|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jasné, skús, kým neskúsiš - nevieš... Môžu nastať aj prekvapenia...
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A vy dva tu děláte výcvik a nebo si už hrajete po netu? na Pána a subinku?
![]()
Web-inštruktáž...
kdo s kým to chce video
I ty Brute taky? že vemu pomůcky a vyrazím
(nejlépe longy co ty na to?)
Není tady

Najprv musíme dohodnúť miesto - a byť opatrní, aby Shidenko nezdrhol.
Není tady
Selima napsal(a):
Najprv musíme dohodnúť miesto - a byť opatrní, aby Shidenko nezdrhol.
Tak mu zatančíš a uvidíme

(P.S: tak to domluv bude to no prča

Není tady
Opheliaa napsal(a):
L_aura napsal(a):
Opheliaa napsal(a):
Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.
Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.Ophelia, to, co jsi zažila bylo prostě hrubé násilí, to, za co můžeš - a měla jsi - svého partnera zažalovat. Nemá to nic společného s tím, co tady řeší Marianne, tedy hrou, se kterou budou obě strany souhlasit a která se bude oběma líbit.
Já s tímto mám své zkušenosti a jako součást sexuálních her se mi to líbí, dokonce velmi. Je v tom dávka napětí a adrenalinu a milování pak může být velmi krásné a nesmírně vzrušující.L_auro, víš co, on chtěl "tvrdší sex", já byla ta, co "si nebyla jistá" a neřekla ani ano ani ne na experimentování v sexu... a partner to pak bez ohledu na mě realizoval... a takhle to dopadlo... nějakou dobu mě přesvědčoval (on mě!), že se mi to beztak líbí... a já jsem při tom měla orgasmy, ne že ne... ale pak jsem se šla někam do kouta vybrečet... nevím, mě se současný trend bdsm nelíbí a nějak nevím, kde je ta hranice, kdy je to ještě jenom "hra" a kdy už se to někam zvrtne, jako např. v případě mého minulého vztahu.
hra je to do té doby, dokud to oba za hru považují. Jinak doporučuju kunderovu povídku Falešný autostop, tam je téma nevinné hry, která se zvrtne, popsáno naprosto věrně. Tak přesně takhle by to asi dopadnout nemělo
jinak nic proti ničemu. Ale mantinely musí být, jak už bylo řečeno.
Není tady
O té povídce jsem už slyšela...je prý vynikající...a tak doplňuji bibliografické údaje: ona povídka viz Směšné lásky...tedy myslím 
Není tady
Tak jsem nad tím v noci přemýšlel a nemohl jsem ani usnout a některé ty představy mě docela vzrušily. Třeba naplácat nějaké holce na holou nebo jí zakolíčkovat prsa, také ji přivázat k posteli. Nebo jí říkat ku…
Možná to někdy zkusím.
shiden napsal(a):
Tak jsem nad tím v noci přemýšlel a nemohl jsem ani usnout a některé ty představy mě docela vzrušily. Třeba naplácat nějaké holce na holou nebo jí zakolíčkovat prsa, také ji přivázat k posteli. Nebo jí říkat ku…
Možná to někdy zkusím.
Takze ses moc nevyspal co 
Není tady
elementgirl napsal(a):
shiden napsal(a):
Možná to někdy zkusím.Takze ses moc nevyspal co
Neee!
Jak si na tom ty s těmito aktivitami?
shiden napsal(a):
elementgirl napsal(a):
shiden napsal(a):
Možná to někdy zkusím.Takze ses moc nevyspal co
Neee!
Jak si na tom ty s těmito aktivitami?
Kdyby mi nekdo zakolikoval prsa tak bych mu zakolikovala neco jineho
Ale jinak tahani za vlasy a opreni o kuchynskou linku mam rada 
Není tady

elementgirl napsal(a):
Hele, možná jsem trochu zabržděnej, ale jak se kolíkujou prsa??? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Kolíčkama na prádlo ? 
)Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Nikdy jsem to nezkousela:)Ale v pecku jsem to jednu videla,ale je fakt ze v tu chvili se pro me z toho filmecku stala komedie 
Není tady

elementgirl napsal(a):
Nikdy jsem to nezkousela:)Ale v pecku jsem to jednu videla,ale je fakt ze v tu chvili se pro me z toho filmecku stala komedie
To je sice hezký, ale jak se to dělá??? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
No pripnes si kolik na bradavky a cekas az Te to vzrusi 
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Kocoure, osobní zkušenost nemám,ale troufám si vydedukovat, že ti chlap, připne kolíček na bradavky ??
Sem směřoval tvůj dotaz ? 
)Není tady
Santala napsal(a):
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Kocoure, osobní zkušenost nemám,ale troufám si vydedukovat, že ti chlap, připne kolíček na bradavky ??
![]()
Sem směřoval tvůj dotaz ?
Treba se chce Mikeš inspirovat a ten kolicek na bradavky bude pripinat nekdo jemu 
Není tady

Díky, děvčata
, ale nevim, jestli zrovna tohle by partnerku nebo mě nějak rozhicovalo 
I když - žena by mi možná jednu natáhla, čímž by mohly začít nefalšované BDSM orgie 

Není tady
Mikeš napsal(a):
Díky, děvčata
, ale nevim, jestli zrovna tohle by partnerku nebo mě nějak rozhicovalo
![]()
I když - žena by mi možná jednu natáhla, čímž by mohly začít nefalšované BDSM orgie
No vidis necim se zacit preci musi ne? 
Není tady

Jinak já radši kolíkuju prsa tak, že mezi ně zasunu... ehm,..... 
Upravil(a) Mikeš (18. 4. 2008 11:30)
Není tady
Mikeš napsal(a):
A co tam zasouvas? 
Není tady

elementgirl napsal(a):
Mikeš napsal(a):
A co tam zasouvas?
Hádej 

Upravil(a) Mikeš (18. 4. 2008 11:43)
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Mikeš napsal(a):
A co tam zasouvas?
Hádej
Tisicovky? 
Není tady

Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Mikeš napsal(a):
A co tam zasouvas?
Hádej
Väčší kolík? Až kôl? 
Není tady
Teda vy jste se tu rozjeli... 
Koukám, že co se týče sexuálních praktik, nijak nevybočuju