Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 30. 4. 2008 13:06

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Re: vzrušuje mě představa násilí

Mikeš napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Ahojky,děkuji za vysvětlení.Myslím že manžovi by se líbily ty trojky tongue !

Tak směle do toho! big_smile

sjuk sjuk sova sova vissla vissla lol

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#177 30. 4. 2008 13:07

IlonaN
♥♥♥----

Nejlepší by bylopromluvit si o tom se svým druhem a pak zrealizovat, nezrelizovat....
Možná budeš zklamaná, možná vás to posune k lepšímu sexuálnímu životu. Fantazie je někdy lepší než skutečnost.
A to že tě vzrušuje představa násilí, je jenom a jenom tvoje věc, dokud s její realizací nebudeš "obtěžovat" ostatní, kterým to nemusí nic říkat a najdeš stejné náruživé, kterým podobné představy a následné praktikování nejsou cizí a líbí se jim to...

Upravil(a) IlonaN (30. 4. 2008 13:10)

Není tady

#178 30. 4. 2008 13:07

shiden
Host

Pisatel napsal(a):

shiden napsal(a):

Pánové ale to není o násilí ale o promiskuitě smile
No to je jedno. Hlavně je to o dělání si dobře... smile

jedno je jen kolečko u trakaře.smile
Dělat si dobře nemusím jen sexem s desítkama žen či mužů sad

Tak si nedělej wink
Já se řídím pouze svoji chutí a přitom si už nepotřebuji nic dokazovat. Prostě takový jsem.

#179 30. 4. 2008 13:11

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Pisatel napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Pisatel napsal(a):

jedno je jen kolečko u trakaře.smile
Dělat si dobře nemusím jen sexem s desítkama žen či mužů sad

Stačí jedna žena a jeden muž tongue  lol

Stačím si sám ještě u toho ženskou lol lol lol vissla

I ty důchodče jeden gloria  lol !

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#180 30. 4. 2008 13:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tajgr napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Stačí jedna žena a jeden muž tongue  lol

Stačím si sám ještě u toho ženskou lol lol lol vissla

I ty důchodče jeden gloria  lol !

Tajgrová by jsem ve věku Abraháma jsem důchodce pokud nevěříš tak se dostav a pokecáme o tom ju.

Koukám ty neznᚠten ftip o panu kostelníkovi a děkanovi jak já a já smile
Ale to je klasický nedostatek lolvissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#181 30. 4. 2008 13:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

IlonaN napsal(a):

Nejlepší by bylopromluvit si o tom se svým druhem a pak zrealizovat, nezrelizovat....
Možná budeš zklamaná, možná vás to posune k lepšímu sexuálnímu životu. Fantazie je někdy lepší než skutečnost.
A to že tě vzrušuje představa násilí, je jenom a jenom tvoje věc, dokud s její realizací nebudeš "obtěžovat" ostatní, kterým to nemusí nic říkat a najdeš stejné náruživé, kterým podobné představy a následné praktikování nejsou cizí a líbí se jim to...

offtopic přeji dobrý den a krásnou pohodu v den filipojakubské noci a prvního máje lásky čase smile gloriaofftopic

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#182 28. 10. 2013 0:16

Petka 1
♥------

Marianne napsal(a):

Zdravím všechny na Babinetu,
ráda bych se zeptala na jednu věc, ve  které mám určité pochybnosti. Masturbuji už "od nepaměti" a nejrychleji mě vždycky vzrušila představa, že mě někdo bije. Nemyslím tím facky nebo jiné ubližování, ale prostě výprask, dostat na zadek. Řemenem, rákoskou...A říkala jsem is u toho, že bych jednou ráda, aby mě takhle - jako v mých představách - seřezal manžel. Potom se to na nějakou dobu uklidnilo, ale později se čím dál tím častěji místo "kohosi neznámého" v mých představách objevoval ten, koho jsem milovala. S mým nynějším přítelem (do té doby jsem byla panna) jsem strašně spokojená, líbí se mi, když je něžný, procítěný...ale potom si vždycky představuju, jak bych si přála, aby mi nařezal, pořádně, silně...třeba jako předehru...a cítím, že už nejde jenom o fantazii při masturbaci, každá máme různé a nemusíme si přát, aby se zrealizovaly, ale tohle bych si doopravdy přála. Vůbec ale nevím, jestli by se to líbilo jemu, jak mu to říct, ale neskutečně mě vzrušuje představa, že si sundává pásek, přehýbá mě o stůl a bije mě...Je to ještě normální, nebo už to hraničí s úchylkou??? Praktikujete někdo něco podobného?
Děkuji za odpověď.

Ahoj, mám úplně ale úplně stejné představy jako ty... Nesmíš si vůbec úchylku připouštět, pro některé lidi to úchylné být může, ale pro hodně holek, jako jsem já, určitě ne. Ale není to dobré ventilovat na veřejnosti, jen mezi těmi, co jsou podobně zaměřené nebo mají bližší  a vřelý vztah k sexu a sexuálním pomůckám. Taky jsem měla prvního přítele, který to nechtěl vůbec provozovat, po dvou letech jsme se rozešli, nyní mám manžela, který mi to doopravdy splňuje a moje kdysi představy a přesně Tvoje popsané představy realizuje.. Přála bych Ti, aby si to taky zažila, chce to si s přítelem opravdu promluvit, a pak nejlepší jde, když to jde samo od sebe, bez nátlaku, nucení, to je pak nejvíc vzrušivé. Na jedné straně je manžel něžný, na druhé, když ho něčím vyprovokuju-třeba schválně nebo někdy fakt nechtěně zlobím, tak to pak stojí za to.roll Používá podobný nástroj jako třeba zde www.ruzovyslon.cz/bicik-zdobeny-kuze/  nebo klasickou vařečku, pásek...grater  A pak krásný sex:hjarta:

Není tady

#183 28. 10. 2013 12:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Násilí nenásilí... já jsem se včera se ženou tak strašlivě pohádal, že kdybych měl v tu chvíli v ruce nůž, tak bych si dneska s vámi dopisoval tak akorát z vazební věznice... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#184 28. 10. 2013 15:07

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Násilí nenásilí... já jsem se včera se ženou tak strašlivě pohádal, že kdybych měl v tu chvíli v ruce nůž, tak bych si dneska s vámi dopisoval tak akorát z vazební věznice... big_smile big_smile big_smile

jak se můžete po tolika letech ještě hádat roll?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#185 4. 12. 2013 3:39

MilanXD
♥------

Násilí a dominance v sexu:
Tohle je skutečný problém, který řeší až neskutečné množství lidí. Mnohdy jsou ve vztazích nešastní jen proto, že nemohou nebo nedokáží své potřeby zveřejnit. Ovšem první krok je v tom, pochopit sebe sama. Pro tento účel jsem napsal článek o BDSM, který by měl umožnit se zorientovat napřed v sobě a pak to "nějak" oznámit partnerovi
http://www.eroticke-pomucky.cz/bdsm-dom … s-a357.htm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí