Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

#51 11. 2. 2008 16:56

Hopp
♥♥-----

Re: Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

Račice dračice napsal(a):

Promiň Hoppe, ale mě přijde hodně mimo, když na jednu stranu píšeš, že neumí mluvit o vnitřních pocitech, o těch intimních už vůbec, na druhou stranu jsi si  jistý, že si to nedělá sama:Dcool

Z mého pohledu svou ženu možná intimně/pocitově nemusíš ani znát, a proto jí to taky nemusí s Tebou ani bavit....
Podle mě to chce něco nového, pro ni nečekaného, něco co váš vztah oživí....čím ji překvapíš! S čím by nepočítala....

OK .. tak to si rád nechám poradit .... třeba je něco co mě ještě nenapadlo.

Ano, myslím si že má nějaký blok. Jo, prostě když něco řešíme, tak je to pro ni problém. Přitom mi vždy řekla, že si to dělala sama .....

Není tady

#52 11. 2. 2008 16:56

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Právě - Tvůj problém spočívá v tom ŽE TY CHCEŠ, ABY JSTE SI TO UŽÍVALI OBA.
A nechceš pochopit, že ona teď toho není schopná.....pocitově....takže kdyby jste to chvíli nechali jen na uspokojování potřeb, kterému se ona někdy nebrání, tak právě tím by jsi ji možná trošku pomohl s tou frustrací, jak kdoví z čeho, tak taky z toho, že ti tohle momentálně dát nemůže....

To je ta rada, zaměř se chvíli jen pudově na sex a "nenuť" ji momentálně do pocitů, že si to má užívat jako ty, aby vás oba udělala šťastnými- tím ji totiž uvolníš, a zapomeň chvíli na pocity z blízkosti....
Rychlovku si zavrhnul, protože Ti to přijde pod její úroveň, tak ti radši další návrhy ani dávat nebudu....big_smile
(a nebo jeden jo - nech ji, aby Ti to udělala 5 minut v koupelně a pak ji nechej tak, nic po ni nechtěj, nic ji nedávej...nebude mít pocit, že musela něco cítit, to, co bys rád a protože jsem si jistá, že sex potřebuje, díky tomu orgasmu....tak ji tím třeba vzrušíš....smile)

Upravil(a) Račice dračice (11. 2. 2008 17:07)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#53 11. 2. 2008 17:03

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hopp napsal(a):

maia napsal(a):

Teda, ak ide o tu pritazlivost. Budem hovorit za seba. Nemam rada, ked viem, ze si s chlapom mozem robit, co chcem, ze po mne neskonale tuzi a siel by za mnou bez vsetkeho na koniec sveta. (nehovorim, ze sa mi to stava casto smile) Proste urcita (relativne mala) miera neistoty vztahu prospieva, lebo sa chceme jeden druhemu stale pacit, sme ochotni robit kompromisy. Ak tvoja zena nie je ochotna sa s tebou bavit, bud je si prilis ista, alebo ju to absolutne nezaujima, alebo ma nejaky problem komunikovat.  Ak cakas recept, napr. ze si mas dat sexi boxerky, a budes pre svoju zenu pritazlivejsi, neviem, mozno ano. Alebo zmenis uces, alebo popracujes na svaloch. Zalezi ci je pricina, ze ju nepritahujes fyzicky. To uz musis vediet ty, ci si za poslednu dobu zmenil svoj zovnajsok tak, ze by sa jej to nemuselo pacit. Skor sa mi ale zda, ze problem bude inde. Sam vravis, ze ked idete niekde inde, je ina, domyslam si, ze aktivnejsia. Ak by ju nezaujimal sex ako taky, asi by to tak nebolo. Celkovo kombinacia, ze tuzi po orgazme, ale nie po sexe, sa mi zda nezvycajna. Robi si to napr. sama? ospravedlnujem sa ak prilis osobna otazka.

... sama ne e ... možná tak asi 2-3× za tu dobu co jsme svoji. A nedělala to ani předtím.

Recept ani tak ne. Spíše mě zajíma jak to vy ženy vydíte. Zajíma mě jak v těchto věcech uvažujete. Protože, přiznám se, někdy tomu nerozumím.

Máš pravdu v tom, že ta změna podle okolností tam je. Jo, je to tak. Jenže nevím, jak to prakticky přenést do každodenního života .... Mylím to jako, že malý nemůže být pořád někde, abychom měli na sebe čas. Každý den, nemůžeš být v kině. Ano, mohu se snažit tak že bude vše v domácnosti tak jak si přeje, ale to mi ještě nic nezaručí. To je na tom to frustrující a demotivující. Že se mohu snažit, ale výsledek bude nula.

Hope,

myslím, že to asi není zrovna legrační situace. To za prvé.

Za druhé neexistuje něco jako "průměrná žena", která ti řekne, jak tvoje žena myslí a jak uvažuje. Takže budeš muset posbírat některé příspěvky a doufat, že něco se může náhodou trefit. Ale je to loterie.
Já osobně se přikláním k té změně hormonální hladiny, ale je to jen názor, ba co hůř, pouze domněnka.

Za třetí nevidím rozpor v tom, že orgasmus může chtít, ale sex už tak moc ne. Třeba jí ten samotný akt (šoupání sem a tam) opravdu nyní nebaví a nic jí to neříká. Nicméně orgasmus jako takový je OK a když už tedy k pohybům dojde a orgasmus se blíží, je dobré ho mít. Když se blíží a je v očekávání a ORG nepřijde, je rozladěná. To mi přijde docela pochopitelné.

Za čtvrté se přikláním k trpělivosti. Sám uvidíš, jak dlouho ti vydrží. Stejně tak, až ty propadneš alkoholu a depresím (z nedostatku sexu) a budeš hrát na automatech a tvoje žena sem přijde s nářkem, tak jí budou všichni radit, až ti dá šanci a má s tebou nějaký čas trpělivost.. tak i tebe bude asi po nějaký čas zdobit trpělivé čekání.

Pak o tom budeš znovu se ženou mluvit a pak přijde doba, kdy se budeš muset rozhodnout, jestli je sexuální vzájemnost a spolužití pro tebe natolik důležité, abys to provozoval se svojí ženou anebo s jinou. Pak se budeš rozhodovat, jestli jí to říct nebo neříct. Jsou spokojené dvojice, které si své potřeby kompenzují i jinde.
Nicméně opravdu se hodí vydržet a mluvit a naslouchat a taky dávat najevo, co ta situace s tebou dělá. Aby žena věděla, jak se cítíš ty.

Není tady

#54 11. 2. 2008 17:06

Hopp
♥♥-----

Račice dračice napsal(a):

Právě - Tvůj problém spočívá v tom ŽE TY CHCEŠ, ABY JSTE SI TO UŽÍVALI OBA.
A nechceš pochopit, že ona teď toho není schopná.....pocitově....takže kdyby jste to chvíli nechali jen na uspokojování potřeb, kterému se ona někdy nebrání, tak právě tím by jsi ji možná trošku pomohl s tou frustrací, jak kdoví z čeho, tak taky z toho, že ti tohle momentálně dát nemůže....

... jn, asi jo .... dík za postřeh ....

Není tady

#55 11. 2. 2008 17:57

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jé, Niki, jestli jsi fakt takovej jak píšeš, tak má tvá paní doma poklad!!!!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#56 11. 2. 2008 17:57

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

A co takhle zkusit se udělat sám před manželkou...některé ženy to vzrušuje, a ona se může udělat taky sama před tebou...třeba to udělá divy...ale samozřejmě po předchozí vzájemné dohodě.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#57 11. 2. 2008 17:59

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Regi mám taky takový názor..kéž by bylo takových chlapů víc.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#58 11. 2. 2008 18:08

maricka
♥♥♥♥♥--

Jinak já taky přidám své postřehy, protože tohle téma se mne také osobně dotýká...

Moje babička (někdy se bavíme hodně intimně) na sex také nikdy nebyla, ačkoliv prý orgasmus normálně dosahovala. Spíš si myslím, že když už ji trochu vzrušíš, tak už to prostě potřebuje (ten orgasmus). Anebo potom ji asi vážně úplně neznáš, když o ní mluvíš tak, že se Ti s ničím moc nesvěřuje, a ona si to dělá sama. Vždyť, jak říkáš, je často doma s malým a času udělat si to sama určitě má dost.

A pak, možná vážně není na něžnosti (zkus znovu zaplout do minulosti a vzpomenout si, jaká byla, co se jí líbilo). Bohužel mám také přítele, který není na něžnosti (asi), a tak si to on třeba poslední dobou dělá každý den, někdy i dvakrát, a na mě ani nešáhne, maximálně mi dá pusu... A ani se třeba sám nenabídne, že se se mnou bude milovat jen kvůli mě. Ono také záleží, jak často Ti žena vychází vstříc... Jak často se vlastně milujete (byť z Tvého popudu)?

Není tady

#59 11. 2. 2008 18:26

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

??
Regino, jaký poklad?
Předestírám Hoppovi, že může nastat doba, kdy si bude muset pod tlakem v poklopci najít milenku a ty mluvíš o pokladu? :-) Což jiste byla ironie.

Není tady

#60 11. 2. 2008 18:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Akože tvoje teoretické postoje sú úžasné - a to sú. Ako vyzerá prax, to tu nikto netuší... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#61 11. 2. 2008 19:23

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

ale teda když už to děláme, tak orgasmus chce ... a to je to čemu nerozumím.
------------------------- tomu já rozumím. Nemá potřebu, ale když už k něčemu, po čem vyloženě netoužila, dojde, přecejen ji to rozjede, a pak už má potřebu vybití - přijde mi to celkem logické

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#62 12. 2. 2008 1:12

Marianne
♥♥♥----

Hopp napsal(a):

No většinou, teda vlasně uplně vždycky začínám já. Ona by prostě z principu nezačla. V poslední době se stává, že za mnou příjde, ale je to jen jakoby z toho důvodu, že ví že já to chci. Ale mě už je to někdy prostě blbé a příjde mi to postavené na hlavu aby to po ní furt chtěl, když nechce

Někdy řeba příjde, aby to udělala jenom mě, že ona nic nechce. Ale to taky nechci. Nejde přeci o to aby mi to udělala, ale abychom si to užili spolu, abychom se z toho radovali. Prostě to nejlepší na tom pro mě je že se jí to líbí .... né že mi to udělá, že mi ho vyho....

Zkoušel jsem třeba nedělat nic, že jí to jako bude chybět, že pak příjde ... vydržel jsem něco přes měsíc. A nic ..... a pak už jsem to nevydržel ... wink

Před porodem to bylo OK.

Chcu si sex prostě užívat, bavit se tím, mluvit o tom, zkoušet všechno možné a tak ... ale prostě mám asi smůlu.

Pak na otázku, že je naštvaná když ho nemá.
NO, prostě když už teda něco spolu máme, tak když se to náhodou nepovede tak je z toho rozmrzelá. Takže to vypadá, že ho chce a asi ho fakt chce .... ale to je to čemu nerozumím. Orgasmus se jí líbí, když to spolu děláme tak ho chce, přitom však jí sex nic neříká a nepotřebu je ho .....

Proto se vás na to chci zeptat. Prostě chlapi uvažují jinak. Tak se ptám vás žen, co si to tom myslíte, jak to vidíte, či třeba to nemáte podobně .... díky všem

Jinak otázky typu jestli orgasmy nehraje nebo jestli mě nepodvadí jsem čekal a odpovídám že ne. Ona není ten typ, aby něco hrála. Co by tím získala, že? A podvádět mě nepodvádí. Vím že se to takle špatně dokazuje, ale prostě berte to tak, že nepodvádí ....

No prostě samotnou by ji to nenapadlo, ale když už, tak už wink já jsem taky rozmrzelá, když orgasmus nemám, ale nevyčítám to jemu, ale sobě. Nevím.

Není tady

#63 12. 2. 2008 1:27

Marianne
♥♥♥----

Regina napsal(a):

Pomněnko, pro mě je milování něco jako odpoutání od všedního dne, v té chvíli (pokud mi to hlava dovolí) se soustředím na sebe a na partnera, a pak se krásně uvolním a jen vnímám dotyky, o orgasmu tady ani řeč není, je to o SDÍLENÍ , o chvíli, kdy existujete jen pro toho druhého a on existuje jen pro vás, proto tomu říkám milování, ne sex. Sex je o okamžité uvolnění, vybití, tohle je víc,  proto k tomu patří i ta pohoda a odpoutání a soustředění.
A ono to všechno nejde každý den, jsme přeci lidi, ne?

omlouvám se, tohle je off topic, ale inspirovalo mě k tomu to, co píše Regina. Rozdíl mezi sexem a milováním vnímám stejně. Můžu mít dotaz - jak se kdo cítíte po orgasmu? Mylsím bezprostředně po něm. Přetrvává ve vás potom nějaký další "poorgasmový stav", kdy to v sobě ještě pořád cítíte a nedokázali byste se třeba najednou hned potom začít normálně bavit, ale ještě potřebujete partnerovu přítomnost? Já jako tu formu "vybití", jak popisuješ sex, beru masturbaci, kdy se prostě "vybiju", ale nemá to žádné další "účinky". Zatímco milování je pro mě něco úplně jiného. Bohužel můj přítel sex a  milování nerozlišuje, když jsem mu tohle popsala, vůbec nechápal, jaký ten pocit "po" myslím, on se prý po tom cítí normálně, ale jinak samozřejmě dobře. Ale žádná přechodná fáze. Někdy mi jeho "náhlá změna tématu" dost nedělá dobře. je to obecné vnímání orgasmu žen a mužů, nebo je to individuální u obou pohlaví, nebo jsem "divná" já nebo on? Vím, že je to mimo mísu - jsem na Babinetu docela nováček,  nevím, jestli to jde třeba nějak přesunout do nového, i s tím, co napsala Regina..? Díky.

Není tady

#64 12. 2. 2008 8:41

Hopp
♥♥-----

maricka napsal(a):

Jinak já taky přidám své postřehy, protože tohle téma se mne také osobně dotýká...

Moje babička (někdy se bavíme hodně intimně) na sex také nikdy nebyla, ačkoliv prý orgasmus normálně dosahovala. Spíš si myslím, že když už ji trochu vzrušíš, tak už to prostě potřebuje (ten orgasmus). Anebo potom ji asi vážně úplně neznáš, když o ní mluvíš tak, že se Ti s ničím moc nesvěřuje, a ona si to dělá sama. Vždyť, jak říkáš, je často doma s malým a času udělat si to sama určitě má dost.

A pak, možná vážně není na něžnosti (zkus znovu zaplout do minulosti a vzpomenout si, jaká byla, co se jí líbilo). Bohužel mám také přítele, který není na něžnosti (asi), a tak si to on třeba poslední dobou dělá každý den, někdy i dvakrát, a na mě ani nešáhne, maximálně mi dá pusu... A ani se třeba sám nenabídne, že se se mnou bude milovat jen kvůli mě. Ono také záleží, jak často Ti žena vychází vstříc... Jak často se vlastně milujete (byť z Tvého popudu)?

No milujeme se tak v průměru 3× za měsíc. Mazlíme tak v průměru 1× za týden. Ale je to spíše nepravidelné. Někdy třeba i 3× do týdne, a někdy 14dní nic.

Když to ještě bylo OK, tak v podstatě ani neříkala co se jí líbí. Přizpůsobila se tomu jak jsem to chtěl.

Není tady

#65 12. 2. 2008 8:43

Hopp
♥♥-----

mashanka napsal(a):

ale teda když už to děláme, tak orgasmus chce ... a to je to čemu nerozumím.
------------------------- tomu já rozumím. Nemá potřebu, ale když už k něčemu, po čem vyloženě netoužila, dojde, přecejen ji to rozjede, a pak už má potřebu vybití - přijde mi to celkem logické

... jo ale to já třeba nechápu. Proč nechci dělat něco, o čemž vím, že mi nakonci přinese potěšení, a ještě tím někomu udělám radost ....

Není tady

#66 12. 2. 2008 8:56

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Hopp napsal(a):

No milujeme se tak v průměru 3× za měsíc. Mazlíme tak v průměru 1× za týden. Ale je to spíše nepravidelné. Někdy třeba i 3× do týdne, a někdy 14dní nic.

Hoppe, a při tom - jak tomu říkáš - mazlení, dojde třeba i k orgasmu u jednoho z vás, nebo je to opravdu jen takové hlazení a pusinkování?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#67 12. 2. 2008 9:57

maricka
♥♥♥♥♥--

Trošku mi to nejde do hlavy... Takže mazlení ano, ale sex ne? Nebo i to mazlení je z Tvé iniciativy? Vidím, že na to, že Tvoje žena není na sex, to děláte ještě docela často...ale samozřejmě, že asi to není ono, když víš, že to dělá jen kvůli Tobě, hm :-( Ale pořád lepší, než kdyby ses sexu od ní nedočkal vůbec...

Píšeš také, že dřív jsi také nevěděl, co se jí v sexu líbí, takže je docela možné, že na sex nikdy nebyla a dělala to vždy jen kvůli Tobě (nebo také proto, že byla do tebe zprvu zamilovaná - opadnutí zamilovanosti=u některých žen opadnutí zájmu o sex). A jsem si jistá, že k tomu přispěl i ten porod a péče o dítě, to také na chuti k sexu nepřidá.

Tady je asi každá rada drahá, osobně nevím, co s tím. Leda zajít k sexuologovi nebo psychologovi, možná by se tam Tvoje žena nestyděla a pověděla jim to. Nebo na ni trochu víc tlačit (ať o tom začne mluvit) a ukázat, že jsi s tímto stavem nespokojený. Víš, myslím, že by Tě jen tak neopustila, už kvůli tomu, že spolu máte dítě. A pokud opustila, tak ta její "hrdost" hraničí s bláznovstvím. A pak, také jsem na přítele naléhala, ať mi řekne, co za tou jeho nechutí k milování se mnou vězí. A když mi to řekl (nebo jsem prostě nakonec z toho všeho pochopila pravou příčinu), tak se stejně nic nezměnilo, on s tím prostě nic neudělal, naopak je to čím dál horší. Takže si někdy říkám, že jediná dvě rozumná řešení jsou tato - čekat a doufat (a tak vlastně celý život prožít s člověkem, kterého máš rád, ale s kterým se sexu příliš nedočkáš), nebo se rozejít, rozvést. U Tebe to je však horší, máte spolu už miminko. Nevím, osobně bych na ženu trochu tlačila a chtěla bych alespoň vědět, co za tím vězí (ale možná to bude vážně tím, že "není na sex", jak Ti už říkala). A pak, i frigidita se dá léčit, pokud by Tvá žena chtěla, ale nevím, zda jen dočasně nebo trvale.

Ostatně nejde mi do hlavy to, že když nemá orgasmus, je celá rozčílená. Na Tvém místě bych si ji nevšímala nebo řekla popravdě, co si o jejím chování myslím. Myslím, alespoň podle toho, co jsi tady napsal, že Tě má jistého, a tak s Tebou malinko manipuluje. Prostě bych ji ukázala meze...

Není tady

#68 12. 2. 2008 9:58

shiden
Host

Jak dlouho to před tím porodem fungovalo vlastně dle tvého dobře?

#69 12. 2. 2008 9:59

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Sexuální nesoulad JE vždy velký problém. - Většinou se s ním ani nedá nic dělat.
Bývá to jen zbytečné trápení a oddalování víceméně nutného rozchodu.
Co dělat, když jeden chce a druhému to nejde? - Nejlepší je najít si někoho jiného,
s kým to bude v souladu. - Ať už více častěji, nebo méně častěji, ať náruživěji
nebo naopak zdrženlivěji.
Veškeré nucení se je jen příčinou budoucích hlubokých psychosomatických potíží,
bezesných nocí... trápení... - někdy i hádek, pocitů nepochopení, ublíženosti...

Někomu to prostě vyhovuje 3x do týdne, jinému zas 3x za kvartál...
A nic s tím nenaděláš.
stolt

Upravil(a) Slavek17 (12. 2. 2008 10:03)

Není tady

#70 12. 2. 2008 10:06

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Akože tvoje teoretické postoje sú úžasné - a to sú. Ako vyzerá prax, to tu nikto netuší... wink

Aha :-)
Tak to ano. Jsem doma opravdu poklad.
Je nutno (mě) pořád kopat a kopat :-))) Zejména v praktických otázkách (kromě cestování) a otázkách kutilství jsem anti-úžasný :-))

Není tady

#71 12. 2. 2008 10:06

maricka
♥♥♥♥♥--

Slávku, myslím si, že tak jednoduché to zase není. Pak jsou sice lidé, co je sex baví, ale když jsou s partnerem delší dobu, jejich zájem o sex s ním opadne (a přitom se vesele vzrušují dál...akorát sami se sebou). Myslí, že sex je tak složitá věc, že někdy s tím nehne ani nejzkušenější sexuolog...

Není tady

#72 12. 2. 2008 10:45

Hopp
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Hopp napsal(a):

Hoppe, a při tom - jak tomu říkáš - mazlení, dojde třeba i k orgasmu u jednoho z vás, nebo je to opravdu jen takové hlazení a pusinkování?

No, mazlením myslím třeba petting atp. Že prostě nedojde ke styku. Orgasmy máme vždy. Tj, ať už při mazlení nebo při milování ....

Není tady

#73 12. 2. 2008 10:59

Hopp
♥♥-----

maricka napsal(a):

Trošku mi to nejde do hlavy... Takže mazlení ano, ale sex ne? Nebo i to mazlení je z Tvé iniciativy? Vidím, že na to, že Tvoje žena není na sex, to děláte ještě docela často...ale samozřejmě, že asi to není ono, když víš, že to dělá jen kvůli Tobě, hm :-( Ale pořád lepší, než kdyby ses sexu od ní nedočkal vůbec...

Píšeš také, že dřív jsi také nevěděl, co se jí v sexu líbí, takže je docela možné, že na sex nikdy nebyla a dělala to vždy jen kvůli Tobě (nebo také proto, že byla do tebe zprvu zamilovaná - opadnutí zamilovanosti=u některých žen opadnutí zájmu o sex). A jsem si jistá, že k tomu přispěl i ten porod a péče o dítě, to také na chuti k sexu nepřidá.

