Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

#126 13. 2. 2008 14:38

Blackie
Host

Re: Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

Ano jednou se to skutečně obrátí hmm sad  za pár let (desítek) přijde prostata, ráno z hrůzou zjistím, že už mi nestojí a budu v úplném klidu. dumbom lol lol

To Maricka:
Na obranu mojí love musím zase říct, že začla chodit do práce po mateřské, snažím se pomáhat, ale při podnikání to až tak moc nejde. Ale jak jsem tu už párkrát psal, jsem ten romantikej typ, co nosí kytky i mimo svátky a podobně, tak mně tyhle věci (co jde "přes" hlavu) občas docela berou.
A dovedu pochopit, že když je člověk utahanej, prostě na to nemá náladu. Já to zase pro změnu musím mít aspoň jednou denně (sám, a to je jen o tom těle) - jinak prostě spermie lezou ušima lol a nejsem schopnej fungovat. Což mi pije krev, ale prostě je to tak.  Ale je to neporovnatelné s milováním.

#127 13. 2. 2008 14:48

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Tak si Váš hoši vezmu postupně na paškál:

Nicolasi: přestávku mám na cestě - pamatuješ?? byla jsem na cestě...a ted oddychuju - jinak tamto když dá Buh - respektive ne Buh - tak denně lol lol

Mikeš: to mi zatím nebylo ctí - trojka  reta reta leda tak zatím ve snu  grater  reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#128 13. 2. 2008 14:58

maricka
♥♥♥♥♥--

Adro, Ty sníš o trojce? smile A jak? Ty, partner a nějaká žena, nebo Ty a dva chlapi? wink

Není tady

#129 13. 2. 2008 15:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

maricka napsal(a):

Blackie...zvláštní, takže i ženy jsou jen na rychlé orgasmy...hmm... Toto vše jen potvrzuje mou teorii o tom, že někdo je na konzumní sex (tj stačí mu jen orgasmy) a někdo má tu duši opravdu složitou, tj. rád se miluje, protože je to o citech, pocitech, vášni, něze...ne jen o tom jednom pocitu, kdy se s Vámi na pár sekund zatřese svět.

Přijde mi to ale stejně hrozně nechutné. Máte doma partnera/partnerku a oni si to raději dělají sami, i když mohou s vámi... A také mi to přijde hodně sobecké...

Vždyť přece sex, tedy milování není jen o přitažlivosti...je to o všem...o dávání, braní, o tajmeném spojení muže a ženy, o podivné energii, která vládne světem... Teprve milování (ne orgasmus) je svým způsobem umění, lidské umění, kterým převyšuje obyčejný pud. A proto si říkám, že Ti, kteří milování berou jen jako uspokojená vlastního libida, jsou jako zvířata...

Marička, je to rovnako sebecké od nich, ako je sebecké od teba očakávať, že sa ti automaticky prispôsobia a na tvoje želanie sa stanú niečím, čím v podstate nie sú... Čo takto rozísť sa vybrať sa hľadať niekoho, kto to má nastavené rovnako alebo podobne ako ty? Alebo potom brať partnera takého, aký je, resp. nežiadať zmenu v niečom, v čom sa asi veľmi zmeniť nedokáže... Z jednoduchého pôžitkára nevyrobíš rafinovaného hračičku stlačením gombíčka. hmm

Upravil(a) Selima (13. 2. 2008 15:14)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#130 13. 2. 2008 15:19

maricka
♥♥♥♥♥--

Selimo, asi máš v něčem pravdu. Ale já nechci, aby se mi plně přizpůsobil, chtěla bych najít mezi námi zlatý střed, protože si myslím, že kompromisy patří do každé oblasti. Když se mu já mohu přizpůsobit v mnoha jiných věcech a neubude mne, proč by to nezvládl on nebo jemu podobní? Přece život v páru je skoro celý o kompromisech, ale i o toleranci. Nečekám od něj výkony, když je takový požitkář, čekám jen, že si třeba jednou uvědomí, že i sex je záležitost dvou lidí a ne jen jednoho člověka. Možná se ale nedočkám, kdo ví. A ani Hopp možná ne, i  když ten má optimismu až nad hlavu, což mu trochu závidím.

Není tady

#131 13. 2. 2008 15:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, ja mám milovanie a telesnú blízkosť dosť vysoko v rebríčku položiek partnerského vzťahu - ja keby som mala pocit nie že NEMOŽE, ale že NECHCE - tak asi idem... Alebo pošlem jeho. Nie je to vždy ideálne - s bývalým, s kt. som bola 9 rokov, nás ku koncu už asi poslu držal len ten sex a tel. blízkosť - a nakoniec ani to nestačilo. Ale aspoň som si z toho neodniesla frustráciu a nechuť k tým užasným ľudským hrám. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#132 13. 2. 2008 15:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

Adro, Ty sníš o trojce? smile A jak? Ty, partner a nějaká žena, nebo Ty a dva chlapi? wink

Adra sní o trojce ona, Nicolas a já lollol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#133 13. 2. 2008 16:05

shiden
Host

adra napsal(a):

Mikeš: to mi zatím nebylo ctí - trojka  reta reta leda tak zatím ve snu  grater  reta

Představy a skutečnost jsou dvě rozdílné věci, někdy je lepší si nechat ty představy!

#134 13. 2. 2008 17:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

adra napsal(a):

Představy a skutečnost jsou dvě rozdílné věci, někdy je lepší si nechat ty představy!

stoltstolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#135 13. 2. 2008 21:57

Jana22
♥♥-----

Hopp, situáciu, ktorú opisuješ trochu poznám. Mám pocit, ako by si písal o mojom manželstve. Žiaľ, musím povedať – bývalom. Tiež bol medzi nami nesúlad v chuti po sexe. Mali sme sa radi, milovali sme sa, ale cítila som, že manželovi to nestačí, že by chcel častejšie. Aj keď sa snažil príliš nenaliehať,  ja som to pociťovala ako tlak, cítila som ako striehne na každý náznak. Vyvinulo sa to do takého rozmeru, že som sa ho už radšej nedotýkala, aby to nebol dôvod k akcii. Dosť sme sa o tom rozprávali, ale riešenie sme nenaši. Dlho som žila v tom, že som zrejme chladná a sex pre mňa až tak veľa neznamená. Pritom k orgazmus som mávala stále. Utriaslo sa to na frekvencii 1x za týždeň. Žili sme tak niekoľko rokov. Rozviedli sme sa, keď si našiel vášnivú milenku. A vieš čo sa stalo potom? Spoznala som iného muža a znovu zamilovala. Sex s ním je úplne iný, pretože ten tlak teraz nepociťujem. Strašne rada sa ho dotýkam, často sa objímame, hladíme, navzájom sa hráme so svojimi rukami len tak pri telke, po milovaní zostaneme pritúlení pri sebe. Cítim, že vôbec nie som chladná, sex s ním ma baví.
Teraz, by si asi chcel radu, čo máš robiť. Neviem. Niekto tu vyššie už písal, že ju asi málo priťahuješ, že ťa asi miluje menej ako ty ju. Neviem, či sa s tým dá niečo robiť. Moja skúsenosť je, že nie.

Není tady

#136 14. 2. 2008 2:57

x21365
Host

Mikeš napsal(a):

maricka napsal(a):

Adra sní o trojce ona, Nicolas a já lollol

Tak na to kocoure zapomen reta , na to jsi moc velký sobec , jak tě znám. Tohle je dáááávno domluvená trojka včetně mé maličkosti a a při střídání se Selimkou a Adrou a tááák  ......bez tebe - víš, on to Nikolas zvládne stoltwink

#137 14. 2. 2008 6:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Tohle je dáááávno domluvená trojka včetně mé maličkosti a a při střídání se Selimkou a Adrou a tááák  ......bez tebe - víš, on to Nikolas zvládne stoltwink

Jak tak počítám, tak už je to "čtyřka" big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#138 14. 2. 2008 8:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

maricka: trojka 2 ženy + 1muž:-))  dva chlapi ne e...                                                       (zatímreta)

Mikeš: tímto se vylučuje Nicolas+Mikeš dohromady.... (leda nejdříve jeden a pak
druhej a k tomu vždy.... Míša II ? smilesmilesmile reta

shiden: jo jo skutečně se skutečně reta často prý liší...proto o tom  asi tak dlouho jen mluvím -  a s NÍM...nebo sním??? lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#139 14. 2. 2008 8:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

Mikeš: tímto se vylučuje Nicolas+Mikeš dohromady.... (leda nejdříve jeden a pak
druhej a k tomu vždy.... Míša II ? smilesmilesmile reta

Zapomněla jsi na Selimu smile

Není tady

#140 14. 2. 2008 8:44

adra
♥♥♥♥♥♥♥

a jaj...kurňa..tak tedy ani trojka ani čtyřka...ale prostě a jednoduše grupáč  lol lol  reta

Není tady

#141 14. 2. 2008 8:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

smile Však ja sa pripomeniem... reta

Brita

Není tady

#142 14. 2. 2008 10:11

maricka
♥♥♥♥♥--

Jano 22, víš co si doopravdy myslím? Že se Ti líbí se jej dotýkat jen proto, že jsi zamilovaná? Až opadne zamilovanost, myslím, že u Tebe klesne i frekvence... Ale nevím, jen hádám, nevím, jak dlouho jste spolu.

Jak už jsem někde psala, myslím, že jsou lidé, kterým opadne chuť někoho se dotýkat tehdy, když se "odzamilují"... A možná jsi právě jedna z nich. Víš, přítele jsem kdysi přitahovala, měl se mnou chuť na sex, pak pominulo kouzlo zamilovanosti a jen se tulí, ale sexuálně si už hraje jen sám se sebou...

Není tady

#143 14. 2. 2008 10:25

Jana22
♥♥-----

Maricka, môže to tak byť. Sme spolu zatiaľ pol roka. Keď však porovnávam vzťah s manželom na začiatku, už si neviem vybaviť, kedy začali nastupovať pocity tlaku. Na úplnom začiatku, kým sme spolu nezačali bývať, určite neboli. Možno je predsa len chyba vo mne a nový vzťah si takýto uchovám, ak nebudeme spolu žiť a budeme si vzácni. Momentálne si najviac užívam to, že som zistila, že nie som chladná ani frigidná. V manželstve som sa k tomu presvedčeniu dopracovala a už som sa s tým viac-menej zmierila.

Není tady

#144 14. 2. 2008 12:37

Hopp
♥♥-----

Jana22 napsal(a):

Hopp, situáciu, ktorú opisuješ trochu poznám. Mám pocit, ako by si písal o mojom manželstve. Žiaľ, musím povedať – bývalom. Tiež bol medzi nami nesúlad v chuti po sexe. Mali sme sa radi, milovali sme sa, ale cítila som, že manželovi to nestačí, že by chcel častejšie. Aj keď sa snažil príliš nenaliehať,  ja som to pociťovala ako tlak, cítila som ako striehne na každý náznak. Vyvinulo sa to do takého rozmeru, že som sa ho už radšej nedotýkala, aby to nebol dôvod k akcii. Dosť sme sa o tom rozprávali, ale riešenie sme nenaši. Dlho som žila v tom, že som zrejme chladná a sex pre mňa až tak veľa neznamená. Pritom k orgazmus som mávala stále. Utriaslo sa to na frekvencii 1x za týždeň. Žili sme tak niekoľko rokov. Rozviedli sme sa, keď si našiel vášnivú milenku. A vieš čo sa stalo potom? Spoznala som iného muža a znovu zamilovala. Sex s ním je úplne iný, pretože ten tlak teraz nepociťujem. Strašne rada sa ho dotýkam, často sa objímame, hladíme, navzájom sa hráme so svojimi rukami len tak pri telke, po milovaní zostaneme pritúlení pri sebe. Cítim, že vôbec nie som chladná, sex s ním ma baví.
Teraz, by si asi chcel radu, čo máš robiť. Neviem. Niekto tu vyššie už písal, že ju asi málo priťahuješ, že ťa asi miluje menej ako ty ju. Neviem, či sa s tým dá niečo robiť. Moja skúsenosť je, že nie.

díky za tvé zkušenosti.

Jen bych se chtěl zeptat. Píšešže se on snažil na tebe příliš nenaléhat. Jak jses snažila ty? Díky.

Není tady

#145 14. 2. 2008 13:31

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mně se tohle "kouzlo" najít chuť k sexu a milování a všemu, co k tomu patří, povedlo se stejným partnerem- a chyba byla hodně na mé starně, hodně puritánská výchova, nedostatek sebevědomí, nulové zkušenosti, přecitlivělost na chování partnera, následně i mužovo hrubé chování a neschopnost komunikace... Nevím, kde jsem to v sobě vykřesla, snad v době , kdy jsem o něj musela bojovat, kdy řešil  náš problém tím, že si našel milenku a zamiloval se...
Ví bůh, je to extrém a už bych to nechtěla zažít.
Ale hlavní  podíl jsem na tom měla já, ne on.  Je to smutné zabít 15 let společného vztahu bez radosti z milování sad

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#146 14. 2. 2008 13:41

Jana22
♥♥-----

Hopp, keď tak nad tým rozmýšľam, tak ja som svoju „snahu“ redukovala do ohľaduplnosti v odmietaní sexu, keď sa mi to zdalo nevhodné, príliš často, nebolo dosť času, prílišná únava a z podobných dôvodov. Ďalšiu snahu zo svojej strany som vynakladať nemusela, pretože stačilo len naznačiť, že teraz ano a stalo sa to. Pritom BM bol vždy pozorný, a bez môjho vyvrcholenia nikdy neskončil. Pocity mával podobné ako ty. Keď sme sa rozprávali, sťažoval sa, že nechce neustále začínať len on, ale ja som to nechápala. Ja vnímam muža ako lovca a dobyvateľa a zadalo sa mi, že takto to má byť. Nuž ospravedlňuje ma snáď to, že som bola mladá a neskúsená (myslím na začiatku manželstva). Neskôr som aj mala pochybnosti, že to tak asi nie je dobré, ale nemala som chuť niečo meniť. Bola som rada, že sme našli nejakú strednú cestu o ktorej som si myslela, že nám vyhovuje. Ale nevyhovovala. Manželovi určite nie. Keď si našil milenku, bol to pre mňa šok. V prvej chvíli som sa snažila manželstvo  zachraňovať. Nepodarilo sa. A teraz si myslím, že je dobre, že sa tak stalo. Asi sme si neboli súdení.

Není tady

#147 14. 2. 2008 13:48

Hopp
♥♥-----

Regina napsal(a):

Mně se tohle "kouzlo" najít chuť k sexu a milování a všemu, co k tomu patří, povedlo se stejným partnerem- a chyba byla hodně na mé starně, hodně puritánská výchova, nedostatek sebevědomí, nulové zkušenosti, přecitlivělost na chování partnera, následně i mužovo hrubé chování a neschopnost komunikace... Nevím, kde jsem to v sobě vykřesla, snad v době , kdy jsem o něj musela bojovat, kdy řešil  náš problém tím, že si našel milenku a zamiloval se...
Ví bůh, je to extrém a už bych to nechtěla zažít.
Ale hlavní  podíl jsem na tom měla já, ne on.  Je to smutné zabít 15 let společného vztahu bez radosti z milování sad

Vím že asi to bylo pro tebe težké. Chápu jestli o tom nechceš mluvit.
Přesto by mě zajímalo v čem jsis uvědomila svou chybu? Myslím to tak, že výchova není tvá vina, sebevědomí v podstatě taky, zkušenosti ty prostě získáš časem ... V čem prostě, jestli se to dá tak říci, spatřuješ čistě svou chybu .... díky

Není tady

#148 14. 2. 2008 13:53

Hopp
♥♥-----

Jana22 napsal(a):

Hopp, keď tak nad tým rozmýšľam, tak ja som svoju „snahu“ redukovala do ohľaduplnosti v odmietaní sexu, keď sa mi to zdalo nevhodné, príliš často, nebolo dosť času, prílišná únava a z podobných dôvodov. Ďalšiu snahu zo svojej strany som vynakladať nemusela, pretože stačilo len naznačiť, že teraz ano a stalo sa to. Pritom BM bol vždy pozorný, a bez môjho vyvrcholenia nikdy neskončil. Pocity mával podobné ako ty. Keď sme sa rozprávali, sťažoval sa, že nechce neustále začínať len on, ale ja som to nechápala. Ja vnímam muža ako lovca a dobyvateľa a zadalo sa mi, že takto to má byť. Nuž ospravedlňuje ma snáď to, že som bola mladá a neskúsená (myslím na začiatku manželstva). Neskôr som aj mala pochybnosti, že to tak asi nie je dobré, ale nemala som chuť niečo meniť. Bola som rada, že sme našli nejakú strednú cestu o ktorej som si myslela, že nám vyhovuje. Ale nevyhovovala. Manželovi určite nie. Keď si našil milenku, bol to pre mňa šok. V prvej chvíli som sa snažila manželstvo  zachraňovať. Nepodarilo sa. A teraz si myslím, že je dobre, že sa tak stalo. Asi sme si neboli súdení.

Díky.
... bych se chtěl ještě zeptat, zda sis třeba někdy neříkala, že bys kvůli němu, tomu jaký byl, něco neobětovala ...... ?

Není tady

#149 14. 2. 2008 13:59

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hlavně to bylo v tom, že jsem neměla  ráda své tělo, že jsem se při milování nedokázala uvolnit, protože jsem pořád mylslela na to , jestli  mu nevadí to a ono- pak taky vrzající postele (vedle ložnice rodičů a pak děti) pak se tlumit při milování (aby nás někdo neslyšel), prostě vědomí, že nejsem dokonalá jako ty holky v po*n, šílená stydlivost...no, a ten můj chlap nebyl také bůhvíjak zkušený , takže jsem z toho něměla téměř žádný požitek.
A protože jsem nevěděla, co by se mi líbilo, tak jsem to ani neřekla, a tím pádem  to bylo za pár let na jedno brdo...
Do toho jsme začli mít problémy osobní, a začala jsem se sexu vyhýbat, protože jsem pochopitelně nechtěla spát s někým, kdo mi ubližuje.
Také jsem to neuměla říct, já , co tu kafrá jedna báseň.

Pak jsem  přišla na nevěru a začla jsem bojovat- tím, jak jsem v tom období hodně díky nervům zhubla a okolí mi chtělo pomoci, dodávali mi sílu, dala jsem se vzhledově do kupy a byla ze mě najednou krásná nová ženská, co pochopila, že nic nedostane zadarmo včetně chlapa, o kterého nechce přijít. Tak  jsem INSTINKTIVNĚ začla bojovat právě v posteli. No, nejsem na to pyšná říkat to nahlas, ale řekla jsem si, že přeci musím být lepší jak ona, že cool A přitom se mi to prostě zalíbilo rodna
Povedlo se, v posteli to klape jako nikdy předtím, ale zas to neklape jinde, takže si stejně nevyberu sad.

Upravil(a) Regina (14. 2. 2008 14:08)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#150 14. 2. 2008 14:06

Jana22
♥♥-----

Hmm..., či by som niečo obetovala? Keď som chcela zachraňovať manželstvo, vtedy ano. Vtedy som si myslela, že je škoda stratiť partnera, s ktorým mi bolo dobre, pretože z môjho pohľadu sme mali fungujúce, dobré manželstvo. Dovtedy som si nemyslela, že mám niečo obetovať. Mne vôbec nedochádzalo, že ten nesúlad v chuti na sex môže byť taký vážny problém, že na tom naše manželstvo stroskotá. Ja som si myslela, že iné pozitíva vzťahu to vyvážia.

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí