Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 2. 2008 16:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: vzrušuje mě představa násilí

big_smile jasan, že to neva wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 13. 2. 2008 17:34

Sirius
Host

Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.

#53 13. 2. 2008 18:02

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já bych si "OMYLEM" nechala otevřenou stránku s podobnou tématikou.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#54 14. 2. 2008 6:31

annemarie
♥♥♥♥---

Marianne,

Mě osobně ostrý fyzický násilí nebere, joooo zatahat za vlasy, cítit, že má nade mnou moc... to je ok. V "běžném" životě jsem asi až moc nezávislá a tak to si to doplňuju v posteli.

U nás to šlo hodně pozvolna, on si za to vlastně může sám. Jednou mi něco nevinného šeptal do ucha v lehce choulostivé situaci a zjistila jsem, že to je to ono, co potřebuju... Po nějaký době přidal něco peprnějšího, ale musela to být pro něj asi muka. lol Ale obětoval se, když viděl jaký divy to dokáže.... A hlavně je to o tom, být k sobě otevření. My si říkáme, co nás vzrušuje, vím, co ho zaručeně "dotane" a on to ví o mNě, ale mělo to svůj vývoj.

Takže pokud už Ti jednou naplácal a řekl při tom nedejbože DĚVKO, tak mu prostě řekni, že výprask je OK, ale tohle Ti k tomu nepasuje...Teď nevím, jestli k výprasku došlo.... ale pokud nedošlo, tak začni pozvolna, že máš ráda, když Tě pevně drží za zadnici... jsi přece ženská a určitě najdeš způsob jak se dostat k tomu vysněnýmu výprasku. Netlač na pilu ono to časem přijde. Taky se Ti může stát, že Tebe bude brát výprask a jeho to DĚVKO. big_smile

Upravil(a) annemarie (14. 2. 2008 6:32)

Není tady

#55 14. 2. 2008 8:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja to mám navyše tak, že niekedy až pri TOM objavím, čo by sa mi páčilo. Keď mi exmilenec prvýkrát plesol v zápale "boja" po zadku, myslela som, že hodím uterák do ringu, ale potom som s prekvapením zistila, že ma to celkom vzrušilo. Ono to teda nebolelo, išlo viac o symboliku (ja mám zyvšenú citlivosť na bolesť, takže nejaké veľké "tresty" a bitky by skôr rušili) - mala som absurdné vízie, že som kobylka, ktorú on takto poháňa a zvyšuje jej výkon. big_smile Ono, aj tá poloha a situácia si túto víziu priam pýtali gloria ... A nekaždodenné slová ma tiež sprvoti zarážali, ale potom som si povedala, že veď to nie je nadávka, ale skôr vyznamenanie - čo si budeme nahovárať, v posteli je skôr cenená děvka ako ľadová kráľovná. Bývalý, s ktorým som žila 9 rokov, mi prezradil, že ho neprestáva fascinovať moja premena z nonšalantnej dámy práve ne tú - hm - ľahkú devu. rodna Že som vlastne 2v1 alebo až 3v1. wink Takže to skús brať takto.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 14. 2. 2008 11:57

Marianne
♥♥♥----

Tak včera jsme měli otevřené popovídání...smile jenom teda přes internet, nebyli jsme včera spolu. Vlastně s tím přišel on, začal se mě ptát, co bych si tak přála. Takže jsme zabili večer tím, že jsme si vzájemně sdělovali různé nápady a přání smile tak jsem mu to nějak pozvolna řekla, on teda proč ne, když by to bylo lehké a vzájemné. Tak jsem mu naznačila, že jsem neměla předtavu ani lehkého, ani vzájemného big_smile tak jsme ty představy rozvíjeli dál wink asi pětkrát mi řekl, že jsem ho strašně překvapila, coby jemná bytost, ale že to teda bere big_smile šli jsme spát asi o půl čtvrté vissla tak jsme zvědavá, nakolik se pak ty představy budou lišit od reálu, dám vědět smile
aa díky za vaše dosavadní rady a zkušenosti.

Není tady

#57 14. 2. 2008 12:00

martinF
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

Tak včera jsme měli otevřené popovídání...smile jenom teda přes internet, nebyli jsme včera spolu. Vlastně s tím přišel on, začal se mě ptát, co bych si tak přála. Takže jsme zabili večer tím, že jsme si vzájemně sdělovali různé nápady a přání smile tak jsem mu to nějak pozvolna řekla, on teda proč ne, když by to bylo lehké a vzájemné. Tak jsem mu naznačila, že jsem neměla předtavu ani lehkého, ani vzájemného big_smile tak jsme ty představy rozvíjeli dál wink asi pětkrát mi řekl, že jsem ho strašně překvapila, coby jemná bytost, ale že to teda bere big_smile šli jsme spát asi o půl čtvrté vissla tak jsme zvědavá, nakolik se pak ty představy budou lišit od reálu, dám vědět smile
aa díky za vaše dosavadní rady a zkušenosti.

no vidíš, já ti to říkal, že my kluci nejsme moc složití smile

Není tady

#58 14. 2. 2008 13:21

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

otevřené popovídání chválím godlike tummenupp
nejlepší cesta k úspěchu. A nejen v sexu smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#59 17. 4. 2008 6:32

Opheliaa
♥♥♥♥---

Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.

Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.

Upravil(a) Opheliaa (17. 4. 2008 6:36)

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#60 17. 4. 2008 9:39

Me-In-Honey
♥♥♥----

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No a ? Při sexu už mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně smile neber to tak vážně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly gloria

Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko" big_smile, a nevadilo to big_smile

Tak to kdyby mi přítel řekl tak bych se asi slozila smíchy lol

Není tady

#61 17. 4. 2008 10:07

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Jeee ja miluju tahani za vlasy.... a skrabani....gloria

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#62 17. 4. 2008 12:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl napsal(a):

Už si kocourek chystá někde drápky smile tos neměla dělat smilevissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#63 17. 4. 2008 12:20

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

elementgirl napsal(a):

myslis?a ty ho snad znas? vissla

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#64 17. 4. 2008 12:26

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#65 17. 4. 2008 12:30

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl napsal(a):

Pisatel napsal(a):

elementgirl napsal(a):

lollollolvissla

Není tady

#66 17. 4. 2008 13:05

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Pisatel napsal(a):

lollollolvissla

Hele kdybys vedel kdo si je na me brousi tak bys asi koukal lolvissla

Není tady

#67 17. 4. 2008 13:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl napsal(a):

Shiden? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#68 17. 4. 2008 13:39

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Shiden? big_smile

lol lol to tu ted projdes celej babinet? lol kdo rek ze je to chlap? lol vissla

Není tady

#69 17. 4. 2008 14:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl napsal(a):

Pisatel napsal(a):

elementgirl napsal(a):

lollollolvissla

No tak to mě zajímásmile Koukám kocourek seká latinu asi má ultimátum:)
No tak já to nejsem Shiden ten sice asi jo, ale on raději letadýlka pak ježiš to snad ne  to tedy upřimnou soustrast vissla

Není tady

#70 17. 4. 2008 14:14

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Pisatel napsal(a):

lollollolvissla

No tak to mě zajímásmile Koukám kocourek seká latinu asi má ultimátum:)
No tak já to nejsem Shiden ten sice asi jo, ale on raději letadýlka pak ježiš to snad ne  to tedy upřimnou soustrast vissla

hele vis ja ziju taky mimo babinet reta

Není tady

#71 17. 4. 2008 14:16

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Me-In-Honey napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No a ? Při sexu už mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně smile neber to tak vážně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly gloria

Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko" big_smile, a nevadilo to big_smile

Proč ? big_smile

Ve správnou chvíli je to super tummenupp vissla lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#72 17. 4. 2008 14:18

L_aura
♥♥♥♥♥--

Opheliaa napsal(a):

Sirius:Kdysi..je to tak dávno že to již ani staří lidé nepamatují, jsem chodil s děvčetem..na jedné pařbě se jí kámočka zeptala : "A co ten Tvůj? Má Tě rád?" Odpověď zněla: "Ne ještě mi nenamlátil." Dotyčná to bohužel myslela vážně. Tyto věci ano, ale JEN JAKO HRU, za předem dohodnutých pravidel.

Já osobně bych nechtěla takové věci ani jako hru - a zažila jsem to, takhle "hrát" si se mnou chtěl ex. A nejen chtěl, a bylo jedno, co jsem chtěla já. Pro něj to byla hra, pro mě ne. Nicméně to, že tuto diskusi už můžu vůbec číst, značí, že už jsem z toho snad venku. Hrabala jsem se z toho x měsíců. Tolik můj názor.

Ophelia, to, co jsi zažila bylo prostě hrubé násilí, to, za co můžeš - a měla jsi - svého partnera zažalovat. Nemá to nic společného s tím, co tady řeší Marianne, tedy hrou, se kterou budou obě strany souhlasit a která se bude oběma líbit.

Já s tímto mám své zkušenosti a jako součást sexuálních her se mi to líbí, dokonce velmi. Je v tom dávka napětí a adrenalinu a milování pak může být velmi krásné a nesmírně vzrušující.

Není tady

#73 17. 4. 2008 14:18

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Me-In-Honey napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Proč ? big_smile

Ve správnou chvíli je to super tummenupp vissla lol

taky si myslim:)nemohl by to bejt pri mytí nádobí no lol

Není tady

#74 17. 4. 2008 14:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

elementgirl napsal(a):

A vždyť je to správně nejen babinetem živ je člověk reta

Není tady

#75 17. 4. 2008 14:21

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

elementgirl napsal(a):

A vždyť je to správně nejen babinetem živ je člověk reta

jojo presne tak smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí