18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu, chtěla bych odstranit znaménko na obličeji, na blbém místě u spánku, je to asi 5mm kruhový hnědý znamínko které se mi udělalo loni z ničeho nic a zvětuje se. Koní dr řekla, e si na to netroufá a nic dalího mi neporadila. Nemáte zkuenost kde, nejlépe v Praze nechat odstanit a jakou metodou? Díky moc za rady
Není tady
Ahojky já jsem sice odstranovala znamínko na zádech leaserem a to v listopadu , ale vůbec nejsem spokojená po 3 měsících se mi znamínko tvoří znovu na tom samém místě .
Nediv se v kolik píu , ale sedím tu s malou má zřejmě reakci na očkování
Není tady
Měla jsem v obličeji větí mnoství znamínek.Mení i větí. Před třemi roky jsem si je nechala odstranit. Jsem spokojená a od té doby si chráním obličej před sluncem. Není to bolestivé, jen pár dní chodí se zelenými puntíky v obličeji ( desinfekce).
Není tady
Sofi a kde? Někde v Praze? Sháním spolehlivé pracovitě v Praze nebo okolí..
Není tady
Já jsem měla u od dětství znaménko na hrudníku-dekolt,po druhém těhotenství se mi výrazně zvětilo a vystouplo .Tak jsem vyhledalo centrum v Teplicích kde pracovali s leaserem(konzultace 500+ 1000 zákrok) je to sice u 6 let,nebyla jsem jsem spokojená!!!!měla jsem vypálený důlek jak od cigarety a následný keloid take jizva působila hůř jak samotné znaménko!!Kdybych tenkrát la raději k chirurgovi a měla jeden vzornej steh po vyjmutí udělala bych lépe!Ale asi opravdu záleí na hloubce uloení.Nyní bych určitě volila plastickou chirurgii jak leaser....ted po letech jizvička u nevypadá tak hrozně
Není tady
V listopadu jsem si nechala laserem odstranit znamínko na obličeji, v lednu mi jizvičku dr. znovu laserem dobrousila a jsem spokojená. Na obličeji mám zcela nepatrnou jizvu, kterou oetřuju ochranným krémem s UV 50.
Není tady
Gabu napsal(a):
Já jsem měla u od dětství znaménko na hrudníku-dekolt,po druhém těhotenství se mi výrazně zvětilo a vystouplo .Tak jsem vyhledalo centrum v Teplicích kde pracovali s leaserem(konzultace 500+ 1000 zákrok) je to sice u 6 let,nebyla jsem jsem spokojená!!!!měla jsem vypálený důlek jak od cigarety a následný keloid take jizva působila hůř jak samotné znaménko!!Kdybych tenkrát la raději k chirurgovi a měla jeden vzornej steh po vyjmutí udělala bych lépe!Ale asi opravdu záleí na hloubce uloení.Nyní bych určitě volila plastickou chirurgii jak leaser....ted po letech jizvička u nevypadá tak hrozně
Gabu, nenech se mylit. Jestli mas tendence k tvoreni keloidu tak po siti by ten keloid byl jeste vetsi. To mi ver, mluvim z vlastni zkusenosti. Ja bych si uz chirurgicky nenechala odstranovat nic.
Není tady
sunyato...po ádném jiném ití/ slepák,úprava prsou/ na těle keloid nemám,ale snad právě dekolt je zóna kde se nejvíce tvoří....
Není tady
Ano, je taky nemam keloid na noze ci po slepaku. Horni cast zad a krk je zona kde se tvori nejvice.
Není tady
suny.... tak to jsme doma /s tou tvorbou keloidů/ a co poradíme Čekance jít či nejít?znova opakuji,e bych si znaménko nechala odstranit jen za pomocí plastického chirurga
Upravil(a) Gabu (15. 2. 2008 23:19)
Není tady
...a ja zase laseru. Do prcic a napotvoru se neshodnem.
Není tady
Není tady
Holky a stalo se některé , e po odstranění laserem se znamínko znovu tvoří ?
Není tady
no to jste mi poradily
s těma keloidama je to přesně tak, nejhorí zona jsou horní části rukou a dekolt. Já mám na rameni keloid jak prase od chir odstranění pihy, ale na obličeji je to něco jinýho, doufám, e tak nebo tak budu mít mikrojizvu
Není tady
Ahoj, nemuzete mi prosim poradit, kam se v Brne obratit s odstranenim pigmentovych skvrn a znamenek?Nemate nektera zkusenost s nejakym dobrym laser centrem?Vim, ze tyto veci se resi na podzim, ale rada bych zasla na konzultaci.Diky
Není tady
Čekanka napsal(a):
ty nemá internet?
zadej do vyhledávače "Laserové odstranění znamének , Odstranění mateřských znamének" anebo jenom něco
"Laserové odstranění znamének", "Odstranění mateřských znamének" atd ...
a pak u jenom čti
dokonce tam mají i ceníky
a není úměrná cena x kvalita výkonu - jenom v těch draích mají hezčí recepci, blonďatějí recepční a pohodlnějí křesla....
Není tady
Jessika napsal(a):
Čekanka napsal(a):
ty nemá internet?
zadej do vyhledávače "Laserové odstranění znamének , Odstranění mateřských znamének" anebo jenom něco
"Laserové odstranění znamének", "Odstranění mateřských znamének" atd ...
a pak u jenom čti
dokonce tam mají i ceníky
a není úměrná cena x kvalita výkonu - jenom v těch draích mají hezčí recepci, blonďatějí recepční a pohodlnějí křesla....
ale cekanka chcela kto ma dobre skusenosti..na internete nevycte kto je lepsi a kto horsi....
ja som bola v minulosti na chirurgickom odstraneni znamenek...jedno na boku hlavy vo vlasoch a druhe na ruke...bola som spokojna ale to som bola este v bratislave, za pol hodky som isla domov a za tyzden vybrat stehy, dnes nie je nic vidiet....teraz sa chcem zasa obratit ale uz v brne na odstranenie znamienka na nohe a tiez len podla skusenosti hladam.
Není tady
stvorlistok napsal(a):
ale cekanka chcela kto ma dobre skusenosti..na internete nevycte kto je lepsi a kto horsi....
jdu na to laicky: laserové odstranění znaménka dělají na soukromých klinikách jak na běícím pásu
objedná se, přijde tam, ukáe znaménko ... pokud je laserově odstranitelné , píchnou ti lokální umrtvení, vyďobou laserem znaménko (nebolí tom,jenom troku típe a děsně smrdí), zaplatí a vypadne
celá akce cca 60 minut (45 minut čekání, 5 minut zásah, 15 minut placení kartou...)
mám takhle odstraněná 4 znaménka, po dvou zbyla malinká jizva a po dvou bys nenala ani fň, protoe záleí na spoustě věcí
(na jakém místě to je, jak velké to je, jak se hojí a jak se jí to zrovna povedlo)
PROTO se nedá generálně říct - tady to dělají dobře, tady patně
Není tady
Ahoj, ja taky byla na odstraneni laserem a hruza. Udelali mi to nejak blbe. TAk nevim, jeslti se tyhle veci taky daji reklamovat.
Co myslite?
Není tady
Martinaaa napsal(a):
Ahoj, ja taky byla na odstraneni laserem a hruza. Udelali mi to nejak blbe. TAk nevim, jeslti se tyhle veci taky daji reklamovat.
Co myslite?
Jak ti to udělali blbě? Důleitá je i tvá péče o jizvu, moná jsi něco zanedbala.
Není tady
holky tak nakonec mi znaménko odstranili v ÚLK na Karláku elektrickou jehlou, bez umrtvení a zákrok trval asi pět minut. Byla jsem spokojená. Je to u půl roku, vechno se zdálo v pohodě, jene mi teď znaménko zase začalo růst a u je pomalu stejně velké jako před tím tak to jen ze zkuenosti, budu se muset objednat znovu, jen se bojím e u mám kůi ztenčenou tím prvním zákrokem, tak aby to nebyl problém......
Není tady
Nevím jestli zakládat novou diskusi pod stejným názvem, ale zkusím to takhle - nevíte někdo kam zajít v Praze na odstranění znaménka laserem abych měla jistotu, e to udělají kvalitně?
Není tady
Tichoucko, nevím kam zajít, sama čekám zda tu někdo konkrétní místo neporadí.
Trochu jsem si zagooglila na dané téma a přila jsem na to, e se dá najít kupa míst kde laserově znaménka odstraňují v Praze. Ale nenala jsem téměř ádnou diskusi, kde by někdo nějaké centrum osobně doporučoval a rozepsal se o své zkuenosti s laserovým odstraněním znaménka. Tak asi i proto je tady ticho.
Není tady
Jasně, tak zkusím jetě počkat jestli se někdo neozve, kamarádka toti neměla zrovna příjemnou zkuenost na jednom místě, tak si chci nejdřív zjistit, kam zajít ne opravdu na ten zákrok půjdu, protoe pokud vím tak na tom zákroku nic není, ale je potřeba jít někam, kde to umí.
Není tady