Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#326 28. 6. 2008 6:27

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Re: ZHUBNEME SPOLU III.

SALOMKO JÁ VÍM....TO BYLO JEN TAKOVÝ ODLEHČENÍ. big_smile
NO ALE NAPŘ VOJTA NEMÁ V ŽÁKAJDĚ ŽÁDNOU ZNÁMKU Z OV A DONESL 2....NO PROČ BY SE P.Ú. OBTĚŽOVALA JIM JE ZAPSAT. A TO NENÍ JEDINÝ PŘEDMĚT! UŽ MĚ TO DOST DLOUHO ŠTVE A ROZHODLA JSEM SE S TÍM NĚCO PŘÍŠTÍ ROK UDĚLAT.JAK MÁŠ POZNAT, ŽE MÁ NĚKDE 2, KDYŽ TO DĚTI NEMAJÍ V ŽÁKAJDĚ.....A TAK ASI  ZAČNU STÁVKOVAT lol lol lol
DĚCKA JSOU MOC VELKÝ ŠIKULKY...ŽE JE MOC MOC MOC POZDRAVUJU A GRATULUJU. tummenupp
VOJTÍK MĚL V SEDMIČCE 5 DVOJEK...TAKŽE BYL VYZNAMENANEJ! lol
NIKČA JICH MĚLA SEDM.....TAKŽE JSEM MĚLA TAKY VELKOU RADOST! lol
TAK SE MĚJTE MOC MOC MOCHEZKY A PA.
P.S. PSALA JSEM TI NA SKYPE

Není tady

#327 3. 7. 2008 10:13

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

BERUŠKY KDE JSTE?????
NAŠE DĚTI SE ROZHODLY, ŽE MĚ HNED NA ZAČÁTKU PRÁZDNIN ZNIČÍ A DAŘÍ SE JIM TO NA 1*
VEČER KONČÍM TAKHLE tongue
ALE TO NEVA, HLAVNĚ ŽE NEMUSÍME DĚLAT ÚKOLY A UČIT SE!
TAK SE MĚJTE HEZKY A UŽÍVEJTŘE LÉTA! lol

Není tady

#328 4. 7. 2008 9:13

nmery
♥♥♥♥---

Tak jo jsou tu prázdniny.Sluníčko tomu vtipu jsem se opravdu s chutí zasmála.Známky jsou u nás i trojky, ale jsem spokojená.Můj muž začal chodit do práce prý na operaci to ještě není tak si musí na to že ho bolí záda zvyknout,až bude mít omezenou hybnost některé končetiny tak deprve se to bude řešit.Doufám že k tomu nedojde.Na podzim má jít do lázní do Čeladné tak snad se mu uleví.

Láska je ta,která zůstává stále,ať jí všechno dáváme,nebo všechno odepíráme.

Není tady

#329 4. 7. 2008 13:13

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

HOLKY JÁ MÁM DEN BLBEC....A POŘÁDNEJ.
DNESKA JSME JELI DO NEMOCNICE S NIKOU A JÁ VZALA VŠECHNY DĚTI, ŽE SI JAKO UDĚLÁME I MALÝ VÝLET....A UŽ OD RÁNA TO BYLO NA MAŠLI!
-VSTÁVALA JSEM VE ČTYŘI A UŽ JSEM NEUSLA!
-KDYŽ JSME VYŠLI Z DOMU ZAČALO PRŠET!
-DĚCKA V AUTOBUSE ZLOBILY A NAKONE POSUNULY SEDAČKY(ČEHOŽ JSEM SI NEVŠIMLA) A AUTOBUSÁK NÁS SEŘVAL!
-DOKTORKY MĚ DOSTALA DALŠÍ "JOBOVKOU" OHEDNĚ NIKOLKY!
-OPĚT MĚ SEŘVAL AUTOBUSÁK, PROTOŽE SI NEVŠIML, ŽE MÁM KARTU A NESLYŠEL, ŽE MU TO ŘÍKÁM....A KE VŠEMU SI NAMAČKAL ŠPATNĚ ČUDLÍKY A NAPOČÍTAL MI JEN ZTP roll !
-NO A TEĎ MUSÍM JÍT PÉCT BUCHTY NICE SEBOU NA TÁBOR A ANI SE MI NECHCE, PROTOŽE JE URČO SPÁLÍM A KDYŽ NÉ BUCHTY, TAK 100% SEBE yikes
TAK MI DRŽTE PĚSTI, AŤ UŽ SE MI NIC NESTANE.....SNAD JSEM SI TO VYBRALA NEŽ JSEM DOŠLA DOMŮ!
MĚJTE SE HEZKY....NO ASPOŇ LÍP NEŽ JÁ DNESKA  lol lol lol

Není tady

#330 9. 7. 2008 23:14

Marieanna
♥♥♥♥♥--

http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/valentin%20(12).gif
Ahojky  všem Jablíčkům,známým  i neznámým.Tak jsem k vám zase po hooooodně dlouhé době nakoukla.Zdravím Salomku,Popelku,našeho benjamínka Pajdinku a samozřejmě Sluníčko,s kterým pomalu plánujeme dovču. http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z290.gif Na tu se již strašně těším,konečně si snad odpočinu od práce.big_smile Musím se pochlubit,že po roce  dřiny,jsem povýšila a pracuji jako vedoucí realitní kanceláře. rodna
Maruška s vyznamenáním ukončila 1.třídu a za odměnu dostala štěňátko jokšírka Rozárku.  http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/valentin%20(13).gifTak jsme se rozrostli o jednu čtyřnohou kamarádku.  dudlik Vnoučátka rostou jako z vody,malé Verunce již bude 9měsíců a Anetce s Matýskem budou 2 roky.Ondrášek už jde taky po prázdninách do školy.Strašně nám ty děti stárnou.dudlik
Přeji všem pohádkové prožití prázdni,hodně sluníčka a moře krásných zážitků. Jak bude zase chviličku času,přijdu se podívat.A omlouvám se,pokud jsem některé jablíčko nejmenovala.Koukala jsem ,že těch ze staré party, již zbylo opravdu jen pár.http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/x25.gif
Jo a s váhou stále bojuji   gratergratergrater
Tak se mějte moc krásně ,užívejte léta a zase někdy.....     
                                                           http://www.beruska8.cz/koupaniaplaz/ubazenu1/1.gif

Není tady

#331 18. 7. 2008 7:34

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

PLÁNUJEME, PLÁNUJEME...UŽ JSME NAPLÁNOVALY GULÁŠ, SVÍČKOVOU A ŠPAGETY lol
ALE VÁŽNĚ, JÁ....TEDY MY UŽ SE STRÁÁÁÁÁÁÁÁŠNĚ TĚŠÍME!!!!
VE STŘEDU JSME SPÁCHALY SE SALOMKOU A DĚTMI VÝLET NA PERNŠTEJN....P.S. ŠTĚPÁNEK MÁLEM ZBOURAL PODHRADÍ...VIĎ SALOMKO.
NO A PAK JSME HODILI I S MANŽOU BOWLING....SALOMKA SE NEJDŘÍV PŘIDALA K MÉMU DRUŽSTVU KORÝTKÁŘŮ, ALE PAK BYLA DISKVALIFIKOVANÁ, PROTOŽE SHAZOVALA KUŽELKY A TO SE U MĚ NESMÍ big_smile TAKŽE JSEM ZALOŽILA JEDNOČLENÝ DRUŽSTVO A VZORNĚ DRŽÍC SE SVÉHO HESLA:"KDO SHODÍ KUŽELKU K NÁM NEPATŘÍ", JSEM PROHRÁLA O VÍC NEŽ POLOVINU!!! graterlol
A CO VY JABLÍČKA, JAK TRÁVÍTE ZAMRAČENÉ LÉTO? smile

