Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

#201 19. 2. 2008 12:48

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

dobrá víla napsal(a):

No, Hoppe, můžu říct, že u Vás je to úplně stejné jako u nás. Jen že já to vidím ze strany té manželky. Stejné akce a reakce, stejná situace, malé dítě atd. A tak jestli to chceš fakt vědět, na rovinu: jo, je to tak, že ji asi nevzrušuješ. Přestal jsi ji přitahovat a tvé naléhání, či žadonění případně němé výčitky situaci jen zhoršují.Vím o čem píšu. Tvoje žena není frigidní, jen už jsi splnil úlohu oplodnitele a přestals být zajímavý.Ono pánové, ruku na srdce, časem se přestanete předvádět a čechrat si pírka, přestanete okouzlovat samičku, ale sex vyžadujete i nadále.A víš co sil potřebuje Tvá žena aby se dokopala k tomu, splnit Tvé přání? Není sobecká, jak tu zaznělo.Jen to prostě není někdy v lidských silách provést sex s někým,kdo tě nepřitahuje.Taky má u toho zavřené oči a pootočenou hlavu bokem? To znamená,že by nejraději byla někde jinde,či možná s někým jiným.Přesto z úcty k Tobě to přetrpí a pokud na konci nepříjde aspoň malá zasouloženásmile odměna v podobě miniorgasmu tak to prostě nas*re! Doufám,že se neurazíš.Ptal ses, tady je jedna z odpovědí.
Jo a stát se pro ni zas atraktivním můžeš.Ne že ne. Zaměř se na něco jiného než na sex,pěstujte ušlechtilé záliby, začni s posilovnou, nebo nějakým mužným sportem, buď k ní milý,ale o sexu ani slovo! Staň se obdivuhodným! Za pár měsíců po Tobě začne toužit. Ten můj na to ještě nepřišel,tak třeba to vyjde Vám. Nazdar. :-)

ačkoliv se mi to zdálo docela drsný...tak v závěru jsem se už usmívala....tummenupp tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí