Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 18. 4. 2008 13:44

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: vzrušuje mě představa násilí

Alosek napsal(a):

Teda vy jste se tu rozjeli... lol
Koukám, že co se týče sexuálních praktik, nijak nevybočuju lol

Tobe taky nekdo mezi prsa zasouva kůl? lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#127 18. 4. 2008 13:50

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

A když nemám prsa, tak kam se zasouvá? lol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#128 18. 4. 2008 13:53

Alosek
Host

elementgirl napsal(a):

Alosek napsal(a):

Teda vy jste se tu rozjeli... lol
Koukám, že co se týče sexuálních praktik, nijak nevybočuju lol

Tobe taky nekdo mezi prsa zasouva kůl? lol

tummenupp lol lol lol

#129 18. 4. 2008 14:02

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

A když nemám prsa, tak kam se zasouvá? lol

...no to zalezi na tom co se zasouva vissla

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#130 18. 4. 2008 14:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tak zítra moju jít grilovat bude hezky dospělí si hrají. Koukám přišlo na vás jaro.
Shiden se probudil a začalo ho to probouzet a kocourek asi má kufry přededveřmi tak zasouvásmile
I vy jedni. Asi vytáhnu bič a připravím provázky smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#131 18. 4. 2008 14:47

Me-In-Honey
♥♥♥----

Santala napsal(a):

Me-In-Honey napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko" big_smile, a nevadilo to big_smile

Tak to kdyby mi přítel řekl tak bych se asi slozila smíchy lol

Proč ? big_smile

Ve správnou chvíli je to super tummenupp vissla lol

No nevim, pro něco takovýho mi nepřijde žádná chvíle vhodná. Buď bych se rozchechtala, nebo urazila nebo bych na něj jenom nevěřícně koukala. lol Ale když to někomu vyhovuje, proč ne? Mě to ale přijde trapný asi tak jako postel posypaná plátkama růží... prostě takový klišé, jedno z po*nů, druhý z Bravíčka lol

Není tady

#132 18. 4. 2008 14:52

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jako z Bravíčka? Hmm, tak to fakt asi ne. Záleží taky kdo to řekne a jak to řekne. A někdy to může být skutečně velmi vzrušující.
Je pravda, že to většinou neřekne 16ti letý puberták své 15ti leté dívce, kterým je většinou Bravo určeno,že? roll wink vissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#133 18. 4. 2008 15:09

L_aura
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

L_aura napsal(a):

Ophelia, to, co jsi zažila bylo prostě hrubé násilí, to, za co můžeš - a měla jsi - svého partnera zažalovat. Nemá to nic společného s tím, co tady řeší Marianne, tedy hrou, se kterou budou obě strany souhlasit a která se bude oběma líbit.

Já s tímto mám své zkušenosti a jako součást sexuálních her se mi to líbí, dokonce velmi. Je v tom dávka napětí a adrenalinu a milování pak může být velmi krásné a nesmírně vzrušující.

L_auro, víš co, on chtěl "tvrdší sex", já byla ta, co "si nebyla jistá" a neřekla ani ano ani ne na experimentování v sexu... a partner to pak bez ohledu na mě realizoval... a takhle to dopadlo... nějakou dobu mě přesvědčoval (on mě!), že se mi to beztak líbí... a já jsem při tom měla orgasmy, ne že ne... ale pak jsem se šla někam do kouta vybrečet... nevím, mě se  současný trend bdsm nelíbí a nějak nevím, kde je ta hranice, kdy je to ještě jenom "hra" a kdy už se to někam zvrtne, jako např. v případě mého minulého vztahu.

co je to "tvrdší sex"? Ale nebudeme to rozebírat jinak než v mezích které nastavíš. Nevím co je trend moderního BDSM. POkud vím existuje jen jeden směr nebo jedno jediné jednání v BDSM. Jiné nevím. Jinak opravdu máš prsvdu, že k tomu musí být dva, oba musí mít k tomu stejný a nebo podobný přístup a názor. Jinak je to násilí a to je pak zlé. Ono BDSM je v jednom stejné jako "klasický sex" když nechceš ty nebo přítel pak je to o násilí.
A pokud jde o hranice tak je přesně tam kde už se to tobě nelíbí. stejně jako partnerovi.
POkud bys můžem zde o tom vést debatu.

Ano, presne tak jsem to myslela i ja.
Ophelie, mimochodem, v BDSM existuje takzvana STOPKA, tedy slovo, kterym zastavis to, co se ti SKUTECNE nelibi a co nechces. Proste, i kdyz jsi v podrizene roli, nikdo Ti nesmi delat to, co je ti skutecne neprijemne, co Ti skutecne ublizuje. To je ten rozdil od skutecneho nasili.

Není tady

#134 18. 4. 2008 15:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Jako z Bravíčka? Hmm, tak to fakt asi ne. Záleží taky kdo to řekne a jak to řekne. A někdy to může být skutečně velmi vzrušující.
Je pravda, že to většinou neřekne 16ti letý puberták své 15ti leté dívce, kterým je většinou Bravo určeno,že? roll wink vissla

No nevím, jak dnes. Moje dcera dlouho tento sexuálně laděný plátek domů nepřinesla, ale jednou jsem se zadejchal, když tam psali o BDSM a "lehkých praktikách", které nedělají ani ti nejotrlejší provozovatelé. Je pravdou, že ale ten článek byl velmi objektivní a psán opravdu věku nácti letých. Jsem již starší generace, ale zase bych nepodceňoval nastupující generaci.

Není tady

#135 18. 4. 2008 15:46

Me-In-Honey
♥♥♥----

Klubko napsal(a):

to bravíčko jsem myslela na ty růže big_smile

každopádně říkám, když někoho něco vzrušujě, nechť to dělá. hlavní je aby se to líbilo oběma...

Není tady

#136 18. 4. 2008 15:56

Me-In-Honey
♥♥♥----

L_aura napsal(a):

Ophelie, mimochodem, v BDSM existuje takzvana STOPKA, tedy slovo, kterym zastavis to, co se ti SKUTECNE nelibi a co nechces. Proste, i kdyz jsi v podrizene roli, nikdo Ti nesmi delat to, co je ti skutecne neprijemne, co Ti skutecne ublizuje. To je ten rozdil od skutecneho nasili.

BDSM je urcite hodne o duvere protoze nechat se treba svazat od nekoho kdo toho pak muze zneuzit stopka nestopka... no zkratka pri techto praktikach je clovek bezmocnejsi nez pri klasickym sexu a mel by to delat jen s nekym na koho je fakt spoleh.

Není tady

#137 18. 4. 2008 16:18

shiden
Host

...koukám, že se tady mihl i španělský sex, taky jsem ještě nezkoušel...
vlastně jo hned několikrát, ale ne do konce...musí to být zajímavý, s trochou štěstí jí to skončí v obličeji.

Upravil(a) shiden (18. 4. 2008 16:20)

#138 18. 4. 2008 16:19

Opheliaa
♥♥♥♥---

L_aura napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

L_auro, víš co, on chtěl "tvrdší sex", já byla ta, co "si nebyla jistá" a neřekla ani ano ani ne na experimentování v sexu... a partner to pak bez ohledu na mě realizoval... a takhle to dopadlo... nějakou dobu mě přesvědčoval (on mě!), že se mi to beztak líbí... a já jsem při tom měla orgasmy, ne že ne... ale pak jsem se šla někam do kouta vybrečet... nevím, mě se  současný trend bdsm nelíbí a nějak nevím, kde je ta hranice, kdy je to ještě jenom "hra" a kdy už se to někam zvrtne, jako např. v případě mého minulého vztahu.

co je to "tvrdší sex"? Ale nebudeme to rozebírat jinak než v mezích které nastavíš. Nevím co je trend moderního BDSM. POkud vím existuje jen jeden směr nebo jedno jediné jednání v BDSM. Jiné nevím. Jinak opravdu máš prsvdu, že k tomu musí být dva, oba musí mít k tomu stejný a nebo podobný přístup a názor. Jinak je to násilí a to je pak zlé. Ono BDSM je v jednom stejné jako "klasický sex" když nechceš ty nebo přítel pak je to o násilí.
A pokud jde o hranice tak je přesně tam kde už se to tobě nelíbí. stejně jako partnerovi.
POkud bys můžem zde o tom vést debatu.

No vždyť říkám, že hra to byla jen pro něj. On mi to začal dělat tím způsobem zničehonic. Začalo to jako normální sex a najednou střih, bdsm. Akorát že fakt neodsouhlasený. Konkrétní fakt být nechci. Nevěřila jsem vlastním smyslům, co se to děje, co si to on dovoluje. Jak si to může dovolit. No v našem případě šlo o dn, a to nejen v sexu. A nevěřím, že se někomu násilí v sexu může líbit - něco si tím kompenzujete, toť můj názor. A nepokoušejte se mi to vyvrátit, protože nevyvrátíte.

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#139 18. 4. 2008 16:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Opheliaa napsal(a):

No vždyť říkám, že hra to byla jen pro něj. On mi to začal dělat tím způsobem zničehonic. Začalo to jako normální sex a najednou střih, bdsm. Akorát že fakt neodsouhlasený. Konkrétní fakt být nechci. Nevěřila jsem vlastním smyslům, co se to děje, co si to on dovoluje. Jak si to může dovolit. No v našem případě šlo o dn, a to nejen v sexu. A nevěřím, že se někomu násilí v sexu může líbit - něco si tím kompenzujete, toť můj názor. A nepokoušejte se mi to vyvrátit, protože nevyvrátíte.

Tak jak mi nikdo nevyvrátí že chození k rybníku a házení háčků do vody je o tom samém. Jako chození na hokej a pod. Nebudu ti nic vyvracet. Máš špatnou zkušenost a tak to nebereš. Beru

Není tady

#140 18. 4. 2008 18:29

Opheliaa
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

Tak jak mi nikdo nevyvrátí že chození k rybníku a házení háčků do vody je o tom samém. Jako chození na hokej a pod. Nebudu ti nic vyvracet. Máš špatnou zkušenost a tak to nebereš. Beru

Pisateli, díky:-) A ani já tobě nic nebudu vyvracet, jestli se to tobě líbí, je to pro mě ok.

