6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
Klubko napsal(a):
Děvenko, moje starostlivá. Kliiid, pokud se u toho nezabijete, tak to je o.k. Jei, já občas potřebuji pěkně dostat na holou a zatahat za vlasy:)))Jen se připrav na to, e sny a realita je fakt docela jiná. No třeba a ti manel řekne v "zápalu boje" ty moje děvko, tak aby ses pak nerozbrečela:lol:
To u mi jednou řekl...a je fakt, e mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.
Proč nepříjemně ? Nemá to nic společného s tím, e by tě vnímal jako děvku
Proč nepříjemně? Ty jsi ráda nazývána děvkou? Mi to přijde docela nechutné. Kdyby někdo namítl, jestli nechat se řezat mi nechutné nepřijde - ne. Třeba si to zaslouím? Za kadý okamik, kdy jsem na něho byla protivná a on si to nezaslouil. Například.
Není tady
Taky to mám podobně. Lehká forma násilí mě vzruuje, zatahat za vlasy, opravdu pevný dotyky... A "speciální slovíčka" :DDD, tak ty pouíváme jen v posteli. Nedej boe, aby mě řekl děvko v jiný situaci ne při sexu, to bych nerozdejchala a nemělo by to nic společnýho se sexuálním vzruením. D
Ale přeměna mého něného partnera na občasného tvrďáka trvala nějaký ten rok. Nejdříve to dělal pro mé potěení, ale řekla bych, e ho to i vzruuje.
Upravil(a) annemarie (13. 2. 2008 6:39)
Není tady
balonek napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mnoho lidí má v sexu krom několika okamiků předehry a mazlení spojenu s jitými formami nasílí.
Existuje mnoho en, které by si přály být znásilněny. POkud se jim tato hrozná událost stane ve skutečnosti jsou dokonce hůře psychologicky zatíeny ne ty které si takovou fantazii ani nepřipustily.
"Bití", plácání, drásání je nejběnějí forma násilí při sexu. Někteří sexuologové hovoří o sexuálním povzbuzení a dokázání si svých schopností. jiní o hlubím proitku. Otázka bití nařezání je spojena s naím dětstvím, kdy právě "ubliování" jiným pohlavím v nás zanechává jakési sexuální vzruení a později v dospělosti je jakousi potřebou vrátit se do dětství.
Bití či plácání při aktu samém není úchylkou.
pokud mohu podat infromaci, o této fantazii bych si promluvil velice otavřeně s partnerem a domluil si případné hranice kdy se "hrátka" předehra ukončí.Herdek, ty se vyzná, a v podstatě má recht.
Děkuji. Ví studuji ve co je lidské i kdy občas je to pro mnohé i eckl. Ale ono vlasně nic není ekl, protoe je to lidské. Jen třeba k věci dobře přistoupit.
Není tady
annemarie napsal(a):
Taky to mám podobně. Lehká forma násilí mě vzruuje, zatahat za vlasy, opravdu pevný dotyky... A "speciální slovíčka" :DDD, tak ty pouíváme jen v posteli. Nedej boe, aby mě řekl děvko v jiný situaci ne při sexu, to bych nerozdejchala a nemělo by to nic společnýho se sexuálním vzruením. D
Ale přeměna mého něného partnera na občasného tvrďáka trvala nějaký ten rok. Nejdříve to dělal pro mé potěení, ale řekla bych, e ho to i vzruuje.
Snad dodám jednu douku. V kadém člověku je jistá pozitivní dávka agresivity, která vzruuje. Ta se projevuje zejména v oblasti erotiky a předevím v oblasti sexuální představivosti a snění. POkud, jak se říká je to "pod kontrolou" a v přesně vymezeném čase a hlavně dělá se to něně je to dobrý dopink pro kvalitní sex a vyvrcholení.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Marianne napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
No, tak tohle je jedna z mála věcí, kterých bych tedy schopen nebyl... Ani omylem.
Pt tě to nevzruuje, nebo se ti to přímo hnusí, přijde ti to úchylné, divné, nebo bys prostě jenom nechtěl ubliovat partnerce?
Protoe mi je představa fyzického násilí na komkoliv prostě cizí. Nato uhodit někoho blízkého.
A e jsi ZLÝ dědeček, kdy jsi vpodstatě lidumil?
