29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a taky moc dobrá:-)))
Estel,Tobě taky hezký víkedn a v práci opatrně, ju??
Není tady
Zavidim Nie ten chlast, ale ten veget ...
Není tady
A jooo Esti, to je fakt: Takže příště přivezu vaječňák.
Ronjo, Beilys nemusím,ale včera mi kámoška přinesla domáci. Je tam cvrknuto trochu slivovice a to je jiná píseň. Včera jsme se krásně zmatlaly portským. Mňaaaam. To můžu furt.
Není tady
Klubko když Baileys bylo jediný co jsem našla...portský bych si dala taky, mňam!
Pro pořádek - já piju tak dvakrát za rok a nikdy moc - ale dneska přišel rozmazlovací den. Akorát to tu musím do pořádku než se vrátí můj drahý, protože kdyby mě tu našel večer sedět v noční košili jak piju baileys z flašky tak by se chudák zděsil
Není tady
Klubko a nemá kámoška recept? Já budu mít o velikonocích na návštěvě zpřátelenou rodinu z Norska a tohle by je jako dárek na přivítanou určitě potěšilo....já jim vždycky vozím naši domácí slivovici nebo víno a oni jak je u nich ten alkohol tak šíleně drahej, tak mají pocit že je zásobuju luxusními dary a jsou vždycky fakt nadšení
Upravil(a) Ronja (15. 2. 2008 13:18)
Není tady
Jo optám se. Kdyžtak připomeň v SZ;)
Není tady
Klubko napsal(a):
A jooo Esti, to je fakt: Takže příště přivezu vaječňák.
Ronjo, Beilys nemusím,ale včera mi kámoška přinesla domáci. Je tam cvrknuto trochu slivovice a to je jiná píseň. Včera jsme se krásně zmatlaly portským. Mňaaaam. To můžu furt.
A jaký preferuješ z těch portských? Mě nejvíc chutná white z královských sklepů!
Oxi napsal(a):
mam tu smajlicek pre vsetkych, co maju hafana: http://www.pandorina-skola.cz/forum/ric … sing/7.gif
Ale havušky to robia inak... Toto je sexistické...!
Není tady
Estela napsal(a):
Byla jsem nechat vyčůrat Krakena. Před barákem jsem si uvědomila, že mám šedo-zelenou pleťovou masku na ksichtě...
![]()
Ja som tak raz otvorila poštárovi... odvtedy nám zásadne hádzal do schránky aj poštu DO VLASTNÝCH RÚK.
Není tady
Ahoj Kačí, ty jsi dobrá, šedozelená, já měla krásnou modrou,ale nikam na procházku jsem ji nevzala,tak jsem ochudila Pankrác o fajn zížitek-modrá příšera z jezera
Jinak je super,že kaše prochází,jak mají. Drž se
Není tady
Ááááááhoj Naděje ,
už jsi vzhůru?
Jak bylo přes víkend - odpočívala jsi a rozmazlovala ses? Víš, že to máš za úkol...
Není tady
Já myslím, že Káča bude totálně hotová po práci. Takže jdi spát, pokud to jen trochu jde!
Není tady
V praci bola z piatka na sobotu a pojde az v stredu ... ale hotova je
Ale dnes vraj bude lepsie
Upravil(a) Oxi (18. 2. 2008 9:52)
Není tady
Samozrejme, budem.
Není tady
Ahojky, zdravím všechny
Largo, odpočívala a byla jsem rozmazlována
Mám radost, je trochu líp konečně, po tom prováleném a proskuhraném víkendu snad budu moct konečně trošku fungovat a mám radost, že ač jsem prošla kolem revizorů, nedostala jsem pokutu, protože jsem stihla odeslat SMS
A asi, že mně chromou polednici s fofrklackem nestavili
A jen pro info, opravdu v Praze SMS lístek platí od chvíle, kdy SMS pošlete, ne, když příjde potvrzení
Jen si revizorů zavčasu všimnout a uvědomit si, že klouzavý kupon vám propadl včera
Není tady
To jsem ráda. Plánujeme ti s Oxim jídelníček:))))
Není tady
Kašičky stokrát jinak dneska jsem zkoušela autosugesci, že Nutris*áč chutná jako steak, nějak mi to nešlo
Furt si říkám je to steak, je to steak
Jsem hrozná, normálně by mi to nevadilo, ale když vím, že jíst normálně nemůžu, pořád mám chuť na všechno možné a myslím pořád na těžká jídla.
Kdybych si je mohla dát, ani mne to nenapadne, fakt, mno, jak malá
Není tady
Neboj, Klubicko ma super napady, bude sa zrat
Není tady
Estelko a proč tě převedli na kašovitou stravu? Máš nějaké problémy s absorbcí živin?
Máš doporučený jen ty Nutridrinky nebo můžeš i něco jinýho?
Není tady
Ona moze cokolvek, dokonca aj KVZ, bohuzial uplne vsetko konci vo WC
Není tady
Oxi napsal(a):
Ona moze cokolvek, dokonca aj KVZ, bohuzial uplne vsetko konci vo WC
Tak, tak, po pár minutách A s tím i tabletky, takže musím kašičky, abych ty tabletky udržela v sobě. Jinak, když sežeru něco normálního, tak to alespoň musím časovat do doby, kdy nemám léky a jsem blízko WC
Není tady
to mě mrzí
Nevím jestli to nějak pomůže, ale mě v nejhorším pomáhá Glukopur - hroznový cukr, je to energetické a pomáhá od nevolností, dokonce má povzbuzovat chu't k jídlu. Můžete zkusit do čaje.
A na zklidnění žaludku je dobrý zázvorový čaj, ovšem každému nechutná.
Nutridrinky jsou hnus, ale dokud je Estelka udrží v sobě tak stojí za to.
Není tady
Jo Estelko přesně: když to člověk nemůže jíst tak by si to zrovna dal...to znám....
Není tady