27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Není tady
Salomko, jak to dopadlo s pejskem? U ho má doma?
Jinak dík vem za rady, zkusím s tím něco udělat, třeba se pořádně pos...
Není tady
Pro pejska bychom si měli jet v sobotu jestli se jetě něco nevyvrbí
dálničku máme koupenou, kotec vyčitěný, boudu vydrbanou a koupila jsem mu nové hračky a misku na vodu
u se tak těím
Není tady
Hmmm.... tady u se nehubne
Tak já jsem si koupila to psylium, tak počkám na jeho účinky. Jinak jsem včera byla na masái proti celulitidě, masá příjemná, kalhoty přes stehna volnějí. Masérka /známá/ říkala, e to účinkuje, mi tipla tak 7 masáí, prý to nemám tak hrozné. Tak nevím, zatím mám 2 /vánoční dárek/ a nevím jestli do toho dál investovat. Nemáte někdo zkuenosti?
Salomko, přeji Ti, a to s hafanem dopadne dobře, pak napi podrobnosti.
Není tady
Tak u je to jisté jedeme si pro něj zítra u se těím i děsím zároveň co bude v autě vyvádět přeci jen je to dlouhá cesta , nejméně 2 hodiny
snad se nepoblindí
vezmu mu s sebou misku a vodu a uděláme přestávky
Není tady
Ahoj upekla jsem nanukové řezy,dneska prdím na dietu jdu si kus ukrojit to je dobrota
Není tady
skvělý nápad
to taky tvrdím a pak nemohu dopnout kalhoty
Není tady
kde vechny jste??? e by jste byly tak vzorné a ly cvičit
tak to si jdu pustit hudbu a budu tancovat při vaření
Není tady
salomko, u máte pejska ? a jakého, toho stejného jako předtím ?
Není tady
Dobré ráno,
tak jak jste zvládly to své půlkilo, já vůbec, ale zase sem nepřibrala , chybí mi pohyb, ale v tomto počasí a brzké tmě se mi vůbec nic nechce. U aby se dalo vyjet na kole.
Jinak je vidět, e hubněte velmi usilovně, kdy ani nemáte čas na sem nahlédnout
Není tady
Ahojky,tak jsem závazek zvládla,ale u mně to dělá to e kadý den chodíme makat na barák.Včera jsem se například pěkně zapotila u krábání místností
Není tady
já tu chodím nahlédnout,ale nikdy tu nikdo není,konečně jsem se dostala pod 50.000kJ za týdén,ale to nestačí u mě na hubnutí,tento týden půjdu pod 45.000kJ a uvidím,proto e jsem moc nesportovala,ale randila a slavila tak jsem nic nezhubla,tak mě bijte a jedeme dál....
Není tady
Ahoj holky, ráda Vás zase "vidím" - já jsem měla hektický týden, dnes se vrací malej z Francie, tak vařím a vařím!
Doufám, e u Vás vechnov pohodě... laki, obzvlát u tebe jsem ráda, e jsi měla zřejmě fajn týden Polu SZ.
Já jsem nepřibrala ani nezhubla, bohuel.... snad přítí týden!
Není tady
MOJE MILÁ JABLÍČKA!
MUSÍM VÁS POCHVÁLIT- JSTE IKULKY A SNAÍTE SE!
TAKY SE MUSÍM ZLATÍČKA OMLUVIT, E TADY MOC NEPOLETUJU, ALE MÁM PATNÝ OBDOBÍ A NEBYLA BYCH ASI MOC VESELÁ SPOLEČNICE. ALE SEM TAM NA VÁS NAKOUKNU, ABYCH ZJISTILA JAK SE MÁTE. ONO BUDE ZA CHVÍLI LÍP A PAK VYTÁHNU TY KOPČKY...HLAVNĚ NA SEBE!
MĚJTE SE HEZKY BERUKY MOJE A JÁ ZA VÁMI ZASE BRZY PŘIJDU. PAPA
Není tady
Dnes nestíhám zkusím příjít zítra jen vás vechny zdravím a Salomko co to bude za psík??Váha mi stávkuje taky nebude konstalacï hvězd.Asi né já flámovala o víkendu a papkala dortík
Není tady
Pejska máme u doma je to velký lumpík a úplatkář, jede vyloeně na pikoty
ten se mnou asi dietu dret nebude
Jak budu mít čas hodím na Jablíčka fotky
Sluní jestli bude ráno na PC tak kolem 7 pojď na ICQ
Není tady
Salomko, Ty nepracuje ???
Já po ránu cvičím prsty na klávesnici a masíruju si zadek na idli
ani neví jak ráda bych vzala nai pesanku a vyrazila někam ven
Není tady
Sluníčko
Neboj, vechno těké přejde a co Tě nezabije, to Tě posílí
Nika se v lázních osamostatní a uvidí, e se Ti vrátí domů ne holčička, ale enská
Upravil(a) savéla (19. 2. 2008 10:18)
Není tady
Sluní neříkala jsi e jede a 21 asi jsem to popletla nebo u má cestovní horečku a bojí se jak to bez
tebe zvládne
??
Není tady
co se to tu děje
e by se u jablíčka nescházela jako dřív
to byly časy, připomínalo to tu kolikrát chat a ne diskusi
kde jsou ty časy
Není tady
Ahoj holky v úterý mi to nějak nevycházelo tak vás jdu povzbudit a dnes.POCHVALA patří tento týden ROMINNĚ a to e zhubla kilo , ale taky SLUNÍČKU
no ale i my ostatní to nevzdáváme e ???Take kdy se na nás smajlík nesmál tento týden tak přítí se bude řechtat e jo Lotty,Lakino,Babi,Chanson
a co ty Savélko,Jarko,Chatelle,Jano tento týden nejste v tabulce??Jestli jsem na někoho zapoměla
omlouvám se a klidně mi to dejte na jevo.
Není tady
ahoj, tady je pusto prázdno , já sem chodím vdy po obědě kdy malý usne a já se najím uvařím si kafe a mám chut na neco sladkého k němu a tak sem nahlédnu a chut mě teda nepřejde, jen se pokouím umravnit a neserat toho hodně ale jen malínký kousínek jako odměnu
. Tak kdepak jste? Rotoped tu chudák oputěný stojí vedle mě
.
tak kdopak tu bude chodit místo zákusku ke kafi po o. se mnou
Není tady