Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 2. 2008 0:39

Marianne
♥♥♥----

vzrušuje mě představa násilí

Zdravím všechny na Babinetu,
ráda bych se zeptala na jednu věc, ve  které mám určité pochybnosti. Masturbuji už "od nepaměti" a nejrychleji mě vždycky vzrušila představa, že mě někdo bije. Nemyslím tím facky nebo jiné ubližování, ale prostě výprask, dostat na zadek. Řemenem, rákoskou...A říkala jsem is u toho, že bych jednou ráda, aby mě takhle - jako v mých představách - seřezal manžel. Potom se to na nějakou dobu uklidnilo, ale později se čím dál tím častěji místo "kohosi neznámého" v mých představách objevoval ten, koho jsem milovala. S mým nynějším přítelem (do té doby jsem byla panna) jsem strašně spokojená, líbí se mi, když je něžný, procítěný...ale potom si vždycky představuju, jak bych si přála, aby mi nařezal, pořádně, silně...třeba jako předehru...a cítím, že už nejde jenom o fantazii při masturbaci, každá máme různé a nemusíme si přát, aby se zrealizovaly, ale tohle bych si doopravdy přála. Vůbec ale nevím, jestli by se to líbilo jemu, jak mu to říct, ale neskutečně mě vzrušuje představa, že si sundává pásek, přehýbá mě o stůl a bije mě...Je to ještě normální, nebo už to hraničí s úchylkou??? Praktikujete někdo něco podobného?
Děkuji za odpověď.

Není tady

#2 12. 2. 2008 0:53

Marianne
♥♥♥----

Re: vzrušuje mě představa násilí

prosím, odpovězte kdokoliv svůj názor. Vím, že když jsem se bez cizího názoru obešla až do teď, tak přinejmenším do rána to počká...gloria
ale hrozně by mě to zajímalo, pokud to někdo čtete. Když už jsem se teda odhodlala napsat aspoň sem. Tohle o mně neví nikdo na světě...díky

Není tady

#3 12. 2. 2008 6:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Myslím, že pokud nebude manžel úplně zabedněný, rád ti tuhletu praktiku dopřeje. Mě osobně tohleto nic neříká, ale na zpestření a oživení by to mohlo být gut smile Chce to si s manželem o tom promluvit, najít nějakou vhodnou chvilku, třeba přímo po sexu smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#4 12. 2. 2008 7:32

HB
♥♥♥♥♥--

no, me se tahle predstava taky docela zamlouva a zkusila jsem ji zrealizovat...nebylo to spatne, ale fantazie byla lepsi big_smile obcas to je tak, ze clovek o necem dlouho sni a ta skutecnost pak neni to ono...ale dokud to nezkusis, tak to nebudes vedet...jen bych asi doporucila mit dohodnuto kolik ran a jak silne (na sile uderu se lze domluvit a o to, kolik dostanes muzete hrat treba nejakou hru) hlavne se to neboj priteli rict...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#5 12. 2. 2008 7:41

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

...neskutečně mě vzrušuje představa, že si sundává pásek, přehýbá mě o stůl a bije mě...Je to ještě normální, nebo už to hraničí s úchylkou???

Možná to sice hraničí s lehkou úchylkou (pokud tedy BDSM praktiky budeme považovat za úchylku), ale pokud se na tom dobrovolně dohodnete a pokud Tě partner nebude muset po sexu odvézt na chirurgii na šití, je to normální.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#6 12. 2. 2008 8:07

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

vzpomněla jsem si na seriál Ally mc Beal, jak si blonďatá Nel přála dostat kartáčrm na vlasy, a její partner to zaslechnul, tak se dlouho odhodlával aby ji tedy "překvapil". A ona pak jančila jako pominutá a dala mu kopačky big_smile
Každý má nějaké představy, a spousta z nich je určitě horších......... .smile

Upravil(a) Májajája (12. 2. 2008 8:08)

Mája

Není tady

#7 12. 2. 2008 10:11

balonek
♥♥♥♥---

Jo, taky jsem si něco podobného při onanii vysnívala, a dokonce se mi to podařilo párkrát zrealizovat wink Docela bezva, občas  to štípání páskem trochu zasahuje do vnímání vzrušení lol ....nepřipadá mi to moc ani jako úchylka, vpodstatě je to v souladu s přirozeně  submisivnějším přístupem ženy. A některým chlapům se to i líbí, všem ne samozřejmě gloria Přesto mi krapet méně přirozené připadá, vyžaduje-li drsnější zacházení partner, ale proti gustu žádný dišputát.
P.S.: Občas bych partnera ráda pořádně přetáhla, ale v tom už moc erotického není usch

Není tady

#8 12. 2. 2008 10:34

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

balonek napsal(a):

Jo, taky jsem si něco podobného při onanii vysnívala, a dokonce se mi to podařilo párkrát zrealizovat wink Docela bezva, občas  to štípání páskem trochu zasahuje do vnímání vzrušení lol ....nepřipadá mi to moc ani jako úchylka, vpodstatě je to v souladu s přirozeně  submisivnějším přístupem ženy. A některým chlapům se to i líbí, všem ne samozřejmě gloria Přesto mi krapet méně přirozené připadá, vyžaduje-li drsnější zacházení partner, ale proti gustu žádný dišputát.
P.S.: Občas bych partnera ráda pořádně přetáhla, ale v tom už moc erotického není usch

jo, jo. Je to normální - tedy pokud za normu přijmeme, že cca 68% žen se líbí, když jim dá partner na zadek. Tolik tedy k normálnosti.

Jinak jsou dvě cesty.
- Normální rozhovor s manželem - jste přeci jenom dve lidské bytosti a on jako dospělý jedinec tento rozhovor jistě zvládne.
- Můžeš mu to napsat na papírek. A pak ta nejistota a hlavně načasování přispěje k tomu, že budeš vzrušená i když nebudeš vědět, kdy to vlastně přijde.

Samozřejmě, že pokud je manžel mazel a medvídek, tak se může zdát, že nemá v sobě toho kovboje s bičem. Ale i to se dá. Postupně. Jedna moje známá sice neustále hudrá, že její přítel sice plácá, ale ona potřebuje víc - přítel je asi pořád ještě příliš ohleduplný (přestože má ruce od krve a říká si, to by snad již mohlo stačit.. :-) )

Není tady

#9 12. 2. 2008 10:56

Marianne
♥♥♥----

tak to mě těší, že to, jak vidím, není až tak neobvyklé.. wink
Mikeši, úplně SM teda rozhodně ne...
Přirozeně submisivní role ženy? no, tohle si říkám taky... Mimochodem on sám už mi jednou řekl, že si všiml, že v sexu vyhledávám (nemyslím tím, že ty ostatní nedělám) polohy, ve kterých je on dominantní. A i když v reálném sexu si sama řeknu o to, co se mi líbí, když na to potom myslím, přeju si, aby to bylo podle něho, podřídit se, nechat ho, ať mě seřeže...Možná taky zjistím, že to, co jsem si přeedstavovala, mě po zrealizování zklamalo wink uvidíme, no...zkusím se s ním o tom někdy pobavit...
Díky

Není tady

#10 12. 2. 2008 11:10

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Já teda ne že bych vyloženě o něčem takovém snila, ale občas potřebuji tvrdší sex, chci ho co nejhloubš a divoký přirážení. Ale plácání po zadku se nám taky líbí, oboustraně...

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#11 12. 2. 2008 13:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mňa kedysi vzrušovala predstava (a na staré kolená som sa k nej vrátila), že si ma muž berie tak trochu proti mojej vôli. Takže som sa musela dobre dohodnúť s partnerom(ktorému je nutné dôverovať), aby vedel, ktoré moje "Nie" je v rámci onej hry, a ktoré je naozaj znakom odmietania alebo toho, že ma to bolí... A ešte zo mňa občas vyšlo také, že "Ježiš, to by sme nemali"... alebo "Toto predsa nemôžeme" a hrozne ma to rajcovalo.
A ešte ma celkom vzrušilo, keď ma bývalý milenec začal primerane, ale dôrazne plácať po zadku už tak asi uprostred styku... Prequapil ma, ale príjemne... Ale neviem si predstaviť nejaký nástroj a starostlivé aranžovanie. Skôr také, že to na nás spontánne "príde" a zrealizujeme to.

Upravil(a) Selima (12. 2. 2008 13:44)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 12. 2. 2008 13:50

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Jo, je to normální, pokud se z toho nestane závislost (stejně jak se dá vypěstovat na čemkoliv).
Pokud je to v rámci zpestření sexu a oba zúčastnění s tím nemají žádný problém, tak mi to přijde OK a vůbec ne neobvyklésmile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#13 12. 2. 2008 15:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mnoho lidí má v sexu krom několika okamžiků předehry a mazlení spojenu s jitými formami nasílí.
Existuje mnoho žen, které by si přály být znásilněny. POkud se jim tato hrozná událost stane ve skutečnosti jsou dokonce hůře psychologicky zatíženy než ty které si takovou fantazii ani nepřipustily.
"Bití", plácání, drásání je nejběžnější forma násilí při sexu. Někteří sexuologové hovoří o sexuálním povzbuzení a dokázání si svých schopností. jiní o hlubším prožitku. Otázka bití nařezání je spojena s naším dětstvím, kdy právě "ubližování" jiným pohlavím v nás zanechává jakési sexuální vzrušení a později v dospělosti je jakousi potřebou vrátit se do dětství.
Bití či plácání při aktu samém není úchylkou.
pokud mohu podat infromaci, o této fantazii bych si promluvil velice otavřeně s partnerem a domluil si případné hranice kdy se "hrátka" předehra ukončí.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#14 12. 2. 2008 15:31

martinF
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

tak to mě těší, že to, jak vidím, není až tak neobvyklé.. wink
Mikeši, úplně SM teda rozhodně ne...
Přirozeně submisivní role ženy? no, tohle si říkám taky... Mimochodem on sám už mi jednou řekl, že si všiml, že v sexu vyhledávám (nemyslím tím, že ty ostatní nedělám) polohy, ve kterých je on dominantní. A i když v reálném sexu si sama řeknu o to, co se mi líbí, když na to potom myslím, přeju si, aby to bylo podle něho, podřídit se, nechat ho, ať mě seřeže...Možná taky zjistím, že to, co jsem si přeedstavovala, mě po zrealizování zklamalo wink uvidíme, no...zkusím se s ním o tom někdy pobavit...
Díky

no každopádně, pokud by se k tomu manžel "stavěl" nějak laxně, tak dej vědět, sice jsem toho v této oblasti ještě moc nezkoušel, ale člověk se má pořád učit, že jo.......smile

Není tady

#15 12. 2. 2008 15:39

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Pisatel napsal(a):

Mnoho lidí má v sexu krom několika okamžiků předehry a mazlení spojenu s jitými formami nasílí.
Existuje mnoho žen, které by si přály být znásilněny. POkud se jim tato hrozná událost stane ve skutečnosti jsou dokonce hůře psychologicky zatíženy než ty které si takovou fantazii ani nepřipustily.
"Bití", plácání, drásání je nejběžnější forma násilí při sexu. Někteří sexuologové hovoří o sexuálním povzbuzení a dokázání si svých schopností. jiní o hlubším prožitku. Otázka bití nařezání je spojena s naším dětstvím, kdy právě "ubližování" jiným pohlavím v nás zanechává jakési sexuální vzrušení a později v dospělosti je jakousi potřebou vrátit se do dětství.
pokud mohu podat infromaci, o této fantazii bych si promluvil velice otavřeně s partnerem a domluil si případné hranice kdy se "hrátka" předehra ukončí.

Já si taky občas představovala znásilnění, ale od té doby, co jsem se dozvěděla, že byla znásilněna moje kamarádka, je mi z toho zle, jenom to slovo slyším.

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#16 12. 2. 2008 15:51

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

lollollollolDěvenko, moje starostlivá. Kliiid, pokud se u toho nezabijete, tak to je o.k. Ježiš, já občas potřebuji pěkně dostat na holou a zatahat za vlasy:)))Jen se připrav na to, že sny a realita je fakt docela jiná. No třeba až ti manžel řekne v "zápalu boje" ty moje děvko, tak aby ses pak nerozbrečela:lol:lollol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#17 12. 2. 2008 15:59

balonek
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

Herdek, ty se vyznáš, a v podstatě máš recht. godlike

Není tady

#18 12. 2. 2008 16:21

Marianne
♥♥♥----

Klubko napsal(a):

lollollollolDěvenko, moje starostlivá. Kliiid, pokud se u toho nezabijete, tak to je o.k. Ježiš, já občas potřebuji pěkně dostat na holou a zatahat za vlasy:)))Jen se připrav na to, že sny a realita je fakt docela jiná. No třeba až ti manžel řekne v "zápalu boje" ty moje děvko, tak aby ses pak nerozbrečela:lol:lollol

To už mi jednou řekl...a je fakt, že mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.

Není tady

#19 12. 2. 2008 16:30

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

No, tak tohle je jedna z mála věcí, kterých bych tedy schopen nebyl... Ani omylem.

Na Bělehrad!

Není tady

#20 12. 2. 2008 16:32

Marianne
♥♥♥----

chromý zlý dědeček napsal(a):

No, tak tohle je jedna z mála věcí, kterých bych tedy schopen nebyl... Ani omylem.

Ptž tě to nevzrušuje, nebo se ti to přímo hnusí, přijde ti to úchylné, divné, nebo bys prostě jenom nechtěl ubližovat partnerce?

Není tady

#21 12. 2. 2008 16:33

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

Klubko napsal(a):

To už mi jednou řekl...a je fakt, že mě to dost nepříjemně překvapilo...já ale nechci, aby mě vnímal jako děvku, ale jako někoho, nad kým má moc.

No jo, ale člověk, který má nad Tebou moc, ji může uplatňovat třeba tímhle způsobem, že Ti může říct cokoliv...to se přece nevylučuje...., tím on totiž tu moc uplatňuje....   Jestli se Ti to zdá za hranicí, předem si je určete, ať nedojde k nedorozumění a něco si ve vztahu neponičíte, zbytečně....

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#22 12. 2. 2008 16:34

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

Ptž tě to nevzrušuje, nebo se ti to přímo hnusí, přijde ti to úchylné, divné, nebo bys prostě jenom nechtěl ubližovat partnerce?

Protože mi je představa fyzického násilí na komkoliv prostě cizí. Natož uhodit někoho blízkého.

Na Bělehrad!

Není tady

#23 12. 2. 2008 17:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kijjo napsal(a):

Já teda ne že bych vyloženě o něčem takovém snila, ale občas potřebuji tvrdší sex, chci ho co nejhloubš a divoký přirážení. Ale plácání po zadku se nám taky líbí, oboustraně...

big_smile mám to taky tak stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#24 12. 2. 2008 17:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

Klubko napsal(a):

Proč nepříjemně ? Nemá to nic společného s tím, že by tě vnímal jako děvku wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#25 12. 2. 2008 17:20

Marianne
♥♥♥----

Račice dračice napsal(a):

Marianne napsal(a):

Klubko napsal(a):

No jo, ale člověk, který má nad Tebou moc, ji může uplatňovat třeba tímhle způsobem, že Ti může říct cokoliv...to se přece nevylučuje...., tím on totiž tu moc uplatňuje....   Jestli se Ti to zdá za hranicí, předem si je určete, ať nedojde k nedorozumění a něco si ve vztahu neponičíte, zbytečně....

No jo, ale vzhledem k tomu, že on zatím neví, že by mě vzrušovalo, kdyby na mě byl tvrdý, v té dané situaci (kdy to bylo vášnivé ale zároveň něžné) mi to přišlo jako urážka. Ale neřekla jsem mu nic.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí