Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 2. 2008 17:22

Marianne
♥♥♥----

Re: vzrušuje mě představa násilí

PPavlaa napsal(a):

Marianne napsal(a):

Klubko napsal(a):

lollollollolDěvenko, moje starostlivá. Kliiid, pokud se u toho nezabijete, tak to je o.k. Ježiš, já občas potřebuji pěkně dostat na holou a zatahat za vlasy:)))Jen se připrav na to, že sny a realita je fakt docela jiná. No třeba až ti manžel řekne v "zápalu boje" ty moje děvko, tak aby ses pak nerozbrečela:lol:lollol

To už mi jednou řekl...a je fakt, že mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.

Proč nepříjemně ? Nemá to nic společného s tím, že by tě vnímal jako děvku wink

Proč nepříjemně? Ty jsi ráda nazývána děvkou? Mi to přijde docela nechutné. Kdyby někdo namítl, jestli nechat se řezat mi nechutné nepřijde - ne. Třeba si to zasloužím? Za každý okamžik, kdy jsem na něho byla protivná a on si to  nezasloužil. Například.

Není tady

#27 13. 2. 2008 6:38

annemarie
♥♥♥♥---

Taky to mám podobně. Lehká forma násilí mě vzrušuje, zatahat za vlasy, opravdu pevný dotyky... A "speciální slovíčka" :DDD, tak ty používáme jen v posteli. Nedej bože, aby mě řekl děvko v jiný situaci než při sexu, to bych nerozdejchala a nemělo by to nic společnýho se sexuálním vzrušením. big_smileD

Ale přeměna mého něžného partnera na občasného tvrďáka trvala nějaký ten rok. Nejdříve to dělal pro mé potěšení, ale řekla bych, že ho to i vzrušuje.

Upravil(a) annemarie (13. 2. 2008 6:39)

Není tady

#28 13. 2. 2008 7:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Mnoho lidí má v sexu krom několika okamžiků předehry a mazlení spojenu s jitými formami nasílí.
Existuje mnoho žen, které by si přály být znásilněny. POkud se jim tato hrozná událost stane ve skutečnosti jsou dokonce hůře psychologicky zatíženy než ty které si takovou fantazii ani nepřipustily.
"Bití", plácání, drásání je nejběžnější forma násilí při sexu. Někteří sexuologové hovoří o sexuálním povzbuzení a dokázání si svých schopností. jiní o hlubším prožitku. Otázka bití nařezání je spojena s naším dětstvím, kdy právě "ubližování" jiným pohlavím v nás zanechává jakési sexuální vzrušení a později v dospělosti je jakousi potřebou vrátit se do dětství.
Bití či plácání při aktu samém není úchylkou.
pokud mohu podat infromaci, o této fantazii bych si promluvil velice otavřeně s partnerem a domluil si případné hranice kdy se "hrátka" předehra ukončí.

Herdek, ty se vyznáš, a v podstatě mᚠrecht. godlike

Děkuji. Víš studuji vše co je lidské i když občas je to pro mnohé i eckl. Ale ono vlasně nic není ekl, protože je to lidské. Jen třeba k věci dobře přistoupit. smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#29 13. 2. 2008 7:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

annemarie napsal(a):

Taky to mám podobně. Lehká forma násilí mě vzrušuje, zatahat za vlasy, opravdu pevný dotyky... A "speciální slovíčka" :DDD, tak ty používáme jen v posteli. Nedej bože, aby mě řekl děvko v jiný situaci než při sexu, to bych nerozdejchala a nemělo by to nic společnýho se sexuálním vzrušením. big_smileD

Ale přeměna mého něžného partnera na občasného tvrďáka trvala nějaký ten rok. Nejdříve to dělal pro mé potěšení, ale řekla bych, že ho to i vzrušuje.

Snad dodám jednu doušku.  V každém člověku je jistá pozitivní dávka agresivity, která vzrušuje. Ta se projevuje zejména v oblasti erotiky a především v oblasti sexuální představivosti a snění. POkud, jak se říká je to "pod kontrolou" a v přesně vymezeném čase a hlavně dělá se to něžně je to dobrý dopink pro kvalitní sex a vyvrcholení.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#30 13. 2. 2008 9:41

balonek
♥♥♥♥---

chromý zlý dědeček napsal(a):

Marianne napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

No, tak tohle je jedna z mála věcí, kterých bych tedy schopen nebyl... Ani omylem.

Ptž tě to nevzrušuje, nebo se ti to přímo hnusí, přijde ti to úchylné, divné, nebo bys prostě jenom nechtěl ubližovat partnerce?

Protože mi je představa fyzického násilí na komkoliv prostě cizí. Natož uhodit někoho blízkého.

A že jsi ZLÝ dědeček, když jsi vpodstatě lidumil? gloria

Není tady

#31 13. 2. 2008 12:45

Marianne
♥♥♥----

annemarie napsal(a):

On umí být i tvrdší, ale ne zas až natolik, že by ho napadlo mě seřezat wink

Není tady

#32 13. 2. 2008 12:45

Marianne
♥♥♥----

Pisatel napsal(a):

annemarie napsal(a):

Snad dodám jednu doušku.  V každém člověku je jistá pozitivní dávka agresivity, která vzrušuje. Ta se projevuje zejména v oblasti erotiky a především v oblasti sexuální představivosti a snění. POkud, jak se říká je to "pod kontrolou" a v přesně vymezeném čase a hlavně dělá se to něžně je to dobrý dopink pro kvalitní sex a vyvrcholení.

jenže když já nechci, aby mě plácal něžně rodna gloria to je právě ten rozdíl mezi plácáním a řezáním, pořádným výpraskem.

Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:39)

Není tady

#33 13. 2. 2008 14:07

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Něžné plácání je jako něžná facka. Nejde to moc dohromady :-)
Musí to bolet!! A ta holka si pak sama řekne, jaký barometr bolesti ji vyhovuje.

Tady je velkou inspirací Annemarie - když říká, že jejímu partnerovi to nějakou dobu trvalo. Což vyvrací i kecy o tom, z holuba orla neuděláš. Asi ne hned. Ale pokud se člověk nechce hnedka rozcházet a čumět po střechách, jestli tam náhodou není nějaký načepýřený orel, tak si ze svého domácího holuba může postupně vychovat "víkendového orla a tvrdáka". To mi přijde rozumný kompromis, který uspokojí tu potřebu násilného sexu.

Není tady

#34 13. 2. 2008 14:13

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Marianne napsal(a):

To už mi jednou řekl...a je fakt, že mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.

No jo, ale člověk, který má nad Tebou moc, ji může uplatňovat třeba tímhle způsobem, že Ti může říct cokoliv...to se přece nevylučuje...., tím on totiž tu moc uplatňuje....   Jestli se Ti to zdá za hranicí, předem si je určete, a nedojde k nedorozumění a něco si ve vztahu neponičíte, zbytečně....

No jo, ale vzhledem k tomu, že on zatím neví, že by mě vzrušovalo, kdyby na mě byl tvrdý, v té dané situaci (kdy to bylo vášnivé ale zároveň něžné) mi to přišlo jako urážka. Ale neřekla jsem mu nic.

Tak to pak jo,jasně, to by si neměl dovolit, na druhou stranu pak ale Tvá chyba, že jsi se neohradila, proti výpadu, který Ti vadí, by ses měla vždy postavit a bránit ne:) Když si nic neřekla, s tím potají souhlasíšsmile

Upravil(a) Račice dračice (13. 2. 2008 14:14)

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#35 13. 2. 2008 15:35

Marianne
♥♥♥----

Nicolas napsal(a):

Musí to bolet!! A ta holka si pak sama řekne, jaký barometr bolesti ji vyhovuje.

Tady je velkou inspirací Annemarie - když říká, že jejímu partnerovi to nějakou dobu trvalo. Což vyvrací i kecy o tom, z holuba orla neuděláš. Asi ne hned. Ale pokud se člověk nechce hnedka rozcházet a čumět po střechách, jestli tam náhodou není nějaký načepýřený orel, tak si ze svého domácího holuba může postupně vychovat "víkendového orla a tvrdáka". To mi přijde rozumný kompromis, který uspokojí tu potřebu násilného sexu.

No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příležitosti. A tak, aby to nevyznělo, že jsem tak trochu blázen rodna

Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:35)

Není tady

#36 13. 2. 2008 15:37

Marianne
♥♥♥----

Marianne napsal(a):

No jo, ale člověk, který má nad Tebou moc, ji může uplatňovat třeba tímhle způsobem, že Ti může říct cokoliv...to se přece nevylučuje...., tím on totiž tu moc uplatňuje....   Jestli se Ti to zdá za hranicí, předem si je určete, a nedojde k nedorozumění a něco si ve vztahu neponičíte, zbytečně....

No jo, ale vzhledem k tomu, že on zatím neví, že by mě vzrušovalo, kdyby na mě byl tvrdý, v té dané situaci (kdy to bylo vášnivé ale zároveň něžné) mi to přišlo jako urážka. Ale neřekla jsem mu nic.

Tak to pak jo,jasně, to by si neměl dovolit, na druhou stranu pak ale Tvá chyba, že jsi se neohradila, proti výpadu, který Ti vadí, by ses měla vždy postavit a bránit ne:) Když si nic neřekla, s tím potají souhlasíšsmile

To mᚠpravdu, ale jsou jaksi chvilky, kdy se mluvit nestíhá rodna ono to jinak bylo fajn...nedovedu si představit, že bych ho uprostřed zastavila a řekla "hele jak to se mnou mluvíš?!" kapitulation big_smile

Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:37)

Není tady

#37 13. 2. 2008 15:39

martinF
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

Nicolas napsal(a):

No jo, akorát nevím, jak mu to říct. Při jaké příležitosti. A tak, aby to nevyznělo, že jsem tak trochu blázen rodna

já myslim, že pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě když chceš naplácat, tak mu řekni že chceš naplácat, neboj, určitě ho neurazíš smile

Není tady

#38 13. 2. 2008 15:41

Marianne
♥♥♥----

Nicolas napsal(a):

A ty sám to praktikuješ, nebo jsi někdy praktikoval? Pokud ano, jak ses jako muž cítil? A jak k tomu došlo?

Není tady

#39 13. 2. 2008 15:42

Marianne
♥♥♥----

martinF napsal(a):

Marianne napsal(a):

Nicolas napsal(a):

já myslim, že pro nás pány je to jednoduchý jak facka, prostě když chceš naplácat, tak mu řekni že chceš naplácat, neboj, určitě ho neurazíš smile

Prostě jenom tak mu místo předehry řeknu "lásko, nařezej mi!"??

Není tady

#40 13. 2. 2008 15:44

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

Marianne napsal(a):

To mᚠpravdu, ale jsou jaksi chvilky, kdy se mluvit nestíhá rodna ono to jinak bylo fajn...nedovedu si představit, že bych ho uprostřed zastavila a řekla "hele jak to se mnou mluvíš?!" kapitulation big_smile

Já jen podle sebe....big_smile, že kdyby se dělo nevím co, a něco mi fakt vadilo, tak přepnu rychlostí blesku z jakéhokoliv vnímání, a erotického, či kdovíjakého a momentálně zareaguji:D
Jasný, někdo to tak nemá...já ano....a propó, třeba Ti to v té chvílí zas až tááák moc nevadilo, nemyslíšwink kapitulationbig_smile

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#41 13. 2. 2008 15:45

Marianne
♥♥♥----

Pokud s tím někdo máte zkušenosti, jak pánové tak dámy, tak sem s nimi.

Není tady

#42 13. 2. 2008 15:46

martinF
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

martinF napsal(a):

Marianne napsal(a):

ježiš si ženská né, to nějak zaobalíš, třeba . miláčku, milování je s tebou krásný, někdy mám ráda něžný, někdy zas tvrdší....říkala mi kámoška, že jí přítel naplácal na holou a prý to bylo něco neskutečného, to bychom mohli také někdy zkusit, jestli s tím nemᚠnějakej problém smile

Není tady

#43 13. 2. 2008 15:46

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

martinF napsal(a):

Marianne napsal(a):

Přímý hovor s chlapem je myslím nejideálnějšístolt, souhas s martinemf

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#44 13. 2. 2008 15:48

Marianne
♥♥♥----

Marianne napsal(a):

Já jen podle sebe....big_smile, že kdyby se dělo nevím co, a něco mi fakt vadilo, tak přepnu rychlostí blesku z jakéhokoliv vnímání, a erotického, či kdovíjakého a momentálně zareaguji:D
Jasný, někdo to tak nemá...já ano....a propó, třeba Ti to v té chvílí zas až tááák moc nevadilo, nemyslíšwink kapitulationbig_smile

Noooo hlavně mě to dost zarazilo a pomyslela jsem si, jak něco takového vůbec může říct, o takové světici gloria Prostě mi to nebylo příjemné, ale že by mě to jako úplně vytočilo, to ne. Spíš tak zamrzelo. Ale beru, že to nemyslel osobně, ale tak nějak "v zápalu boje" roll

Upravil(a) Marianne (13. 2. 2008 15:52)

Není tady

#45 13. 2. 2008 15:49

Marianne
♥♥♥----

martinF napsal(a):

Marianne napsal(a):

martinF napsal(a):

ježiš si ženská né, to nějak zaobalíš, třeba . miláčku, milování je s tebou krásný, někdy mám ráda něžný, někdy zas tvrdší....říkala mi kámoška, že jí přítel naplácal na holou a prý to bylo něco neskutečného, to bychom mohli také někdy zkusit, jestli s tím nemᚠnějakej problém smile

Já jsem právě neskutečně přímý člověk a zaobalovat moc neumim sad a navíc, on moje kámošky zná a tohle na ně zrovna nesedí wink

Není tady

#46 13. 2. 2008 15:52

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Noooo hlavně mě to dost zarazilo a pomyslela jsem si, jak něco takového vůbec může říct, o takové světici:gloria:Prostě mi to nebylo příjemné, ale že by mě to jako úplně vytočilo, to ne. Spíš tak zamrzelo. Ale beru, že to nemyslel osobně, ale tak nějak "v zápalu boje"

Tak Marianne, raději zůstaň u snů. On by mohl i přitvrdit a co pak?
Hele, prostě si to stanovte jako hru. Dejte si signál, kdy už je to jako moc. Že se ti to nelíbí, že chceš zkončit. Postě je to hra a neber to vážně. Třeba to nepůjde, třeba se pak budete smát, že Vám to připadá trpané. Klid.
Přeji pěkný výprask:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#47 13. 2. 2008 15:55

Marianne
♥♥♥----

Klubko napsal(a):

Noooo hlavně mě to dost zarazilo a pomyslela jsem si, jak něco takového vůbec může říct, o takové světici:gloria:Prostě mi to nebylo příjemné, ale že by mě to jako úplně vytočilo, to ne. Spíš tak zamrzelo. Ale beru, že to nemyslel osobně, ale tak nějak "v zápalu boje"

Tak Marianne, raději zůstaň u snů. On by mohl i přitvrdit a co pak?
Hele, prostě si to stanovte jako hru. Dejte si signál, kdy už je to jako moc. Že se ti to nelíbí, že chceš zkončit. Postě je to hra a neber to vážně. Třeba to nepůjde, třeba se pak budete smát, že Vám to připadá trpané. Klid.
Přeji pěkný výprask:)

Já bych právě chtěla, aby přitvrdil...aby hodně přitvrdil...ale jenom v tom výprasku, ne aby mě nazýval děvkou!! Děvka je snad něco jiného, ne...? hmm

Není tady

#48 13. 2. 2008 16:06

martinF
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

martinF napsal(a):

Marianne napsal(a):

Já jsem právě neskutečně přímý člověk a zaobalovat moc neumim sad a navíc, on moje kámošky zná a tohle na ně zrovna nesedí wink

nojo, já mu do hlavy nevidím, každopádně mě by stačilo říct nebo naznačit od partnerky a rozhodně by se tím u mě neshodila, nebo tak něco, prostě bych to zkusil a vidělo by se:)

Není tady

#49 13. 2. 2008 16:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Marianne napsal(a):

Proč nepříjemně ? Nemá to nic společného s tím, že by tě vnímal jako děvku wink

Proč nepříjemně? Ty jsi ráda nazývána děvkou? Mi to přijde docela nechutné. Kdyby někdo namítl, jestli nechat se řezat mi nechutné nepřijde - ne. Třeba si to zasloužím? Za každý okamžik, kdy jsem na něho byla protivná a on si to  nezasloužil. Například.

No a ? Při sexu už mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně smile neber to tak vážně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly gloria

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#50 13. 2. 2008 16:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

No a ? Při sexu už mi tak partner párkrát řekl ... a jinak se ke mě chová jako k princezně smile neber to tak vážně proboha, já u toho kolikrát taky řeknu věci, který by ze mě normálně nevypadly gloria

Já jsem jednou řekl "vyk.. mi ho, ty malá ku****čko" big_smile, a nevadilo to big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí