6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobrá víla napsal(a):
No, Hoppe, můu říct, e u Vás je to úplně stejné jako u nás. Jen e já to vidím ze strany té manelky. Stejné akce a reakce, stejná situace, malé dítě atd. A tak jestli to chce fakt vědět, na rovinu: jo, je to tak, e ji asi nevzruuje. Přestal jsi ji přitahovat a tvé naléhání, či adonění případně němé výčitky situaci jen zhorují.Vím o čem píu. Tvoje ena není frigidní, jen u jsi splnil úlohu oplodnitele a přestals být zajímavý.Ono pánové, ruku na srdce, časem se přestanete předvádět a čechrat si pírka, přestanete okouzlovat samičku, ale sex vyadujete i nadále.A ví co sil potřebuje Tvá ena aby se dokopala k tomu, splnit Tvé přání? Není sobecká, jak tu zaznělo.Jen to prostě není někdy v lidských silách provést sex s někým,kdo tě nepřitahuje.Taky má u toho zavřené oči a pootočenou hlavu bokem? To znamená,e by nejraději byla někde jinde,či moná s někým jiným.Přesto z úcty k Tobě to přetrpí a pokud na konci nepříjde aspoň malá zasouloená odměna v podobě miniorgasmu tak to prostě nas*re! Doufám,e se neurazí.Ptal ses, tady je jedna z odpovědí.
Jo a stát se pro ni zas atraktivním můe.Ne e ne. Zaměř se na něco jiného ne na sex,pěstujte ulechtilé záliby, začni s posilovnou, nebo nějakým muným sportem, buď k ní milý,ale o sexu ani slovo! Staň se obdivuhodným! Za pár měsíců po Tobě začne touit. Ten můj na to jetě nepřiel,tak třeba to vyjde Vám. Nazdar. :-)
ačkoliv se mi to zdálo docela drsný...tak v závěru jsem se u usmívala....
Není tady