Tady je asi každá rada drahá, osobně nevím, co s tím. Leda zajít k sexuologovi nebo psychologovi, možná by se tam Tvoje žena nestyděla a pověděla jim to. Nebo na ni trochu víc tlačit (ať o tom začne mluvit) a ukázat, že jsi s tímto stavem nespokojený. Víš, myslím, že by Tě jen tak neopustila, už kvůli tomu, že spolu máte dítě. A pokud opustila, tak ta její "hrdost" hraničí s bláznovstvím. A pak, také jsem na přítele naléhala, ať mi řekne, co za tou jeho nechutí k milování se mnou vězí. A když mi to řekl (nebo jsem prostě nakonec z toho všeho pochopila pravou příčinu), tak se stejně nic nezměnilo, on s tím prostě nic neudělal, naopak je to čím dál horší. Takže si někdy říkám, že jediná dvě rozumná řešení jsou tato - čekat a doufat (a tak vlastně celý život prožít s člověkem, kterého máš rád, ale s kterým se sexu příliš nedočkáš), nebo se rozejít, rozvést. U Tebe to je však horší, máte spolu už miminko. Nevím, osobně bych na ženu trochu tlačila a chtěla bych alespoň vědět, co za tím vězí (ale možná to bude vážně tím, že "není na sex", jak Ti už říkala). A pak, i frigidita se dá léčit, pokud by Tvá žena chtěla, ale nevím, zda jen dočasně nebo trvale.

Ostatně nejde mi do hlavy to, že když nemá orgasmus, je celá rozčílená. Na Tvém místě bych si ji nevšímala nebo řekla popravdě, co si o jejím chování myslím. Myslím, alespoň podle toho, co jsi tady napsal, že Tě má jistého, a tak s Tebou malinko manipuluje. Prostě bych ji ukázala meze...

Ano, i mazlení je z mé iniciativy. Jako né uplně vždy. Když jsou třeba doma udělané věci, manželka je spokojená, máme čas, a malý buď spí ve svém pokoji, nebo je někde u rodičů, tak přijde i sama. Ale zase je to spíše jako kvůli mě, protože když je taková chvíle chodím po bytě nadržený jak hladový pes. Já jsem možná trochu i erotoman smile . Bych to mohl mít každý den i dvakrát .... takže to jak to mám často je pro mne docela težké .... ale držím se ... smile

Zkoušel jsem všechno. Netlačit na ni, tlačit, dát ji čas, snad všechno možné. Byl jsem zlej, hodnej, různá překvápka a tak .... jinak bych se tu možná asi nesvěřoval .... prostě zkouším všechno. Třeba si i říkám, že já jsem nějakéj divnej, uchylnej ...

S tou manipulací to je možná trochu možné. Je trochu ten typ. Ale já prostě nemám to srdce ji nějak zkoušet. Mě to přijde trochu nahlavu. Když mám někoho rád, tak přece pro něj žiju, dělám pro něj věci protože ho mám rád, protože vím že jí to udělá radost. Nebo jak si to myslela ty meze .... dík

Není tady

#74 12. 2. 2008 11:16

maricka
♥♥♥♥♥--

Aha, takže jsi už všechno vyzkoušel a nic nezabralo? Hmm...

Víš, co si popravdě myslím? Že je Tvoje manželka podle Tvého vyprávění dokonalá herečka a manipulátorka... Víš, myslím, že ona na sex docela je (hold možná trochu méně, ale je...). Nejde mi do hlavy, proč chodí za Tebou sama a odůvodňuje to tím, že to je kvůli Tobě. Spíš si myslím, že je to kvůli ní, ale nechce to přiznat. A když ses ten měsíc držel, tak to hold musela vydržet i ona...protože přece neztratí hrdost, že? Podle mě ten, komu sex nic neříká, tak mu ani ten orgasmus nechybí. Frigidní rozhodně není, to by opravdu ten orgasmus neměla vůbec.

A jaká ke v mazlení? Je pasivní a nechá se obsluhovat, nebo "obslouží" ráda i Tebe? A pak...když jsi na ni byl "zlý", jak to dopadlo? No nevím, když může manipulovat ona, proč bys nemohl Ty? Pamatuj, že mnoho žen rádo manipuluje...některé méně, některé hodně.

Není tady

#75 12. 2. 2008 11:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Hopp napsal(a):

...mazlením myslím třeba petting atp. Že prostě nedojde ke styku. Orgasmy máme vždy. Tj, ať už při mazlení nebo při milování ....

OK. Jak jste na tom s orálkem?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí