29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobrá víla napsal(a):
No, Hoppe, můžu říct, že u Vás je to úplně stejné jako u nás. Jen že já to vidím ze strany té manželky. Stejné akce a reakce, stejná situace, malé dítě atd. A tak jestli to chceš fakt vědět, na rovinu: jo, je to tak, že ji asi nevzrušuješ. Přestal jsi ji přitahovat a tvé naléhání, či žadonění případně němé výčitky situaci jen zhoršují.Vím o čem píšu. Tvoje žena není frigidní, jen už jsi splnil úlohu oplodnitele a přestals být zajímavý.Ono pánové, ruku na srdce, časem se přestanete předvádět a čechrat si pírka, přestanete okouzlovat samičku, ale sex vyžadujete i nadále.A víš co sil potřebuje Tvá žena aby se dokopala k tomu, splnit Tvé přání? Není sobecká, jak tu zaznělo.Jen to prostě není někdy v lidských silách provést sex s někým,kdo tě nepřitahuje.Taky má u toho zavřené oči a pootočenou hlavu bokem? To znamená,že by nejraději byla někde jinde,či možná s někým jiným.Přesto z úcty k Tobě to přetrpí a pokud na konci nepříjde aspoň malá zasouložená
odměna v podobě miniorgasmu tak to prostě nas*re! Doufám,že se neurazíš.Ptal ses, tady je jedna z odpovědí.
Jo a stát se pro ni zas atraktivním můžeš.Ne že ne. Zaměř se na něco jiného než na sex,pěstujte ušlechtilé záliby, začni s posilovnou, nebo nějakým mužným sportem, buď k ní milý,ale o sexu ani slovo! Staň se obdivuhodným! Za pár měsíců po Tobě začne toužit. Ten můj na to ještě nepřišel,tak třeba to vyjde Vám. Nazdar. :-)
ačkoliv se mi to zdálo docela drsný...tak v závěru jsem se už usmívala....
Není tady