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#141 18. 4. 2008 18:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Me-In-Honey napsal(a):

BDSM je urcite hodne o duvere protoze nechat se treba svazat od nekoho kdo toho pak muze zneuzit stopka nestopka...

Jo, je to o důvěře big_smile
Já tedy BDSM zrovna moc nemusím, ale mám kámoše, kterej jo - a jeho žena taky. Nedávno mi vyprávěl, jak jí šokoval: Pomocí pout ji připoutal k topení, pak se oblékl a řekl: "Chvilku vydrž, skočím si na pivo" - a to prej bylo maso tummenupplollol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#142 18. 4. 2008 18:42

Opheliaa
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Me-In-Honey napsal(a):

BDSM je urcite hodne o duvere protoze nechat se treba svazat od nekoho kdo toho pak muze zneuzit stopka nestopka...

Jo, je to o důvěře big_smile
Já tedy BDSM zrovna moc nemusím, ale mám kámoše, kterej jo - a jeho žena taky. Nedávno mi vyprávěl, jak jí šokoval: Pomocí pout ji připoutal k topení, pak se oblékl a řekl: "Chvilku vydrž, skočím si na pivo" - a to prej bylo maso tummenupplollol

Chytrý... a vyčůraný lol

Upravil(a) Opheliaa (18. 4. 2008 18:43)

Není tady

#143 18. 4. 2008 18:56

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

...musí to být zajímavý, s trochou štěstí jí to skončí v obličeji.

S trochou štěstí pro Tebe nebo pro ni? lol

Není tady

#144 18. 4. 2008 21:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Opheliaa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

Pisateli, díky:-) A ani já tobě nic nebudu vyvracet, jestli se to tobě líbí, je to pro mě ok.

Ale vůbec jsi mě nepochopila. Tak jak tiší blázni mě nemohou a nebudou přesvědčovat o tom jak je to krásné tak já nebudu tobě vnucovat a nebo tě přesvědčovat o tom jak se to jiným líbí. Ani ti ten tvůj přístup nebudu vyvracet. Je jen na tobě co si vybereš a nebo co uchopíš. Co se líbí mě je tak nějak moje. Hlásím se k tomu veřejně, ale vůbec tě neodsuzuji, a neproklínám že máš jiný názor.
úpřeji ti dál krásný život a já se na tebe nezlobím. Snažil jsem se ti celou dobu sdělit i to, že máš špatnou zkušenost, která tě silně ovlivňuje. hjarta

Není tady

#145 18. 4. 2008 22:04

Opheliaa
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ale vůbec jsi mě nepochopila. Tak jak tiší blázni mě nemohou a nebudou přesvědčovat o tom jak je to krásné tak já nebudu tobě vnucovat a nebo tě přesvědčovat o tom jak se to jiným líbí. Ani ti ten tvůj přístup nebudu vyvracet. Je jen na tobě co si vybereš a nebo co uchopíš. Co se líbí mě je tak nějak moje. Hlásím se k tomu veřejně, ale vůbec tě neodsuzuji, a neproklínám že máš jiný názor.
úpřeji ti dál krásný život a já se na tebe nezlobím. Snažil jsem se ti celou dobu sdělit i to, že máš špatnou zkušenost, která tě silně ovlivňuje. hjarta

To je zajímavé, já mám za to, že jsem tě pochopila, ale když myslíš... jo a ta zkušenost mě ovlivňuje zcela jistě.

Není tady

#146 19. 4. 2008 11:31

shiden
Host

Mikeš napsal(a):

shiden napsal(a):

Pro mě, já nebudu tu lepkavou hmotu hmotu odstraňovat přece ze svého oblyčeje! lol

#147 19. 4. 2008 12:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Mikeš napsal(a):

shiden napsal(a):

Pro mě, já nebudu tu lepkavou hmotu hmotu odstraňovat přece ze svého oblyčeje! lol

Shidene, já jsem neměl na mysli Tvůj "oblyčej", ale spíš to, zda postříkaný obličej udělá radost Tobě, jí, nebo vám oběma big_smile

Není tady

#148 19. 4. 2008 18:47

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

smím se zeptat, co je španělský sex?? znám španělské ptáčky a španělskou kytaru, ale sex... ráda se poučím, my jsme s přítelem takoví španělofilové big_smile

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#149 19. 4. 2008 19:34

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

XYZ napsal(a):

smím se zeptat, co je španělský sex?? znám španělské ptáčky a španělskou kytaru, ale sex... ráda se poučím, my jsme s přítelem takoví španělofilové big_smile

A co španělské mušky? a španělská bota? reta

Není tady

#150 19. 4. 2008 20:23

Lenka77
♥♥♥♥♥♥♥

nebo olivy... lol tu lezim fakt.. peknej vecer reta

http://global.thebump.com/tickers/tt18dd58.aspx

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí