29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My měli těstovinový salát se zeleninou a sýrem
Není tady
Vidim, ze varite podobne jako my Vcera byly testovinky a dnes jsme byli v jednom obchodnim centru a koupil jsem koreni od babky korenarky, krasne vonelo, bylo namichano z vice druhu specialne na kure. Tak jsem zasel hned vedle do teska, koupil jedno mensi chlazene kuratko a dnes vecer jsme si ho upekli. Holcine jsem nechal nozicku a i kdyz bile maso k smrti nesnasim ( ona to vsak netusi ) nemohl jsem ji dat horsi kousek
co bych to byl za chlapa.
Není tady
Tak to u nás zůstávají ty nožičky, my se bijeme o ta suchá bílá prsíčka
Dneska máme kuřecí rizoto - že bychom tady byli na kuchyňce
Není tady
hele Sluní není čas sesbírat ty jablíčky, my dvě spolu si můžem psát i přes ICQ
Není tady
Ahojte holky, prosím vás nemohla bych se k vám přidat? Už nějakou tu chvilku se snažím hubnout. Ale samotné mi to moc nejde
Není tady
ahoj Dani, přidat by ses asi určitě mohla, ale obávám se, že po jablíčkách se země slehla, mají buď jiné starosti, radosti, nebo už hubnutí vzdaly
nebo se pletu, Salomko, Sluní a další ?
Není tady
Salome, zda se ze ta kuchynka na jablickach by byla prece jen vhodna, jinak tu bude tak 5 prispevku za mesic Ne, vazne jidlo s hubnutim hoooodne souvisi, takze klido pisme i o vareni. V sobotu jsem griloval kureci kridylka, prestehoval jsem se do jineho bytu a mam tam skutecny sporak, ne jen dvouplotynku a remosku, jako ve starem byte. A to se deji veci, vyvaruji si kazdy vikend a stale vymyslim nove specialitky, neco je dietni, neco mene, ale jelikoz nejim uz nejakou dobu vecere, tak neco mene zdraveho k obidku neuskodi. K veceri si davam vetsinou jen ovoce, nejak je mi po jablickach a pomerancich lip, nez po rohlicku se syrem.
Danuska : Vitaj a napis neco o sobe
Není tady
Sluníčko hubnutí nevzado, jen ten čas sednout si k pc mi nějak chybí.
Právě jsem se koukla na tabulku a zjistila, že to se mnou není tak zlé. Skoro po roce, co tabulku nepíšem, mám pořád stejně, což mě velice potěšilo. Mohlo by to sice být míň, ale zase na druhou stranu by to mohlo být taky víc !
Takže Jablíčka držte se! Já se budu snažit něco dostat dolů. Ahojky
Není tady
ahoj
Danus klidně se přidej, možná to hecne víc lidí, bude tu zase veselo jako bývávalo, když jsme si stěžovali, že za den jsme měli i 2-3 stránky a muselo se pořád dočítat je třeba začít hubnou do plavek
Sluní a Popí ahojda nesejdem se někde? Sluníčko dojede
viď máš to kousínek
Není tady
Už sedám na kolo, Salomko
Není tady
Salomko ale byl luxusní to nářadí nemělo chybu !!
Není tady
Tys mě ani kousek nenechala?!
No tak příště! Ale byl fakt KRÁSNEJ!
Není tady
no fakt jsme celej "sežrali"
snad příště
třeba se spolu sejdem všechny tři
co? Vymyslete něco holky a zorganizujeme to
to pak bude
To nářadí pro mě udělala Berry tady z babinetu a poslala mi ho až z Plzně Je moooooc šikovná, koukněte na její dorty
Není tady
Dneska jsem upekla řez pro do práce, ale byl pro mě dietní - všechno
"sežrali" ani kousek nenechali
Není tady
Taky jdu něco upíct....máme malinkatou oslavu a tak těm mým dráčkům upeču asi bábovku.
No fakt KUCHYŇKA
Mějte se moc hezky a nepočítejte se SLUNÍČKEM ani se sluníčkem....to první má angínu a to druhý nejspíš stávkuje
Není tady
u nás svítí, héééééč .... to druhé teda
SLuní, Ty se kurýruj ať jsi brzo jako rybička
Není tady
Popi nechceš za námi na bazén v pondělí?? Už jsme se dlouho neviděli
Není tady
Tak jak hubnete holki ? Ja dnes bylinkove kureci kridylka. Jinak hubnout nemusim, pac jsem hubeny dost, ale spis udrzet vahu, at nemusim zas menit satnik. Po tom hnusnem Prednisonu se nejak nemuzu zbavit nekolika malo kil, ale to uz se asi nezbavim nikdy navic, kdyz jsem mensi veci vyhazel.
Není tady
Ještě že se tu ukážeš Darku jinak by tu chcípl pes
Sluníčko už je líp?
Není tady
Ahoj Salomko. Po ránu a večer "mírám" , ale přes den to docela jde
No jo, do práce musím...omluvenky se nepřijímaj
Andílku, nějaký malý kilo navrch je lepší než bolavá makůvka hlavně,,
že už nebereš dryjáčky a je Ti fajn. Mějte se moc hezk, Zlatíčka moje
Není tady
Hele jablíčka tak kde všechna jste? Já myslela že moštárny mají zavřeno
U nás se dneska dodělávala veranda, vymalovali jsme ji a nastěhovali nové botníky úplně nejlepší na tom je že každý má přidělený svůj a jak si s místem naloží je jen jeho věc
Okna jsme taky zvládli i se záclonami tak klidně teď ty velikonoce mohou klepat na dveře
Není tady