|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Regina napsal(a):
Hlavně to bylo v tom, že jsem neměla ráda své tělo, že jsem se při milování nedokázala uvolnit, protože jsem pořád mylslela na to , jestli mu nevadí to a ono- pak taky vrzající postele (vedle ložnice rodičů a pak děti) pak se tlumit při milování (aby nás někdo neslyšel), prostě vědomí, že nejsem dokonalá jako ty holky v po*n, šílená stydlivost...no, a ten můj chlap nebyl také bůhvíjak zkušený , takže jsem z toho něměla téměř žádný požitek.
A protože jsem nevěděla, co by se mi líbilo, tak jsem to ani neřekla, a tím pádem to bylo za pár let na jedno brdo...
Do toho jsme začli mít problémy osobní, a začala jsem se sexu vyhýbat, protože jsem pochopitelně nechtěla spát s někým, kdo mi ubližuje.
Také jsem to neuměla říct, já , co tu kafrá jedna báseň.
Pak jsem přišla na nevěru a začla jsem bojovat- tím, jak jsem v tom období hodně díky nervům zhubla a okolí mi chtělo pomoci, dodávali mi sílu, dala jsem se vzhledově do kupy a byla ze mě najednou krásná nová ženská, co pochopila, že nic nedostane zadarmo včetně chlapa, o kterého nechce přijít. Tak jsem INSTINKTIVNĚ začla bojovat právě v posteli. No, nejsem na to pyšná říkat to nahlas, ale řekla jsem si, že přeci musím být lepší jak ona, žeA přitom se mi to prostě zalíbilo
![]()
Povedlo se, v posteli to klape jako nikdy předtím, ale zas to neklape jinde, takže si stejně nevyberu.
tyjo, dik moc.
Ono asi moje manželka to má stejné. Třeba když skončíme, tak jáj má vždycky chuť se o tom bavit. Třeba i druhý den pokud to bylo dobré. Ale manželka o tom nechce ani slyšet. Vždycky když nadhodím tohle téma, ikdyž se do té doby normálně bavíme, uplně otočí a že se o tom nechce bavit. Kolikrát dobrovázeno kyselým obličejem. A přitom vím, že se jí to líbilo.
Nebo třeba mám rád, už u toho mluvíme. Prostě si říkat jaké to je, a i se tak jakoby u toho hecovat. Jenže, ta moja za celou dobu lehce hekne zrovna když má orgasmus .... Jako neříkam, že ženská u toho musí řvát, ale alespoň nějaká zpětná vazba ... Nebo, když třeba začnu něco říkat, tak hned řekne, že ať to prej nekazím .....
Uplně nejvíc mě fascinuje, jak umyté-neumyté nádobí má vliv .....
Není tady
Jana22 napsal(a):
Hmm..., či by som niečo obetovala? Keď som chcela zachraňovať manželstvo, vtedy ano. Vtedy som si myslela, že je škoda stratiť partnera, s ktorým mi bolo dobre, pretože z môjho pohľadu sme mali fungujúce, dobré manželstvo. Dovtedy som si nemyslela, že mám niečo obetovať. Mne vôbec nedochádzalo, že ten nesúlad v chuti na sex môže byť taký vážny problém, že na tom naše manželstvo stroskotá. Ja som si myslela, že iné pozitíva vzťahu to vyvážia.
Dík ...
Ptám se na to proto, že třeba mám pocit, že moje manželka pro to obětovat moc nechce. Samozřejmě že to nevím, ale myslím si to. Třeba pro mě je to velká oběť držet se na uzdě. Přitom by bylo tak lehké se zakoukat do jiné. Ano velmi lehké. Ale vím co bych ztratil. Proto to neudělám.
Mě to stojí dost sil a přitom to nikomu radost neudělá. Přitom moje manželka kdyby jen trochu chtěla, a ona sama z toho teoreticky nic něměla, udělal by velkou radost a mě. Toho kterého miluje. Přitom jisto jistě vím, že ve skutečnosti by to byl zisk i pro ni, neboť by to bylo alespoň nakonci přijemné .... A to je další věc, kterou nechápu .....
Není tady

Hopp napsal(a):
...Jenže, ta moja za celou dobu lehce hekne zrovna když má orgasmus .... Jako neříkam, že ženská u toho musí řvát...
Mně se zas nelíbí, když u toho řve, a právě takovou mám bohužel doma....
Jak jsi to myslel s tím nádobím???
Upravil(a) Mikeš (14. 2. 2008 14:35)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tak já bych raději bral řvoucí než nic ...........
No že ta moje je strašně nervózní, když není umyté nádobí. Hlavně večer ......
Není tady

Hopp napsal(a):
Paní Hoppová:
- souloží potichu
- má depku z neumytýho nádobí
Paní Mikešová:
- je u soulože hlučná až velmi hlučná
- kdybych ji 3x za večer neupozornil, tak nádobí neumeje (někdy, abych jí nekřivdil)
Schválně, kolik protikladů ještě najdeme
Možná si nakonec ty ženský vyměníme 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Hopp napsal(a):
...Jenže, ta moja za celou dobu lehce hekne zrovna když má orgasmus .... Jako neříkam, že ženská u toho musí řvát...
Daj je ksicht vankúš, a máš hneď niekoľko múch jednou ranou - ešte si aj môžeš predstavovať pri tom druhú...
Trebárs mlčanlivú pani Hoppovú.
Upravil(a) Selima (14. 2. 2008 14:44)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Hopp napsal(a):
Paní Hoppová:
- souloží potichu
- má depku z neumytýho nádobí
Paní Mikešová:
- je u soulože hlučná až velmi hlučná
- kdybych ji 3x za večer neupozornil, tak nádobí neumeje (někdy, abych jí nekřivdil)
Schválně, kolik protikladů ještě najdemeMožná si nakonec ty ženský vyměníme
hehe .... jsem to chtěl právě napsat ..... 
Přidám další fičůry
- nemluví o sexu, zvláště po sexu
- má to ráda za tmy a pod dekou
- nesnáší aerobik v posteli .... 
Není tady

Hopp napsal(a):
Přidám další fičůry
- nemluví o sexu, zvláště po sexu
- má to ráda za tmy a pod dekou
- nesnáší aerobik v posteli ....
- moje mele o sexu furt
, před tím (nemáš chuť se milovat?), po tom (krásně jsi mě postříkal), u toho (radši no comment)...
- má to ráda kdykoliv a kdekoliv
- aerobik ale taky, vzhledem ke své obtloustlé postavě, nemusí 
Není tady
Hoppe, já pořád nevím...přijde mi, že ta Tvá žena je příliš sobecká a obětovat se jí nic nechce. Ale neznám ji, jen se mi to tak zdá.
A opravdu, osobně si nedokáži představit, že tohle budeš trpět dalších čtyřicet let... Ale já mám co mluvit, asi bych to také s mým přítelem tak dlouho nevydržela, pokud se něco nezmění.
A co Valentýn? Slavíte ho někdo? Vzpomenete si většinou na ženu Vy, nebo žena na Vás?
Není tady
Hopp, cítim z tvojich slov, ako si presvedčený o tom, že keby sa manželka trochu obetovala, tak by vám obom bolo fajn a problém by skončil. Lenže, keby to bolo také jednoduché, tak by si ju o tom už dávno presvedčil. Ty teraz cítiš, že sa musíš premáhať a bol by si oveľa radšej, keby si mohol byť spontánny a nemusel sa obmedzovať. Musíš si však uvedomiť, že ak ona to tak necíti, tak by sa všetko iba obrátilo a pocity premáhania by získala ona. Je mi ľúto, že ti neviem poradiť. Ja ju len viem pochopiť.
Není tady
Selima napsal(a):
No, ja mám milovanie a telesnú blízkosť dosť vysoko v rebríčku položiek partnerského vzťahu - ja keby som mala pocit nie že NEMOŽE, ale že NECHCE - tak asi idem... Alebo pošlem jeho. Nie je to vždy ideálne - s bývalým, s kt. som bola 9 rokov, nás ku koncu už asi poslu držal len ten sex a tel. blízkosť - a nakoniec ani to nestačilo. Ale aspoň som si z toho neodniesla frustráciu a nechuť k tým užasným ľudským hrám.
Seli, jak opravdu poznáš, že NEMOŽE a ne že NECHCE? Já mám pocit, že ten můj nechce a on mě přesvědčuje, že chce, ale....neříká, přímo, že nemůže, ale vpodstatě totéž jiným slovy, přitom erekci může mít, není až tak starý a nemocný...a že to bude lepší... Mám jakoby opak. Má mě rád údajně moc a mě chybí to prosté dokazování tělesné 
Není tady

No, NECHCE - robí si to sám, event. s nejakou záložnou verziou...
a NEMOŽE - proste nemôže s nikým, ani sám, ani... nemôže. Keď sa nedá, nedá sa...
Není tady
Mikeš napsal(a):
- moje mele o sexu furt
, před tím (nemáš chuť se milovat?), po tom (krásně jsi mě postříkal), u toho (radši no comment)...
- aerobik ale taky, vzhledem ke své obtloustlé postavě, nemusí
... no nevím co na to říct ... 
.... raděj toho necháme nebo se zblázním 
Není tady
Mikeš napsal(a):
- moje mele o sexu furt
Ty wado, tak co sa stazujes? 

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
- moje mele o sexu furt
- má to ráda kdykoliv a kdekolivTy wado, tak co sa stazujes?
Stěžuje si tu Hopp, ne já 
Já jenom srovnávám... 
Není tady
Selima napsal(a):
No, NECHCE - robí si to sám, event. s nejakou záložnou verziou...
a NEMOŽE - proste nemôže s nikým, ani sám, ani... nemôže. Keď sa nedá, nedá sa...
To chápu, ale jak to poznáš? Co když mystifikuje a okecává to jen proto, že si nechce přiznat, že není žádný kanec.
jsem včera navrhla tomu svýmu celibátníkovi, že můžeme mít platonický vztah. Vyšlo by to nastejno a měl by ode mě pokoj od mého očekávání a pruzení, když už mi z nedostatku sexu hrabe. TO NECHCE.
Takže mi zbývá buď se rozejít anebo se utrápit anebo být nevěrná...
proč chtěl se mnou chodit, když by mu stačilo po pár měsících jen "kamarádit"?!? ....Kdyby byly bordely pro ženský, tak tam chodím. V příštím životě chci být chlap, to bych mohla aspoň bábu ukecat, ať je indisponovaná, jak chce, ale naopak ...si můžu tak leda trhnout nohou. To jsem dopadla...

Není tady

balonku, nehleď na něj a dělej, co chceš ty
Stejně to jinak nevidím, než na rozchod.
Není tady
Hopp, tady http://bleskove.centrum.cz/sex-a-vztahy … l?id=32858 , třeba ti to na něco odpoví.
Není tady
Regina napsal(a):
Hopp, tady http://bleskove.centrum.cz/sex-a-vztahy … l?id=32858 , třeba ti to na něco odpoví.
.. hm ... zajímavé, dík ....
Není tady
Jana22 napsal(a):
Hopp, cítim z tvojich slov, ako si presvedčený o tom, že keby sa manželka trochu obetovala, tak by vám obom bolo fajn a problém by skončil. Lenže, keby to bolo také jednoduché, tak by si ju o tom už dávno presvedčil. Ty teraz cítiš, že sa musíš premáhať a bol by si oveľa radšej, keby si mohol byť spontánny a nemusel sa obmedzovať. Musíš si však uvedomiť, že ak ona to tak necíti, tak by sa všetko iba obrátilo a pocity premáhania by získala ona. Je mi ľúto, že ti neviem poradiť. Ja ju len viem pochopiť.
.. hm to neznáš moji ženu. Třeba když ji o něco prosím, tak mi třeba někdy řekne abych s ní nemanipuloval ..... 
Není tady
Jana22 napsal(a):
.. njn, ale kdybych tedá já se měl chovat stejně, tak její "frigidita" mě přestala bavit už dávno a já bych jí mohl říct ahoj .... ale přeci, každy musíme, to toho vztahu přinášet a dělat jisté kompromisy.
Díky téhle diskuzi jsem si uvědomil jednu věc. Že prostě dělám ty první kroky jen já. Ať už jde o cokoli.
Teď jsem třeba po jedná hadce zkusil nedělat nic. Prostě čekat až za mnou přijde. Tak jsem čekal. A hádejte co se stalo. NIC. Prostě nic. Jen jsem dostal od manželky dostal maila, že se cíti hrozně a má pocit jako bych pro ni neexistoval ..... dobrí ne. Ale to že ona prostě celé naše manželství jen čeká až já něco začnu ... tak ja se mám citi asi jak .... ?
Jo a taky i ty první ustupky.
Když se třeba na něčem domlouváme, tak většinou já ustoupím .... teď si možná řeknete že jsem slaboch nebo zbabělec, ale je to trochu jinak. Vysvětlím. Mě prostě přijde nesmyslné v tomto bojovat. Však když prostě spolu žijeme je to MOJE ŽENA, tak když něco chce a chce to moc, tak proč bych jí v tom nevyhověl. Proč bych jí neustoupil když něco chce. Mě prostě na té veci nezáleži tolik abych ji nevyhověl. Samo pokud jde o kohokoli jiného tak prostě smula, ale já prostě nevím proč bojovat se svou vlasní ženou. Bojovat proto, že je to ve stylu. Uděláme to tak. Né ja to chci jinak, ale já to chci takhle. No a vyhraje ten kdo to vydží déle. Takže prostě boj. Ale proč? Proč bych měl bojovat se svou vlastní ženou? Proč? Pokud ji mám rád. Vždyť přece, na manželství je nejkrásnější to že si jeden druhému vyjdeme svtříc, že si pomáhame, že potřeby toho druhého jsou duležitější než moje potřeby, že to co chce te druhý je přednější před tím co chci já ..... přeci. A né ten věčný unavující boj skoro o všechno .....
Není tady
maricka napsal(a):
Hoppe, já pořád nevím...přijde mi, že ta Tvá žena je příliš sobecká a obětovat se jí nic nechce. Ale neznám ji, jen se mi to tak zdá.
A opravdu, osobně si nedokáži představit, že tohle budeš trpět dalších čtyřicet let... Ale já mám co mluvit, asi bych to také s mým přítelem tak dlouho nevydržela, pokud se něco nezmění.
A co Valentýn? Slavíte ho někdo? Vzpomenete si většinou na ženu Vy, nebo žena na Vás?
... já začínám mít ten pocit taky .... jen to prostě nechápu .... n
Nebo je to prozaičteší. Už mě nemiluje a je se mnou kvůli malému ..............
Jinak, Valentýn, mě to nějak žily netrhá, ale manželce ano, takže slavím tak jak je obvyklé. Kytka, něco dobrého nazub, nějaká pozornost ....
Není tady
Hopp napsal(a):
Regina napsal(a):
Mě osobně od sexu odradily mužovy nejapné poznámky o mém vzhledu, nikdy jsem nebyla sebejistá svým vzhledem , po porodu jsem i dost přibrala a tak jsem si nedovolila být tak spontánní a skotačivá, jako před 20 kg, a to je myslím špatně. Když se soustředím na to, jakej mám pupek, tak to už prostě spontánní není, třeba v tom je zakpanej pes...
Souhlas ... to dělal třeba můj tatík, a vím jak to mamka nesla ... takže ne e.
Prostě jsem si ji vzal takovou jaká je a pokud se věkem změníme, tak je to přece uplně ale uplně normální a přirozené ...
Jinak, jasne beru, když na to nemá chuť. Jasne jsme lidi. Jenže to je prostě pořád. Prostě na něj nemá chuť vůbec a dělá to jen kvůli mě ..... ale teda když už to děláme, tak orgasmus chce ... a to je to čemu nerozumím.
Když už jsme v tom, tak ho "musí" mít. Ale jinak ji sex nic neříká .....
Ja jsem to mela podobne. V sexu problemy nemam, ale nikdy se mi do toho moc nechtelo. Kdyz jsem si predstavila , ze promrham treba hodinu nebo vice spanku dala jsem prednost spanku.
Není tady
maia napsal(a):
Ospravedlnujem sa ak si to uz niekde spominal, ale inak je vas vztah ok? ci nemate problemy/nezhody/hadky a pod. v inych oblastiach zivota....len tak ma napada, ak jej sex nic nehovori, ,kde si vybija energiu? robi sport, studuje, pracuje? ja teda niesom freudistka, ale jeho myslienky o sublimacii, teda ked clovek svoj povodne sexualny instinkt zacne realizovat v inej podobe (napr. ten sport, alebo praca) su zaujimave.
Mne teda vzdy energie chybela, takze o vybijeni nemuze byt reci. Jsi stastny clovek.
Není tady
Hopp napsal(a):
maia napsal(a):
Ano, ano, selimka, samozrejme to moze byt aj starostlivostou o dieta, ved vlastne aj to som chcela vediet ci nie je unavena povedzme z domacnosti...(no inak orientalne tance kvitujem, tiez som sa prihlasila a je to super prima vec, vzdy sa tesim na dalsiu hodinu, aj ked svalovka potom
) ospravedlnujem sa autorovi vlakno sa tuto vsuvku, ale neodpustim si! k veci: ked hopp vravi, ze navyse studuje, to si viem predstavit, ze z toho dievca moze byt aj unavene...co myslis hopp, bolo by mozne, aby si ju povedzme zobral niekam na vikend? ze by ina atmosfera (vecera, kino, neviem co vsetko) mohla zmenit jej postoj???
.. s tím víkendem to máš pravdu. Ono to tu náladu zvedne, na chvilku - vyzkoušeno .....
Jako spíše mi jde o to, že moje žena má orgasmus, v sexu jsem jí ochoten udělat skoro všechno, když to děláme tak orgasmus chce ... ale přitom ji sex nic neříká.
Prostě já nevím, možná že někderé holky to tak maj nastavené, já nevím, proto se na to ptám.
Už tu padlo že ji třeba už nevzrušuju, což je asi pravda. Tak pak se vás žen chci zeptat. Je možné, a jak to udělat aby vás váš chlap zase začal vzrušovat, přítahovat ........
Myslim, ze nijak
Není tady