|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tady stále pusto prázdno.Ve středu jdu do cvičení a už se celkem těším.Co u vás ostatních jsou nějaké poprázdninové změny??Někdo tu aspoň pošlete smailíka nebo to vypadá že jesme to vzdaly.Ozvěte se co nového je mi smutno. 
Není tady
AHOJKY NMERY 
TAK JAK SE MANŽELOVI LÍBÍ V PRÁCI? CO VLASTNĚ DĚLÁ...JESTLI TO NENÍ TAJNÝ...
JÁ MÁM DNESKA VOLNO...DODĚLALA JSEM O VÍKENDU VŠECHNY ŠROUBKY A DO KVĚTINKY DNES NEJDU 
TAKŽE BUDU UKLÍZET A PRÁT NO PROSTĚ MUSÍM DÁT DO POŘÁDKU NÁŠ BYTEČEK...JE TADY TOTIŽ ATOMOVKA 
JINAK U NÁS NENÍ NIC NOVÝHO...VÁHA SE MNOU NEKAMARÁDÍ 
ALE PŘECE JEN NĚCO....V PÁTEK MI MANŽEL VE DVĚ NAPSAL, AŤ SE PĚKNĚ OBLÍKNU, ŽE V 15:30 ODJÍŽDÍME PRYČ....SAMI DVA!!!!!
TOUŽILA JSEM PO NĚČEM TAKOVÝM UŽ STRAŠNĚ DLOUHO....MĚLA DOMLUVENÝ HLÍDÁNÍ A VŠECHNO NAPLÁNOVANÝ 
JELI JSME NA ZELENOU HORU...STOJÍ TAM KOSTEL A KOLEM JE HŘBITOV
STRAŠNĚ JSEM SE SMÁLA, ŽE AŽ SE MĚ NĚKDO ZEPTÁ, KDE JSEM BYLA NA ROMANTICKÝM VÝLETĚ....JÁ MU ŘEKNU...NAHŘBITOVĚ! 
ALE PAK UŽ MĚ ČEKALA VEČEŘE V ČÍNĚ A ROCKOVÝ KLUB S KONCERTEM 3 SKUPIN A VÝTĚŽEK VSTUPNÉHO BYL PRO DĚTI Z BRNĚNSKÉ NEMOCNICE....
HOLKY BYLO TO SUPER!!!!NO NEMÁM DOMA ZLATÍČKO? 
TAK A TEĎ UŽ JDU NA TEN BYTEČEK 
Není tady
Oni nás někdy i příjemně překvapí že Śluníčko.Myslím ty naše drahé polovičky.Můj muž dělá v lakovně lakuje motory a ventilátory do větrných elektráren zatím tak na půl spokojený ale i překvapený tak uvidíme časem jak se to vyvrbí.
Není tady
No Sluníčko, ty se teda máš
Važ ti svého manžílka 
Já si teda stěžovat nemůžu, ale bohužel romantiku a překvapení očekávat nemohu
zato racionality a reality, ale také jistoty a opory mám hodně dost
No jo, nemůžu mít všechno 
nmery, manžílek si snad zvykne a bude spokojený a pokud ne, tak si najde něco lepšího
Jinak v našem domě je taky atomovka, bydlíme 15 let, dům má ještě dodělávky, ale za ty roky už je vybydlený, tak se s tím snažíme něco dělat. Rozhodně se nenudíme, ale chybí občas chuť a energie 
Mějte se krááásně a pište, i vy co jen nahlížíte 
Není tady
AHOJKY MOJE ZLATÁ JABLÍČKA 
SAVÉLKO,MANŽÍLEK JE MOC HODNÝ
....NO ALE VÝPADKY MÁ STEJNĚ JAKO KAŽDÝ Z NÁS 
NO A JINAK....ŠTĚPÁNEK S NIKOU JSOU ZASE NEMOCNÝ...MAJÍ ALE JEN NĚJAKOU VIRÓZU....TAKŽE TEPLOTY UŽ JSME SRAZILI A V PONDĚLÍ POŠUPAJDÍ DO ŠKOLKY A DO ŠKOLY.
TAŤKA MÁ TAKY PRÁCE NAD HLAVU....OD TÉ DOBY CO MALINKO POVÝŠIL, PŘIDALI MU SPÓÓÓÓÓÓÓUSTU PRÁCE A O MALINKO VÍÍÍÍÍÍÍC PENĚZ.
TAK JO, JDU PRACOVAT...MÁM TADY SPOUSTU DOMÁCÍ PRÁCE A PAK MUSÍM UVAŘIT NĚCO NA ZÍTRA....MAMINKA BUDE HLÍDAT, TAK ABY JEŠTĚ NEMUSELA VAŘIT.
MĚJTE SE MOC HEZKY A NAPIŠTE CO JE U VÁS NOVÉHO.
Není tady
Haló, jablíčka, kdepak jste???????????????
Hubnete nebo jste na tom tak jak já? Moje tělo, při hrozbě hubnutí, se automaticky obalí aspoň dvěma kilama 
A co život, jak jde u Vás?
U nás pořád stejně, radosti i starosti a stráááááááášně moc práce 
Napiště aspoň jak se máte, nmery co manžel, jak se mu líbí v práci a co Ty Sluníčko, jak se Ti daří? a všechny ostatní, co sem nakouknete, tak aspoň dejte vědět, že žijete 
Není tady
AHOJKY SAVÉLKO...JÁ JSEM TADY 
TEĎ PRÁVĚ OPEČOVÁVÁM MANŽÍLKA, JELIKOŽ SI ZRUŠIL KOLENO PŘI VOLEJBALE 
NO JAK SE ŘÍKÁ-SPORTEM K TRVALÉ INVALIDITĚ!
NIKOLKA MÁ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY A TAK LÍTÁME PO DOKTORECH A MĚ NA GYNDĚ PAN DOKTOR TAKY VČERA MOC NEPOTĚŠIL.
KLUCI POŘÁD LUMPAČÍ
NO VŠAK JSOU TO KLUCI A NAŠE MALÁ PSÍ SLEČNA S NIMI.
TAKŽE MÁME POŘÁD VESELO
...NĚKDY AŽ MOC 
JO A HUBNUTÍ....CO TO JE? MOJE TĚLO STÁVKUJE A TO UŽ JSEM BYLA 2x NA AQUA.....STRAŠNĚ SE MI TO LÍBILO A UŽ SE TĚŠÍM NA DALŠÍ!
JSEM VODNÍK OD NAROZENÍ A TOHLE JE DOOPRAVDY POHYBOVÁ AKTIVITA KTERÁ MI SEDÍ!
NO TAK UŽ JSEM NA NÁS PRÁSKLA ÚPLNĚ VŠECHNO
A MŮŽU JÍT ZASE PRACOVAT...JSEM ZAVALENÁ DOMÁCÍ PRACÍ A V ÚTERÝ JI MÁM ODEVZDAT 
TAK SE MĚJTE KRÁSNĚ A PÍSNĚTE JAK SE MÁTE JABLÍČKA MOJE ZLATÁ. 
Není tady
Ahoooooj
Sluníčko nejde mi skyp
tobě zas ICQ tak nevím jak si spolu zase pokecáme už je mi smutno 
Popelka se ti neozvala??

