Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 2. 2008 8:12

vladka111
♥♥-----

Přítele se mnou nebaví sex...

Dobrý den,
včera mi přítel oznámil, že ho se mnou nebaví sex, že prej si připadá jakoby mě k tomu musel přemlouvat, že já nikdy sama nezačnu. Že nejsem kreativní, aktivní, nepřijdu s žádným novým nápadem... Já si toho jsem vědoma. Vím to, ale nevím co s tím mám dělat. Chápu ho, že ho to přestalo bavit. Ale nevím co s tím. Nějak to prostě neumím, stydím se, jako bych měla nějaký blok v sobě. Vím, že by si to příál abych ho třeba sváděla, vždycky přes den si říkám že večer to konečně udělám, ale pak zas nic... nechci aby to tak bylo, chci aby se mu sex se mnou líbil a byl spokojenej. Ale tím, že si uvědomuju problém a vím, že bych s tím měla něco dělat, tím to jde jakoby hůř. Protože vím, že musím... a i chci, jen nevím jak. S bývalým přítelem sex nestál za nic.. bylo to takové jak roboti, žádná něha, pohlazení, nic takového.. Se současným přítelem je to právě naopak, on je velký mazel, ale já mu jaksi neumím dát to, co by chtěl. Tzn. to mazlení, něhu...Strašně mě to mrzí.. Jak být v sexu kreativní, kde berete nápady? Jak se nestydět a začít ho svádět? Je pravda, že jsme měli posl. dobou trochu problémy, nejsem ještě úplně v pohodě, ale on říká, že prej to tak bylo už od začátku... a to jsme spolu asi 4 měsíce... porašte prosím, jsem z toho zoufalá... a přítel taky.. Děkuji.

Není tady

#2 12. 2. 2008 8:15

majkafa
Host

Re: Přítele se mnou nebaví sex...

Proč na psychologické? smile

#3 12. 2. 2008 8:16

vladka111
♥♥-----

protože mám asi psychickej problém...

Není tady

#4 12. 2. 2008 9:28

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Vladi, plně tě chápu. A mohu snad jen napsat, že sexuální nesoulad JE velký problém.
Většinou se s ním ani nedá nic dělat. Bývá to jen zbytečné trápení a oddalování
víceméně nutného rozchodu.

Když jeden chce a druhému to nejde, je to vždycky problém. Lepší je najít si někoho
jiného, s kým to bude v souladu. - Ať už více častěji, nebo méně častěji, ať náruživěji
nebo naopak zdrženlivěji.

Veškeré nucení se je jen příčinou budoucích hlubokých psychosomatických potíží,
bezesných nocí... trápení...

P.S.: Mě pomohlo hledat si partnerku pomocí partnerského horoskopu. Vybral jsem
si takový, který mě oslovil a pak jsem podle něho hledal vhodnou představitelku.
Dopadlo to skvěle!!! - Už ta třetí byla ta pravá.
stolt

Není tady

#5 12. 2. 2008 9:39

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Vladko, ale Ty nemusíš, víš ? vissla

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#6 12. 2. 2008 10:00

vladka111
♥♥-----

Ale já to CHCI... chci s ním prožívat krásný chvíle, krásnej sex, souznění... jen asi potřebuju trochu navést a ztratit ty svoje ZBYTEČNÝ zábrany..

Není tady

#7 12. 2. 2008 10:08

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

vladka111 napsal(a):

Ale já to CHCI... chci s ním prožívat krásný chvíle, krásnej sex, souznění... jen asi potřebuju trochu navést a ztratit ty svoje ZBYTEČNÝ zábrany..

Pokud je to tak a přesto nevíš, odkud pocházejí, pak je to možná opravdu úkol pro psychologa.
Resp. psychoterapeuta.
Zkus třeba nějakou rodinnou poradnu.

Třeba budeš mít štěstí na někoho, kdo ti pomůže odhalit nějaký blok, jenž má původ ve tvé minulosti.
Ve výchově, zážitky v dětství a tak...

Upravil(a) Slavek17 (12. 2. 2008 10:10)

Není tady

#8 12. 2. 2008 10:10

vladka111
♥♥-----

Slavek17 napsal(a):

vladka111 napsal(a):

Pokud je to tak a přesto nevíš, odkud pocházejí, pak je to možná opravdu úkol pro psychologa.
Resp. psychoterapeuta.
Zkus třeba nějakou rodinnou poradnu.

Já si myslím, že to bude taky tím, že jsme se málem rozešli, měli jsme problémy, mě to hodně vzalo.. nakonec jsme zase spolu, ale já ještě nejsem v úplné pohodě, jestli mi rozumíte... od toho se to asi taky odvíjí... možná..myslim si, že jo..

Není tady

#9 12. 2. 2008 10:11

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

vladka111 napsal(a):

Já si myslím, že to bude taky tím, že jsme se málem rozešli, měli jsme problémy, mě to hodně vzalo.. nakonec jsme zase spolu, ale já ještě nejsem v úplné pohodě, jestli mi rozumíte... od toho se to asi taky odvíjí... možná..myslim si, že jo..

No jo, to může být...

Není tady

#10 12. 2. 2008 10:12

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

A tím spíš ti mohou pomoci v poradně.
Nemá cenu, aby se člověk do sexu nutil.
To jde samo sebou jen když je člověk v pohodě.....

gloria

Upravil(a) Slavek17 (12. 2. 2008 10:14)

Není tady

#11 12. 2. 2008 10:18

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

1. A co jste měli za problémy? To je šíleně důležité.
2. Co se ti honí hlavou, když přemýšlíš v práci nad tím, co bys chtěla v posteli se svým hochem dělat?
3. Co se ti honí hlavou, když už v té posteli jsi a ležíš tam jak prkno? (co máš za strachy, které ti brání udělat to, co jsi si naplánovala v bodě 2.)?

Není tady

#12 12. 2. 2008 10:37

vladka111
♥♥-----

Nicolas napsal(a):

2. Co se ti honí hlavou, když přemýšlíš v práci nad tím, co bys chtěla v posteli se svým hochem dělat?
3. Co se ti honí hlavou, když už v té posteli jsi a ležíš tam jak prkno? (co máš za strachy, které ti brání udělat to, co jsi si naplánovala v bodě 2.)?

1. chtěl se se mnou rozejít právě proto, že mu chybí cit, vášeň... nejdřív jsem to moc nechápala, ale pak mi došlo, co tím myslí, že myslí ten sex, ve kterém neni spokojenej... ale pak se ke mě vrátil a to i s tou podmínkou, že mě sex nebaví (což i oprávněně myslel). Takže jsem spolu. Ale on si myslel, že sex nechci a nechtěl mě do něj nutit, takže se mě skoro ani nedotkl, což mi přišlo podezřelý, tak jsem se s ním o tom včera bavila a konečně jsem si to vyříkali....

2. Těším se na večer, těším se na sex a chci ho svádět a vrhnout se na něj a chci aby to bylo vášnivý a krásný

3. ale pak když vedle sebe ležíme a on se mě ani nedotkl, protože si myslel, že to nechci, tak se nějak stáhnu a taky nezačnu... měla jsem pocit jakoby ani on snad nechtěl..

Moc si nevěřim, stydim se, stydim se za svoje tělo, i když on říká že naprosto zbytečně... mám to v sobě nějak porouchaný, to s tim taky určitě souvisí...  anebo si dám každej večer na kuráž panáčka a bude smile

Není tady

#13 12. 2. 2008 10:43

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

vladka111 napsal(a):

V úvodním příspěvku jsi psala, že musíš. Muset a chtít je dost zásadní rozdíl. No a co třeba - namísto celé dny se chystat na to, že bych večer musela dělat, co chci - což třeba se nechystat a zkusit to ráno až otevřeš očko na loži?
Je to totiž začarovaný kruh.  partneři si buď vzájemně sednou a nebo ne. A pokud víš, že partner touží po něčem, co mu Ty nemůžeš nabídnout - ač bys chtěla, ale jaksi to nejde z Tvé přirozenosti alespoň vůči konkrétně jeho osobě - třeba to půjde jednou s někým jiným. Tak to totiž velmi často bývá. S jedním chlapem ženská není náruživá a vynalézavá milenka a s jiným chlapem s tím nemá absolutně žádný problém a ještě musí být usměrňována. Možná myslíš, že to tak není a vše se dá vyřešit s psychology a sexuology......, leč nedá.  Je to takovým zajímavým způsobem také o tom, jak na Tebe ten druhý člověk působí. bohužel někdy se pitváním problému problém nemístně zvětší a nelze se přes něj překlenout. A upřímně já za sebe - mít takový problém, pitvat to s odborníky a do toho být doma upozorňována, že nenabízím, co je očekáváno - pro mne by to nebyla cesta, jak se od věci odpoutat, ale naopak jak si ji stále připomínat a upozorňovat na to samu sebe.
Ono se to patrně časem vyřeší, ale asi ne tak, jak by sis v tomto období přála. hjarta

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#14 12. 2. 2008 11:31

terezka007
♥♥♥----

Achojky Vladko,myslim, ze tvuj problem tkvi v tom, ze Te tvuj partner neustale upozornuje na Tvuj problem a asi Ti ho i vycita. Mozna, ze kdyby Ti neustale nerval do hlavy, jak si spatna v posteli, tak by Ti to slo vsechno samo. A z vlastni zkusenosti vim, ze zenina chut na sex je ovlivnena i partnerem. Jsem sice jeste stene, ale s byvalymi partnery me to vubec nebavilo a brala jsem to jako nutne zlo. S nynejsim Partnerem to je uplne o necem jinem gloria

Není tady

#15 12. 2. 2008 11:40

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

vladka111 napsal(a):

1. chtěl se se mnou rozejít právě proto, že mu chybí cit, vášeň... nejdřív jsem to moc nechápala, ale pak mi došlo, co tím myslí, že myslí ten sex, ve kterém neni spokojenej... ale pak se ke mě vrátil a to i s tou podmínkou, že mě sex nebaví (což i oprávněně myslel). Takže jsem spolu. Ale on si myslel, že sex nechci a nechtěl mě do něj nutit, takže se mě skoro ani nedotkl, což mi přišlo podezřelý, tak jsem se s ním o tom včera bavila a konečně jsem si to vyříkali....

2. Těším se na večer, těším se na sex a chci ho svádět a vrhnout se na něj a chci aby to bylo vášnivý a krásný

3. ale pak když vedle sebe ležíme a on se mě ani nedotkl, protože si myslel, že to nechci, tak se nějak stáhnu a taky nezačnu... měla jsem pocit jakoby ani on snad nechtěl..

Moc si nevěřim, stydim se, stydim se za svoje tělo, i když on říká že naprosto zbytečně... mám to v sobě nějak porouchaný, to s tim taky určitě souvisí...  anebo si dám každej večer na kuráž panáčka a bude smile

AHA - takže on se k tobě tvůj partner vrátil s podmínkou, jo?
Tak to jsme doma! - On si to i oprávněně myslel... ?! - Jo? - No to je teda fakt vrchol.
A ty mu to žereš? - Asi proto, že ho máš ráda. No jo, to je právě ta potíž....

Jinak řečeno - on tě vmanipuloval do pozice toho, kdo za to může.
Nesjpíš proto máš blok....  cool

Cítíš se nesvobodně a to docela oprávněně.
Je to tak?

Upravil(a) Slavek17 (12. 2. 2008 11:41)

Není tady

#16 12. 2. 2008 11:43

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Vladi, partneři si podmínky nekladou.
Podmínky si kladou obchodníci.

(a pak ještě taky vyděrači - to jen tak mezi náma!)

On se vlastně vrátil a dal ti při tom najevo, že mu teda jako máš být vděčná, ačkoli nejsi
pro něho ta ideální. A to tě tam někdo uvnitř žere a bolí tě to, ačkoli si to nechceš přiznat.
Považovala bys to za porážku...

Myslím, že tobě by nejvíc pomohlo, pokud by tě vřele obejmul a láskyplně ti vyznal,
že jsi pro něho ta nejlepší, protože ani on není bez chyby. A že ani on si tě vlastně
nezaslouží...

gloria

Upravil(a) Slavek17 (12. 2. 2008 11:50)

Není tady

#17 12. 2. 2008 12:08

vladka111
♥♥-----

Slavek17 napsal(a):

Vladi, partneři si podmínky nekladou.
Podmínky si kladou obchodníci.

(a pak ještě taky vyděrači - to jen tak mezi náma!)

On se vlastně vrátil a dal ti při tom najevo, že mu teda jako máš být vděčná, ačkoli nejsi
pro něho ta ideální. A to tě tam někdo uvnitř žere a bolí tě to, ačkoli si to nechceš přiznat.
Považovala bys to za porážku...

Myslím, že tobě by nejvíc pomohlo, pokud by tě vřele obejmul a láskyplně ti vyznal,
že jsi pro něho ta nejlepší, protože ani on není bez chyby. A že ani on si tě vlastně
nezaslouží...

gloria

Nene, Slávku, špatně jsem se vyjádřila. Nevrátil se ke mě s podmínkou. Jelikož se se mnou rozešel ale pořádně mi něřekl proč, tak jsem netušila že ho to až tak trápí ten sex...  On to se mnou neřešil, rovnou mi řekl konec, dřív než by to chtěl řešit, takže si myslel, že na sex nejsem, že to nepotřebuju. A vrátil se ke mě s tímhle vědomím, že prostě sex mezi náma nebude či co...  Až včera jsme se o tom začali bavit a řešit to. Kdy jsem mu řekla, že to tak není, že se mi to s nim líbí a že to chci, jen prostě se nedokážu tolik odvázat a dát průchod svým touhám a citům....

Není tady

#18 12. 2. 2008 13:37

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

vladka111 napsal(a):

...  Až včera jsme se o tom začali bavit a řešit to. Kdy jsem mu řekla, že to tak není, že se mi to s nim líbí a že to chci, jen prostě se nedokážu tolik odvázat a dát průchod svým touhám a citům....

No a? - co bylo? ... zazněly trouby nebeské a chóry andělské?
gloria

Není tady

#19 12. 2. 2008 17:31

vladka111
♥♥-----

Slavek17 napsal(a):

vladka111 napsal(a):

...  Až včera jsme se o tom začali bavit a řešit to. Kdy jsem mu řekla, že to tak není, že se mi to s nim líbí a že to chci, jen prostě se nedokážu tolik odvázat a dát průchod svým touhám a citům....

gloria

nezaznělo nic, protože jsem ho s tim začala otravovat v jednu v noci.. nemohla jsem usnout a přemýšlela jsem na d tím, tak jsem ho vzbudila a začala do něj hučet gloria   Takže i myslim, že ještě bude pokračování debaty, protože včera jsme toho moc nevyřešili...

Není tady

#20 12. 2. 2008 18:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

vladka111 napsal(a):

Dobrý den,
včera mi přítel oznámil, že ho se mnou nebaví sex, že prej si připadá jakoby mě k tomu musel přemlouvat, že já nikdy sama nezačnu. Že nejsem kreativní, aktivní, nepřijdu s žádným novým nápadem... Já si toho jsem vědoma. Vím to, ale nevím co s tím mám dělat. Chápu ho, že ho to přestalo bavit. Ale nevím co s tím. Nějak to prostě neumím, stydím se, jako bych měla nějaký blok v sobě. Vím, že by si to příál abych ho třeba sváděla, vždycky přes den si říkám že večer to konečně udělám, ale pak zas nic... nechci aby to tak bylo, chci aby se mu sex se mnou líbil a byl spokojenej. Ale tím, že si uvědomuju problém a vím, že bych s tím měla něco dělat, tím to jde jakoby hůř. Protože vím, že musím... a i chci, jen nevím jak. S bývalým přítelem sex nestál za nic.. bylo to takové jak roboti, žádná něha, pohlazení, nic takového.. Se současným přítelem je to právě naopak, on je velký mazel, ale já mu jaksi neumím dát to, co by chtěl. Tzn. to mazlení, něhu...Strašně mě to mrzí.. Jak být v sexu kreativní, kde berete nápady? Jak se nestydět a začít ho svádět? Je pravda, že jsme měli posl. dobou trochu problémy, nejsem ještě úplně v pohodě, ale on říká, že prej to tak bylo už od začátku... a to jsme spolu asi 4 měsíce... porašte prosím, jsem z toho zoufalá... a přítel taky.. Děkuji.

Vladko,kdyz te tak ctu,tak musim rict,ze kdyz jsem byla vdana byl u nas stejny problem.Byl v tom stud za svoje telo.Cele detstvi jsem od sve mamy slysela jak jsem tlusta,ze me nikdo chtit nebude.O sexu se u nas nemluvilo a kdyz se neco prohodilo tak mamy nazor na antikoncepci byl zadny sex.Co se tyce sexu tak napadu jsem mela dost,ale ve svych snech s manzelem jsem o tom nikdy nemluvila stydela jsem se.Stydela jsem se pred nim prozivat ten sex.On se opravdu snazil.Kupoval i eroticke pomucky a stale tam byl muj blok.Nakonec si nasel milenku,ktera mu tohle vsechno dala a my se rozvedli.Dlouho jsem byla sama.Mozna tam byl muj strach s toho,ze s nejakym muzem selzu.Po letech jsem poznala zenateho muze a ja si najednou uvedomila,ze jeste nekdy se chci s nekym pomilovat.Sla jsem do toho i za cenu,ze by to bylo na jednu noc.On me tak nejak umel navodit mozna tim,ze me obdivoval ja nevim nedokazu si to vysvetlit.Prozila jsem s nim krasnou noc plnou vasne,bylo to uplne o necem jinem.Nakones s toho nebyl sex na jednu noc,ale mi se do sebe zamilovali.Od neho jsem casto slychavala,ze to co prozival se mnou nikdy s nikym neprozil.O sve zene rikal,ze je velmi chladna nevyda ani hlasku.To co on rikal o sve zene by rekl to same o me muj byvali manzel.Jemu jsem tohle,ale nikdy nerekla.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 12. 2. 2008 18:17

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

vladka111 napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Docela ti rozumím, já teda sice jsem silně emotivní člověk a ze mě si zas dělá srandu, že jsem strašný tuleň tulivý, ale taky mám často zábrany dělat to, co jsem si "přichystala". A taky to nikdy nejsem já, kdo "začíná". On ale dokáže přesně vycítit, kdy to chci, aniž bych musela cokoliv říkat, takže v tom problém není. Ale jednou se mnou hrál asi hodinu takové divadlo - měla jsem chuť ho zabít - že se pořád tvářil, že moje náznaky (které se sice netýkaly žádného svádění, ale bylo to prostě do očí bijící, na co narážím) naprosto nechápe a že vůbec neví, co jako v tu chvíli chci dělat (a bylo mi to divné, zrovna od něho, který je normálně velice aktivní a naladěn). Po té cca hodině mi řekl "miláčku, já od první chvilky moc dobře vím, co mi naznačuješ, ale to nejde, abych pořád já byl ten první. Musíš si věřit, musíš být sebevědomá, naučit se říct si o to, co chceš. Takže dokud mi to jasně neřekneš, nic nebude tongue tongue " Jenže mi se to zdálo strašně nepřirozené a šlo mi to silně proti srsti. Mylím, že to tehdy dopadlo tak, že se nade mnou slitoval kapitulation rodna v tomhle teda naprosto chápu, jak se cítíš, když bys měla zaínat, vyzývat ho, svádět. Co do originality - taky mám nejvíc nápadů, dokud nedojde na lámání chleba big_smile takže všechno nové jde většinou z jeho strany (a to i vzhledem k tomu, že já jsem předtím byla panna, zatímco on jich měl 6).
Ta první fáze je prostě těžká, je těžké překonávat stud. Mi říkal, že se mu to extra líbilo, pokud jsem a) předtím pila (třeba když se posilníš alkoholem, trošku zábran opadne), b) byla na Remoodu (což byla ovšem jeho jediná kladná stránka, jinak mi z toho bylo denně zle a mělo to asi milion nežádoucích účinků) nebo na Neurolu (ten beru i teď a problém žádný. Pokud ovšem nemáš to "štěstí" a nepředepsal ti ho doktor na "úzkostnou poruchu", zkus alespoň ten alkohol, no wink
Co se týče samotného sexu, v tom ti asi neporadím (krom toho alkoholu), s tím problémy nemám, nejhorší je k němu dojít smile pak už to jde samo a k oboustranné velké spokojenosti smile Zkus si třeba někde něco přečíst, nějaké tipy. Třeba na www.žena.cz, ale tam bývají občas i dost stupidity wink ale tak zkusit to můžeš. Hodně zdaru smile Byla by škodazakopat vztah kvůli (ne)sexu.

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#22 12. 2. 2008 18:20

XYZ
♥♥♥♥♥--

vladka111 napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

vladka111 napsal(a):

gloria

nezaznělo nic, protože jsem ho s tim začala otravovat v jednu v noci.. nemohla jsem usnout a přemýšlela jsem na d tím, tak jsem ho vzbudila a začala do něj hučet gloria   Takže i myslim, že ještě bude pokračování debaty, protože včera jsme toho moc nevyřešili...

No konečně mi dá někdo za pravdu - že nejlíp se diskutuje v jednu ráno???!?!!! gloria

Není tady

#23 12. 2. 2008 18:28

vladka111
♥♥-----

XYZ napsal(a):

vladka111 napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

gloria

No konečně mi dá někdo za pravdu - že nejlíp se diskutuje v jednu ráno???!?!!! gloria

čoveče nevim jestli nejlíp, přítel byl docela nasupenej, že ho budim a chci řešit gloria

Není tady

#24 12. 2. 2008 18:56

XYZ
♥♥♥♥♥--

vladka111 napsal(a):

XYZ napsal(a):

vladka111 napsal(a):

čoveče nevim jestli nejlíp, přítel byl docela nasupenej, že ho budim a chci řešit gloria

no já taky netvrdím, že pro obě strany nejlíp big_smile

Není tady

#25 12. 2. 2008 19:00

vladka111
♥♥-----

XYZ napsal(a):

vladka111 napsal(a):

XYZ napsal(a):

no já taky netvrdím, že pro obě strany nejlíp big_smile

big_smilebig_smiletummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí