29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak ďaleko nemyslím - ale keby už, tak by som xcela zomrieť pri milovaní v 90...
Není tady
Hej, to je 2. najlepšia možnosť...
Není tady
Selima napsal(a):
Tak ďaleko nemyslím - ale keby už, tak by som xcela zomrieť pri milovaní v 90...
tak to je krásné
Není tady
maricka napsal(a):
Jaké je Vaše tajné přání? Co je pro Vás oním smyslem života? Jak se vyrovnáváte s vlastní smrtelností? A co nesmrtelnost? V jakém smyslu Vás láká? Chcete žít věčně, chcete žít v potomcích nebo snad v paměti celého lidstva?
Trochu filosofické téma, já vím, ale ani to jednou za čas snad neuškodí
Tak postupně:
1) Tajné přání, aby naše rodina byla zdravá, nikdo se nevyboural v autě, abychom měli práci a synové vystudovali a uplatnili se v životě. Je toho dost, co?
2) Už mnohokrát jsem viděla ve smrti východisko, ale jsem bojovník kvůli dětem a svojí matce a manželovi, jim všem bych ublížila a zradila je, pokud mne budou potřebovat musím žít, se smrtí jsem smířená dávno, cítím ji jako nekonečný klid, vykoupení ze shonu světa.
3) Nesmrtelnost mne v dnešním dravém světě neláká, i já jsem dravec, ale to je osud.
4) Hlavně zemřít rychle a nečekaně.
Upravil(a) Irenka21 (14. 2. 2008 8:10)
Není tady
Irenko, tak to je co závidět..smrt jako vykoupení ze světa, klid... No nevím, ale říká se, že dnešní společnost se právě ve všech směrech na smrt snaží zapomenout. A víte co je nejlepší? Že dokonce sám Komenský považoval učení o smrti za důležitou součást vzdělání!!! My se dnes učíme jen o tom, jak si co nejlépe a nejefektivněji vydělat peníze nebo vlastně celá škola je jen příprava na budoucí povolání, nikde se nerozvíjí jiné schopnosti, všude se požadují jen vědomosti, ale člověk je celistvá bytost...
Není tady
Je to pouze můlj ujetý názor, ale na smrt nejde nemyslet, je přece součástí života, každý ji chápe jinak, ale srovnat se s ní budeme muset všichni, hlavně nezapomínat na to, že rubáš nemá kapsy.
Není tady
Moje prani je, abych dokazala nechat zit lidi po svem. A taky bych si prala najit rovnovahu. Zatim se pohybuju od extremu k extremu. A v souvislosti s timto chci umet davat i brat tak nejak vyrovnane. Zatim ma pocit, ze jen beru a sama jaksi nic nedavam, nejsem zadnym prinosem...bohuzel
Není tady