Není tady

#332 21. 7. 2008 19:21

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

http://photos1.hi5.com/0046/395/613/0Msf0m395613-01.jpg

MILÁ JABLÍČKA...
TOHLE JE NAŠE MALÝ POTĚŠENÍČKO BARUNKA.
BYDLÍ S NÁMI UŽ OD PÁTKU A JE U NÁS POŘÁDNĚ VESELO...HLAVNĚ JÁ SE NASMĚJU....TAKHLE V PŮL DRUHÉ V NOCI, KDYŽ SI BARUNKA VZPOMENE, ŽE SI CHCE S NĚKÝM HRÁT A JÁ JSEM PRVNÍ NA RÁNĚ lol
ALE JINAK JE MOC MOC MOC ŠIKOVNÁ...CO JE TO LOUŽIČKA NA KOBERCI JEŠTĚ NEVÍME.
MĚJTE SE MOC HEZKY  A AŤ JE U VÁS ASPOŇ TAK VESELO JAKO U NÁS. PA SLUNÍČKO

Není tady

#333 23. 7. 2008 20:25

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

lol jé tak ať Vám Barunka vyvádí nejmíň jako Štěpánek gloriaretatummenupp

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#334 24. 7. 2008 12:57

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Salomko, teda Ty jim přeješ lol škodolibko jedna wink

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#335 24. 7. 2008 18:32

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Popi vždyť Štěpánek je andílek gloria jen mu trošku rostou růžky lol , ale tak to má být a je fakt perpetum mobile - je k neutahání, příště musíš jet se mnou stolt

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#336 6. 8. 2008 6:39

savéla
♥♥♥♥♥--

Ahoj Jablíčka,

tak Vás všechny po čase zdravím. Hubnutí jde "skvěle" z dovolené jsem si dovezla dvě kila navíc, tak mám se sebou pořád co dělat vissla

Sluníčko, máš krásného pejska, určitě je to miláček rodiny, tak si pěkně užívejte. Náš pesek má 40 kilo, a když se dojde přitulit, tak lapám po dechu. Ale je to naše zlatíčko i když potvůrka má pocit, že mi roste moc rostlinek na zahradě, a tak mi je postupně likviduje, asi abych měla víc času se věnovat jemu lol

Sluníčko, a kdepak pracuješ? Našlas něco nového, nebo děláš domácí práci?

U nás nic nového není, pořád jedeme ve stejných kolejích, tak napište holky moje, co je nového u Vás smile

Upravil(a) savéla (6. 8. 2008 6:39)

Není tady

#337 6. 8. 2008 8:07

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

POPELKO, SALOMKA MÁ PRAVDU....UŽ MÁŠ DVĚ ABSENCE A TŘETÍ SE NEPOVOLUJE!!!
PŘÍŠTÍ ROK NA PERNŠTEJNĚ VŠECHNY!!!
BARUNKA UŽ STIHLA ROZKOUSAT ŠŇŮRU K INTERNETU A PÁR UZLÍKŮ Z BUVOLÍCH KŮŽÍ lol
SAVÉLKO, CHODÍM BRIGÁDNIČIT DO KVĚTINKY...STARÁM SE O KYTIČKY V KVĚTINÁČÍCH A VÁŽU ŘEZANÝ KYTICE.
PRÁCE MĚ MOC BAVÍ, JEN TA PRACOVNÍ DOBA...OD 8-DO 17 JE OUVEJ...NIKA NEMŮŽE ZŮSTAT SAMA DOMA.
NO A K TOMU POŘÁD DĚLÁM DOMA ŠROUBEČKY roll
TEĎ JSEM BYLA V OBCHODĚ 14 DNÍ A OD ZÁŘÍ BUDU CHODIT 2 DNY V TÝDNU A ZBYTEK BUDU ŠROUBEČKOVAT smile
UVIDÍME JAK TO PŮJDE. NIKOLKA PŘIJDE ZE ŠKOLY ZA MNOU....MÁ TO PO CESTĚ. DOMA BÝT NEMŮŽE...V PÁTEK JSME JI NECHALI NA HODINKU DOMA A BYL Z TOHO MALEJ PRŮŠVIH.
NAPADLO JI, ŽE SE VYSPRCHUJE A VYTOPILA KOUPELNU...JEŠTĚ ŽE BYDLÍME DOLE. UDĚLALA VŠUDE NEPOŘÁDEK...ANI NEVÍM JAK TO ZA TU HODINKU STIHLA!!!
JEŠTĚ, ŽE SI NEŠLA NIC VAŘIT. TO UŽ TAKY ZKOUŠELA A ZAPLA ÚPOLNĚ JINÝ VAŘIČ. TO JSEM NAŠTĚSTÍ BYLA JEN V ODCHODĚ NA SÍDLIŠTI A PŘIŠLA JSEM ZA 10 MINUT. NIKA SE DÍVALA NA TELKU A VAŘIČ SÁLAL.
NO JO, MUSÍME JI PROSTĚ HLÍDAT.
TAK SE MĚJTE MOC HEZKY...MY TEĎ DOVOLENKUJEME... VČERA JSME SPÁCHALI ZOO NA PŘÁNÍ ŠTĚPÁNKA A DNESKA JEDEME NA CHALUPU. V SOBOTU UŽ VALÍME S MARIEANKOU NA DOVOLENOU DO BÍLÝCH KARPAT. JÉ JAK JÁ UŽ SE TĚŠÍM.PÁČEK JABLÍČKA pussa

Není tady

#338 7. 8. 2008 6:32

savéla
♥♥♥♥♥--

Sluníčko, kdepak budete přebývat v Karpatech???

S dětmi to opravdu nemáš jednoduché, ale to je život. Přeji Ti, aby jste to i s prácí zvládly, protože sis našla opravdu krásnou práci, tak držím pěsti. par

A co ostatní, žijí ještě ???

Není tady

#339 7. 8. 2008 22:00

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY SAVÉLKO....JEDEME DO VYŠKOVCE KOUSEK OD UHERSKÉHO BRODU.
VKYTIČKY MĚ MOC BAVÍ....JEN JE JEŠTĚ POŘÁDNĚ VŠECHNY NEZNÁM.
NO OD ZÁŘÍ TO ZKUSÍME A SNAD TO PŮJDE.
JINAK BYCH MUSELA JEŠTĚ ROK POČKAT, NEŽ PŮJDE NIKOLKA NA INTERNÁT.
SAVÉLKA MÁ PRAVDU...KDEPAK JSTE ZBYLÁ JABLÍČKA grater JE NÁM TADY SMUTNO.

Není tady

#340 8. 8. 2008 6:22

savéla
♥♥♥♥♥--

Sluní, tak to budeš kousek od nás, kdy a jak dlouho tam budeš?

Ve Vyškovci jsem sice nikdy nebyla, ale ujišťuju Tě, že Slovácko je krásný kraj, tak ať se Ti u nás líbí stolt

Vemte si sebou plavky, v Brodě je menší akvapark a jestli chceš, tak napiš a já Ti dám typy, co stojí za to navštívit. smile

Upravil(a) savéla (8. 8. 2008 6:26)

Není tady

#341 12. 8. 2008 15:52

romina
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

Ahoj holčiny,jak jde hubnutí? U mě nastal STOP STAV ne a ne s tou potvorou hnout dumbom Jinak pořád něco přestavujem a opravujem,ale stojíme na korunkách,starý domek to je investice do oprav jak hrom ,tak doufám že příští rok budeme žít jak lidi smile

nikdy nebude šťastným,koho bude trápit,že někdo je šťastnější.

Není tady

#342 15. 8. 2008 16:39

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj je tu někdo od Pelhřimova a okolí mužeme hubnout spolu  ,jezdím na kole je mi 54 let  kapitulation kapitulation

Není tady

#343 17. 8. 2008 8:18

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY JABLÍČKA.
SAVÉLKO, ŠKODA, ŽE JSEM SE SEM JEŠTĚ NEKOUKLA. JESTLI BYDLÍŠ BLÍZKO, MOHLY JSME SE VIDĚT :-)
V BRODSKÉM AQUA DELFÍN JSME BYLI A MOC SE NÁM TAM LÍBILO!!!
JEN CESTA NA CHATIČKU BYLA JEDEN VELKEJ....SYN MI NAPOVÍDÁ MASAKR lol...PROJEDE AUTO, NEPROJEDE? ZAPADNE? URVEME MU VÝFUK, NEBO PRASKNE KOLO? A TO JSME HEZKY ŠLAPALI KROMĚ ŘIDIČŮ PĚŠKY. lolA V SOBOTU JSME NOSILI PO BOUŘCE I TAŠKY ...NO SPÍŠ BÁGLY DO AUT 1 KM DO KRPÁLU V RUKÁCH, PROTOŽE SE NEDALO SJET DOLŮ. smile
A VÍŠ, ŽE MĚ ANI PO TOMHLE NEMÁ VÁHA RÁDA A NECHCE MI NIC UBRAT!!! dumbom
TAKY JSME BYLI V MUZEU J.A. KOMENSKÉHO, V LUHAČOVICÍCH, V PIEŠŤANECH, NA ČACHTICKÉM HRADĚ....PROSTĚ SUPER DOVČA!
A K TOMUMANŽÍLEK OBJEDNAL NÁDHERNÝ POČASÍ A JEDNU POŘÁDNOU PÁTEČNÍ HORSKOU BOUŘKU lol
DĚTI SI UŽILY BAZÉNU, MOJI CHLAPI VÝŠLAP NA LOPENÍK A MY S MARIEANKOU SAMI SEBE tummenupp
JEN V SOBOTU JSME ZJISTILY, ŽE TÝDEN UBĚHL JAKO VODA A ANI SE NÁM NIKAM NECHTĚLO. grater
ZAČÍNÁ SVÍTIT SLUNÍČKO, TAK JDU POVĚSIT JEDNU Z MILIONU PRACČEK CO NA MĚ ČEKAJÍ A UVAŘIT SLOVENSKÉ HALUŠKY, PROTOŽE MANŽELOVI TAK CHUTNALY, ŽE JE BUDEME MÍT I DNES K OBĚDU. skurt

Není tady

#344 23. 8. 2008 16:34

nmery
♥♥♥♥---

Ahojky jablíčka.Konec prázdnin se kvapem blíží snad budeme mít více času se zde zejít.Já jsem dnes marod tak odmítám veškerou práci venku a našla jsem si čas na vás juknout.Jinak pořád frmol už aby přišla zima a trochu si mohla zvolnit.Děti čím jsou starší tím míň pomůžou jsou buď na brigádě nebo ze svýma drahýma polovičkama takže toho je na mne čímdál víc.Manžel od 1.září nastupuje do nové práce jsem zvědavá zda bude ta změna k lepšímu.Zatím vás zdravím a zase se stavím už mi chybí pondělní vážení. stolttillfreds

Není tady

#345 25. 8. 2008 12:20

savéla
♥♥♥♥♥--

Ahoj Jablíčka,

nikde nikdo va oči si po Vás můžu vykoukat wink

Sluníčko bydlím celkem blízko Vaší dovolené, ale osud tomu chtěl, že nám setkání odložil na jinou dobu vissla jsem ráda, že se Ti na Slovácku líbilo, ale já si myslím, že hezky je úplně všude. Kdo chce to hezké vždycky uvidí smile

nmery, jsem ráda, že ses opět ukázala, pozor na zdravíčko, máš jenom jedno, no a s těma odrostléma dětma to znám, moje děti si jezdí domů vyměnit prádlo, napapat a nabalit proviant dumbom a práca skoro žádná.  Jedině je vykopnout do života úplně rodna

Nevím, jak Vám jde hubnutí, ale jestli tak jak mně, tak to vůbec není dobré. Od dovolené mám dvě kila nahoru a ne a ne to dát dolů. dumbom Budu s tím muse něco udělat big_smile

tak pa a piště

Není tady

#346 1. 9. 2008 8:32

nmery
♥♥♥♥---

Tak a je tu zase škola.Někteří se těšili a jiní děsili,ale zase se to trošku vrátí do všedních kolejí teda doufám.Koukám tady pořád mrtvo no snad se to oživí až začnou ty dlouhé podzimní a zimní večery.Můj manžel dnes dělá nástup do nové práce tak doufáme že to nebude horší kdyby to už nemělo být lepší.Já pořád při starém babička,rodina no a pak ta zvířátka takže celkem kmitám.Váha stále na stejném zamrzla no nezamrzla to lžu přibrala jsem 4 kila,ale už je mám dole takže pořád 103 ale někdy i 102.Uvařila jsem si tukožroutskou polévku a shodila jsem je celkem v pohodě dnes mám v plánu uvařit další aji mám na ni celkem chuť.Byli jsme teď v sobotu na svatbě super. Nevěsta překrásná a ženich taky oba byli šťastni bylo to na nich vidět užívali si to a já s toho měla slastný pocit že láska stále existuje. tak vás zdravím a doufám že tu taky někdo jiný něco písne ať si mám co přečíst. rock

Není tady

#347 1. 9. 2008 8:38

savéla
♥♥♥♥♥--

Ahoj nmery,

ráda Tě zase vidím. Taky se těším, že začne zase pravidelný režim a já s váhou něco udělám. Díky dovolené jsem přibrala 2 kg a jsem na svých 85 kg. Ale hubnout potřebuji, protože mně čeká na podzim jedna větší společenská událost a já nechci vypadat jak bachyňa big_smile Tak holka, začneme samy dvě a třeba se ostatní zase přidají.  smile

Není tady

#348 1. 9. 2008 12:13

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY MOJE ZLATÁ JABLÍČKA pussa
JAK JSTE PŘEŽILY PRVNÍ DEN ŠKOLY A JAK SE VAŠE RATOLESTI TĚŠÍ NA TO, ŽE ZASE NASTALY POVINNOSTI?
NIKOLKA UŽ ASI MĚSÍC PROHLAŠUJE, ŽE DO ŽÁDNÉ ŠKOLY CHODIT NEBUDE A VOJTA TEN UŽ JE STAREJ MAZÁK, TAKŽE HO NIC NEROZHODÍ smile
JINAK HUBNOUT SE NEDAŘÍ, ALE JÁ SE DO TOHO TAKY OBUJU A POVEDE SE!
ZATÍM PA A MĚJTE SE POHÁÁÁÁÁÁÁDKOVĚ hjarta

Není tady

#349 2. 9. 2008 8:02

savéla
♥♥♥♥♥--

Sluníčko, já už mám děti odrostlé, tak tu školu už tolik neprožíváme. wink Letos nás čeká už úplně poslední rok na ZŠ a přiznám se, že su tomu moc ráda. Ale jinak jsme si školy užívali i o prázdninách, protože moje děťátko dělalo reparát z matiky, naštěstí úspěšně big_smile Tak ti tedy přeju pevné nervy se školáčkama smile

nmery, co manžílek, jak se mu líbí práce? Včera jsem zapoměla napsat, že mu i tobě přeju, ať se mu tam líbí a ať se mu daří smile

Není tady

#350 2. 9. 2008 17:33

nmery
♥♥♥♥---

Sluničko u mne se škola taky moc neřeší,ale letos bude obě moje ratolesti budou maturovat.Takže starosti a stresy teprve přijdou.
Savelko díky žes chtěla popřát nastoupil dnes první odpolední.Dnes nám zase se odporoučel počitač,tak jsem se připojila přes notebook.Takže zatím ahoj a zase nakouknu. rock

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí