|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Salomko a já na Velikonoce kašlu
nedržím je a tak ani nepígluju 
to máte domeček jako nový viď ? 
my jsme dneska slavili ..... 89.narozeniny babči.....
teda takového věku my se nedožijeme ani omylem 
a teď vlastně pořád něco .... 3. května má narozky švíca, 8. slaví tatín 60
no ještě že nedržím diatu

kam se chystáte na dovču, ženské ? 

Není tady
NO a v pondělí Tě na ten úklid čekám Salomko ještě u nás, jo?!
Není tady

holky, vám se taky musím pochlubit
.... ten není můj......... ale je to stejně zlatíčko
Jakoubek *14.1.2009

Není tady
Na pomuchlování 
já včera taky vytáhla kámošce mimíska z kočárku a poňufkala ho
hmmm tak slaďoučké 

Není tady
666salome napsal(a):
Na pomuchlování
já včera taky vytáhla kámošce mimíska z kočárku a poňufkala ho
hmmm tak slaďoučké
Ja to same vcera - ale s kockou. vytahnul jsem ji z pelisku ve 3 rano a pomucal. Myslim, ze me nebude mit rada, ale kdyz ona ma tak hebky kozisek ... 
Není tady

Darku .... a přítulkyně hebký kožíšek nemá ?

Není tady
Ahojky Jablíčka 
Dneska jsem celou noc ZASE nespala a je mi mizerně....tak si jdu k Vám aspoň poskuhrat 
Doufám, že Vy se máte líp a s jarem jde hubnutí jedna radost 
Mějte se KRÁSNĚ a já zase nakouknu. Pa Zlatíčka. 
Není tady
ahoj
můžu se k vám směle vetřít? letošní zima mi dala hrozně zabrat - ztratila jsem veškerou kondičku a přibrala min. 4 kila
už 14 dní se snažím pravdielně cvičit a nepřecpávat se, snad to někam povede, ale jak už to tak bývá, jsem na to sama - hlavně na ježdění na kole, při tom ostatním mi samota nevadí
moje vysněná meta je 59 kg, ale podle většiny bych vypadala až moc vychrtle, tak uvidím, jestli se mi ta ručička na váze někam pohne - doufám že dolů, nahoru bych to asi už nepřežila 

Není tady
Ahojky 
Popi, Jakoubek je krááááááááááásnej! 
Andílku mrtvolno jo, ale občas někdo ožije 
Leny ahojky, mě to hubnutí malinko pokračuje....tak se budem snažit...vítej
Salomko a kdepak se nám touláš Ty? že by někde v přírodě na výletě?
Přeji Vám všem krásné velikonoční svátky 
Není tady
Ahojky já se LÍBALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 
Není tady
jé tak to se jako všechny ještě líbáte?
Sluníčko poď si taky někdy zkecnout na icq a pořád nepracuj, kdy máš odpolední, jsem teď pořád doma 

Není tady
Ahoj holky, tak jak se vám všem daří? Můj synek už má neuvěřitelných 4,5roku. Strašně rychle to letí. Studuju teď fyzioterapii, tak až budete mít nějaký problém nebo budete chtít namasírovat, tak stačí říct 
Není tady

Salomko - neeee, nelíbala, třešně byly odkvetléééé 
Pajdi ahoooj
.... si na nás chceš zkoušet svoje znalosti ? 

Není tady
ahojec všichni, tak jak hubnete? u mě probíhá stagnace -> ke konci dubna jsem onemocněla a teď se nějak nemůžu dokopat k opětovnému cvičení
nevíte, jak se nakopnout?

Není tady
leny.wood napsal(a):
ahojec všichni, tak jak hubnete? u mě probíhá stagnace -> ke konci dubna jsem onemocněla a teď se nějak nemůžu dokopat k opětovnému cvičení
pustim si nějakou rychlou hudbu a prostě se fakt přinutim...nebo u toho koukám na filmy 
Není tady
monísek8 napsal(a):
leny.wood napsal(a):
pustim si nějakou rychlou hudbu a prostě se fakt přinutim...nebo u toho koukám na filmy
u filmů jedině sedím, jinak si to neužiju
ale i s tou rychlou muzikou mám problém, někdy se prostě nezvednu a jenom mávnu rukou... až se zase nebudu moct vejít do jedněch bílejch kalhot, vím, že je nejhůř a to mě snad nakopne 

Není tady
leny.wood napsal(a):
monísek8 napsal(a):
leny.wood napsal(a):
u filmů jedině sedím, jinak si to neužiju
ale i s tou rychlou muzikou mám problém, někdy se prostě nezvednu a jenom mávnu rukou... až se zase nebudu moct vejít do jedněch bílejch kalhot, vím, že je nejhůř a to mě snad nakopne
u me funguje, kdyz si naplanuji predem, co a ktery den budu sportovat, a pak to dodrzovat. Ted jsem najela na system, obden sport a dneska jdu na squash, tesim se
Jojo, jedny bile obavane kalhoty mam take ve skrini 
Není tady
Jablíčka jsou zralá tak akorát do sklepa
vidím, že tu vážně chcípl pes
halooooo kde jste všechna? 

Není tady