29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jasan, že to neva
Není tady
Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.
Já bych si "OMYLEM" nechala otevřenou stránku s podobnou tématikou.
Není tady
Marianne,
Mě osobně ostrý fyzický násilí nebere, joooo zatahat za vlasy, cítit, že má nade mnou moc... to je ok. V "běžném" životě jsem asi až moc nezávislá a tak to si to doplňuju v posteli.
U nás to šlo hodně pozvolna, on si za to vlastně může sám. Jednou mi něco nevinného šeptal do ucha v lehce choulostivé situaci a zjistila jsem, že to je to ono, co potřebuju... Po nějaký době přidal něco peprnějšího, ale musela to být pro něj asi muka. lol Ale obětoval se, když viděl jaký divy to dokáže.... A hlavně je to o tom, být k sobě otevření. My si říkáme, co nás vzrušuje, vím, co ho zaručeně "dotane" a on to ví o mNě, ale mělo to svůj vývoj.
Takže pokud už Ti jednou naplácal a řekl při tom nedejbože DĚVKO, tak mu prostě řekni, že výprask je OK, ale tohle Ti k tomu nepasuje...Teď nevím, jestli k výprasku došlo.... ale pokud nedošlo, tak začni pozvolna, že máš ráda, když Tě pevně drží za zadnici... jsi přece ženská a určitě najdeš způsob jak se dostat k tomu vysněnýmu výprasku. Netlač na pilu ono to časem přijde. Taky se Ti může stát, že Tebe bude brát výprask a jeho to DĚVKO.
Upravil(a) annemarie (14. 2. 2008 6:32)
Není tady
Ja to mám navyše tak, že niekedy až pri TOM objavím, čo by sa mi páčilo. Keď mi exmilenec prvýkrát plesol v zápale "boja" po zadku, myslela som, že hodím uterák do ringu, ale potom som s prekvapením zistila, že ma to celkom vzrušilo. Ono to teda nebolelo, išlo viac o symboliku (ja mám zyvšenú citlivosť na bolesť, takže nejaké veľké "tresty" a bitky by skôr rušili) - mala som absurdné vízie, že som kobylka, ktorú on takto poháňa a zvyšuje jej výkon. Ono, aj tá poloha a situácia si túto víziu priam pýtali
... A nekaždodenné slová ma tiež sprvoti zarážali, ale potom som si povedala, že veď to nie je nadávka, ale skôr vyznamenanie - čo si budeme nahovárať, v posteli je skôr cenená děvka ako ľadová kráľovná. Bývalý, s ktorým som žila 9 rokov, mi prezradil, že ho neprestáva fascinovať moja premena z nonšalantnej dámy práve ne tú - hm - ľahkú devu.
Že som vlastne 2v1 alebo až 3v1.
Takže to skús brať takto.
Není tady
Tak včera jsme měli otevřené popovídání... jenom teda přes internet, nebyli jsme včera spolu. Vlastně s tím přišel on, začal se mě ptát, co bych si tak přála. Takže jsme zabili večer tím, že jsme si vzájemně sdělovali různé nápady a přání
tak jsem mu to nějak pozvolna řekla, on teda proč ne, když by to bylo lehké a vzájemné. Tak jsem mu naznačila, že jsem neměla předtavu ani lehkého, ani vzájemného
tak jsme ty představy rozvíjeli dál
asi pětkrát mi řekl, že jsem ho strašně překvapila, coby jemná bytost, ale že to teda bere
šli jsme spát asi o půl čtvrté
tak jsme zvědavá, nakolik se pak ty představy budou lišit od reálu, dám vědět
aa díky za vaše dosavadní rady a zkušenosti.
Není tady
Marianne napsal(a):
Tak včera jsme měli otevřené popovídání...
jenom teda přes internet, nebyli jsme včera spolu. Vlastně s tím přišel on, začal se mě ptát, co bych si tak přála. Takže jsme zabili večer tím, že jsme si vzájemně sdělovali různé nápady a přání
tak jsem mu to nějak pozvolna řekla, on teda proč ne, když by to bylo lehké a vzájemné. Tak jsem mu naznačila, že jsem neměla předtavu ani lehkého, ani vzájemného
tak jsme ty představy rozvíjeli dál
asi pětkrát mi řekl, že jsem ho strašně překvapila, coby jemná bytost, ale že to teda bere
šli jsme spát asi o půl čtvrté
tak jsme zvědavá, nakolik se pak ty představy budou lišit od reálu, dám vědět
![]()
aa díky za vaše dosavadní rady a zkušenosti.
no vidíš, já ti to říkal, že my kluci nejsme moc složití
Není tady
Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.
Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.
Upravil(a) Opheliaa (17. 4. 2008 6:36)
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No a ? Při sexu už mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně
neber to tak vážně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly
Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko"
, a nevadilo to
Tak to kdyby mi přítel řekl tak bych se asi slozila smíchy
Není tady
Jeee ja miluju tahani za vlasy.... a skrabani....
Není tady
elementgirl napsal(a):
Už si kocourek chystá někde drápky tos neměla dělat
Není tady
Pisatel napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Už si kocourek chystá někde drápky
tos neměla dělat
myslis?a ty ho snad znas?
Není tady
Není tady
elementgirl napsal(a):
Pisatel napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Už si kocourek chystá někde drápky
tos neměla dělat
Není tady
Pisatel napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Už si kocourek chystá někde drápkytos neměla dělat
Hele kdybys vedel kdo si je na me brousi tak bys asi koukal
Není tady
elementgirl napsal(a):
Shiden?
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Shiden?
to tu ted projdes celej babinet?
kdo rek ze je to chlap?
Není tady
elementgirl napsal(a):
Pisatel napsal(a):
elementgirl napsal(a):
No tak to mě zajímá Koukám kocourek seká latinu asi má ultimátum:)
No tak já to nejsem Shiden ten sice asi jo, ale on raději letadýlka pak ježiš to snad ne to tedy upřimnou soustrast
Není tady
Pisatel napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No tak to mě zajímá
Koukám kocourek seká latinu asi má ultimátum:)
No tak já to nejsem Shiden ten sice asi jo, ale on raději letadýlka pak ježiš to snad ne to tedy upřimnou soustrast
hele vis ja ziju taky mimo babinet
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No a ? Při sexu už mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně
neber to tak vážně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly
Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko"
, a nevadilo to
Proč ?
Ve správnou chvíli je to super
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.
Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.
Ophelia, to, co jsi zažila bylo prostě hrubé násilí, to, za co můžeš - a měla jsi - svého partnera zažalovat. Nemá to nic společného s tím, co tady řeší Marianne, tedy hrou, se kterou budou obě strany souhlasit a která se bude oběma líbit.
Já s tímto mám své zkušenosti a jako součást sexuálních her se mi to líbí, dokonce velmi. Je v tom dávka napětí a adrenalinu a milování pak může být velmi krásné a nesmírně vzrušující.
Není tady
Santala napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko", a nevadilo to
Proč ?
![]()
Ve správnou chvíli je to super![]()
![]()
taky si myslim:)nemohl by to bejt pri mytí nádobí no
Není tady