|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Salomko, my už jsme zachumelený...
Včera jsem v práci odhazovala sníh malou lopatkou....na mě musel být ale pohled!!!

Není tady
Ahoj sluníčko,
s trápením, to znám moc dobře. Před třemi lety jsem během měsíce zhubla 12 kg. Panečku, bylo to super, mohla jsem si koupit co jsem chtěla, ale to trápení to úplně přehlušilo. Takové hubnutí je naprd. Přeju ti, ať už se netrápíš a můžeš zase hezky spokojeně papkat.
Není tady
Díky Uzlíčku, ale tohle trápení je nadlouho...
Není tady

SLuní
drž se babuško 

Není tady
Zdarec Dracice, mam novy Nick, kdo me znal, me hned odhali :-) Slunickmjo mi rikalo Andilek, ale nektere damy mi rikaly Andilek s rožkama :-D No a co Vy ? Jak se mate ? Psalo mi Slunicko na mobilka a tak si rikam, kdyz je tedy dnes toho Svateho Valentyna, tak ji i Vas vsechny pozdravim.
--Morph--
Není tady
uzlík napsal(a):
ahoj jablíčka. Hubne se tady ještě vůbec? Mně to fakt nejde. Já se o to snažím celý rok, ale má vůle je kdesi v píp. Jsem na sebe akorát naštvaná. Zkoušela jsem i klub Diana přes Internet, ale málo platné. Pořád ulítávám na čokoládě a na večerním přejídání. Spíše na celodenním žraní. nejde mi to ani s kámoškou, která se celkem drží. Nevím, co s tím a tak bych si přála schodit alespoň 5 kg. Tak se mějte prima, ahoj uzlík
Nazdar Uzlik, Ty jsi proste nenapravitelna :-) Uz Te ctu 2 roky a dva roky nemuzes zhubnout. Asi si Te pozvu na vikend a ver tomu, ze zhubnes ...jak se to ted rika ? 5 centimetru ? ;-)
Není tady
Ota napsal(a):
saffira napsal(a):
achojík ...pekny tema...taky bych potrebovala zhubnout
je mi 18 a mam 99 kg...bojim se kdy naskoci 100
( pritom jim male porce, pravidelne, mam i pohyb denne minimalne na rotopedu hodinu....sem zoufala....uz neim jak dal
pomuzete mi prosim nekdo?
Saffiro, to by spíše chtělo prohlídku a radu lékaře.
Ahoj Oto, muze to byt geneticke, ale k lekari kazdopadne.
Není tady
Ahojky Andílku...díky za pozdravy...chyběl jsi mi tady. 
Není tady

Darku draku, máš super metřík
to abys zapadl ?

Není tady
Ahojky vsechny
Jo, metrik je pekny, ale podivej na to auto, to je panecku masinka
Vazne nekecam, 300 koni, to trha asfalt, moje laska nejvetsi, chudak ta moje holcina, je az na druhe koleji, ale pry ji to nevadi, ze pry hlavne ze jsem spokojeny
No a jak se mate Vy ? Hubnete ? Ja si predstavte nejsem nijaky naducany, ale nejake to kilco za ten rok jsem nabral, ted mam presne moje vyska minus 100 aje moje vaha, takze akorat, ale ja nemohu za to, ze tak strasne rad jim. Vyvaruju si, ale moje nocni vyjidani lednice prestalo a v noci, kdyz se vzbudim, davam si pomerance a jablicka. No a moje strasne migreny uz take prestali, pred rokem jsem nasel skveleho lekare a ziju uplne normalni zivot, jen si nemohu dovolit hory, protoze tam ten lek nefunguje. Mym kočičkám, ctyrnohym potvoram uz budou 4 a 3 roky, rostou jak z vody, dnes jsme byli u veterinare na prohlidku, jsou zdravi oba dva jako buci.
Mejte se moc hezky a napiste, obcas se sem dobnu 
--MORPH-- alias --DA--
Není tady
ahojik Darku už jsem tě dlooooooouho neviděla ale teď už tě poznám sličná kočena se změnila ve fáro 
Tak a máme víkend s aquaerobikem za námi
byl to príma babinec a super cvičeníčko skoro jsme nestíhali převlíkání z tepláků do plavek
ale bylo to mooooc fajn a už se těším že na podzim pojedeme zase 
Popi mohla si jet s námi já zjistila až tam že jedné holčině, té co se mnou jezdila ve čtvrtek nejela ségra protože lehla s horečkou a bylo tím pádem jedno místo neobsazené ale zaplacené, škoda, že mi to neřekla dříve
to bych ti zavolala mohla ses s námi vyblbnout. Jak říká Hela byl bazén plný vorvaňů 

Jen mě v pondělí po bazénu přepadla potvora chřipajzna už mi teče i z očí
je to na nervy 
Sluníčko srdíčko jak je?? Písni někdy 

Není tady
Ahojky Salome, taky Te rad vidim (ctu)
No, slicna slecna me uz nebavila, tak jsem si rekl, dobre auto nikdy nezklame a uz vubec ne takovy nadupany japonec jako je to Subaru
Neverila bys, ale znam tým, ktery navrhuje motory do techto aut, vsichni jsou sikmooci, vsak jsou to japonci, ze ? ale mysli jim to panecku, nebudu tady vsak popisovat technicke moznosti a dalsi blaboly, ktere Vas ani nezajimaji. Pravda je, ze jsem dal prednost autu pred zenskou a to uz je co rict
Jinak se mam velmi dobre, jak jsem psal Slunicku ( timto ji posilam pusinku
aby nebyla smutna ) hlavicka me uz neboli a uzivam si zivota, co to jen jde, protoze se muze stat, ze lek uz nebude zabirat a ja budu ve stejne situaci, jako pred rokem a pul, kdy me uz vazne nic nebavilo. Tuk, tuk, tuk, musim zaklepat. Doufam ze i Vam vsem se dari dobre a zte se Vam dari hubnout. Ale popravde, ja jsem nikdy neuznaval vychrtlice, spravna zenska ma byt tak akorat, mam jednu velmi dobrou jak se rika plnostihlou kamaradku a je to tak hodne devce, ze bych posezeni na kafi s ni nikdy nemenil za kafe s nejakou nedejboze miss.
Pa, pa, koceny a drzte se 
Není tady
No to teda nevím jestli vážně není čas sběru jablíček a uzamknout je někde do sklepa, je tu jak v márnici, občas někdo nakoukne a kde nic tu nic za poslední rok to jde od desíti k pěti
kde jsou ty časy co jsme si tu z vlákna dělaly chat 

Není tady

oběd Množství Energie
Sýr Jihočeský Eidam 30% 100g 1 100kJ
Vejce 50g 361kJ
Lečo ze skleničky 200g 272kJ
Okurky salátové 300g 201kJ
Brambory vařené 70g 211kJ
okurka vydlabaná vnitřek smíchaný s lečem a vajíčkem, naplníme do okurky, posypeme sýrem a zapečeme
Není tady
Kdyz tu vidim recept, tak taky prispeju, recept jsem nasel pred casem nekde na netu. Pasta Carbonara :
300 gr kvalitních špaget, 200 gr syrového uzeného bůčku, olivový olej, sůl, mletý pepř z mlýnku, 4 žloutky, 2 dcl šlehačky, 150 gr čestvě strouhaného parmazánu. Bůček nakrájíme na kostičky, nebo na slabší proužky a orestujeme ho na olivovém oleji dozlatova.Ve šlehačce rozšleháme 4 žloutky se solí, pepřem a polovinou parmezánu.Uvařte špagety na al dente, nechte chvilku odkapat a přendejte je do větší nahřáté misky. Přidejte šlehačku s vmíchanými ingrediencemi a orestovaný bůček. Vše dobře promíchejte až se vám vytvoří na špagetách krémová konzistence. Ihned poté servírujte porce posypané zbytkem parmazánu a okořeňte bohatě čerstvě mletým pepřem z mlýnku. Dobrou chuť.
Pokud nektera z Vas krouti hlavou a rika, ze je to velmi tucne jidlo, tak vezte ze neni. Delte to ctyrma, protoze je to pro 4 lidi. V Italii jsou spagety razene jako prvni chod hlavniho jidla, resp. daslsi chod hned po predkrmu ( Il Primo ). Na dietu takova mikro porce uplne staci. Mmch ja mel dnes k obedu take spagety, chtel jsem vyzkouset ten zazrak od Marks & Spencer a podle meho jsou to uplne zbytecne predrazene, svycarske spagety.
Není tady
666salome napsal(a):
ahojik Darku už jsem tě dlooooooouho neviděla ale teď už tě poznám sličná kočena se změnila ve fáro
Tak a máme víkend s aquaerobikem za námibyl to príma babinec a super cvičeníčko skoro jsme nestíhali převlíkání z tepláků do plavek
ale bylo to mooooc fajn a už se těším že na podzim pojedeme zase
Popi mohla si jet s námi já zjistila až tam že jedné holčině, té co se mnou jezdila ve čtvrtek nejela ségra protože lehla s horečkou a bylo tím pádem jedno místo neobsazené ale zaplacené, škoda, že mi to neřekla dříveto bych ti zavolala mohla ses s námi vyblbnout. Jak říká Hela byl bazén plný vorvaňů
Jen mě v pondělí po bazénu přepadla potvora chřipajzna už mi teče i z očíje to na nervy
Sluníčko srdíčko jak je?? Písni někdy
já bych šla taky kdyby to nebylo drahé a hloupé se přisrat:grater:
Není tady
Škoda nmery kdybych věděla
že s námi pojedeš, písla bych ti. Víkend od pátku ve 16.00 se odjíždí a vrací se kolem 15.00 v neděli je tam 4x bazén, proložený cvičením, protažením a - povídání a učení se masáží stál 1.900 v ceně je vše od dopravy, stravy po nocleh. Tak třeba příště 
Sluníčko a Popelka stávkují??

Není tady

ale nééé, Salomko, nestávkují 

Není tady
ale nééé, Salomko, nestávkují :-)
Není tady
Sluníčko my máme příští týden prázdniny, jakou budeš mít šichtu?? Že bychom jeden den daly kafčo na ICQ 
Ahoj Popi já už tě neviděla snad sto let 

Není tady
Ahojky Salomko a Jablíčka 
V pondělí mám odpolední a po zbytek týdne ranní. V po, ale letím na město podat daňový přiznání.
Ale po zbytek týdne nemám nic v plánu....teda kromě toho, že budu opečovávat Štěpánka , kterej má na nožce ortézu....naštípl si kostičku, ten náš malej divočák !!!
tak zatím pa...jdu foukat kolínko 
Není tady
bobek malej to si naštípl kolínko??? Jak jen to vydrží sedět na místě
??

Není tady
TĚŽKO 
Není tady
Ahoj Holky, co varite na vikend ? Ja mel dnes prave italske testoviny s vybornou zampionovou omackou, posypane strouhanym syrem, byly vyborne. Jo, jo, moje holcina je Mr. Kuchař ( nebo spis Mrs. Kuchařka ? :-) )
Není tady