Není tady
MĚ JE TAKY SMUTNO SALOMKO.
ZKUS SE SKYPÍKEM
NĚCO UDĚLAT.
JÁ SE PODÍVÁM JESTLI BY MI NEŠLO NAISTALOVAT A HLAVNĚ JESTLI BY FUNGOVALO ICQ.
POPI SE NEOZVALA
MOC MI CHYBÍ 
Není tady
Zkus QIP ten ti možná nainstalovat půjde a můžeš s ním kontaktovat všechny co mají icq

Není tady
Ahojky holky, konečně jsme si pořídili do našeho bytečku svůj internet, takže tady za vámi mžu občas zaskočit.
Jinak jsem se dostala do Olomouce na vysokou na fyzioterapii a je to tam uplně super!
Tomášek začal chodit do školky a strašně se mu tam líbí. První dny ani nechtěl chodit domů. 
Není tady
Pajdinko samé skvělé zprávičky
tak ať se ti daří a Tomáškovi ať se ve školce i nadále líbí

Není tady
Ahojky holky, taky chci moc zhubnout, ale nějak to moc nejde.
Není tady
Ahojky Topazio, určitě se můžeš k nám přidat. Já se taky asi opět přidám. Ale nijak moc se nepřetěžuj dietama. Papkej hodně ovoce (jestli ještě kojíš, tak zeleninu asi vynechej) a choď s mimčem na procházky. Užívej si "dovolené" a držím pěsti.
Upravil(a) Pajdinka (18. 10. 2008 19:49)
Není tady
Pajdinka napsal(a):
Ahojky Topazio, určitě se můžeš k nám přidat. Já se taky asi opět přidám. Ale nijak moc se nepřetěžuj dietama. Papkej hodně ovoce (jestli ještě kojíš, tak zeleninu asi vynechej) a choď s mimčem na procházky. Užívej si "dovolené" a držím pěsti.
Právě zeleninu nemohu, jednou jsem si dala zelí, a Matýsek to odnesl chudák sužovaly ho prdíky, mám moc ráda hroznové víno, a prý se taky nemůže ani jahody se nemají jíst.
Není tady

no to máš pravdu...ale myslím, že se vždy najde někdo, kdo chce hubnout:lol:Teďkom například já...včera mě přítel zatahal za "malinkatý faldíček" na zádech - a prý je to pro něho fajn - další místo za které může taat:dumbom:
Není tady
to máš pravdu teď před vánoci asi každá ty kila zase budeme řešit 

Není tady

kuk jabka 

Není tady
Ahoj holky, můžu se připojit? Po příchodu z porodnice mi zůstaly jen 4 kg, přibrala jsem 11 ale nezbavila jsem se ani deka
. A to fakt nežeru, sladké minimálně
. Ty špeky jsou hrozný
.

lvice, myslím, že není problém, ale nevím, jak to tady žije
obávám se, že prvotní elán je v čoudu 

Není tady