29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojik vsichni..
prosim vas, co se tyce mykozy..Cetla jsem o tom uz spousta.Z ceho je atd..ale me se porad vraci a do
konce jsem tim "nakazila " sveho pritele, ktery se toho taky nemuze zbavit..Ma takove cervene tecky
na penisu, nekde jsem cetla, ze je na to dobra Jarisova voda, ci co.A ze by mel jit ke koznimu.Ale my jsme
v cizine(do cr se dostaneme az tak za tri mesice), prosim poradne nebo napiste sve zkusenosti, jak se toho jednou pro vzdy zbavit a tak.diky.ps.canesten pomohl jenom docasne
natalie
Upravil(a) Natanael (13. 2. 2008 17:57)
Není tady
Tphp sa zbavuej ťakžo, chce to podľa toho, čo ivme, zmeniť aj jeádlniček, hyg, návyky a tak. Umývať, ale špeciálnym PH neutrálnym, mydlom, nejesť plesňové syry, huby, paradajky, nič, čo obsahuje plieseň... ani nepiť víno.
Není tady
Selima ma pravdu, jidelnicek hraje velkou roli. Takze to chce omezit co nejvic na cem se mykoza krmi, plisne a cukr. Cukr omezit i v prirozene forme, tedy nejist i ovoce hlave banany a hroznove vino.
Není tady
dřív se používal hypermangan myslím do vody, ale jenom slabý roztok na omývání, pro přítele.............
něco pro odlehčení, doufám že mě neukamenujete :-) Proč maj ženské poševní mykózy?, aby si to taky někdy vyzkoušely jaký to je žít s podrážděnou pí..(píp)
tohle vlákno bylo na sexuologické, jinak bych sem nelez
Upravil(a) martinF (14. 2. 2008 11:43)
Není tady
Podle bylinkářky Marie Treben: léčí sedací koupelí z měsíčku lékařského: - 100 g namočit na 12 hodin do 5 litrů studené vody. Pak ohřát a přilít do koupele. Voda by měla pokrývat ledviny. Po 20 min se zabalit a hodinu poležet.
Není tady
diky moc za odpovedi..jeste bych se chtela zeptat...mykozy jsou casto z HA...Muzu HA vysadit bez toho abych se poradila s gynekologem.?
Není tady
Zkus se domluvit na jiné formě A. Moje dceři pomohla HA k trombóze, já přibrala 16 kg a začaly mi naskakovat křečové žíly.
Upravil(a) ita (14. 2. 2008 22:47)
Není tady
Natanael prý se musí změnit uplně životos:supr:práva,zkus si najet na celostní medicínu.Jestli se vrhneš na makrobiotickou stravu,věřím že boj vyhraješ.Já to nedokázala,tim nechci říct že žiju nezdravě.Jsou tam i různé přírodní přípravky,musíš začít zdravýma střevama!
Upravil(a) Fifida (17. 2. 2008 20:29)
Není tady
Ježíš co mi to tam vlítlo,chtěla jsem napsat životospráva.No tak jsem se aspon pěkně zasmála.
Upravil(a) Fifida (17. 2. 2008 20:30)
Není tady
diky diky..ok zmenim stravu atd.a jeste jeden dotaz..moje kamaradka mi doveze po me gynekolozce leky pro me i memu priteli..takze se budeme lecit...
bude to asi za 14 dni..Muzeme zatim spolu soulozit (s kondomem)? jo a jestli by byl nejaky ochotny kluk nebo chlap, ktery by se mohl vyjadrit o techle problemech v pripade kdy je ma..Prijde mi ze to zensky berou tak nejak vic v pohode a chlapi z toho delaj hrozny drama.."nam holkam" je to samozrejme taky hodne neprijemne..Ale nemenime (aspon ja ne) kvuli tomu pristup k sexu.diky za odpovedi..Natalka
Není tady
Já vim,že prostě na tý celostní medicíně je napsáno,že když nejsou v pořádku střeva a ty se budeš léčit lokálně,tak za pár dnů se tam ty potvůrky zase přestěhujou a jsi tam kde si byla.Pořádně si to tam nastuduj.Takže já bych začla s těma střevama.Zkuste třeba brát chlorelu-sladkovodní řasu.Já nevim,moje ségra se tim trápila,a pomohlo to,ale začla opravdu jíst makrobiotickou stravu.No nevim,víc asi neporadim.
Není tady
Jo a stim souloženim jestli to máte oba,tak bych se na kondom vyprdla,jestli ho normálně nepoužíváte.A zkuste ještě Gyno-pevaryl,je i balení pro oba partnery.3 čípky+mastička pro chlapa.Ale nevim jestli to maj v cizině,tady je to volně prodejné.To znám z dřívějška zas já chacha
Není tady
ahojik fifido,
diky moc za odpovedi...jj..kondon normalne nepouzivame, ale od te doby co mi prisli vysledky o citologii,
tak je pritel koupil, jenomze na me neda, kdyz mu reknu ze je to stejnak jedno, ze se budeme lecit..A pak kdyz
se milujeme s kondomem, tak zacne mit pripominky, ze si pripada jako by mel aids a ze nema rad milovani s
kondomem.:-( tak ja uz nevim jak na nej.
Není tady
je to tezky pro nas pro oba, ale on dela jako by to byl jenom jeho problem..
Není tady
Ahojky,několik měsíců jsem trpěla mykózou, která se stále vracela,vždy jsem si vzala borax-glycerinové globule, tak jako dřív, když jsem měla max.2x ročně mykózu, ale tentokrát to nepomáhalo. Po pár dnech se to opět vrátilo a nic nezabíralo.Gynekolog mi řekl, že musím upravit poševní prostředí, které na léčbu už nereaguje a napsal mi Fermalac. Jenže neustálé pálení nepřestávalo, tak jsem si na netu pročetla spoustu rad a tipů na diskuzích a také články o protikvasnkové dietě a začala jsem ji držet. Nakoupila jsem si pár produktů, které jsou prý osvědčené a opravdu to zabralo už po dvou dnech !Je to paráda cítit se zase v pohodě. Takže bych se také ráda podělila o zkušenosti, abych i já někomu pomohla. Zde je seznam produktů, které jsem si nakoupila, opravdu to stojí za tu investici,vše je přírodní a pomůže pročistit střeva a organismus : Lepicol (přírodní vláknina), Laktobacily "5" od Swiss,Greposept (kapky-výtažek z grapefruitových jadérek), čaj antimykotin a čaj Lapacho, Aloe Vera biomedica - sirup. Jím hodně česneku, grapefruity a vyloučila jsem sladké. Držím palce
Není tady
Natanael napsal(a):
ahojik fifido,
diky moc za odpovedi...jj..kondon normalne nepouzivame, ale od te doby co mi prisli vysledky o citologii,
tak je pritel koupil, jenomze na me neda, kdyz mu reknu ze je to stejnak jedno, ze se budeme lecit..A pak kdyz
se milujeme s kondomem, tak zacne mit pripominky, ze si pripada jako by mel aids a ze nema rad milovani s
kondomem.:-( tak ja uz nevim jak na nej.
Ahojky,
ač nejsem MUDr., s mykozama mám bohužel tolik zkušeností, že bych mohla napsat knížku. . Nevím, nevím, alemůj gynekolog mi vždy na pár dní pohlavní styk zakazoval, i když je styk s kondomem, tak ten sliznici stejně vysušuje, ať je lubrikovaný jak chce. Ani si nedovedu styk při mykoze představit, párkrát jsem to zkusila a pálilo to až bolelo.
A jinak - přítel by měl být rozumný a vydržet. Jak tu někdo psal, že když to máte oba, že je jedno jestli skondomem nebo bez, to si taky tedy nemyslím. na jednoho z vás můžou léky zabrat, na druhého ne nebo pomaleji a bude to nekonečný kolotoč, protože si to budete předávat pořád dokola.
Není tady
Ahoj, určitě vynech, nebo aspon omez sladkosti, také prý celkem pomáhá pít kefír a nejlépe jíst activu jogurty, které obsahují mléčné bakterie.Prošla jsem si asi 3letým obcházením doktorů, kdy si mě přehazovali, jako horký brambor, z gynekologie na urologii( jelikož tyto záněty bývají velmi často spojené s problémy močových cest ) a dokonce na venerologii.Nikde žádné výsledky, ale přesto jsem byla v takovém stavu, že jsem si těžko mohla i pohodlně sednout. Takže i bez doktora můžeš koupit prášek na výplachy Tantum Rosa, ke kterému potebuješ aplikátor, ale musím říct, že se to opravdu vyplatí.Jakmile jen cítíš náznaky zánětu, tímto to jde hodně zmírnit, pokud račněš rychle...je to poměrně dražší, tedy 5sáčků za cca 200,- ale dávala jsem si třeba poloviční balení a pomáhalo taky
Není tady