29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
????? Čo to je? Výmaz, alebo začiatok nového vlákna...?!
Není tady
Není tady
JJ, už som si prečítala po počiatočnom šoku (že sa tu zomlelo niečo, za čo sa vlákno zavrelo...
).
Není tady
Je na svete Devítka, aneb králíček na smetaně neskončil
A Estelka dnes vyzera, ze je jej lepsie, trosku lepsie ako vcera a rano ...
Upravil(a) Oxi (13. 2. 2008 19:42)
Není tady
držím päste.
Není tady
Oxi napsal(a):
Je na svete Devítka, aneb králíček na smetaně neskončil
Není tady
ahoj Estelko,
neda mi to Ti nepisnout, ze Ti moc drzim palce a ze dekuji, ze si mohu precist Tvuj pribeh na webofkach .... vydrz a bud stale tak silna!!!
sorry, ze jsem vam sem takhle vlezla...na omluvu pripojuji z detskeho fora jeden for - pro uvolneni a pobaveni, fakt jsem se nasmala
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=27720
uz jdu, bo jsem svuj vzkaz uz trikrat smazala, ze jsem jako trapna...tak ja jdu...
Není tady
Jeziiis, Estelko, ja som ti zabudol vcera povedat, ze ked sme boli vencit Ellie tak sa ma Ema opytala:
E: "Oci, mas radsej Kacku alebo Ellie?"
O: "Emi to je pekne blba otazka ..."
E: "No ja radsej Kacku, lebo ona sa nam nikdy nevycurala v byte na zem."
Není tady
Oxi napsal(a):
Jeziiis, Estelko, ja som ti zabudol vcera povedat, ze ked sme boli vencit Ellie tak sa ma Ema opytala:
Není tady
Miso, to bolo vcera ... dnes je dnes
Není tady
doprčic, to je jak na houpačce ...
Není tady
No právě, jako na houpačce. Takže teď když je dole, musí zase vyletět nahoru
Není tady
V to doufám, ba věřím
Není tady
Tak estelko když je tu "nové vlákno" tak se konečně přidám i já...posílám a ještě jedna
Není tady
Oxi napsal(a):
To také možná jednou přijde Jéžiš, to je krásné
Není tady
Ahojky, poslušně hlásím, že je mi pěkně blbě, ale dojela jsem k práci a zatím nevyzvracela nic z té kašovité stravy
Všechny vás moc zdravím a držte palce, ať ještě dorazím do práce a přežiju minimálně do rána
PS, Tinuško, jaké omluvy, že sem někdo vlezl, tady to snad není nějaký privat, ne? Jsem fakt ráda za vás všechny
Není tady
Svatá prostoto, vona jde do práce. Kristušmárjabohamoj!!!!
Není tady
jen ju nech, dyž ju to baví ... ale mocky to s tou prací nepřeháněj Káčule, bo všeho moc škodí
Není tady
Estelko, myslím na Tebe a jsem ráda, že jsem Tě poznala i osobně. Držím pěsti a těším se zase někdy příště
Není tady
Tož, deset ... sikulka, co ona pri praci este stiha
Není tady
Musím, dneska se budu poflakovat a šetřit se Nevím, nechci tu práci vzdát, chci mít pocit, že to jde i když si připadám, že to nejde... Nutridrink dopit, tudíš oběd mám za sebou, zatím úspěšne
Není tady
estelko zdravím
Není tady
Bude dobre Len nesmies nasilu ... pokial nieco nejde, tak proste nejde ... V praci budes este dlho, ale len ked to nebudes prehanat
Hlavne ze papas
Není tady