6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdar ...
Jsme maelé u 4 roky a máme 3 letého kluka. Ve začalo po porodu.
Máme problém se sexem. Tvrdí e jí sex nic neříká. Přítom kdy se mazlíme nebo milujem tak orgasmus má skoro vdy. Teda občas se stane e to nejde, ale to jen výjmečně. Ono toti kdy to nevyjde tak mi to dá serat.
Navíc je u toho straně pasivní. Já se snaím jako blázen, tak aby to pro ní to bylo nej nej a z její strany nic .......
Kdy o tom mluvíme a u dojde na to e se chce o tom bavit, tak prostě řekne e jí to nic neříká a e sex nepotřebuje a kdyby ho třeba neměla dokonce ivota, prý by se nic nestalo. Co po těch letech jí i docela věřím ....
Fakt u nevím ... asi se budu muset s tím navdy smířit a svůj "temperament" nějak potlačit.
Není tady
A jsi si jistý, e má opravdu orgasmus?
Není tady
Damila napsal(a):
... jj jsem, kdy ho nemá, natve se a večer nebo den je nahouby .....
Není tady
asi si je jistý protoe mu dává serat kdy orgasmus nemá
...dalí adept na milence PARDON
Není tady
prosím tě promin, ale natve se kdy nemá orgasmus ???
a púřitom sama je pasivní...nech ji tak dlouho dokud ty to vydrí - bez sexu...mladá ena a řekně e by mohla být úplně bez toho ... třeba jen kecá protoe ví e ty vdy přijde...jak to tedy u vás vypadá ty musí vdy začít první...??
Není tady
Hopp napsal(a):
Damila napsal(a):
... jj jsem, kdy ho nemá, natve se a večer nebo den je nahouby .....
Take to potřebuje, kdy je bez něj natvaná!
Nemá chlapa?
Jaká byla před porodem? Je to, myslí, tím?
Není tady
Hele, lidičky....
Plno en si tu stěuje, e ten jejich "není na sex".....
Plno chlapů si tu stěuje, e ta jejich "není na sex".....
Co to tu nějak ikovně popřeházet, aby dva nesexovači byli spolu? Těm by to vadit nemělo, e ten druhej na to není, ne? A náruivci by zbyli náruivkám...
Ale to je asi blbej nápad...
Není tady
Mike napsal(a):
Hele, lidičky....
Co to tu nějak ikovně popřeházet, aby dva nesexovači byli spolu? Těm by to vadit nemělo, e ten druhej na to není, ne? A náruivci by zbyli náruivkám...
Kdy on společný ivot není jen o sexu...
Není tady
No větinou, teda vlasně uplně vdycky začínám já. Ona by prostě z principu nezačla. V poslední době se stává, e za mnou příjde, ale je to jen jakoby z toho důvodu, e ví e já to chci. Ale mě u je to někdy prostě blbé a příjde mi to postavené na hlavu aby to po ní furt chtěl, kdy nechce
Někdy řeba příjde, aby to udělala jenom mě, e ona nic nechce. Ale to taky nechci. Nejde přeci o to aby mi to udělala, ale abychom si to uili spolu, abychom se z toho radovali. Prostě to nejlepí na tom pro mě je e se jí to líbí .... né e mi to udělá, e mi ho vyho....
Zkouel jsem třeba nedělat nic, e jí to jako bude chybět, e pak příjde ... vydrel jsem něco přes měsíc. A nic ..... a pak u jsem to nevydrel ...
Před porodem to bylo OK.
Chcu si sex prostě uívat, bavit se tím, mluvit o tom, zkouet vechno moné a tak ... ale prostě mám asi smůlu.
Pak na otázku, e je natvaná kdy ho nemá.
NO, prostě kdy u teda něco spolu máme, tak kdy se to náhodou nepovede tak je z toho rozmrzelá. Take to vypadá, e ho chce a asi ho fakt chce .... ale to je to čemu nerozumím. Orgasmus se jí líbí, kdy to spolu děláme tak ho chce, přitom vak jí sex nic neříká a nepotřebu je ho .....
Proto se vás na to chci zeptat. Prostě chlapi uvaují jinak. Tak se ptám vás en, co si to tom myslíte, jak to vidíte, či třeba to nemáte podobně .... díky vem
Jinak otázky typu jestli orgasmy nehraje nebo jestli mě nepodvadí jsem čekal a odpovídám e ne. Ona není ten typ, aby něco hrála. Co by tím získala, e? A podvádět mě nepodvádí. Vím e se to takle patně dokazuje, ale prostě berte to tak, e nepodvádí ....
Upravil(a) Hopp (11. 2. 2008 13:55)
Není tady
Mike napsal(a):
Hele, lidičky....
Koukám, e si obraz svýho chytrýho Mikíčka vyměnil za stelivo pro kočky... nic proti gustu ,ale :
To samé kdysi před lety tvrdil můj bývalý éf v jednom nejmenovaném velkém známém podniku a jetě svou teorii obohatil o nápad: e by se zadaní (vdané a enatí) měli míchat jen mezi sebou a svobodní také, prý se při tomto opatření zásadně omezí přenos některých chorob
No nevím... něco do sebe to má... můe s tím třeba zkusit zaloit novou politickou stranu a kandidovat do senátu
no nevím jestli novou politickou stranu..ale vlákno určitě:-)))
Damilo: no není společný ivot jen o sexu to má zatraceně pravdu....ale zatraceně na něm záleí : na tom SEXU!!!!! kdy nefunguje sex a ta ivočinost...nermůe fungovat ani partnerství...enbo mě opravte:-)))
Na tom novým vláknu
Není tady
Nedivím se, s malým děckem a na mateřské moc nálady na milování není...vychutnat si milování neznamená, e musí být zákonitě uspokojeni oba a najednou, zvlá kdy se známe kolik let. Podle hezkého pravidla"kadý chvilku tahá pilku"- prostě kdy nemám chu, tak buď poprosím o o "atomovku" a nebo se budu snait uspokojit partnera, je to otázka dohody.
Kadopádně bát se jít večer do postele, jak se mi to stávalo pár let zpátky = hrob vztahu.
Promluvili jsme si s muem o tom, e kdy ho odmítnu v posteli, není to tím, e ho trestám nebo e chci prudit, ale e holt prostě nemám chu. A kdy mám chu já a on mě odmítne, necítím se praivá a nehledám v mobilu, jestli se neodreagovává někde jinde.
A kdy jsou jo zvlá extra konstelace, tak to jiskry lítaj !!! Nebojte se o tom mluvit.
Mě osobně od sexu odradily muovy nejapné poznámky o mém vzhledu, nikdy jsem nebyla sebejistá svým vzhledem , po porodu jsem i dost přibrala a tak jsem si nedovolila být tak spontánní a skotačivá, jako před 20 kg, a to je myslím patně. Kdy se soustředím na to, jakej mám pupek, tak to u prostě spontánní není, třeba v tom je zakpanej pes...
Není tady
Regina napsal(a):
Mě osobně od sexu odradily muovy nejapné poznámky o mém vzhledu, nikdy jsem nebyla sebejistá svým vzhledem , po porodu jsem i dost přibrala a tak jsem si nedovolila být tak spontánní a skotačivá, jako před 20 kg, a to je myslím patně. Kdy se soustředím na to, jakej mám pupek, tak to u prostě spontánní není, třeba v tom je zakpanej pes...
Souhlas ... to dělal třeba můj tatík, a vím jak to mamka nesla ... take ne e.
Prostě jsem si ji vzal takovou jaká je a pokud se věkem změníme, tak je to přece uplně ale uplně normální a přirozené ...
Jinak, jasne beru, kdy na to nemá chu. Jasne jsme lidi. Jene to je prostě pořád. Prostě na něj nemá chu vůbec a dělá to jen kvůli mě ..... ale teda kdy u to děláme, tak orgasmus chce ... a to je to čemu nerozumím.
Kdy u jsme v tom, tak ho "musí" mít. Ale jinak ji sex nic neříká .....
Není tady
moná to vyznělo přízemně...ale osobně si skutečně myslím e od milování, sexu a erotiky se odvíjí "vechno"
nebo to tak mám prostě já
no to jsem tě nepotěila vid
Upravil(a) adra (11. 2. 2008 14:12)
Není tady
adra napsal(a):
moná to vyznělo přízemně...ale osobně si skutečně myslím e od milování, sexu a erotiky se odvíjí "vechno"
nebo to tak mám prostě já
Ale ono to tak opravdu je... taky si nemyslím, e manelství je "jen o sexu", to rozhodně ne, ale pokud to v sexu nefunguje, tak to manelství těko bude lapat jako celek...
Ovem Hoppova formulace, e "kdy jeho ena nemá orgasmus, tak mu to dá serat", mě fakt pobavila...
Není tady
A není u vás sex forma manipulace a vydírání? Třeba: kdy nevynese ko, tak jsi naprosto nemoný...nebo Přinesl jsi malou výplatu..
Osobně jsem neměla chu, kdy manel přijde domů nasratý a dělá si ze mě hromosvod. To se pak s gustem otočím a spím.
Ale přitom vím, jak se milováním uvolním, jak je příjemné se někoho dotýkat, jenom to hlazení je...hmmmm...mňau
Nebo mi v hlavě hučí nějaký nedořeený problém (nemoci, splátky, návtěva tchyně), a to pak nejsem schopná "vypnout", jsem podráděná, netýkavka. Takae to prostě oznámím, e dneska ne a nastupuje ruční řeení, pokud je to vysloveně nutné
Není tady
.. tak to myslím, e ne. To bych věděl, vazalo by se to toti k něčemu. Jak pie, ko, výplata ... atp.
Jako, platí jistá závislost, e kdy je ve uděláno tak jak si manelka přeje (nadobí, uklid, atp. ..) tak je jakoby svolnějí. Ne ve stylu, e by to sama chtěla, ale prostě je snaí vyhovět ....
Není tady
Hopp napsal(a):
.. tak to myslím, e ne. To bych věděl, vazalo by se to toti k něčemu. Jak pie, ko, výplata ... atp.
Jako, platí jistá závislost, e kdy je ve uděláno tak jak si manelka přeje (nadobí, uklid, atp. ..) tak je jakoby svolnějí. Ne ve stylu, e by to sama chtěla, ale prostě je snaí vyhovět ....
Navíc, bych byl i rád kdyby to fungovalo, alespoň takhle. Pak pokud bych měl splněno, věděl bych co mě čeká. U jsem ji to i říkal, aby to tak dělala. Jako, byl bych ochoten pro to udělat docela dost, ale nic z tego ...
..... take je to kapke frustrující ...
Není tady
Divné! Dost ale moné, e ji u ve skutečnosti nevzruuje sex s tebou, ale kvůli dítěti, rodině se z povinnosti snaí dál. Pokud to tak je, tak s tím asi u nic moc nenadělá.
shiden napsal(a):
Divné! Dost ale moné, e ji u ve skutečnosti nevzruuje sex s tebou, ale kvůli dítěti, rodině se z povinnosti snaí dál. Pokud to tak je, tak s tím asi u nic moc nenadělá.
Take jinak řečeno, podku enu přestane vzruovat její mu-mael, tak není moné z jeho strany to nějak ovlivnit .... ?
Není tady
No podle mě můe být z něčeho frustrovaná, nespokojená, nezapadá ji obraz ivota do jejich představ....to by se moná mohlo odráet v té nechuti s Tebou spát, protoe jsi přímým účastníkem té její nespokojenosti, take ty momentálně do toho zapadá taky.....
Na druhé straně, kdy u k sexu dojde, sex ji uvolňuje a ví, e se orgasmem uklidní, uvolní a odreaguje, kdy ho ale nemá, tak ta námaha k tomu, e nakonec stejně nedola uvolnění, ji frustruje jetě víc...
Podle mě momentálně pouívá sex (kdy u musí) jako uvolňovadlo, ne jako něco, co ji s Tebou teď baví....
(ale vylučuje se to s tím, e sex nepotřebuje....)
Já tedy nechu k sexu nemám, ale často ho vnímám i jako nástroj uklidnění - a bez orgasmu jsem pak taky mimo.... Kdy jde o milování a já jsem v poho, tak ho ani nemusím mít, ale kdy to chci někdy jen jako způsob odreagování a já ho nedosáhnu, jsem potom jetě neuvolněnějí a pořádně podráděná....natěstí vdy ho dosáhnu i jinými praktikami, take se zas hodím do klidu:)
Zkus ji dát čas, ber to jako etapu, kdy to prostě s Tebou nepociuje jako potřebu a nechce se z toho radovat. Respektuj její pocity.
Kdy Ti to bude chtít udělat, nebraň se tomu a nevynucuj si, aby u toho musela mít nutně potěení taky. Jestli se aspoň takhle snaí kvůli Tobě, je to proto, e Tě nechce zanedbat..minimálně tak, jak je teď pocitově schopná....
Sna se být v poho a ohleduplný, nic jiného Ti ani asi nezbývá, asi si musí vyřeit vlastní frustraci, nespokojenost, kdoví z čeho.... Třeba je to jen momentální, kdy před porodem to bylo OK. Sexuální touha nezmizí jen tak, z ničeho nic, něco ji vadí....
Upravil(a) Račice dračice (11. 2. 2008 15:32)
Není tady
Mike napsal(a):
adra napsal(a):
nebo to tak mám prostě jáAle ono to tak opravdu je... taky si nemyslím, e manelství je "jen o sexu", to rozhodně ne, ale pokud to v sexu nefunguje, tak to manelství těko bude lapat jako celek...
Ovem Hoppova formulace, e "kdy jeho ena nemá orgasmus, tak mu to dá serat", mě fakt pobavila...
Nae manelství lape celkem dobře..vychovali jsme dvě hodné děti (jedno u se osamostatnilo), komunikace je vpořádku, chod domácnosti taky jen ten sex z mojí strany nikdy nebyl dokončen vyvrcholením. Take si myslím, e v sexu není ve ...
Není tady
Ono to není něco za něco, je to spí vytvoření určité pohody....Kdy je den proitý bez stresu, nadávek, konfliktů, tak se člověk do té postele i těí
Není tady
pomněnka napsal(a):
Nae manelství lape celkem dobře..vychovali jsme dvě hodné děti (jedno u se osamostatnilo), komunikace je vpořádku, chod domácnosti taky jen ten sex z mojí strany nikdy nebyl dokončen vyvrcholením. Take si myslím, e v sexu není ve ...
Není - ale pokud vám to takto (bez Tvého vyvrcholení) s manelem vyhovuje, pak není co řeit...
Není tady
Pomněnko, pro mě je milování něco jako odpoutání od vedního dne, v té chvíli (pokud mi to hlava dovolí) se soustředím na sebe a na partnera, a pak se krásně uvolním a jen vnímám dotyky, o orgasmu tady ani řeč není, je to o SDÍLENÍ , o chvíli, kdy existujete jen pro toho druhého a on existuje jen pro vás, proto tomu říkám milování, ne sex. Sex je o okamité uvolnění, vybití, tohle je víc, proto k tomu patří i ta pohoda a odpoutání a soustředění.
A ono to vechno nejde kadý den, jsme přeci lidi, ne?
Není tady