29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dle mého to Tvůj přítel vzal za špatnej konec. Mně kdyby řekl, že ho se mnou nebaví sex a že se musim snažit-tak se šprajcnu a neni se mnou nic a o náký snaze nemůže být řeč....místo toho radši chválit a chválit, to je pro mě motivace k lepším výkonům. Když se do toho budeš nutit a pokaždý se bát,že selžeš, tak si akorát zaděláš na problém...
Není tady
Já mám taky problém s tím se odvázat,tak tě chápu.Mám plno zábran,a když mám o sexu jenom s manželem mluvit,tak mám málem infark.Dej si trochou..třeba víno..a uvidíš,že se odvážeš..a příště to půjde líp.
Není tady
XYZ napsal(a):
... jednou se mnou hrál asi hodinu takové divadlo - měla jsem chuť ho zabít - že se pořád tvářil, že moje náznaky (které se sice netýkaly žádného svádění, ale bylo to prostě do očí bijící, na co narážím) naprosto nechápe a že vůbec neví, co jako v tu chvíli chci dělat (a bylo mi to divné, zrovna od něho, který je normálně velice aktivní a naladěn). Po té cca hodině mi řekl "miláčku, já od první chvilky moc dobře vím, co mi naznačuješ, ale to nejde, abych pořád já byl ten první. Musíš si věřit, musíš být sebevědomá, naučit se říct si o to, co chceš. Takže dokud mi to jasně neřekneš, nic nebude...
Musíš, jo? - Ježíši, to je ale BLBEC !!!
Řekl bych mu: Když nebude - tak nebude! ... a asi bych prásknul pěkně dveřmi.
Ale to bych udělal já, se svými zkušenostmi s citovým vydíráním.
(Chjo, náznaky už tak brzo, jo?! - takhle to dopadá, když někdo furt hraje hloupoučkou poslušnou subinku...)
Tak mě teď napadá: ono platí - jaký to máte v sexu, takový to za pár let bude v celém vztahu.
Sex sundává masky, při sexu člověk zapomíná hrát, kontrolovat se, ukáže naplno to své pravé živočišné
JÁ.
Upravil(a) Slavek17 (13. 2. 2008 8:56)
Není tady
Vladko 111, ta chyba ale nebude jenom v Tobě. On Tě svým konstatováním srazil dolů tak, že jste se dostali na počátek konce vztahu. Nezlob se, ale kdyby to mezi vámi tak jiskřilo, nebude v tomhle problém a Ty se dokážeš odvázat. Tvoje odpovídající reakce by měla být na jeho narážku jiná. Ne ta, že JÁ KÁČA O NĚJ JEŠTĚ PŘIJDU, PROTOŽE JSEM NESCHOPNÁ V POSTELI, ale naopak říct mu ANO, JÁ VÍM, ALE TY VE MNĚ NEVZBUZUJEŠ POTŘEBNÉ PODNĚTY K TOMU, ABYCH BYLA VÁŠNIVĚJŠÍ. On ten problém je vždycky někde uprostřed, víme? Řeknu Ti to asi takhle: když od bývalého přítele celou dobu posloucháš, že jsi na parketu jasný dřevo a aby si on zatancoval, musí jít pro jinou, pak vztah skončí a Ty potkáš někoho, s kým se při tanci vyřádíš a on Ti obdivně řekne, jak válíš...kde pak je ten zakopanej pes?
Není tady
kalupinka napsal(a):
Řeknu Ti to asi takhle: když od bývalého přítele celou dobu posloucháš, že jsi na parketu jasný dřevo a aby si on zatancoval, musí jít pro jinou, pak vztah skončí a Ty potkáš někoho, s kým se při tanci vyřádíš a on Ti obdivně řekne, jak válíš...kde pak je ten zakopanej pes?
... lepší přirovnání nenajdu - pod tohle se taky podepisuji!!! ...
(to je totiž ze života)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
XYZ napsal(a):
... jednou se mnou hrál asi hodinu takové divadlo - měla jsem chuť ho zabít - že se pořád tvářil, že moje náznaky (které se sice netýkaly žádného svádění, ale bylo to prostě do očí bijící, na co narážím) naprosto nechápe a že vůbec neví, co jako v tu chvíli chci dělat (a bylo mi to divné, zrovna od něho, který je normálně velice aktivní a naladěn). Po té cca hodině mi řekl "miláčku, já od první chvilky moc dobře vím, co mi naznačuješ, ale to nejde, abych pořád já byl ten první. Musíš si věřit, musíš být sebevědomá, naučit se říct si o to, co chceš. Takže dokud mi to jasně neřekneš, nic nebude...
Musíš, jo? - Ježíši, to je ale BLBEC !!!
Řekl bych mu: Když nebude - tak nebude! ... a asi bych prásknul pěkně dveřmi.
Ale to bych udělal já, se svými zkušenostmi s citovým vydíráním.
(Chjo, náznaky už tak brzo, jo?! - takhle to dopadá, když někdo furt hraje hloupoučkou poslušnou subinku...)
Tak mě teď napadá: ono platí - jaký to máte v sexu, takový to za pár let bude v celém vztahu.
Sex sundává masky, při sexu člověk zapomíná hrát, kontrolovat se, ukáže naplno to své pravé živočišné
JÁ.
No on to chtěl stejně tak jako já, ale chtěl mě to "naučit". Čekal, že zrovna v takové chvíli, kdy já mám fakt chuť, se teda kvůli tomu dokážu překonat. Jenže zas až tak velkou chuť jsem neměla, abych začla dělat věci, které mi přijdou nepřirozené Ale od té doby to neudělal. Já si nehraju na hloupoučkou poslušnou subinku. Já jí v podstatě docela jsem...nevím teda jestli přímo hloupoučká, ale poslušná určitě a podřízená jemu..to asi chci být. Ale tak jak v čem, nechci aby se mnou úplně mával. Asi nvm co chcu
teda vim, ale asi to jde blbě vyjádřit
Jinam s tím, že sex sundává masky a takové to bude i pak ve vztahu - ale tahle situace byla PŘED, ne PŘI při je vše ok, je ohleduplný i všechno. Prostě po téhle stránce si nemám na co stěžovat.
Není tady
Tak myslím, že se to zase dává do pořádku... včera jsme měli moc hezký večer s přítelem, byl sex a bylo to hezký, on byl spokojenej, líbilo se mu to, mě taky... ze začátku jsme se jakoby škádlili, pak jsem si s ním chvíli hrála a nakonec to bylo docela dost vášnivý... řekl mi, že to bylo moc hezký.. Myslím, že pochopil, kde je problém a oba s tím chceme něco dělat... Včerejší večer byl pro mě moc důležitej , protože jsem cítila, že se přítel snaží mi pomoct, že se ke mě neotáčí zády a že na tom budeme společně pracovat... já už jsem daleko klidnější a myslím, že to půjde ťuk ťuk ťuk, nechci to zakřiknout....
Není tady
vladka111 napsal(a):
Tak myslím, že se to zase dává do pořádku... včera jsme měli moc hezký večer s přítelem, byl sex a bylo to hezký, on byl spokojenej, líbilo se mu to, mě taky... ze začátku jsme se jakoby škádlili, pak jsem si s ním chvíli hrála a nakonec to bylo docela dost vášnivý... řekl mi, že to bylo moc hezký.. Myslím, že pochopil, kde je problém a oba s tím chceme něco dělat... Včerejší večer byl pro mě moc důležitej , protože jsem cítila, že se přítel snaží mi pomoct, že se ke mě neotáčí zády a že na tom budeme společně pracovat... já už jsem daleko klidnější a myslím, že to půjde
ťuk ťuk ťuk, nechci to zakřiknout....
tak to je fajn, držím pěsti
Není tady