6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Salomko, jak to dopadlo s pejskem? Už ho máš doma?
Jinak dík všem za rady, zkusím s tím něco udělat, třeba se pořádně pos...
Není tady
Pro pejska bychom si měli jet v sobotu jestli se ještě něco nevyvrbí dálničku máme koupenou, kotec vyčištěný, boudu vydrbanou a koupila jsem mu nové hračky a misku na vodu už se tak těším
Není tady
Hmmm.... tady už se nehubne
Tak já jsem si koupila to psylium, tak počkám na jeho účinky. Jinak jsem včera byla na masáži proti celulitidě, masáž příjemná, kalhoty přes stehna volnější. Masérka /známá/ říkala, že to účinkuje, mi tipla tak 7 masáží, prý to nemám tak hrozné. Tak nevím, zatím mám 2 /vánoční dárek/ a nevím jestli do toho dál investovat. Nemáte někdo zkušenosti?
Salomko, přeji Ti, ať to s hafanem dopadne dobře, pak napiš podrobnosti.
Není tady
Tak už je to jisté jedeme si pro něj zítra už se těším i děsím zároveň co bude v autě vyvádět přeci jen je to dlouhá cesta , nejméně 2 hodiny snad se nepoblindí vezmu mu s sebou misku a vodu a uděláme přestávky
Není tady
Ahoj upekla jsem nanukové řezy,dneska prdím na dietu jdu si kus ukrojit to je dobrota
Není tady
skvělý nápad to taky tvrdím a pak nemohu dopnout kalhoty
Není tady
kde všechny jste??? Že by jste byly tak vzorné a šly cvičit tak to si jdu pustit hudbu a budu tancovat při vaření
Není tady
salomko, už máte pejska ? a jakého, toho stejného jako předtím ?
Není tady
Dobré ráno,
tak jak jste zvládly to své půlkilo, já vůbec, ale zase sem nepřibrala , chybí mi pohyb, ale v tomto počasí a brzké tmě se mi vůbec nic nechce. Už aby se dalo vyjet na kole.
Jinak je vidět, že hubněte velmi usilovně, když ani nemáte čas na sem nahlédnout
Není tady
Ahojky,tak jsem závazek zvládla,ale u mně to dělá to že každý den chodíme makat na barák.Včera jsem se například pěkně zapotila u škrábání místností
Není tady
já tu chodím nahlédnout,ale nikdy tu nikdo není,konečně jsem se dostala pod 50.000kJ za týdén,ale to nestačí u mě na hubnutí,tento týden půjdu pod 45.000kJ a uvidím,proto že jsem moc nesportovala,ale randila a slavila tak jsem nic nezhubla,tak mě bijte a jedeme dál....
Není tady
Ahoj holky, ráda Vás zase "vidím" - já jsem měla hektický týden, dnes se vrací malej z Francie, tak vařím a vařím!
Doufám, že u Vás všechnov pohodě... laki, obzvlášt u tebe jsem ráda, že jsi měla zřejmě fajn týden Pošlu SZ.
Já jsem nepřibrala ani nezhubla, bohužel.... snad příští týden!
Není tady
MOJE MILÁ JABLÍČKA!
MUSÍM VÁS POCHVÁLIT- JSTE ŠIKULKY A SNAŽÍTE SE!
TAKY SE MUSÍM ZLATÍČKA OMLUVIT, ŽE TADY MOC NEPOLETUJU, ALE MÁM ŠPATNÝ OBDOBÍ A NEBYLA BYCH ASI MOC VESELÁ SPOLEČNICE. ALE SEM TAM NA VÁS NAKOUKNU, ABYCH ZJISTILA JAK SE MÁTE. ONO BUDE ZA CHVÍLI LÍP A PAK VYTÁHNU TY KOPČKY...HLAVNĚ NA SEBE!
MĚJTE SE HEZKY BERUŠKY MOJE A JÁ ZA VÁMI ZASE BRZY PŘIJDU. PAPA
Není tady
Dnes nestíhám zkusím příjít zítra jen vás všechny zdravím a Salomko co to bude za psík??Váha mi stávkuje taky nebude konstalacï hvězd.Asi né já flámovala o víkendu a papkala dortík
Není tady
Pejska máme už doma je to velký lumpík a úplatkář, jede vyloženě na piškoty ten se mnou asi dietu držet nebude Jak budu mít čas hodím na Jablíčka fotky
Sluní jestli budeš ráno na PC tak kolem 7 pojď na ICQ
Není tady
Salomko, Ty nepracuješ ???
Já po ránu cvičím prsty na klávesnici a masíruju si zadek na židli
ani nevíš jak ráda bych vzala naši pesanku a vyrazila někam ven
Není tady
Sluníčko
Neboj, všechno těžké přejde a co Tě nezabije, to Tě posílí
Nika se v lázních osamostatní a uvidíš, že se Ti vrátí domů ne holčička, ale ženská
Upravil(a) savéla (19. 2. 2008 10:18)
Není tady
Sluní neříkala jsi že jede až 21 asi jsem to popletla nebo už máš cestovní horečku a bojíš se jak to bez tebe zvládne ??
Není tady
co se to tu děje že by se už jablíčka nescházela jako dřív to byly časy, připomínalo to tu kolikrát chat a ne diskusi kde jsou ty časy
Není tady
Ahoj holky v úterý mi to nějak nevycházelo tak vás jdu povzbudit až dnes.POCHVALA patří tento týden ROMINNĚ a to že zhubla kilo , ale taky SLUNÍČKU no ale i my ostatní to nevzdáváme že ???Takže když se na nás smajlík nesmál tento týden tak příští se bude řechtat že jo Lotty,Lakino,Babi,Chanson a co ty Savélko,Jarko,Chatelle,Jano tento týden nejste v tabulce??Jestli jsem na někoho zapoměla omlouvám se a klidně mi to dejte na jevo.
Není tady
ahoj, tady je pusto prázdno , já sem chodím vždy po obědě když malý usne a já se najím uvařím si kafe a mám chut na neco sladkého k němu a tak sem nahlédnu a chut mě teda nepřejde, jen se pokouším umravnit a nesežrat toho hodně ale jen malínký kousínek jako odměnu . Tak kdepak jste? Rotoped tu chudák opuštěný stojí vedle mě .
tak kdopak tu bude chodit místo zákusku ke kafi po o. se mnou
Není tady