29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hopp napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Hopp napsal(a):
No milujeme se tak v průměru 3× za měsíc. Mazlíme tak v průměru 1× za týden. Ale je to spíše nepravidelné. Někdy třeba i 3× do týdne, a někdy 14dní nic.
Hoppe, a při tom - jak tomu říkáš - mazlení, dojde třeba i k orgasmu u jednoho z vás, nebo je to opravdu jen takové hlazení a pusinkování?
No, mazlením myslím třeba petting atp. Že prostě nedojde ke styku. Orgasmy máme vždy. Tj, ať už při mazlení nebo při milování ....
Cože, vždyť si psal něco jiného?
maricka napsal(a):
Aha, takže jsi už všechno vyzkoušel a nic nezabralo? Hmm...
Víš, co si popravdě myslím? Že je Tvoje manželka podle Tvého vyprávění dokonalá herečka a manipulátorka... Víš, myslím, že ona na sex docela je (hold možná trochu méně, ale je...). Nejde mi do hlavy, proč chodí za Tebou sama a odůvodňuje to tím, že to je kvůli Tobě. Spíš si myslím, že je to kvůli ní, ale nechce to přiznat. A když ses ten měsíc držel, tak to hold musela vydržet i ona...protože přece neztratí hrdost, že? Podle mě ten, komu sex nic neříká, tak mu ani ten orgasmus nechybí. Frigidní rozhodně není, to by opravdu ten orgasmus neměla vůbec.
A jaká ke v mazlení? Je pasivní a nechá se obsluhovat, nebo "obslouží" ráda i Tebe? A pak...když jsi na ni byl "zlý", jak to dopadlo? No nevím, když může manipulovat ona, proč bys nemohl Ty? Pamatuj, že mnoho žen rádo manipuluje...některé méně, některé hodně.
Jako když za mnou přijde tak to neříká že je to kvůli mě, nijak to neodůvodňuje. Ale jsou to takové standartní situace. Je víkend, malý spí, je pohoda já jsem celej nadrženej, tak ona jako přijde. Ale já už chodím po bytě, že ona ví že to chcu. Není to tak že bych prostě něco dělal, chuť na sex neměl a ona za mnou přišla. Tak ne. Já to většinou chcu pořád A ona to ví. A když je vše v domácnosti ok, ona nemá učení do školy, malý spí, nebo je u rodičů, tak je to tak že ji nemusím přemlouvat.
Jako něco na tom asi bude co pišeš, ale zatím jsem přesvědčen o tom, že ona sama sex nepotřebuje. Promítá se to i v mazlení. Já mám třeba hodně nápadů co jak by jsme mohli udělat vyzkoušet a tak, ale ona to nesnáší. Když chci změnit polohu tak řekne že žádný aerobik dělat nebude
Je to tak, že většinou si lehne a čeká ... a já dělám vše možné, neboť jsem rád že jsme spolu a chci aby se jí to líbilo aby prostě měla na sex chuť. Někdy mám uplně bolestí ztuhlý jazyk, jen aby byla .... Ona mi pak vždycky jen vyhoní. O orálu si mohu nechat jen zdát.
Jo je pasivní. Do našeho intimního života nepřinesla prakticky nic .... všechno co děláme na rámec "její povinnosti" jsem musel pracně a trpělivě prosazovat. Třeba jednou jsem to chěl zkusit v kuchyni na linkce ... toho přemlouvání ... při tom o nic nejde ....
Jakoby nemá k tomu vztah. Nevím tam to že si to užívá, že se těším z našich těl, z mého těla. To bych si přál. Prostě užít si to, vyzkoušet všechno možné, mít z toho radost.
Teď to vypadá jako by byla nějaká hrozná. Ona se jinak moc fajn a mám ji rád ... jen ten sex ...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Hopp napsal(a):
...mazlením myslím třeba petting atp. Že prostě nedojde ke styku. Orgasmy máme vždy. Tj, ať už při mazlení nebo při milování ....
OK. Jak jste na tom s orálkem?
Ja ji jo, ona mě ne .......
Není tady
Není věřící nebo z hodně puritánské rodiny? Nebo nemá za sebou nějakou příhodu se znásilněním?
Není tady
Regina napsal(a):
Není věřící nebo z hodně puritánské rodiny? Nebo nemá za sebou nějakou příhodu se znásilněním?
