Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

#176 16. 2. 2008 0:40

dobrá víla
♥------

Re: Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

No, Hoppe, můžu říct, že u Vás je to úplně stejné jako u nás. Jen že já to vidím ze strany té manželky. Stejné akce a reakce, stejná situace, malé dítě atd. A tak jestli to chceš fakt vědět, na rovinu: jo, je to tak, že ji asi nevzrušuješ. Přestal jsi ji přitahovat a tvé naléhání, či žadonění případně němé výčitky situaci jen zhoršují.Vím o čem píšu. Tvoje žena není frigidní, jen už jsi splnil úlohu oplodnitele a přestals být zajímavý.Ono pánové, ruku na srdce, časem se přestanete předvádět a čechrat si pírka, přestanete okouzlovat samičku, ale sex vyžadujete i nadále.A víš co sil potřebuje Tvá žena aby se dokopala k tomu, splnit Tvé přání? Není sobecká, jak tu zaznělo.Jen to prostě není někdy v lidských silách provést sex s někým,kdo tě nepřitahuje.Taky má u toho zavřené oči a pootočenou hlavu bokem? To znamená,že by nejraději byla někde jinde,či možná s někým jiným.Přesto z úcty k Tobě to přetrpí a pokud na konci nepříjde aspoň malá zasouloženásmile odměna v podobě miniorgasmu tak to prostě nas*re! Doufám,že se neurazíš.Ptal ses, tady je jedna z odpovědí.
Jo a stát se pro ni zas atraktivním můžeš.Ne že ne. Zaměř se na něco jiného než na sex,pěstujte ušlechtilé záliby, začni s posilovnou, nebo nějakým mužným sportem, buď k ní milý,ale o sexu ani slovo! Staň se obdivuhodným! Za pár měsíců po Tobě začne toužit. Ten můj na to ještě nepřišel,tak třeba to vyjde Vám. Nazdar. :-)

Není tady

#177 16. 2. 2008 5:28

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Tak já budu také nechutně povrchní. Jak jsi na tom fyzicky? Já bych ji občas hezky pohladila po tváři a jinak-pokud by po tobě vyloženě styk nevyžadovala (a to krásným a velmi snaživým způsobem)- sex zcela vypustila (plus ani slovem se nezmínila) a sublimovala bych do tělesných a dalších aktivit. Ale fakt makat! A přebudovávat vztah k ženě- né, ona fakt není jediná na světě. Pokud od tří měsíců žádná změna, otevřela bych láhev vínečka k rozhovoru a zcela na férovku se zeptala, jak hodláte tuto otázku řešit. Ona to z tebe cítí na sto honůsmile, že jsi závislý, závislý..A k mytí nádobí- myčky už nejsou tak drahé, nuž zakupte k nejbližší příležitosti. Toto by mělo fungovat na ženu, která je sexuálně v normě a přestal si ji přitahovat kvůli řekněme "vyčpění" atraktivity a loudilství.
Pokud se ovšem milovala pod dekou a po tmě i před manželstvím, pak máte problém neskonale větší a toto by mohlo spíše ublížit. Návrh - návštěva rodinného terapeuta. (Obezřetně vybrat odborníka, na doporučení).

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#178 16. 2. 2008 7:30

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
Třeba jí nic neříká pouze sex s Tebou.  yikes

Upravil(a) Irenka21 (16. 2. 2008 7:30)

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#179 16. 2. 2008 10:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Irenka21 napsal(a):

Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
Třeba jí nic neříká pouze sex s Tebou.  yikes

Jj, suhlas ... stoltstolt

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#180 16. 2. 2008 14:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hele, no tak co. Jestli ti chybí sex, tak kašli na manželku když nechce, já chci pořád tonguevisslabig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#181 16. 2. 2008 14:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Hele, no tak co. Jestli ti chybí sex, tak kašli na manželku když nechce, já chci pořád tonguevisslabig_smile

Tomu říkám otevřená a jednoznačná nabídka big_smile
Co Ty na to, Hoppe? tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#182 16. 2. 2008 14:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Mikešku, pes, kterej štěká nekouše wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#183 16. 2. 2008 14:39

Salen
♥♥♥♥♥♥-

MIKEŠI - ty prevíte, uvědomuješ si cos tu napsal za větu : .... já jí třeba třikrát za večer upozorním na neumyté nádobí ..... :-)))))
Ježíši, tebe bych si vychutnala. To je někde napsaný, že tvoje paní musí umýt nádobí? Proč ho neumyješ sám? Mě upozornit manžel na neumyté, tak ho nechám v tom dřezu vyhnít :-).
HOOPE - rada pro tebe je tak jednoduchá ..... tvojí paní chybí úplně něco jiného než samotný sex. Tvoje pozornosti, něžnosti, obdiv. Zkus jí jen tak dát pusu, vzít kolem ramen, pochválit účes, zadek, prsa nebo já nevím co má pro tebe pěkného, ale ne jako předehru k sexu, jen tak, každý den, jednou, dvakrát stačí, nabídni že uděláš kafe, sedni si s ní a dej řeč o obyčejných drbech - jednou týdně to vydržíš, prohoď občas větičku, že jsi tak rád, že jí máš, příště třeba že je ti s ní tak hezky apod..... a uvidíš, že ta její chuť se dostaví. My holt to máme jinak nastavený.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#184 16. 2. 2008 14:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

MIKEŠI - ty prevíte, uvědomuješ si cos tu napsal za větu : .... já jí třeba třikrát za večer upozorním na neumyté nádobí ..... :-)))))
Ježíši, tebe bych si vychutnala. To je někde napsaný, že tvoje paní musí umýt nádobí? Proč ho neumyješ sám? Mě upozornit manžel na neumyté, tak ho nechám v tom dřezu vyhnít :-).

Salen, Ty jsi teda akční big_smile ale máš pravdu wink

Není tady

#185 16. 2. 2008 15:10

dobrá víla
♥------

Tak jsem si teprvá teď důkladně pročetla tuto diskuzi a jachacháááá- s tím nádobím to mě taky dostalo! big_smile ty woe nemám slov big_smile

Jooo a nemyslím si,že by paní Hoppové chyběly něžnosti a pohlazení, spíš si myslím, že je v tomto ohledu přesycená. Je to normální zdravá ženská, spočítala jsem si, že sex mají docela často, v normě, jen Hoppovi to furt příjde málo. Holt toho má holka trochu moc, péče o dítě, domácnost, studium, jistě má taky nějaké své intelektuální záliby a koníčky a k tomu věčně nadržený manžílek, který má jediného koníčka-její "buchtičku". To docela otráví.
A ještě k tomu sobectví: když někdo trpí nadměrnou potřebou sexu, obtěžuje s tím partnera tak až u něj vyvolá odpor a frustraci, a přitom si to ODMÍTÁ udělat sám, ty jo....
Hoppe! Tebe by bylo potřeba pořádně zapřáhnout! Naštípat dříví, nakrmit králíky, vykydat prasatům, zorat pole, roupy by tě přešly!big_smile

Není tady

#186 16. 2. 2008 15:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

roll aby si to člověk dělal sám, na to se nemusel ženit (vdávat) hmm

Není tady

#187 16. 2. 2008 15:17

dobrá víla
♥------

PPavlaa napsal(a):

Nojo, ale když on to chce dvakrát denně? grater

Není tady

#188 16. 2. 2008 15:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dobrá víla napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nojo, ale když on to chce dvakrát denně? grater

No jo, já třikrát i víc grater

Není tady

#189 16. 2. 2008 15:21

dobrá víla
♥------

A furt s tím jedním? I po letech? Uáááá! nebo aúúúúú... smile

Není tady

#190 16. 2. 2008 15:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile to ani náhodou, jsem rozvedená wink

Není tady

#191 16. 2. 2008 15:28

dobrá víla
♥------

PPavlaa napsal(a):

no tak to je potom jináwink
Ale když ti přijde chlap dom, nacpe si pupek, odříhne, vyvalí se k televizi, hodí nohy ve smradlavých ponožkách na stolek, otevře si lahváče, usne a Ty mezitím píšeš s dětma úkoly, pereš, žehlíš, vysáváš, koupeě děcka, ukládáš je, sama vyčerpaná jak pes, hladová, protože ses nestihla navečeřet, v tom se vzbudí manžílek a začne žadonit o sex, ty přislíbíš, protože aby si to náhodou nehledal jinde- jdeš se připravit do koupelny a tam se rozbrečíš, protože na něj prostě vůůůůbec nemáš chuť....ale musíš, aby tě neměl za frigidku... TO JE NA BUDKU!!!!roll

Není tady

#192 16. 2. 2008 15:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dobrá víla napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no tak to je potom jináwink
Ale když ti přijde chlap dom, nacpe si pupek, odříhne, vyvalí se k televizi, hodí nohy ve smradlavých ponožkách na stolek, otevře si lahváče, usne a Ty mezitím píšeš s dětma úkoly, pereš, žehlíš, vysáváš, koupeě děcka, ukládáš je, sama vyčerpaná jak pes, hladová, protože ses nestihla navečeřet, v tom se vzbudí manžílek a začne žadonit o sex, ty přislíbíš, protože aby si to náhodou nehledal jinde- jdeš se připravit do koupelny a tam se rozbrečíš, protože na něj prostě vůůůůbec nemáš chuť....ale musíš, aby tě neměl za frigidku... TO JE NA BUDKU!!!!roll

smile jo, co si vezmeš, to doma máš ... já to takhle blbě zařízený jak píšeš doma neměla. Domů se mi nevracelo žádný individum co se nacpalo, otevřelo si lahváče a hodilo smradlavý nohy na stůl, počkalo až všechno udělám atd.
To si musíš umět zařídit nooo wink

Není tady

#193 16. 2. 2008 15:36

dobrá víla
♥------

joooo, kdyby člověk v sedmnácti věděl co z toho vyleze....ale to jsem psala obecně!
Řešíme tu Hoppa a on tu není, he, asi souloží, tak psst.

Není tady

#194 16. 2. 2008 15:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no jo, jak si to naučíš, tak to budeš mít wink já neměla nikde v oddacím listě, že bych byla něčí služka nebo poskok ... a domácnost včetně dětí je snad i jeho, nejen moje, ne ?
Mu snad začnu ještě závidět vabig_smile

Není tady

#195 16. 2. 2008 15:46

dobrá víla
♥------

wink je to tak, jak si to vychováš...
  Mě tady jen mrzelo, že se z jeho ženy dělá frigidka a nemocný člověk, může to být taky úplně naopak:)

Není tady

#196 16. 2. 2008 15:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, prostě si užívá někde s milencem a na něj už pak nemá náladu big_smile

Není tady

#197 16. 2. 2008 15:53

dobrá víla
♥------

PPavlaa napsal(a):

No jo, prostě si užívá někde s milencem a na něj už pak nemá náladu big_smile

Taky mě to napadlo, ale bylo mi ho líto big_smile ale tak když už je to venku...loltongue je zvláštní, že ve své chlapské ješitnosti ho to nenapadlo jako prvního,hm...třeba nějaký inteligentní, distingovaný pan profesor ze školy, který obdivuje její intelektuální potenciál je pro ni mnohem rajcovnější, než manžel, který chce aby u toho řvala: Hoppe,jooo,ještě,ty bejku! smile tak zatím,páwink

Není tady

#198 16. 2. 2008 16:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

njn, prostě ješitnej chlap tongue

Není tady

#199 18. 2. 2008 8:58

Hopp
♥♥-----

... díky všem za názory ... zbytečné to určitě nebylo. Ještě jednou dík.

Zvláště o těch posledních jsem myslel že by se tu nemusely ukázat. Jak vidět nezklamaly jste ..... wink

Zatial ....

Není tady

#200 18. 2. 2008 9:07

Hopp
♥♥-----

dobrá víla napsal(a):

wink je to tak, jak si to vychováš...
  Mě tady jen mrzelo, že se z jeho ženy dělá frigidka a nemocný člověk, může to být taky úplně naopak:)

V jednom přispěvku jsem to zniňoval, že to tak asi bude vypadat. Ale tak to není. I mě samotnému je to trochu proti srsti i srdci psat o ní jen ta negativa. Avšak jsem tu přišel něco řešit ........

Svou ženu opravdu miluji a nikdy bych ji nevyměnil ani nepodved. To raděj sex. zdrželivost.

Můžete si myslet co chcete a těžko vám to vyvracet, ale jsme si věrní a budem celý život. Proto jsme se přeci brali dumbom

Jen jsem se chtěl zeptat vás žen jak to prostě vidíte. takže dikec

Hopp

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí