29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak, odcházíme z kavárny do pracovního prcesu, dneska snad budou všichni hodní
A kéž by to dlouho znamenalo opravdu dlouho, chjo...
Není tady
Cas je relativny Bude to tak dlho, az ti budem pekne liezt na nervy
Není tady
Pokud si budeš moci odpočinout,tak to udělej! A propo,co ta barva? Pochválili.
Není tady
Klubko napsal(a):
A propo,co ta barva? Pochválili.
Ma to takmer rovnake ako predtym, robila si z nas pr...
Upravil(a) Oxi (14. 2. 2008 15:32)
Není tady
Esti, tak jsme hned v práci zhltli i tu desítku. Prej je to lepší než Nemocnice na Kraji města. Lepší než Dietl:)))
Není tady
mam tu smajlicek pre vsetkych, co maju hafana:
Není tady
Teeeda ta Emca to má ale srovnaný
JInak Kačí achooooj Drž se, jdu na desítku
Není tady
Estela napsal(a):
Tak, odcházíme z kavárny do pracovního procesu, dneska snad budou všichni hodní
![]()
A kéž by to dlouho znamenalo opravdu dlouho, chjo...
Tak to smekám, ty jsi pravý bojovník!
Ahojky Tak již konečně doma
Ty jo, zatím se mi docela daří jíst kašičky a téměř všechno, co jsem do sebe nacpala prošlo celým zažívacím traktem
Fakt se cítím o poznání silnější, ač jsem po noční
Dokonce jsem se i trochu vyspala, takže jsem přežila
Ještě musím rozmrznout a bude pohoda, bo tady svítí slunko a trošku sněží, naprostá idylka, jen teď to radši sleduju v zimní bundě a dece u počítače přes okno
Není tady
Luizi napsal(a):
Teeeda ta Emca to má ale srovnaný
JInak Kačí achoooojDrž se, jdu na desítku
Na desítku bych šla taky, když já radši dvanáctku
Není tady
Ahoj.
Super, ty pracante. Jen pracuj, když tě to baví. jen prostě mám strach,aby toho zase na druhou stranu nebylo moc. Nechceš zase zkusit trochu spát? Asi jsi u Oxiho,že? Tak pomuchluj Elie. Kdybych tam byla, tak se zase zachlumlám vedle tebe na sedačku do pelíšku. Hřeješ jako kamínka:)
Není tady
Nene, jsem doma a do klína se mi snaží infiltrovat Kraken, štípla mne předníma zubama vyčítavě do stehna, potvůrka šeredná
Není tady
Já měla s Taikim "vášnivou" noc. Už odpoledne měl průjem, pak jsme šli ještě večer pryč. No a v noci mě 2x vzbudil. Ale je to bobánek. Vyskočí na postel, vezme vodítko a už rychle ke dveřím. Takže nemusím vytírat:) Jen ve dvě ráno a ve čtyři. Pak už jsem spát nešla,osprchovala se, nasnídala a jela do práce na 5:30:((( Grrr
Není tady
Klubko, nebudeš věřit, to já měla s klientama, jenže ti na záchod nedoběhli, jako ostatně vždy v noci, takže jsem vytírala, koupala a převlékala postel Ale jinak, klidná noc
Není tady
Estela napsal(a):
11
Zmoreovana
Není tady
Estela napsal(a):
Klubko, nebudeš věřit, to já měla s klientama, jenže ti na záchod nedoběhli, jako ostatně vždy v noci, takže jsem vytírala, koupala a převlékala postel
Ale jinak, klidná noc
Tomu říkáš klidná noc? ... Za trest by vyfasovali pampersky
Není tady
Pomoc, Paroubek prohlásil, mimo jiné, že vozil fekálie s předsedou ODS(?), a pak se obrátil ke KSČM se slovy, že jim ČSSD splnila dva požadavky bez mrknutí oka... Proboha, co to je? Si ještě vypěstuju žaludeční vředy, na stará kolena Nebudu se rozčilovat, nebudu se rozčilovat, přepínám Tv...
Upravil(a) Estela (15. 2. 2008 12:02)
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Estela napsal(a):
Klubko, nebudeš věřit, to já měla s klientama, jenže ti na záchod nedoběhli, jako ostatně vždy v noci, takže jsem vytírala, koupala a převlékala postel
Ale jinak, klidná noc
Tomu říkáš klidná noc?
... Za trest by vyfasovali pampersky
Mno, nechtěj slyšet, jak jsem nadávala Pampersky by byly balzámem
Není tady
Byla jsem nechat vyčůrat Krakena. Před barákem jsem si uvědomila, že mám šedo-zelenou pleťovou masku na ksichtě...
Není tady
A kedy si na to prisla? Ked ludia s krikom utekali ?
Není tady
Buď v klidu. Nevadí. Já chodím ven ve spodním prádele bez sunkně...No naštěstí jsem měla kabát...:
A vypni TV. Taková kravina dívat se na volbu. Takhle si cuchat nervy. Nebo to maxiálně můžeš brát jako komedii
Není tady
Oxi napsal(a):
A kedy si na to prisla? Ked ludia s krikom utekali ?
To ne, vypadala jsem líp, než bez tohoto netradičního make-upu, přišla jsem na to, když jsem odepla vodítko a poškrábala se na čele
Není tady
Estelko ty jsi číslo
Já jsem si k té volbě otevřela Baileys...piju to jen tak z flašky, sedím tady v noční košili, neučesaná, nenajezená ( ) a chlastám...a je mi dobře
Není tady
Ronja napsal(a):
Estelko ty jsi číslo
Já jsem si k té volbě otevřela Baileys...piju to jen tak z flašky, sedím tady v noční košili, neučesaná, nenajezená () a chlastám...a je mi dobře
Baileys je také kašovitá strava, ne? Mno, já jedu pomalu pracovati, přeji všem krásný víkend
Není tady