|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

hoj Salomko
toulám toulám, nějak se nedaří a tady už stejně nemám co dělat 

Není tady

Jaktože tady nemáš co dělat?Ty už nemusíš hubnout - ty se máš
Není tady

slunečná, to ne, ale už nehubnu.... nedaří se tak všeobecně a to hubnutí zrovna neprospívá.

Není tady
Kašli na to Popi
každý den není posvícení
hlavně buď teď v pohodě a ukaž se někdy nebo mi napiš na ICQ, dneska zrovna jsem byla u vás ve městě a chystáme se v sobotu na jarmark jdeš taky?

Není tady

No taky si kolikrát říkám, že se už na to vykašlu, ale zas pak dostanu "mindrák" a pak se zas akorát dostaví jojo...Nějak nemůžu najít ten způsob stravování, který by mi vyhovoval tak, že bych to tak mohla dělat celý život 
Není tady

slunečná a vo vo vo tom to je 
jak to neumíš vydržet na celý život, dříve nebo později je to v čoudu 

Není tady

Salomko, já ani nevím, že nějaký jarmark je
díky za info 

Není tady
Trošku mne to mrzí,že se to tu tak rozpadá.Mi se konečně povedlo trošku pohnout s váhou a chtěla jsem se pochlubit.:supr:Holky budou vánoce neměly by jsme zase začít hlásit váhu, když nezhubnem bude nás to nutit alespoň nepřibrat.Jak se všechny máte můj manžel změnil zaměstnání finančně jsme na tom mnohem líp,ale je míň doma a já toho mám taky víc na bedrech tak nestíhám tolik sem chodit.
Není tady
Ahojky
Popi jarmark byl fakt suprovní
správňácký jarmark
žádný čičman a podobně, prostě jen keramika, perníky, koláče, kováři a řezbáři no prostě super super doufám že ses alespoň byla pokochat v tom kalupu

Není tady
Ahoj Jablicka, na vahu nechodim, ale asi uz od listopadu chodim pravidelne 3x tydne cvicit, jeste to stravovani musim vylepsit..Verim, ze do prazdnin je dlouha doba a da se neco stihnout 
Není tady

Salomko, nebyla, čas bohužel nedovolil 

Není tady
Popi a co tento týden v so??? Ale ty už je máš určo prošlé, punče ochutnané 

Není tady

Salomko, punče jsou letos prý hnusné, tak jsem ani nechutnala, svařáky to samé 

Není tady
Moje milá Jablíčka.
Přeji Vám krásné a šťastné vánoce. Hlavně hodně lásky, protože s ní člověk zvládne všechno zlé.
Mějte se pohádkově a pozor na cukroví

Není tady

Také přeji všem mnoho zdraví do roku 2009.
Není tady
ahoj jablíčka 
Přeji pevné zdraví v tom novém roce 2009 a hooodně pevné vůle 
Na cukroví jsme dávali pozor jak radilo Sluníčko, ale pak už nás nebavilo ho hlídat
tak jsme jej snědli 

Není tady
achojík ...pekny tema...taky bych potrebovala zhubnout
je mi 18 a mam 99 kg...bojim se kdy naskoci 100
( pritom jim male porce, pravidelne, mam i pohyb denne minimalne na rotopedu hodinu....sem zoufala....uz neim jak dal
pomuzete mi prosim nekdo? 
Není tady

saffira napsal(a):
achojík ...pekny tema...taky bych potrebovala zhubnout
je mi 18 a mam 99 kg...bojim se kdy naskoci 100
( pritom jim male porce, pravidelne, mam i pohyb denne minimalne na rotopedu hodinu....sem zoufala....uz neim jak dal
pomuzete mi prosim nekdo?
Saffiro, to by spíše chtělo prohlídku a radu lékaře.
Není tady
Jak se tak dívám tak tu je jak po vymření jsme to s tím hubnutím vzdaly???Téma se stratilo a do místnosti se už taky chodí málo.Já měla málo času nějaké starosti a hlavně sem měla založené heslo na přihlášení.Milá jablíčka opožděně,ale přeci krásný Nový rok vám všem.Hodně lásky,pohody,porozumění,štěstí a taky zdraví.
Není tady
Ahojky nmery.Tobě taky krásný nový rok a hlavně hodně zdravíčka v něm. je tady smutno...každou chvilku sem nakouknu, ale když tady nikdo není, tak ani nepíšu. Hubnutí mi moc nejde...nastoupila jsem do práce a tak v tom všem jaksi plavu...
Mějte se krásně Jablíčka moje. 
Není tady
Sluníčko moje, příští týden mám noční, ale chci si s tebou popovídat tak mi napiš kdy budeš na ICQ 

Není tady
Ahojky Salomko, poslala jsem Ti e-mail.
A co vy ztracená jablíčka...kde jste a jak se máte.
Jaké bylo vysvědčení Vašich ratolestí? 
U nás super, děti mi udělaly obrovskou radost...našla jsem u nich jen 3 dvojky.
Štěpánka vzali do školy a tak budu mít od září doma prvňáčka. Moc se mu do školy nechce, ale snad se mu tam nakonec bude líbit.
Já byla týden v nemocnici ...zase mě tam trápili, doktoři jedni. Ale už je mi líp a od pondělí se zase zapojím do pracovního procesu 
Tak se mějte moc hezky a písněte jak Vám jde nebo nejde hubnutí...mě teda teď trošku jo, protože jsem týden nic nejedla a mám stažený žaludek. 
Není tady
ahoj jablíčka. Hubne se tady ještě vůbec? Mně to fakt nejde. Já se o to snažím celý rok, ale má vůle je kdesi v píp. Jsem na sebe akorát naštvaná. Zkoušela jsem i klub Diana přes Internet, ale málo platné. Pořád ulítávám na čokoládě a na večerním přejídání. Spíše na celodenním žraní. nejde mi to ani s kámoškou, která se celkem drží. Nevím, co s tím a tak bych si přála schodit alespoň 5 kg. Tak se mějte prima, ahoj uzlík
Není tady
Ahojky Jablíčka.
Já Uzlíku hubnu, ale tak jak bych nechtěla....mám velký trápení, takže mi jídlo nic neříká...
Vždycky jsem při trápeníčkách jedla a obalovala si nervy, ale tentokrát je to úplně naopak. Okolí mě nutí, abych se pořádn najedla a já jen zobu. Kéž by mi to zobání vydrželo a trápeníčka byl konec!
Tak se tady mějte moc hezky. Pa 
Není tady
ahojky u nás dneska chumelí a chumelí a já nehubnu a nehubnu
teda tento týden jooooo ale není to tak má zásluha
mám od soboty blinkací den
ale jak se znám zase to brzy doženu 
Příští týden máme víkend s aquaerobikem už se těšíííííííím
to zas bude babinec 

Není tady