Není tady
annemarie napsal(a):
On umí být i tvrdí, ale ne zas a natolik, e by ho napadlo mě seřezat
Není tady
Pisatel napsal(a):
annemarie napsal(a):
Ale přeměna mého něného partnera na občasného tvrďáka trvala nějaký ten rok. Nejdříve to dělal pro mé potěení, ale řekla bych, e ho to i vzruuje.Snad dodám jednu douku. V kadém člověku je jistá pozitivní dávka agresivity, která vzruuje. Ta se projevuje zejména v oblasti erotiky a předevím v oblasti sexuální představivosti a snění. POkud, jak se říká je to "pod kontrolou" a v přesně vymezeném čase a hlavně dělá se to něně je to dobrý dopink pro kvalitní sex a vyvrcholení.
jene kdy já nechci, aby mě plácal něně to je právě ten rozdíl mezi plácáním a řezáním, pořádným výpraskem.
Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:39)
Není tady
Něné plácání je jako něná facka. Nejde to moc dohromady :-)
Musí to bolet!! A ta holka si pak sama řekne, jaký barometr bolesti ji vyhovuje.
Tady je velkou inspirací Annemarie - kdy říká, e jejímu partnerovi to nějakou dobu trvalo. Co vyvrací i kecy o tom, z holuba orla neudělá. Asi ne hned. Ale pokud se člověk nechce hnedka rozcházet a čumět po střechách, jestli tam náhodou není nějaký načepýřený orel, tak si ze svého domácího holuba můe postupně vychovat "víkendového orla a tvrdáka". To mi přijde rozumný kompromis, který uspokojí tu potřebu násilného sexu.
Není tady
Marianne napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Marianne napsal(a):
To u mi jednou řekl...a je fakt, e mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.
No jo, ale člověk, který má nad Tebou moc, ji můe uplatňovat třeba tímhle způsobem, e Ti můe říct cokoliv...to se přece nevylučuje...., tím on toti tu moc uplatňuje.... Jestli se Ti to zdá za hranicí, předem si je určete, a nedojde k nedorozumění a něco si ve vztahu neponičíte, zbytečně....
No jo, ale vzhledem k tomu, e on zatím neví, e by mě vzruovalo, kdyby na mě byl tvrdý, v té dané situaci (kdy to bylo vánivé ale zároveň něné) mi to přilo jako uráka. Ale neřekla jsem mu nic.
Tak to pak jo,jasně, to by si neměl dovolit, na druhou stranu pak ale Tvá chyba, e jsi se neohradila, proti výpadu, který Ti vadí, by ses měla vdy postavit a bránit ne:) Kdy si nic neřekla, s tím potají souhlasí
Upravil(a) Račice dračice (13. 2. 2008 14:14)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Musí to bolet!! A ta holka si pak sama řekne, jaký barometr bolesti ji vyhovuje.
Tady je velkou inspirací Annemarie - kdy říká, e jejímu partnerovi to nějakou dobu trvalo. Co vyvrací i kecy o tom, z holuba orla neudělá. Asi ne hned. Ale pokud se člověk nechce hnedka rozcházet a čumět po střechách, jestli tam náhodou není nějaký načepýřený orel, tak si ze svého domácího holuba můe postupně vychovat "víkendového orla a tvrdáka". To mi přijde rozumný kompromis, který uspokojí tu potřebu násilného sexu.
No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příleitosti. A tak, aby to nevyznělo, e jsem tak trochu blázen
Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:35)
Není tady
Marianne napsal(a):
No jo, ale člověk, který má nad Tebou moc, ji můe uplatňovat třeba tímhle způsobem, e Ti můe říct cokoliv...to se přece nevylučuje...., tím on toti tu moc uplatňuje.... Jestli se Ti to zdá za hranicí, předem si je určete, a nedojde k nedorozumění a něco si ve vztahu neponičíte, zbytečně....
No jo, ale vzhledem k tomu, e on zatím neví, e by mě vzruovalo, kdyby na mě byl tvrdý, v té dané situaci (kdy to bylo vánivé ale zároveň něné) mi to přilo jako uráka. Ale neřekla jsem mu nic.
Tak to pak jo,jasně, to by si neměl dovolit, na druhou stranu pak ale Tvá chyba, e jsi se neohradila, proti výpadu, který Ti vadí, by ses měla vdy postavit a bránit ne:) Kdy si nic neřekla, s tím potají souhlasí
To má pravdu, ale jsou jaksi chvilky, kdy se mluvit nestíhá ono to jinak bylo fajn...nedovedu si představit, e bych ho uprostřed zastavila a řekla "hele jak to se mnou mluví?!"
Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:37)
Není tady
Marianne napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Tady je velkou inspirací Annemarie - kdy říká, e jejímu partnerovi to nějakou dobu trvalo. Co vyvrací i kecy o tom, z holuba orla neudělá. Asi ne hned. Ale pokud se člověk nechce hnedka rozcházet a čumět po střechách, jestli tam náhodou není nějaký načepýřený orel, tak si ze svého domácího holuba můe postupně vychovat "víkendového orla a tvrdáka". To mi přijde rozumný kompromis, který uspokojí tu potřebu násilného sexu.No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příleitosti. A tak, aby to nevyznělo, e jsem tak trochu blázen
já myslim, e pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě kdy chce naplácat, tak mu řekni e chce naplácat, neboj, určitě ho neurazí
Není tady
Nicolas napsal(a):
A ty sám to praktikuje, nebo jsi někdy praktikoval? Pokud ano, jak ses jako mu cítil? A jak k tomu dolo?
Není tady
martinF napsal(a):
Marianne napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Tady je velkou inspirací Annemarie - kdy říká, e jejímu partnerovi to nějakou dobu trvalo. Co vyvrací i kecy o tom, z holuba orla neudělá. Asi ne hned. Ale pokud se člověk nechce hnedka rozcházet a čumět po střechách, jestli tam náhodou není nějaký načepýřený orel, tak si ze svého domácího holuba můe postupně vychovat "víkendového orla a tvrdáka". To mi přijde rozumný kompromis, který uspokojí tu potřebu násilného sexu.No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příleitosti. A tak, aby to nevyznělo, e jsem tak trochu blázen
já myslim, e pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě kdy chce naplácat, tak mu řekni e chce naplácat, neboj, určitě ho neurazí
Prostě jenom tak mu místo předehry řeknu "lásko, nařezej mi!"??
Není tady
Marianne napsal(a):
Marianne napsal(a):
No jo, ale vzhledem k tomu, e on zatím neví, e by mě vzruovalo, kdyby na mě byl tvrdý, v té dané situaci (kdy to bylo vánivé ale zároveň něné) mi to přilo jako uráka. Ale neřekla jsem mu nic.Tak to pak jo,jasně, to by si neměl dovolit, na druhou stranu pak ale Tvá chyba, e jsi se neohradila, proti výpadu, který Ti vadí, by ses měla vdy postavit a bránit ne:) Kdy si nic neřekla, s tím potají souhlasí
To má pravdu, ale jsou jaksi chvilky, kdy se mluvit nestíhá ono to jinak bylo fajn...nedovedu si představit, e bych ho uprostřed zastavila a řekla "hele jak to se mnou mluví?!"
Já jen podle sebe...., e kdyby se dělo nevím co, a něco mi fakt vadilo, tak přepnu rychlostí blesku z jakéhokoliv vnímání, a erotického, či kdovíjakého a momentálně zareaguji:D
Jasný, někdo to tak nemá...já ano....a propó, třeba Ti to v té chvílí zas a tááák moc nevadilo, nemyslí
Není tady
Pokud s tím někdo máte zkuenosti, jak pánové tak dámy, tak sem s nimi.
Není tady
Marianne napsal(a):
martinF napsal(a):
Marianne napsal(a):
No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příleitosti. A tak, aby to nevyznělo, e jsem tak trochu blázenjá myslim, e pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě kdy chce naplácat, tak mu řekni e chce naplácat, neboj, určitě ho neurazí
jei si enská né, to nějak zaobalí, třeba . miláčku, milování je s tebou krásný, někdy mám ráda něný, někdy zas tvrdí....říkala mi kámoka, e jí přítel naplácal na holou a prý to bylo něco neskutečného, to bychom mohli také někdy zkusit, jestli s tím nemá nějakej problém
Není tady
Marianne napsal(a):
martinF napsal(a):
Marianne napsal(a):
No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příleitosti. A tak, aby to nevyznělo, e jsem tak trochu blázenjá myslim, e pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě kdy chce naplácat, tak mu řekni e chce naplácat, neboj, určitě ho neurazí
Přímý hovor s chlapem je myslím nejideálnějí, souhas s martinemf
Není tady
Marianne napsal(a):
Já jen podle sebe...., e kdyby se dělo nevím co, a něco mi fakt vadilo, tak přepnu rychlostí blesku z jakéhokoliv vnímání, a erotického, či kdovíjakého a momentálně zareaguji:D
Jasný, někdo to tak nemá...já ano....a propó, třeba Ti to v té chvílí zas a tááák moc nevadilo, nemyslí
Noooo hlavně mě to dost zarazilo a pomyslela jsem si, jak něco takového vůbec můe říct, o takové světici Prostě mi to nebylo příjemné, ale e by mě to jako úplně vytočilo, to ne. Spí tak zamrzelo. Ale beru, e to nemyslel osobně, ale tak nějak "v zápalu boje"
Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:52)
Není tady
martinF napsal(a):
Marianne napsal(a):
martinF napsal(a):
já myslim, e pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě kdy chce naplácat, tak mu řekni e chce naplácat, neboj, určitě ho neurazíProstě jenom tak mu místo předehry řeknu "lásko, nařezej mi!"??
jei si enská né, to nějak zaobalí, třeba . miláčku, milování je s tebou krásný, někdy mám ráda něný, někdy zas tvrdí....říkala mi kámoka, e jí přítel naplácal na holou a prý to bylo něco neskutečného, to bychom mohli také někdy zkusit, jestli s tím nemá nějakej problém
Já jsem právě neskutečně přímý člověk a zaobalovat moc neumim a navíc, on moje kámoky zná a tohle na ně zrovna nesedí
Není tady
Noooo hlavně mě to dost zarazilo a pomyslela jsem si, jak něco takového vůbec můe říct, o takové světici:gloria:Prostě mi to nebylo příjemné, ale e by mě to jako úplně vytočilo, to ne. Spí tak zamrzelo. Ale beru, e to nemyslel osobně, ale tak nějak "v zápalu boje"
Tak Marianne, raději zůstaň u snů. On by mohl i přitvrdit a co pak?
Hele, prostě si to stanovte jako hru. Dejte si signál, kdy u je to jako moc. e se ti to nelíbí, e chce zkončit. Postě je to hra a neber to váně. Třeba to nepůjde, třeba se pak budete smát, e Vám to připadá trpané. Klid.
Přeji pěkný výprask:)
Není tady
Klubko napsal(a):
Noooo hlavně mě to dost zarazilo a pomyslela jsem si, jak něco takového vůbec můe říct, o takové světici:gloria:Prostě mi to nebylo příjemné, ale e by mě to jako úplně vytočilo, to ne. Spí tak zamrzelo. Ale beru, e to nemyslel osobně, ale tak nějak "v zápalu boje"
Tak Marianne, raději zůstaň u snů. On by mohl i přitvrdit a co pak?
Hele, prostě si to stanovte jako hru. Dejte si signál, kdy u je to jako moc. e se ti to nelíbí, e chce zkončit. Postě je to hra a neber to váně. Třeba to nepůjde, třeba se pak budete smát, e Vám to připadá trpané. Klid.
Přeji pěkný výprask:)
Já bych právě chtěla, aby přitvrdil...aby hodně přitvrdil...ale jenom v tom výprasku, ne aby mě nazýval děvkou!! Děvka je snad něco jiného, ne...?
Není tady
Marianne napsal(a):
martinF napsal(a):
Marianne napsal(a):
Prostě jenom tak mu místo předehry řeknu "lásko, nařezej mi!"??jei si enská né, to nějak zaobalí, třeba . miláčku, milování je s tebou krásný, někdy mám ráda něný, někdy zas tvrdí....říkala mi kámoka, e jí přítel naplácal na holou a prý to bylo něco neskutečného, to bychom mohli také někdy zkusit, jestli s tím nemá nějakej problém
Já jsem právě neskutečně přímý člověk a zaobalovat moc neumim a navíc, on moje kámoky zná a tohle na ně zrovna nesedí
nojo, já mu do hlavy nevidím, kadopádně mě by stačilo říct nebo naznačit od partnerky a rozhodně by se tím u mě neshodila, nebo tak něco, prostě bych to zkusil a vidělo by se:)
Není tady
Marianne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
To u mi jednou řekl...a je fakt, e mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.Proč nepříjemně ? Nemá to nic společného s tím, e by tě vnímal jako děvku
Proč nepříjemně? Ty jsi ráda nazývána děvkou? Mi to přijde docela nechutné. Kdyby někdo namítl, jestli nechat se řezat mi nechutné nepřijde - ne. Třeba si to zaslouím? Za kadý okamik, kdy jsem na něho byla protivná a on si to nezaslouil. Například.
No a ? Při sexu u mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně neber to tak váně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No a ? Při sexu u mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně neber to tak váně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly
Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko" , a nevadilo to
Není tady