

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Estelko
Máš SZ.
Estela napsal(a):
a i když mi není zrovna dobře, vím, že bude hůř
Estelíno, neblbni. Slovo má strašlivou moc a když řekneš, že BUDE hůř, tak taky bude. Jestli chceš, aby bylo líp, říkej si DNESKA JE MI DOCELA DOBŘE, HIML....TAK NĚJAK O KOUSEK LÍP, NEŽ VČERA, CO?
A žádný, že až před Zologoškou
Tělo má ohromnou vůli k životu a když mu do toho mozek nekecá, tak je víceméně vpořádku.
Jo a když si zopákneš tuhle hezkou větičku, jak je ti o kousek líp a dočkáš se náhodou bouřlivé reakce, nelekni se
to je noumální, Úďo...je to jen nezvyk 
Není tady
Estelko, dnes jsem si koupila náádhernou knížku. Informace v ní jsou mi známé, ale ta knížka vysílá tak krásnou energii, že jsem neodolala. Moc Tě prosím kup si ji. Dá se objednat i přes internet - www.eruditus.cz a jemnuje se Secret od Rhondy Byrne. Zdravím a posílám sílu 
Není tady
Tož jsem realista, bude hůř, jasně, že bude, ale neřekla jsem kdy... Co třeba za 10, 15 let?!?
Ty jo, i když je mi teď přííííšerně, jsem celá, žiju a tak... Nedám se... Když můžou jiní, můžu i já a teda, i když nejsem žádná STAR, nedám se jen tak... Se mnou si ještě užijou... Mno a Vy taky, to se teda těšte (bojte
)
Není tady
Estelko, zatínám i chodidla, by těch pěstí co nosí štěstí bylo co nejvíce. Drž se princezno.

Estelko,...si plná síly a to je dobře. 
Jen tak dál..
čloěk se nesmí jen tak dát...
Není tady
To si čuď, že se taky těšíme, že tu budeš "strašit" ještě s námí 

Není tady
Katko, vem si ty prášky. Vykašli se na všechno okolo, na nějaký přesudky, že to je oblbovák a bla bla bla. Jdi si jednu střelit. Šup!!!
Myslím, že ti je zle,když už jsi volala sanitku!
Není tady
Klubko napsal(a):
Vykašli se na všechno okolo, na nějaký přesudky, že to je oblbovák a bla bla bla.

to niesu predsudky. To je realita. Je to navykovy oblbovak.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi, nejsem blbá. Ale pokud ti je zle, tak má smysl se stále trápit a oddalovat to, když víš, že stejně jednou na tom skončíš?
Dobrý, já taky nejsem zastánce narkotik. Když mě bolí i pitomá hlava, tak se jdu raději projít. Ale jsou prostě stavy,kdy ta bolest je velká.
Musím říci, že po chemoterapii, jsem si klidně šla ten prášek na spaní dát, abych se po tom maratonu zvracení přes celý den a bolestí konečně vyspala.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale pokud ti je zle, tak má smysl se stále trápit a oddalovat to, když víš, že stejně jednou na tom skončíš?
Naco zit, ked raz aj tak umries? 
Asi nechce stratit kontakt s realitou ... radsej zit s bolestou ale vnimat, ako bez bolesti zfetena, nevnimajuca mumia ... dochadza?
A mmx, ja som ti akurat pisal, ze to niesu domnienky, to znamena nieco uplne ine ...
A ze niesi blba viem. Poznam ta osobne, spominas? Takze viem, ze si inteligentna baba. A ku.va se nerika 
Káťo, kdyby ti mohla dát alespoň trochu svého zdraví, i když trochu pochroumaného, tak to udělám. Ach jo, škoda, že to nejde.
Nejde si pomoci alespon trochu nějakou atmoškou? I třeba blbou aromatickou svíčkou, stínem, nebo naopak úmělým sluníčkem?
Já vím, my nevíme, co to je.Jen si to trochu představit. 
Není tady
Estel, kdyby to zítra nešlo, přijdu já, ju? Zavolám.
Myslím na tebe. 
Zatemnila jsem si, zapálila svíčku v solné lampě. Pustila pohádku, jak malá
potřebuju vidět dobrý konec... snad bude líp...
Uvařila jsem si bylinkový a kopřivový thé-aspoň bude co zvracet 
Já se z toho vyhrabu, asi je to fakt i tím počasím...
Majko, zítra se ozvi
Těším se 
Není tady
Hej juu, viete, ze po tom koncerte mate u mna party? Teda minimalne Pag by to mala vediet 
Oxi, Hey you, možem prípadne aj ja a syn? Ak by sme nestíhali vlak, aby sme nemuseli spať na stanici s bezdomovcami.
Keby to nešlo, neva, prespíme u dcérky. Ty si bližšie k centru a ja musím ráno mazať na vlak, mám v robote dańového poradcu na daňové priznanie. 
jasne
Ahojky 
Tak je líp, trochu-i jsem se najedla... Teda vypila oběd... Už se to dá i vydržet, ufff.
Jo, bude zase dobře
mne to nedostane tak snadno 
Tinuš, na pohádku se těším 
Oxi, no teď už to vím 
Není tady