|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady

????? Čo to je? Výmaz, alebo začiatok nového vlákna...?! 
Není tady
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

JJ, už som si prečítala po počiatočnom šoku (že sa tu zomlelo niečo, za čo sa vlákno zavrelo...
).
Není tady
Je na svete Devítka, aneb králíček na smetaně neskončil 
A Estelka dnes vyzera, ze je jej lepsie, trosku lepsie ako vcera a rano ... 
Upravil(a) Oxi (13. 2. 2008 19:42)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

držím päste. 
Není tady
Oxi napsal(a):
Je na svete Devítka, aneb králíček na smetaně neskončil

Není tady
ahoj Estelko,
neda mi to Ti nepisnout, ze Ti moc drzim palce a ze dekuji, ze si mohu precist Tvuj pribeh na webofkach .... vydrz a bud stale tak silna!!! 
sorry, ze jsem vam sem takhle vlezla...na omluvu pripojuji z detskeho fora jeden for - pro uvolneni a pobaveni, fakt jsem se nasmala
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=27720
uz jdu, bo jsem svuj vzkaz uz trikrat smazala, ze jsem jako trapna...tak ja jdu... 
Není tady
Jeziiis, Estelko, ja som ti zabudol vcera povedat, ze ked sme boli vencit Ellie tak sa ma Ema opytala:
E: "Oci, mas radsej Kacku alebo Ellie?"
O: "Emi to je pekne blba otazka ..."
E: "No ja radsej Kacku, lebo ona sa nam nikdy nevycurala v byte na zem."

Oxi napsal(a):
Jeziiis, Estelko, ja som ti zabudol vcera povedat, ze ked sme boli vencit Ellie tak sa ma Ema opytala:

Není tady
Miso, to bolo vcera ... dnes je dnes 

doprčic, to je jak na houpačce
...
Není tady
No právě, jako na houpačce. Takže teď když je dole, musí zase vyletět nahoru 

Není tady

V to doufám, ba věřím 

Není tady
Tak estelko když je tu "nové vlákno" tak se konečně přidám i já...posílám
a ještě jedna 
Není tady
Oxi napsal(a):

To také možná jednou přijde
Jéžiš, to je krásné 
Není tady
Ahojky, poslušně hlásím, že je mi pěkně blbě, ale dojela jsem k práci a zatím nevyzvracela nic z té kašovité stravy 
Všechny vás moc zdravím a držte palce, ať ještě dorazím do práce a přežiju minimálně do rána 
PS, Tinuško, jaké omluvy, že sem někdo vlezl, tady to snad není nějaký privat, ne?
Jsem fakt ráda za vás všechny 
Není tady
Svatá prostoto, vona jde do práce. Kristušmárjabohamoj!!!!
Není tady

jen ju nech, dyž ju to baví ... ale mocky to s tou prací nepřeháněj Káčule, bo všeho moc škodí 
Není tady
Estelko, myslím na Tebe a jsem ráda, že jsem Tě poznala i osobně. Držím pěsti a těším se zase někdy příště 
Není tady
Tož, deset
... sikulka, co ona pri praci este stiha 
Musím, dneska se budu poflakovat a šetřit se
Nevím, nechci tu práci vzdát, chci mít pocit, že to jde i když si připadám, že to nejde... Nutridrink dopit, tudíš oběd mám za sebou, zatím úspěšne 
Není tady
estelko 
zdravím
Není tady
Bude dobre
Len nesmies nasilu ... pokial nieco nejde, tak proste nejde ... V praci budes este dlho, ale len ked to nebudes prehanat 
Hlavne ze papas