Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 17. 4. 2008 14:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: vzrušuje mě představa násilí

L_aura napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.

Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.

Ophelia, to, co jsi zažila bylo prostě hrubé násilí, to, za co můžeš - a měla jsi - svého partnera zažalovat. Nemá to nic společného s tím, co tady řeší Marianne, tedy hrou, se kterou budou obě strany souhlasit a která se bude oběma líbit.

Já s tímto mám své zkušenosti a jako součást sexuálních her se mi to líbí, dokonce velmi. Je v tom dávka napětí a adrenalinu a milování pak může být velmi krásné a nesmírně vzrušující.

Lauro, no je to tak, mnozí lidé v sexu jsou dost odvážní jako ty a jiní i já. Mnozí se při tom schovají pod deku a ještě zhasnou. Je pravdou, že Ophelie měla asi žalovat, ale nevyčítej jí, že tento způsob, i kdyby neměla ono trauma, nemusí. Je to její názor na věc. Přijmi ho nevnucuj, stejně jako jiní jiné názory. Budiž Vám přáno, že jste otevřeni mnohému. smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#77 17. 4. 2008 14:46

L_aura
♥♥♥♥♥--

Pisateli, ale já prece Ophelii nic nevycitala. Jen jsem chtela vysvetlit ten rozdil... a taky chtela uchranit Marianne, aby si myslela, ze je prinejmensim NEJAKA DIVNA.

Jinak Te zdravim :-)

Není tady

#78 17. 4. 2008 15:03

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Pisateli, ale já prece Ophelii nic nevycitala. Jen jsem chtela vysvetlit ten rozdil... a taky chtela uchranit Marianne, aby si myslela, ze je prinejmensim NEJAKA DIVNA.

Rád tě po dlouhé době vidím. smile
přiznám se že mě to jako "vyčítání" nebo spíš nesouhlasný postoj zaznělo. Ale to je toliko můj úhel pohledu na některá vyjádření pronesená ženami. Ale v pohodě. Nemyslel jsem to nikterak negativně k tobě či Ophelii. smile

Víš mnohdy se směji, tedy usmívám, když někde zaslechnu rozhovor který je v duchu Ophelie a pak jen tak dál vyslechnu nebo se i poptám, zda při samotném aktu jde skutečně jen o spojení pohlavních orgánů bez dalšího doteku apod. A vyslechnu si silný erotický zážitek vypravěče o tom jak rád, když protějšek štípe, škrábe, kouše, a plácá po zadečku, či jiných místech. Prostě úsměvné.

Není tady

#79 17. 4. 2008 15:05

shiden
Host

Mikeš napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Hele kdybys vedel kdo si je na me brousi tak bys asi koukal lolvissla

Shiden? big_smile

Já jsem si dneska historicky už užil. A SM mě neláká-zatím. Nechat se bít a ponižovat? To vůbec ne. Někoho sám “zřezat”? Asi taky ne. Možná jenom nařizovat a rozkazovat nějaké subince, ale nevím.
Jinak elementgirl si ráda hraje prý na dominu nebo jak to tady omylem napsala nedávno. lol

#80 17. 4. 2008 15:16

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Mikeš napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Hele kdybys vedel kdo si je na me brousi tak bys asi koukal lolvissla

Shiden? big_smile

Já jsem si dneska historicky už užil. A SM mě neláká-zatím. Nechat se bít a ponižovat? To vůbec ne. Někoho sám “zřezat”? Asi taky ne. Možná jenom nařizovat a rozkazovat nějaké subince, ale nevím.
Jinak elementgirl si ráda hraje prý na dominu nebo jak to tady omylem napsala nedávno. lol

To bylo na Dominička ,hele ale zkus to nekdy je to paradni hra lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#81 17. 4. 2008 15:17

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

to Shiden:jo a bud si jistej ze ja bych se mlatit nenechala big_smile

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#82 17. 4. 2008 15:24

L_aura
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

L_aura napsal(a):

Rád tě po dlouhé době vidím. smile
přiznám se že mě to jako "vyčítání" nebo spíš nesouhlasný postoj zaznělo. Ale to je toliko můj úhel pohledu na některá vyjádření pronesená ženami. Ale v pohodě. Nemyslel jsem to nikterak negativně k tobě či Ophelii. smile

Víš mnohdy se směji, tedy usmívám, když někde zaslechnu rozhovor který je v duchu Ophelie a pak jen tak dál vyslechnu nebo se i poptám, zda při samotném aktu jde skutečně jen o spojení pohlavních orgánů bez dalšího doteku apod. A vyslechnu si silný erotický zážitek vypravěče o tom jak rád, když protějšek štípe, škrábe, kouše, a plácá po zadečku, či jiných místech. Prostě úsměvné.

Ano, Pisateli, presne tak to je. Ja uz to vlastne ani neresim:-)))

Není tady

#83 17. 4. 2008 16:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mno, ono vždy záleží na prežitých skúsenostiahc, ale ak niekto nemá negatívne zážitky, tak nevidím dôvod, prečo si nespestriť život. Na druhej strane nevidím dôvod, prečo si nechať od niekoho vnútiť násilie. butter dumbom

Upravil(a) Selima (17. 4. 2008 16:13)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 17. 4. 2008 16:19

Opheliaa
♥♥♥♥---

L_aura napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.

Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.

Ophelia, to, co jsi zažila bylo prostě hrubé násilí, to, za co můžeš - a měla jsi - svého partnera zažalovat. Nemá to nic společného s tím, co tady řeší Marianne, tedy hrou, se kterou budou obě strany souhlasit a která se bude oběma líbit.

Já s tímto mám své zkušenosti a jako součást sexuálních her se mi to líbí, dokonce velmi. Je v tom dávka napětí a adrenalinu a milování pak může být velmi krásné a nesmírně vzrušující.

L_auro, víš co, on chtěl "tvrdší sex", já byla ta, co "si nebyla jistá" a neřekla ani ano ani ne na experimentování v sexu... a partner to pak bez ohledu na mě realizoval... a takhle to dopadlo... nějakou dobu mě přesvědčoval (on mě!), že se mi to beztak líbí... a já jsem při tom měla orgasmy, ne že ne... ale pak jsem se šla někam do kouta vybrečet... nevím, mě se  současný trend bdsm nelíbí a nějak nevím, kde je ta hranice, kdy je to ještě jenom "hra" a kdy už se to někam zvrtne, jako např. v případě mého minulého vztahu.

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#85 17. 4. 2008 16:22

shiden
Host

elementgirl napsal(a):

Já stejně radši mazlení. wink

#86 17. 4. 2008 16:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je potom asi pre teba nevhodné, ba priam nebezpečné... Ja mám pomerne jasné hranice v sebe a navyše si to dovolím len s niekým, o kom viem, že keď poviem STOP!, tak naozaj zastane a nepôjde ďalej... Akonáhle sa objaví pocit, že to nee, tak kričím ono STOP!
Raz som vyskakovala z auta muža, ktorý sa mi hrozne páčil na výzor, ale tvrdil, že má rád "tvrdší sex" a keď mi predviedol, čo si pod tým predstavuje, zhrabla som svoje tel,. číslo z palubnej dosky a keď pribrzdil, skákala som preč. Tri týždne som mala jeho odtlačok zubov na prsníku a vedela som, že aj keby to bol kríženec Johnnyho Deppa a neviemkoho, tak NIE.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 17. 4. 2008 16:24

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Vsak to ja mam taky moc rada,ale nerikej ze bys obcas nechtel neco tvrdsiho:)nemyslim Tim mlaceni...proste zatahat za vlasy a tak(jen tak nezne vissla )

Není tady

#88 17. 4. 2008 16:25

Opheliaa
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

Pisateli, co konkrétněji tímto myslíš??
Sice je to adresováno L_auře, nikoli mně, ale že tam čtu své jméno, nedá mi se nezeptat...

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#89 17. 4. 2008 16:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

To sa vôbec nevylučuje... wink Dá sa stihnúť aj-aj...

Brita

Není tady

#90 17. 4. 2008 16:27

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

To sa vôbec nevylučuje... wink Dá sa stihnúť aj-aj...

Jojo presne tak tummenupp

Není tady

#91 17. 4. 2008 16:35

shiden
Host

elementgirl napsal(a):

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Vsak to ja mam taky moc rada,ale nerikej ze bys obcas nechtel neco tvrdsiho:)nemyslim Tim mlaceni...proste zatahat za vlasy a tak(jen tak nezne vissla )

Víš, že možná i jo, ale nevím musel bych vyzkoušet. smile

#92 17. 4. 2008 16:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Skús najprv zľahla plesnúť po zadku dlaňou, ako sa vzrušenie stupňuje... tongue

Brita

Není tady

#93 17. 4. 2008 16:48

shiden
Host

Selima napsal(a):

Toto mě dnes došlo:

...poručíš, abych si klekla na zem a přilezla k tobě. Potom mě za bradavky vytáhneš do stoje, ...
... podvážeš mi prsa. Potom mě přivážeš k posteli, pěkně s roztaženýma nohama ...

tak nevím? rodna

#94 17. 4. 2008 16:50

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

shiden napsal(a):

Víš, že možná i jo, ale nevím musel bych vyzkoušet. smile

Tak vyzkousej doporucuju vissla

Není tady

#95 17. 4. 2008 16:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Opheliaa napsal(a):

L_aura napsal(a):

Opheliaa napsal(a):

L_auro, víš co, on chtěl "tvrdší sex", já byla ta, co "si nebyla jistá" a neřekla ani ano ani ne na experimentování v sexu... a partner to pak bez ohledu na mě realizoval... a takhle to dopadlo... nějakou dobu mě přesvědčoval (on mě!), že se mi to beztak líbí... a já jsem při tom měla orgasmy, ne že ne... ale pak jsem se šla někam do kouta vybrečet... nevím, mě se  současný trend bdsm nelíbí a nějak nevím, kde je ta hranice, kdy je to ještě jenom "hra" a kdy už se to někam zvrtne, jako např. v případě mého minulého vztahu.

co je to "tvrdší sex"? Ale nebudeme to rozebírat jinak než v mezích které nastavíš. Nevím co je trend moderního BDSM. POkud vím existuje jen jeden směr nebo jedno jediné jednání v BDSM. Jiné nevím. Jinak opravdu máš prsvdu, že k tomu musí být dva, oba musí mít k tomu stejný a nebo podobný přístup a názor. Jinak je to násilí a to je pak zlé. Ono BDSM je v jednom stejné jako "klasický sex" když nechceš ty nebo přítel pak je to o násilí.
A pokud jde o hranice tak je přesně tam kde už se to tobě nelíbí. stejně jako partnerovi.
POkud bys můžem zde o tom vést debatu.

Není tady

#96 17. 4. 2008 16:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Selima napsal(a):

Toto mě dnes došlo:

...poručíš, abych si klekla na zem a přilezla k tobě. Potom mě za bradavky vytáhneš do stoje, ...
... podvážeš mi prsa. Potom mě přivážeš k posteli, pěkně s roztaženýma nohama ...

tak nevím? rodna

Mno, na bradavky som citlivá, tak tam násilie neodporúčam(aspoň u mňa). Ostatné... stolt

Brita

Není tady

#97 17. 4. 2008 16:59

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Opheliaa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pisateli, co konkrétněji tímto myslíš??
Sice je to adresováno L_auře, nikoli mně, ale že tam čtu své jméno, nedá mi se nezeptat...

nemyslím nic konrétního. Jen že se občas takto bavím když slyším jak někteří lidé o sexu mluví jako o něčem absolutně sprostém a nehodném a jak žádné doteky i za tu pusu se s stydí a pak popíšou velice trvdé SM, které pomalu ani já neprovádím. POklud jsem použil tvé jméno bylo to abych složitě nepopisoval nějakou situaci a názory. Pokud urazilo omlouvám se.

Není tady

#98 17. 4. 2008 17:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

A vy dva tu děláte výcvik a nebo si už hrajete po netu? na Pána a subinku? smile vissla

Upravil(a) Pisatel (17. 4. 2008 17:00)

Není tady

#99 17. 4. 2008 17:05

shiden
Host

Selima napsal(a):

shiden napsal(a):

Selima napsal(a):

Toto mě dnes došlo:

tak nevím? rodna

Mno, na bradavky som citlivá, tak tam násilie neodporúčam(aspoň u mňa). Ostatné... stolt

To chce ona - tahat za prsa, asi ji odepíšu, za to nic nedám. Uvidím... max. LSM.

#100 17. 4. 2008 17:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

A vy dva tu děláte výcvik a nebo si už hrajete po netu? na Pána a subinku? smile vissla

Web-inštruktáž... wink

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí