18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mike napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Ahojky,děkuji za vysvětlení.Myslím e manovi by se líbily ty trojky !
Tak směle do toho!
Není tady
Nejlepí by bylopromluvit si o tom se svým druhem a pak zrealizovat, nezrelizovat....
Moná bude zklamaná, moná vás to posune k lepímu sexuálnímu ivotu. Fantazie je někdy lepí ne skutečnost.
A to e tě vzruuje představa násilí, je jenom a jenom tvoje věc, dokud s její realizací nebude "obtěovat" ostatní, kterým to nemusí nic říkat a najde stejné náruivé, kterým podobné představy a následné praktikování nejsou cizí a líbí se jim to...
Upravil(a) IlonaN (30. 4. 2008 13:10)
Není tady
Pisatel napsal(a):
shiden napsal(a):
Pánové ale to není o násilí ale o promiskuitě
No to je jedno. Hlavně je to o dělání si dobře...jedno je jen kolečko u trakaře.
Dělat si dobře nemusím jen sexem s desítkama en či muů
Tak si nedělej
Já se řídím pouze svoji chutí a přitom si u nepotřebuji nic dokazovat. Prostě takový jsem.
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Pisatel napsal(a):
jedno je jen kolečko u trakaře.
Dělat si dobře nemusím jen sexem s desítkama en či muůStačí jedna ena a jeden mu
Stačím si sám jetě u toho enskou
I ty důchodče jeden !
Není tady
Tajgr napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Stačí jedna ena a jeden muStačím si sám jetě u toho enskou
I ty důchodče jeden !
Tajgrová by jsem ve věku Abraháma jsem důchodce pokud nevěří tak se dostav a pokecáme o tom ju.
Koukám ty nezná ten ftip o panu kostelníkovi a děkanovi jak já a já
Ale to je klasický nedostatek
Není tady
IlonaN napsal(a):
Nejlepí by bylopromluvit si o tom se svým druhem a pak zrealizovat, nezrelizovat....
Moná bude zklamaná, moná vás to posune k lepímu sexuálnímu ivotu. Fantazie je někdy lepí ne skutečnost.
A to e tě vzruuje představa násilí, je jenom a jenom tvoje věc, dokud s její realizací nebude "obtěovat" ostatní, kterým to nemusí nic říkat a najde stejné náruivé, kterým podobné představy a následné praktikování nejsou cizí a líbí se jim to...
přeji dobrý den a krásnou pohodu v den filipojakubské noci a prvního máje lásky čase
Není tady
Marianne napsal(a):
Zdravím vechny na Babinetu,
ráda bych se zeptala na jednu věc, ve které mám určité pochybnosti. Masturbuji u "od nepaměti" a nejrychleji mě vdycky vzruila představa, e mě někdo bije. Nemyslím tím facky nebo jiné ubliování, ale prostě výprask, dostat na zadek. Řemenem, rákoskou...A říkala jsem is u toho, e bych jednou ráda, aby mě takhle - jako v mých představách - seřezal manel. Potom se to na nějakou dobu uklidnilo, ale později se čím dál tím častěji místo "kohosi neznámého" v mých představách objevoval ten, koho jsem milovala. S mým nynějím přítelem (do té doby jsem byla panna) jsem straně spokojená, líbí se mi, kdy je něný, procítěný...ale potom si vdycky představuju, jak bych si přála, aby mi nařezal, pořádně, silně...třeba jako předehru...a cítím, e u nejde jenom o fantazii při masturbaci, kadá máme různé a nemusíme si přát, aby se zrealizovaly, ale tohle bych si doopravdy přála. Vůbec ale nevím, jestli by se to líbilo jemu, jak mu to říct, ale neskutečně mě vzruuje představa, e si sundává pásek, přehýbá mě o stůl a bije mě...Je to jetě normální, nebo u to hraničí s úchylkou??? Praktikujete někdo něco podobného?
Děkuji za odpověď.
Ahoj, mám úplně ale úplně stejné představy jako ty... Nesmí si vůbec úchylku připoutět, pro některé lidi to úchylné být můe, ale pro hodně holek, jako jsem já, určitě ne. Ale není to dobré ventilovat na veřejnosti, jen mezi těmi, co jsou podobně zaměřené nebo mají blií a vřelý vztah k sexu a sexuálním pomůckám. Taky jsem měla prvního přítele, který to nechtěl vůbec provozovat, po dvou letech jsme se rozeli, nyní mám manela, který mi to doopravdy splňuje a moje kdysi představy a přesně Tvoje popsané představy realizuje.. Přála bych Ti, aby si to taky zaila, chce to si s přítelem opravdu promluvit, a pak nejlepí jde, kdy to jde samo od sebe, bez nátlaku, nucení, to je pak nejvíc vzruivé. Na jedné straně je manel něný, na druhé, kdy ho něčím vyprovokuju-třeba schválně nebo někdy fakt nechtěně zlobím, tak to pak stojí za to. Pouívá podobný nástroj jako třeba zde www.ruzovyslon.cz/bicik-zdobeny-kuze/ nebo klasickou vařečku, pásek... A pak krásný sex:hjarta:
Není tady
Násilí nenásilí... já jsem se včera se enou tak stralivě pohádal, e kdybych měl v tu chvíli v ruce nů, tak bych si dneska s vámi dopisoval tak akorát z vazební věznice...
Není tady
Mike napsal(a):
Násilí nenásilí... já jsem se včera se enou tak stralivě pohádal, e kdybych měl v tu chvíli v ruce nů, tak bych si dneska s vámi dopisoval tak akorát z vazební věznice...
jak se můete po tolika letech jetě hádat ?
Není tady
Násilí a dominance v sexu:
Tohle je skutečný problém, který řeí a neskutečné mnoství lidí. Mnohdy jsou ve vztazích neastní jen proto, e nemohou nebo nedokáí své potřeby zveřejnit. Ovem první krok je v tom, pochopit sebe sama. Pro tento účel jsem napsal článek o BDSM, který by měl umonit se zorientovat napřed v sobě a pak to "nějak" oznámit partnerovi
http://www.eroticke-pomucky.cz/bdsm-dom … s-a357.htm
Není tady