Nechtěl jsem být tak impertinetní, ale také to tak cítím
Není tady
Regina napsal(a):
... její mamku prý zneužival její tatka. Ona má docela drsný postoj ke svému manželovi (tchánovi). Jo myslím si že to může být důvod toho proč potlačuje svou ženskost .... prostě zdědila nějaký model chování ...
Není tady
Hmm, tak z těch všech informací, co mám, už vážně nevím, co si mám myslet. Jediné, co vím určitě je to, že není frigidní (co když si to možná dělá sama a ty o tom nevíš, nic není vyloučené). A taky je hodně sobecká, alespoň v této oblasti. Víš, nepřijde mi normální nechat se obsluhovat a pak ještě být naštvaná kvůli tomu, že nedosáhla orgasmu. A Tebe jen vyhoní? Hmm...ubohé, vážně. Když nic nemá proti orálnímu sexu z Tvé strany, proč neudělá orální sex i Tobě? Osobně si myslím, že proto, že necche, aby ji bolela ústa a vyhonění je pohodlnější... Asi bych na Tvém místě přestala Tvou manželku tolik "obsluhovat" a čekat, co se bude dít z její strany. Když nic, tak by nic nebylo nebo bych se o ní starala prostě méně... Myslím, že Tě má trošku "na háčku"...trošku víc.
Já nevím, myslím, že pokud se to nebude nějak řešit, pokud si o tom nějak důsledně nepopovídáte nebo nenavštívíte odborníka, nikdy se to nezlepší. Ale ani tak se to nemusí zlepšit (hold je asi taková). Jenže ted babo raď... Docela Tě obdivuji, že jsi tak trpělivý již několik let a že nemáš milenku... Ale pokud se to nezlepší, myslím si, že další život s ní by byl jen trápení, i když ji máš hodně rád. A milenku Ti neradím...to není žádné řešení, pouze oddálení problému a těsto na ještě větší problémy...
Víš, tady se to asi nevyřeší, je třeba si radikálně promluvit s ní a také si ujasnit priority. Bud s ní budeš takto žít, nebo odejdeš a nejdeš si někoho vášnivějšího...
Není tady
maricka napsal(a):
Hmm, tak z těch všech informací, co mám, už vážně nevím, co si mám myslet. Jediné, co vím určitě je to, že není frigidní (co když si to možná dělá sama a ty o tom nevíš, nic není vyloučené). A taky je hodně sobecká, alespoň v této oblasti. Víš, nepřijde mi normální nechat se obsluhovat a pak ještě být naštvaná kvůli tomu, že nedosáhla orgasmu. A Tebe jen vyhoní? Hmm...ubohé, vážně. Když nic nemá proti orálnímu sexu z Tvé strany, proč neudělá orální sex i Tobě? Osobně si myslím, že proto, že necche, aby ji bolela ústa a vyhonění je pohodlnější... Asi bych na Tvém místě přestala Tvou manželku tolik "obsluhovat" a čekat, co se bude dít z její strany. Když nic, tak by nic nebylo nebo bych se o ní starala prostě méně... Myslím, že Tě má trošku "na háčku"...trošku víc.
Já nevím, myslím, že pokud se to nebude nějak řešit, pokud si o tom nějak důsledně nepopovídáte nebo nenavštívíte odborníka, nikdy se to nezlepší. Ale ani tak se to nemusí zlepšit (hold je asi taková). Jenže ted babo raď... Docela Tě obdivuji, že jsi tak trpělivý již několik let a že nemáš milenku... Ale pokud se to nezlepší, myslím si, že další život s ní by byl jen trápení, i když ji máš hodně rád. A milenku Ti neradím...to není žádné řešení, pouze oddálení problému a těsto na ještě větší problémy...
Víš, tady se to asi nevyřeší, je třeba si radikálně promluvit s ní a také si ujasnit priority. Bud s ní budeš takto žít, nebo odejdeš a nejdeš si někoho vášnivějšího...
jn .. dík za názor ...
... jen jestli to zvládnu, já tu její buchtičku totiž miluju ...
Není tady
Co jestli zvládneš? Vydržet bez sexu? Já nevím...je to Tvoje rozhodnutí...podle mě se tohle nedá vydržet věčně, zvláště pokud máš tak velkou chuť na sex a klidně bys to i po letech manželství provozoval někdy i dvakrát denně...
A nemůžeš si pomoci sám? to není ono? Asi také rozděluješ sex (sám se sebou) a milování, že? Pokud Ti jde jen o ten orgasmus, tak přece se můžeš udělat sám, ne? Ale asi nejde...
Není tady
A máme tu pěknou závislost....
Takže jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíš!
Pisateli, já nejsem impertinentní, jen jsem byla hodně osobní.
Není tady
maricka napsal(a):
Co jestli zvládneš? Vydržet bez sexu? Já nevím...je to Tvoje rozhodnutí...podle mě se tohle nedá vydržet věčně, zvláště pokud máš tak velkou chuť na sex a klidně bys to i po letech manželství provozoval někdy i dvakrát denně...
A nemůžeš si pomoci sám? to není ono? Asi také rozděluješ sex (sám se sebou) a milování, že? Pokud Ti jde jen o ten orgasmus, tak přece se můžeš udělat sám, ne? Ale asi nejde...
No jestli zvládnu ji jakoby "obsluhovat" méně ... tak jak si psala. Že v situaci kdy jako obvykle příhází můj jazýček, tak bude utrum. To jesli vydržím, protože tu její buchtičku miluju ....
Tak můžu si to dělat sám, ale si trochu připadám jak nějaký puboš ... v podstatě si to sám nedělám ...
Není tady
Znovu: aby to fungovalo, mělo by to být aspoň občas o něčem víc než sexu, a občas o nějakém jednoduchém animálním ventilu, a tady nefunguje skoro nic. Nabídky kvalitního sexu je trvalá součást kvalitního vztahu, pokuď se nejedná o nějakou vážnou nemoc.
Hopp, buďto jsi svatý nebo ... to si dosaď. Jinak pokud jsi svatý, tak dlouho nezůstaneš, pokuď jsi normální chlap.A neříkej, že ne!
A pak tu bude jiná diskuse, tentokrát na nevěře .
A teď budu impertinentní: najde se nějaká šikulka, co tě udělá, až budou třísky lítat, a ejhle, jak ti to bude doma najednou chybět.
Přeju ti a tvé paní, aby na to přišla ale dřív a rychleji! (myslím tím radost z milování a sexu s tebou a se sebou a společně, že
)
Upravil(a) Regina (12. 2. 2008 12:46)
Není tady
Hoppe, zvláštní..vážně... Takže Ty jsi hodně na sex a vlastně se ani sám neděláš? Ale chápu, sex je věc složitá..na to jsem přišla ale teprve nedávno, když mi přestal v partnerství fungovat sexuální život. Vidíš...je to zvláštní..můj přítel se někdy dělá skoro denně a na mne ani nesáhne... Ty se dělat moc nemusíš, ale milování se svou vlastní ženou je pro Tebe blaženost... Kéž by taková jako Ty byli všichni...nebo aspoň můj přítel:-)
Já se vlastně také nepotřebuji tak často "dělat"...ale milovala bych se klidně každý den i několikrát...zatím to mám max jednou týdně...spíš méně. Nechápu to, kde to vězí. Jako by někteří lidé byli naprogramovaní sobci...sexuální sobci...jako že si vystačí klidně sami se sebou...takže vlastně sexuální individualisté. A já si myslela, že sex je o dvou lidech...
Není tady
Regina napsal(a):
Znovu: aby to fungovalo, mělo by to být aspoň občas o něčem víc než sexu, a občas o nějakém jednoduchém animálním ventilu, a tady nefunguje skoro nic. Nabídky kvalitního sexu je trvalá součást kvalitního vztahu, pokuď se nejedná o nějakou vážnou nemoc.
Hopp, buďto jsi svatý nebo ... to si dosaď. Jinak pokud jsi svatý, tak dlouho nezůstaneš, pokuď jsi normální chlap.A neříkej, že ne!
A pak tu bude jiná diskuse, tentokrát na nevěře.
A teď budu impertinentní: najde se nějaká šikulka, co tě udělá, až budou třísky lítat, a ejhle, jak ti to bude doma najednou chybět.
Přeju ti a tvé paní, aby na to přišla ale dřív a rychleji!(myslím tím radost z milování a sexu s tebou a se sebou a společně, že
)
.. dík za přání ...
... každopidně, to stěmi třískami ... nejde mi až tak o to, abych byl já. Nedělám sex proto abych se jen udělal. Dělám ho proto že mě to baví. Baví mě zkoumat ženské tělo, baví mě si sním hrát, baví mě se milovat se ženou, a orgasmus, je taková ta velká třešeň na dortu .... jíst ji samotnou mě moc neba. Jo, je to ventil, ale jen ventil, nic víc ..........
Není tady
Takže vidím, že jsi na tom stejně jako já...hrát si... Můj přítel naopak tvrdí, že všichni muži chtějí jen orgasmus (on si ho nejspolehlivěji a nejrychleji udělá sám, proto mě k tomu nepotřebuje), pěkný výmluva, co? Měla bych mu ukázat tohle fórum a asi by se už takto pitomě nikdy nevymlouval:-)
Není tady
maricka napsal(a):
Takže vidím, že jsi na tom stejně jako já...hrát si... Můj přítel naopak tvrdí, že všichni muži chtějí jen orgasmus (on si ho nejspolehlivěji a nejrychleji udělá sám, proto mě k tomu nepotřebuje), pěkný výmluva, co?
Měla bych mu ukázat tohle fórum a asi by se už takto pitomě nikdy nevymlouval:-)
jj ... ukaž ..
.. v podstatě sám sebe připravuje o to pravé co sex přínáší. Tu radost z milovaní, to potěšení že si to oba užijem ....
Není tady
Marianne napsal(a):
omlouvám se, tohle je off topic, ale inspirovalo mě k tomu to, co píše Regina. Rozdíl mezi sexem a milováním vnímám stejně. Můžu mít dotaz - jak se kdo cítíte po orgasmu? Mylsím bezprostředně po něm. Přetrvává ve vás potom nějaký další "poorgasmový stav", kdy to v sobě ještě pořád cítíte a nedokázali byste se třeba najednou hned potom začít normálně bavit, ale ještě potřebujete partnerovu přítomnost? Já jako tu formu "vybití", jak popisuješ sex, beru masturbaci, kdy se prostě "vybiju", ale nemá to žádné další "účinky". Zatímco milování je pro mě něco úplně jiného. Bohužel můj přítel sex a milování nerozlišuje, když jsem mu tohle popsala, vůbec nechápal, jaký ten pocit "po" myslím, on se prý po tom cítí normálně, ale jinak samozřejmě dobře. Ale žádná přechodná fáze. Někdy mi jeho "náhlá změna tématu" dost nedělá dobře. je to obecné vnímání orgasmu žen a mužů, nebo je to individuální u obou pohlaví, nebo jsem "divná" já nebo on? Vím, že je to mimo mísu - jsem na Babinetu docela nováček, nevím, jestli to jde třeba nějak přesunout do nového, i s tím, co napsala Regina..? Díky.
Aj ja to mám podobne... Poorgazmický stav je zvláštny VŽDY, aj pri zložneí Já a Já, ale po milovaní s ... milovaným mám zvlášť silný pocit, že by sme ešte mali pokračovať, alebo že ho ešte chcem cítiť v sebe, pri sebe, na sebe... podľa situácie. A vnímam 100x intenzívnejšie seba i jeho, teda NÁS.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Selima napsal(a):
Akože tvoje teoretické postoje sú úžasné - a to sú. Ako vyzerá prax, to tu nikto netuší...
Aha :-)
Tak to ano. Jsem doma opravdu poklad.
Je nutno (mě) pořád kopat a kopat :-))) Zejména v praktických otázkách (kromě cestování) a otázkách kutilství jsem anti-úžasný :-))
Ej ty skromňáček jeden... pravd abude asi niekde uprostred, nie?
Není tady
Hopp napsal(a):
Nedělám sex proto abych se jen udělal. Dělám ho proto že mě to baví. Baví mě zkoumat ženské tělo, baví mě si sním hrát, baví mě se milovat se ženou, a orgasmus, je taková ta velká třešeň na dortu ....
maricka napsal(a):
Takže vidím, že jsi na tom stejně jako já...hrát si...
Přidávám se k vám, hračičkové.... jsem taky takovej.....
Není tady
Hopp napsal(a):
Regina napsal(a):
... její mamku prý zneužival její tatka. Ona má docela drsný postoj ke svému manželovi (tchánovi). Jo myslím si že to může být důvod toho proč potlačuje svou ženskost .... prostě zdědila nějaký model chování ...
Toto je podľa mňa jadro pudla a neviem, či by nejaký psychológ alebo manželská poradňa nepomohli viac než sexuológ... Ibže to by ona sama msuela uznať, že MÁTE problém
Není tady
Víš Hoppe, začínám mít čím dál silnější pocit, že to není jen o tom, že někdo na sex je a někdo je méně nebo není vůbec, také si začínám všímat, že někteří lidé spadli (nebo takoví jsou) do sexuálního konzumu, kde nejde o nic jiného než mít orgasmus. A když jej ti lidé nemají, všechno je špatně. Mám trošku pocit, že tam patří můj přítel, ale možná i Tvoje žena.
Také mám naopak spíš potěšení z toho, že mohu dávat, hrát si, ale také se nechat různě hladit, dráždit. Při sexu orgasmus nikdy nedosahuji, ale přesto se mi sex líbí a považuji jej za důležitou součást manželství nebo zkrátka partnerského vztahu obecně. Bez něj v něm hodně rychle vyhasíná jakási energie...ale nedokáži říci přesně jaká. Také se nepotřebuji dělat sama nijak často (ovšem jak kdy).
Víš, ale podle mě ta vášeň, energie se nedá naučit...buď je, nebo není. Přítel ji také nemá (na začátku to bylo samozřejmě jiné, ale už po několika měsících vztahu to u něj přešlo v konzumní sex), nerad si hraje, nerad zkoumá, objevuje, pro něho všechno začíná a končí 3 sekundovým výstřikem. To se pak nedivím, že kvůli svému úžasnému výstřiku nepotřebuje milování, ale stačí si sám. Ptala jsem se ho, jak to vše prožívá, on mi řekl, že to předtím, to nenaplněné vzrušení ho nezajímá, zajímá ho jen výstřik a samotný orgasmus. Jak ubohé...
A tohle se už asi nedá změnit... Ale jak vidím, Ty se s tím asi smíříš. je hezké, že jsi tak oddaný a věrný manžel, jen aby Ti to vydrželo navěky. kdyby ano, klobouk dolů, to už je skoro jako celibát
Není tady
Hoppe, ještě jedna otázka, prováděla Ti manželka vůbec někdy orální sex??? Pokud předtím ano...a ted ne, tak je to jen o lenosti...
Jinak vím, co to je. Přítel za mnou přijde s tím, že chce po mně orální sex (jen orální sex), tak mu ho udělám, protože ho přece jen mám ráda..i když mne tak nesmírně bolí pusa apod. A pak tedy si říkám, že i já jsem na to dostala chuť, tak at tedy i on mi způsobí alespoň ten orgasmus... Hmm...tady už se vymlouvá anebo mi jen vždy řekne "dobře, ale rychle, budeš rychle, že?". Asi chápete, jak to dokáže člověka "pozitivně sexuálně navnadit". A pak mi ještě řekne, že mu dole vůbec nechutnám...on byl totiž přede mnou zvyklý na docela frigidní holku, která dole nebyla vůbec vlhká, takže ji vlastně lízal "na sucho"... Hoppe, asi to máš o krapítko lepší, protože já už vážně pomýšlím na rozchod, sice už delší dobu, ale jsem mu čím dál blíž. Trochu se Ti divím, že se ještě snažíš něco dělat, pořád něco vymýšlet...myslím taktiky, jak ji přimět, aby měla ráda sex... Asi jsi hodně trpělivý... Já už také vyzkoušela všechno, co se dalo...
Upravil(a) maricka (12. 2. 2008 13:39)
Není tady
maricka napsal(a):
Přítel za mnou přijde s tím, že chce po mně orální sex (jen orální sex), tak mu ho udělám...
...ať tedy i on mi způsobí alespoň ten orgasmus...
S váma dvěma teda musí bejt v posteli sranda
Není tady
Mikeši, proč musí být sranda??? Nechápu... Žádná sranda není, spíš je to k pláči
Není tady
maricka napsal(a):
Mikeši, proč musí být sranda??? Nechápu... Žádná sranda není, spíš je to k pláči
Právě tak jsem to myslel....bylo to trošku ironické, promiň, Maričko...
Není tady