Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

#101 12. 2. 2008 13:56

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

A taky si myslím, že vy dva s Hoppem jste docela výjimky... Nebo myslíš, že ne? Já nevím, většinou se o mužích říká, že jim stačí jen ten orgasmus...že ženy jsou více tvůrčí, hravější a mají více sexuální energie.

Víš, na co se těším? Až mi bude jednou přítel nevěrný... Já jako nevěru dokážu odpustit, ale ne tehdy, když přítel někde jinde hledá to, co má doma... Ale to je jen kdyby, třeba nevěrná nebude. Jen jsem někde četla, že právě takoví chlapi jako jen on bývají nejčastěji nevěrní, protože rychle se jim jejich žena okouká, a tak jsou hledat jinde.

Není tady

#102 12. 2. 2008 13:57

maricka
♥♥♥♥♥--

V pohodě, Mikeši cool

Není tady

#103 12. 2. 2008 14:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

maricka napsal(a):

A taky si myslím, že vy dva s Hoppem jste docela výjimky... Nebo myslíš, že ne? Já nevím, většinou se o mužích říká, že jim stačí jen ten orgasmus...že ženy jsou více tvůrčí, hravější a mají více sexuální energie.

Víš, na co se těším? Až mi bude jednou přítel nevěrný... Já jako nevěru dokážu odpustit, ale ne tehdy, když přítel někde jinde hledá to, co má doma... Ale to je jen kdyby, třeba nevěrná nebude. Jen jsem někde četla, že právě takoví chlapi jako jen on bývají nejčastěji nevěrní, protože rychle se jim jejich žena okouká, a tak jsou hledat jinde.

Maricka, ja som si vyberala v podstate podvedome väčšinou tieto "výnimky"... alebo sa nimi chlapi pri mne stávali. Žiaden neriešil, či mám ja orgazmus a žiaden sa nehnal bleskovo za tým svojím... Zažívala som hodinové hry s neistým koncom, ale krásnym priebehom. Dokonca aj v tých pár dlhších vzťahoch(a jedinom 9-ročnom, zatiaľ najdlhšom to tak bolo dlho) to tiež takto fungovalo. Vlastne som asi raz či dvakrát natrafila na muža, čo to mal inak, ale dlho sme spolu neostali.

Upravil(a) Selima (12. 2. 2008 14:04)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#104 12. 2. 2008 14:05

Hopp
♥♥-----

maricka napsal(a):

Hoppe, ještě jedna otázka, prováděla Ti manželka vůbec někdy orální sex??? Pokud předtím ano...a ted ne, tak je to jen o lenosti...

Jinak vím, co to je. Přítel za mnou přijde s tím, že chce po mně orální sex (jen orální sex), tak mu ho udělám, protože ho přece jen mám ráda..i když mne tak nesmírně bolí pusa apod. A pak tedy si říkám, že i já jsem na to dostala chuť, tak at tedy i on mi způsobí alespoň ten orgasmus... Hmm...tady už se vymlouvá anebo mi jen vždy řekne "dobře, ale rychle, budeš rychle, že?". Asi chápete, jak to dokáže člověka "pozitivně sexuálně navnadit". A pak mi ještě řekne, že mu dole vůbec nechutnám...on byl totiž přede mnou zvyklý na docela frigidní holku, která dole nebyla vůbec vlhká, takže ji vlastně lízal "na sucho"... Hoppe, asi to máš o krapítko lepší, protože já už vážně pomýšlím na rozchod, sice už delší dobu, ale jsem mu čím dál blíž. Trochu se Ti divím, že se ještě snažíš něco dělat, pořád něco vymýšlet...myslím taktiky, jak ji přimět, aby měla ráda sex... Asi jsi hodně trpělivý... Já už také vyzkoušela všechno, co se dalo...

.. jo předtím oral jo, ale to už je dávno. Jednou dokonce i za bíleho dne v lese. Bylo to skvelé .... roll

Taky to mám tak stejně. Když vím že jí to udělá radost tak to udělám ... mám ji přece rád. 

Já rozchod nechci. Navíc náš vztah nestojí na sexu. Ani by nemohl. Mám ji rád a s jinou žít nechci. Jen v tom sexu by to mohlo být lepší. Vůbec celá ta diskuze vznikla proto, abych něco dalšího zjistil. A myslím že se to oplatilo.

... věřím tomu že se karta jednou obrátí a sex si budem užívat naplno oba ....

Není tady

#105 12. 2. 2008 14:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

A taky si myslím, že vy dva s Hoppem jste docela výjimky... Nebo myslíš, že ne? Já nevím, většinou se o mužích říká, že jim stačí jen ten orgasmus...

Já nevím jak nebo proč to je, ale fakt je ten, že mnoha mužům stačí opravdu jen ten orgasmus...
V loňském roce jsem se seznámil se ženou, která by se milovala pomalu denně (přestože věkem už byla blíž k 50 než ke 40), ale její manžel jí ono potěšení dopřával tak v průměru jednou za měsíc. Navíc se udělal do tří minut a jí pak musel uspokojovat jinou technikou, která mu ještě ke všemu moc nešla....
Mně se orgasmus taky líbí smile, ale mám moc rád takové to mazlení a hraní předtím....

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#106 12. 2. 2008 14:10

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

maricka napsal(a):

ne, nemyslím, že tihle jsou vyjímky, taky jsem vždy měla ty hravébig_smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#107 12. 2. 2008 14:13

maricka
♥♥♥♥♥--

Je hezké, že veříš, také bych chtěla věřit, ale po těch zkušenostech to už nejde...

Dobře, Hoppe, a co budeš dělat, když se ta karta neobrátí??? Když třeba i za pět let bude stejná, ne-li horší???

No, takže se mi to potvrdilo, je líná Tě uspokojit... Promiň, ale jelikož to sama s přítelem prožívám, tak pro takové lidi mám spíš pohrdání, tedy alespoň tehdy, když jsem rozčílená...a to já teď jsem:-) Nevím, nějak je mi z toho špatně, když vidím takové sobectví, přijde mi to neskutečné...

Není tady

#108 12. 2. 2008 14:15

maricka
♥♥♥♥♥--

Jinak já jsem také v dřívějších partnerstvích neměla se sexem problémy, ale to byl asi jen proto, že jsem s nikým nebyla dlouho wink

Není tady

#109 12. 2. 2008 14:47

Hopp
♥♥-----

maricka napsal(a):

Je hezké, že veříš, také bych chtěla věřit, ale po těch zkušenostech to už nejde...

Dobře, Hoppe, a co budeš dělat, když se ta karta neobrátí??? Když třeba i za pět let bude stejná, ne-li horší???

No, takže se mi to potvrdilo, je líná Tě uspokojit... Promiň, ale jelikož to sama s přítelem prožívám, tak pro takové lidi mám spíš pohrdání, tedy alespoň tehdy, když jsem rozčílená...a to já teď jsem:-) Nevím, nějak je mi z toho špatně, když vidím takové sobectví, přijde mi to neskutečné...

... jn, vnímám to podobně, jenže ji mám fakt rád .... hmm

Co se stane pokud se karta neobrátí, nevím. Já věřím že se obrátí .....

Jinak jses ještě předtím ptala, co se dělo když jsem byl zlej. Bylo období, kdy jsem to dával hodně najevo. Sklouzlo to do toho, kdy mi raději s křivým obličejem to udělala rukou, aby měla klid. Což pro mě bylo takové levé. Že to dělala z donucení .... Jinak to jak jsem rozebíral že za jistých okolností přijde sama, tak to je částečně výsledek toho období kdy jsem byl zlej ....

Jo, a v tom se shodnem. .. taky mi to přijde neskutečné, prostě mi to nejde do hlavy. Snažím se to pohopit, ale můj mozek prostě vyhodí "input error" ....

Není tady

#110 12. 2. 2008 14:50

Hopp
♥♥-----

... nebo spíš "calc error" ... chyba ve výpočtu ... wink

Není tady

#111 12. 2. 2008 16:10

maricka
♥♥♥♥♥--

Hoppe, tak jako oni nepochopí nikdy nás, my asi nikdy nepochopíme je :-( I když je pravda, že přítele trochu chápu, prostě je to asi ten typ, co si to raději udělá v klídku a rychle sám, než by to dělal složitě se mnou, která ho navíc nepřitahuji (přece jen rok a půl je rok a půl, že?..ani si nechci představit, co by bylo za dvacet let...). Říkám si, co by se stalo, kdybych mu povolila nevěru...jistě by po ostatních ženách skočil jako hladový pes.

Tebe Tvá žena ještě přitahuje? Přiznám se, že můj přítel mě přitahuje pořád, jen já ho už nepřitahuji, absolutně to nechápu... Nechápu, proč někdo někoho přestane přitahovat po roce a někdo někoho ani po dvaceti letech manželství...

Není tady

#112 12. 2. 2008 16:14

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Hoppe, jestli to není příliš osobní otázka, kolik je vlastně Tobě a Tvé ženě?
Ptám se z toho důvodu, že nerozumím tomu, proč Ti neumí říkat žena věci na rovinu, tak jak je cítí....
Už jsem se chtěla zeptat dříve, ale vzpomněla jsem si až teď...

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#113 12. 2. 2008 16:30

Marianne
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Aj ja to mám podobne... Poorgazmický stav je zvláštny VŽDY, aj pri zložneí Já a Já, ale po milovaní s ... milovaným mám zvlášť silný pocit, že by sme ešte mali pokračovať, alebo že ho ešte chcem cítiť v sebe, pri sebe, na sebe... podľa situácie. wink A vnímam 100x intenzívnejšie seba i jeho, teda NÁS.

No já při složení Já-Já mám dva konce: buďto (pokud při tom na nic nemyslím a jde opravdu jen o "vybití") okamžitě potom necítím nic a připadám si možná i malinko trapně, nebo (pokud při tom myslím třeba na něj, na hezké chvilky, ať už minulé nebo vysněné budoucí) to cítím déle stejně jako po milování. On ale NIKDY necítí nic PO...tak nevím, jak to vnímají chlapi?? Vždycky takhle, nebo jenom on..? Nebo v čem je chyba?

Není tady

#114 12. 2. 2008 16:31

Hopp
♥♥-----

maricka napsal(a):

Hoppe, tak jako oni nepochopí nikdy nás, my asi nikdy nepochopíme je :-( I když je pravda, že přítele trochu chápu, prostě je to asi ten typ, co si to raději udělá v klídku a rychle sám, než by to dělal složitě se mnou, která ho navíc nepřitahuji (přece jen rok a půl je rok a půl, že?..ani si nechci představit, co by bylo za dvacet let...). Říkám si, co by se stalo, kdybych mu povolila nevěru...jistě by po ostatních ženách skočil jako hladový pes.

Tebe Tvá žena ještě přitahuje? Přiznám se, že můj přítel mě přitahuje pořád, jen já ho už nepřitahuji, absolutně to nechápu... Nechápu, proč někdo někoho přestane přitahovat po roce a někdo někoho ani po dvaceti letech manželství...

.. jestli mě přitahuje. Víš že jsem nějak nad tím neuvažoval. Když jsem spolu chodili, tak byl sex takový jaký jsem chtěl. Pak se to změnilo. U mě je to tak, že prostě je to spíše o mém chtění. Jakože když chcu tak mě přitahuje. Když ne tak ne. Ono, moje manželka se ani nechová tak aby mě nějak přitahovala, takže ani nevím. vím že to zní asi divně, ale asi ti na to nedokážu odpovědět. Je to prostě moje žena. Otázka toho jestli mě přitahuje nebo ne mi přijde zbytečná .... ale možná je to i tím, že jsem nadrženej 24hod denně .... smile

Není tady

#115 12. 2. 2008 16:34

Hopp
♥♥-----

Račice dračice napsal(a):

Ptám se z toho důvodu, že nerozumím tomu, proč Ti neumí říkat žena věci na rovinu, tak jak je cítí....

....... 24.

Třeba pro mě to zase není takový problém, ale pro ni jo. Už jsem se kvůli toho rozčilil milionkrát ..........  je strašně tvrdá

Není tady

#116 12. 2. 2008 16:40

maricka
♥♥♥♥♥--

Zvláštní;-) No, nadržený 24 hodin denně...zajímavé..to už bych se osobně raději udělala sama, abych zase chvíli nadržená nebyla ;-)

24 je Vám? To jste hodně mladí, mně je sice o něco málo méně, ale i tak... Asi to bude tím, že už oba pracujete, já třeba ještě studuji a studovat budu až do 25 let. Pak dva roky práce a pak dítě...to by bylo ideální;-)

Není tady

#117 12. 2. 2008 16:46

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Hopp napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

....... 24.

Třeba pro mě to zase není takový problém, ale pro ni jo. Už jsem se kvůli toho rozčilil milionkrát ..........  je strašně tvrdá

Hm, napadlo mě to, ikdyž jsem myslela prvně, že budete starší....
Nevím, já jsem neměla s tím nikdy problémy, ani v těchto letech, jak uvádíte svůj věk (bude mi za pár měsíců 30), ale vím, že puritánštější výchovou či třeba menší zkušeností (nevím, jak jste na to byli se sexuálními partnery před vaším vztahem...) si prostě na to nemusela zvyknout, nenaučila se, že je to něco normálního a přirozeného a společně jste to ještě nedokázali....
Napadlo vás se někde třeba v poradně zeptat co a jak?? Myslím v té komunikaci, já to cítím jako problém č. 1, aspoň mě to tak přijde....třeba by jste potom našli i cestu, jak zlepšit i ten sex....

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#118 12. 2. 2008 16:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Marianne napsal(a):

No já při složení Já-Já mám dva konce: buďto (pokud při tom na nic nemyslím a jde opravdu jen o "vybití") okamžitě potom necítím nic a připadám si možná i malinko trapně, nebo (pokud při tom myslím třeba na něj, na hezké chvilky, ať už minulé nebo vysněné budoucí) to cítím déle stejně jako po milování. On ale NIKDY necítí nic PO...tak nevím, jak to vnímají chlapi?? Vždycky takhle, nebo jenom on..? Nebo v čem je chyba?

No, zažila som chlapov(ale nie všetci to tak majú, apso tí boli bývalí, teda), ktorí to cítili podobne ako ja... Po TOM sa ešte chceli maznať, túliť, alebo ma skrátka tak nejako cítiť... šepkať si milé blbosti, alebo naopak spokojne mlčať. Väčšinou som idylku zrušila ja, lebo vlčí hlad ma vyhnal do chlandičky(ja zasa mávam po TOM vždy hlad), ale tie chvíľky bývali pekné. Ale určite mnohí muži to majú inak.

Upravil(a) Selima (12. 2. 2008 16:55)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#119 13. 2. 2008 13:07

Blackie
Host

Hmm, já taky můžu (skoro) pořád, mojí LOVE to stačí (aspoň podle toho co říká, i když vím, že si pomáhá sama) 1 za 14 dní. Což je pro mně žalostně málo, ale protože máme fakt hodně společného a dost jsme si toho prožili, nechci jít pryč.  Nepředpokládám, že by se to změnilo na 1-2 x týdně, a tak mi zbývá několik málo možností - nevěra - jsem jeden z těch, který neumí oddělit sex a cit (výhoda/nevýhoda) a prostě na to nemám žaludek i mimo jiné proto, protože mi kromě tohohle ve vztahu vůbec nic nechybí.
Dělat si to sám, to je jen o tom orgasmu, ale nestačí mi to, to pomůže na pár dní, ale tím, že je to jiné a "rychlovka" mně to nenaplňuje tak, jako milování. To je prostě jen o tom těle, ne o té mysli.
Absolvovat studené sprchy (nepomáhá). Přetransformovat sex do práce (dělám teď  kolem  16 hod. denně) -nepomáhá. A tak jen čekám (a snažím se to doma obracet v žert) až mi bude přes 50 a sex. chuť se přetransformuje na ledničku. Jinak všechno funguje, když na sex dojde je to super. Zkoušel jsem Hoppe spoustu věcí, tlačit na to, netlačit a nechat být, ptát se, řešit, neřešit....  teď je to v tom stádiu, že nevyvíjím téměř žádnou aktivitu, protože prostě nevím, kdy je to "správně" a i když je její odmítnutí opravdu ohleduplné, tak..... no chlapi to znají. Je pravda, že když poprosím o "ruční pomoc" není to vetšinou odmítnuto. Ale pak se cítím jak poslední žebrák a bačkora. A při tomhle způsobu prostě ten stav, jako po milování taky nepřichází.
Nic jsem Ti neporadil, píšu jen proto, abys měl podporu, že v tom nejsi sám (i když to asi nemám úplně takové jako Ty)

#120 13. 2. 2008 13:23

maricka
♥♥♥♥♥--

Blackie...zvláštní, takže i ženy jsou jen na rychlé orgasmy...hmm... Toto vše jen potvrzuje mou teorii o tom, že někdo je na konzumní sex (tj stačí mu jen orgasmy) a někdo má tu duši opravdu složitou, tj. rád se miluje, protože je to o citech, pocitech, vášni, něze...ne jen o tom jednom pocitu, kdy se s Vámi na pár sekund zatřese svět.

Přijde mi to ale stejně hrozně nechutné. Máte doma partnera/partnerku a oni si to raději dělají sami, i když mohou s vámi... A také mi to přijde hodně sobecké...

Vždyť přece sex, tedy milování není jen o přitažlivosti...je to o všem...o dávání, braní, o tajmeném spojení muže a ženy, o podivné energii, která vládne světem... Teprve milování (ne orgasmus) je svým způsobem umění, lidské umění, kterým převyšuje obyčejný pud. A proto si říkám, že Ti, kteří milování berou jen jako uspokojená vlastního libida, jsou jako zvířata...

Upravil(a) maricka (13. 2. 2008 13:25)

Není tady

#121 13. 2. 2008 13:27

maricka
♥♥♥♥♥--

A pak...znám lidi, kteří by klidně sexovali denně, tedy se milovali, a sami se třeba skoro vůbec nedělají, nemají potřebu rychlého orgasmus, spíše potřebu estetickou - tedy něžných/vášnivých hrátek... A naopak Ti, co prý na sex nejsou, tak si to v klídečku dělají každý den rukou...

Není tady

#122 13. 2. 2008 14:03

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

tak já jsem spíš na tu první variantu - samotnou mě to moc neba - skoro vubec ale když je příležitost do "dvojky" ..tak klidně denně tonguetonguetongue noo a dnes je zrovna středa reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#123 13. 2. 2008 14:09

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Adro,

tak jak to je? Denně nebo máš zrovna přestávku? :-))

Není tady

#124 13. 2. 2008 14:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

tak já jsem spíš na tu první variantu - samotnou mě to moc neba - skoro vubec ale když je příležitost do "dvojky" ..tak klidně denně...

...a do trojky tak jednou za měsíc big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#125 13. 2. 2008 14:14

Hopp
♥♥-----

Blackie napsal(a):

Hmm, já taky můžu (skoro) pořád, mojí LOVE to stačí (aspoň podle toho co říká, i když vím, že si pomáhá sama) 1 za 14 dní. Což je pro mně žalostně málo, ale protože máme fakt hodně společného a dost jsme si toho prožili, nechci jít pryč.  Nepředpokládám, že by se to změnilo na 1-2 x týdně, a tak mi zbývá několik málo možností - nevěra - jsem jeden z těch, který neumí oddělit sex a cit (výhoda/nevýhoda) a prostě na to nemám žaludek i mimo jiné proto, protože mi kromě tohohle ve vztahu vůbec nic nechybí.
Dělat si to sám, to je jen o tom orgasmu, ale nestačí mi to, to pomůže na pár dní, ale tím, že je to jiné a "rychlovka" mně to nenaplňuje tak, jako milování. To je prostě jen o tom těle, ne o té mysli.
Absolvovat studené sprchy (nepomáhá). Přetransformovat sex do práce (dělám teď  kolem  16 hod. denně) -nepomáhá. A tak jen čekám (a snažím se to doma obracet v žert) až mi bude přes 50 a sex. chuť se přetransformuje na ledničku. Jinak všechno funguje, když na sex dojde je to super. Zkoušel jsem Hoppe spoustu věcí, tlačit na to, netlačit a nechat být, ptát se, řešit, neřešit....  teď je to v tom stádiu, že nevyvíjím téměř žádnou aktivitu, protože prostě nevím, kdy je to "správně" a i když je její odmítnutí opravdu ohleduplné, tak..... no chlapi to znají. Je pravda, že když poprosím o "ruční pomoc" není to vetšinou odmítnuto. Ale pak se cítím jak poslední žebrák a bačkora. A při tomhle způsobu prostě ten stav, jako po milování taky nepřichází.
Nic jsem Ti neporadil, píšu jen proto, abys měl podporu, že v tom nejsi sám (i když to asi nemám úplně takové jako Ty)

... heh, mluvíš mi z duše.

Jednu dobu jsem dokonce přemýšlel, že bych se nechal vykastrovat, a měl bych klid. Ale to bych byl asi blázen .... va

Avšak já věřím, že se to jednou obrátí. Vím to ........... teď už jen tu trpělivost ... smile

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí