Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

#1 11. 2. 2008 13:11

Hopp
♥♥-----

Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

Nazdar ...

Jsme maželé už 4 roky a máme 3 letého kluka. Vše začalo po porodu.
Máme problém se sexem. Tvrdí že jí sex nic neříká. Přítom když se mazlíme nebo milujem tak orgasmus má skoro vždy. Teda občas se stane že to nejde, ale to jen výjmečně. Ono totiž když to nevyjde tak mi to dá sežrat.

Navíc je u toho strašně pasivní. Já se snažím jako blázen, tak aby to pro ní to bylo nej nej a z její strany nic .......

Když o tom mluvíme a už dojde na to že se chce o tom bavit, tak prostě řekne že jí to nic neříká a že sex nepotřebuje a kdyby ho třeba neměla dokonce života, prý by se nic nestalo. Což po těch letech jí i docela věřím ....

Fakt už nevím ... asi se budu muset s tím navždy smířit a svůj "temperament" nějak potlačit.

Není tady

#2 11. 2. 2008 13:17

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....

A jsi si jistý, že má opravdu orgasmus?

Není tady

#3 11. 2. 2008 13:22

Hopp
♥♥-----

Damila napsal(a):

... jj jsem, když ho nemá, naštve se a večer nebo den je nahouby ..... hmm

Není tady

#4 11. 2. 2008 13:23

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

asi si je jistý  protože mu dává sežrat kdy orgasmus  nemá

...další adept na milence reta  PARDON smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 11. 2. 2008 13:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě promin, ale naštve se když nemá orgasmus   ???va
a púřitom sama je pasivní...nech ji tak dlouho dokud ty to vydržíš - bez sexu...mladá žena a řekně že by mohla být úplně bez toho ... třeba jen kecá protože ví že ty vždy přijdeš...jak to tedy u vás vypadá ty musíš vždy začít první...??

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#6 11. 2. 2008 13:26

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Hopp napsal(a):

Damila napsal(a):

... jj jsem, když ho nemá, naštve se a večer nebo den je nahouby ..... hmm

Takže to potřebuje, když je bez něj naštvaná!
Nemá chlapa?
Jaká byla před porodem? Je to, myslíš, tím?

Není tady

#7 11. 2. 2008 13:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Hele, lidičky....
Plno žen si tu stěžuje, že ten jejich "není na sex".....
Plno chlapů si tu stěžuje, že ta jejich "není na sex".....
Co to tu nějak šikovně popřeházet, aby dva nesexovači byli spolu? Těm by to vadit nemělo, že ten druhej na to není, ne? A náruživci by zbyli náruživkám...
Ale to je asi blbej nápad... big_smilebig_smilebig_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#8 11. 2. 2008 13:43

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Hele, lidičky....
Co to tu nějak šikovně popřeházet, aby dva nesexovači byli spolu? Těm by to vadit nemělo, že ten druhej na to není, ne? A náruživci by zbyli náruživkám...

Když on společný život není jen o sexu... smile

Není tady

#9 11. 2. 2008 13:49

Hopp
♥♥-----

No většinou, teda vlasně uplně vždycky začínám já. Ona by prostě z principu nezačla. V poslední době se stává, že za mnou příjde, ale je to jen jakoby z toho důvodu, že ví že já to chci. Ale mě už je to někdy prostě blbé a příjde mi to postavené na hlavu aby to po ní furt chtěl, když nechce

Někdy řeba příjde, aby to udělala jenom mě, že ona nic nechce. Ale to taky nechci. Nejde přeci o to aby mi to udělala, ale abychom si to užili spolu, abychom se z toho radovali. Prostě to nejlepší na tom pro mě je že se jí to líbí .... né že mi to udělá, že mi ho vyho....

Zkoušel jsem třeba nedělat nic, že jí to jako bude chybět, že pak příjde ... vydržel jsem něco přes měsíc. A nic ..... a pak už jsem to nevydržel ... wink

Před porodem to bylo OK.

Chcu si sex prostě užívat, bavit se tím, mluvit o tom, zkoušet všechno možné a tak ... ale prostě mám asi smůlu.

Pak na otázku, že je naštvaná když ho nemá.
NO, prostě když už teda něco spolu máme, tak když se to náhodou nepovede tak je z toho rozmrzelá. Takže to vypadá, že ho chce a asi ho fakt chce .... ale to je to čemu nerozumím. Orgasmus se jí líbí, když to spolu děláme tak ho chce, přitom však jí sex nic neříká a nepotřebu je ho .....

Proto se vás na to chci zeptat. Prostě chlapi uvažují jinak. Tak se ptám vás žen, co si to tom myslíte, jak to vidíte, či třeba to nemáte podobně .... díky všem

Jinak otázky typu jestli orgasmy nehraje nebo jestli mě nepodvadí jsem čekal a odpovídám že ne. Ona není ten typ, aby něco hrála. Co by tím získala, že? A podvádět mě nepodvádí. Vím že se to takle špatně dokazuje, ale prostě berte to tak, že nepodvádí ....

Upravil(a) Hopp (11. 2. 2008 13:55)

Není tady

#10 11. 2. 2008 13:54

Somaia
Host

Mikeš napsal(a):

Hele, lidičky....

Koukám, že si obraz  svýho chytrýho Mikšíčka vyměnil za stelivo pro kočky... nic proti gustu ,ale :  usch
To samé kdysi před lety tvrdil můj bývalý šéf v jednom nejmenovaném velkém známém podniku lol a ještě svou teorii obohatil o nápad: že by se zadaní (vdané a ženatí) měli míchat jen mezi sebou a svobodní také, prý se při tomto opatření   zásadně omezí přenos některých chorob lol
No nevím...  lol něco do sebe to má...  dumbom můžeš s tím třeba zkusit založit novou politickou stranu a kandidovat do senátu lol

#11 11. 2. 2008 13:57

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no nevím jestli novou politickou stranu..ale vlákno určitě:-)))reta

Damilo: no není společný život jen o sexu to mᚠzatraceně pravdu....ale zatraceně na něm záleží  tonguetonguetongue: na tom SEXU!!!!! když nefunguje sex a ta živočišnost...nermůže fungovat ani partnerství...enbo mě opravte:-)))

Na tom novým vláknu  smilesmile

Není tady

#12 11. 2. 2008 14:01

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nedivím se, s malým děckem a na mateřské moc nálady na milování není...vychutnat si milování   neznamená, že musí být zákonitě uspokojeni oba a najednou, zvl᚝ když se známe kolik let. Podle hezkého pravidla"každý chvilku tahá pilku"- prostě když nemám chu, tak buď poprosím o o "atomovku" a nebo se budu snažit uspokojit partnera, je to otázka dohody.

Každopádně  bát se jít večer do postele, jak se mi to stávalo pár let zpátky = hrob vztahu.
Promluvili jsme si s mužem o tom, že když ho odmítnu v posteli, není to tím, že ho trestám nebo že chci prudit, ale že holt prostě nemám chu. A když mám chu já a on mě odmítne, necítím se prašivá a nehledám v mobilu, jestli se neodreagovává někde jinde.
A když  jsou jo zvl᚝ extra konstelace, tak to jiskry lítaj !!! Nebojte se o tom mluvit.

Mě osobně od sexu odradily mužovy nejapné poznámky o mém vzhledu, nikdy jsem nebyla sebejistá svým vzhledem , po porodu jsem i dost přibrala a tak jsem si nedovolila být tak spontánní a skotačivá, jako před 20 kg, a to je myslím špatně. Když se soustředím na to, jakej mám pupek, tak to už prostě spontánní není, třeba v tom je zakpanej pes... cool

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#13 11. 2. 2008 14:09

Hopp
♥♥-----

Regina napsal(a):

Mě osobně od sexu odradily mužovy nejapné poznámky o mém vzhledu, nikdy jsem nebyla sebejistá svým vzhledem , po porodu jsem i dost přibrala a tak jsem si nedovolila být tak spontánní a skotačivá, jako před 20 kg, a to je myslím špatně. Když se soustředím na to, jakej mám pupek, tak to už prostě spontánní není, třeba v tom je zakpanej pes... cool

Souhlas ... to dělal třeba můj tatík, a vím jak to mamka nesla ... takže ne e.
Prostě jsem si ji vzal takovou jaká je a pokud se věkem změníme, tak je to přece uplně ale uplně normální a přirozené ...

Jinak, jasne beru, když na to nemá chu. Jasne jsme lidi. Jenže to je prostě pořád. Prostě na něj nemá chu vůbec a dělá to jen kvůli mě ..... ale teda když už to děláme, tak orgasmus chce ... a to je to čemu nerozumím.

Když už jsme v tom, tak ho "musí" mít. Ale jinak ji sex nic neříká .....

Není tady

#14 11. 2. 2008 14:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥

možná to vyznělo přízemně...ale osobně si skutečně myslím že od milování, sexu a erotiky se odvíjí "všechno"
nebo to tak mám prostě já

no to jsem tě nepotěšila vid dumbom

Upravil(a) adra (11. 2. 2008 14:12)

Není tady

#15 11. 2. 2008 14:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

možná to vyznělo přízemně...ale osobně si skutečně myslím že od milování, sexu a erotiky se odvíjí "všechno"

Ale ono to tak opravdu je... taky si nemyslím, že manželství je "jen o sexu", to rozhodně ne, ale pokud to v sexu nefunguje, tak to manželství těžko bude šlapat jako celek...
Ovšem Hoppova formulace, že "když jeho žena nemá orgasmus, tak mu to dá sežrat", mě fakt pobavila... tummenupp

Není tady

#16 11. 2. 2008 14:38

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A není u vás sex forma manipulace a vydírání? Třeba: když nevyneseš koš, tak jsi naprosto nemožný...nebo Přinesl jsi malou výplatu..

Osobně jsem neměla chu, když manžel přijde domů nasratý a dělá si ze mě hromosvod. To se pak s gustem otočím a spím.
Ale přitom vím, jak se milováním uvolním, jak je příjemné se někoho dotýkat, jenom to hlazení je...hmmmm...mňau wink
Nebo mi v hlavě hučí nějaký nedořešený problém (nemoci,  splátky, návštěva tchyně), a to pak nejsem schopná "vypnout", jsem podrážděná, netýkavka. Takaže to prostě oznámím, že dneska ne a nastupuje ruční řešení, pokud je to vysloveně nutné cool

Není tady

#17 11. 2. 2008 15:01

Hopp
♥♥-----

.. tak to myslím, že ne. To bych věděl, vazalo by se to totiž k něčemu. Jak pišeš, koš, výplata ... atp.

Jako, platí jistá závislost, že když je vše uděláno tak jak si manželka přeje (nadobí, uklid, atp. ..) tak je jakoby svolnější. Ne ve stylu, že by to sama chtěla, ale prostě je snažší vyhovět ....

Není tady

#18 11. 2. 2008 15:04

Hopp
♥♥-----

Hopp napsal(a):

.. tak to myslím, že ne. To bych věděl, vazalo by se to totiž k něčemu. Jak pišeš, koš, výplata ... atp.

Jako, platí jistá závislost, že když je vše uděláno tak jak si manželka přeje (nadobí, uklid, atp. ..) tak je jakoby svolnější. Ne ve stylu, že by to sama chtěla, ale prostě je snažší vyhovět ....

Navíc, bych byl i rád kdyby to fungovalo, alespoň takhle. Pak pokud bych měl splněno, věděl bych co mě čeká. Už jsem ji to i říkal, aby to tak dělala. Jako, byl bych ochoten pro to udělat docela dost, ale nic z tego ... 

..... takže je to kapke frustrující ...

Není tady

#19 11. 2. 2008 15:15

shiden
Host

Divné! Dost ale možné, že ji už ve skutečnosti nevzrušuje sex s tebou, ale kvůli dítěti, rodině se z povinnosti snaží dál. Pokud to tak je, tak s tím asi už nic moc nenaděláš.

#20 11. 2. 2008 15:23

Hopp
♥♥-----

shiden napsal(a):

Divné! Dost ale možné, že ji už ve skutečnosti nevzrušuje sex s tebou, ale kvůli dítěti, rodině se z povinnosti snaží dál. Pokud to tak je, tak s tím asi už nic moc nenaděláš.

Takže jinak řečeno, podku ženu přestane vzrušovat její muž-mažel, tak není možné z jeho strany to nějak ovlivnit .... ?

Není tady

#21 11. 2. 2008 15:30

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

No podle mě může být z něčeho frustrovaná, nespokojená, nezapadá ji obraz života do jejich představ....to by se možná mohlo odrážet v té nechuti s Tebou spát, protože jsi přímým účastníkem té její nespokojenosti, takže ty momentálně do toho zapadᚠtaky.....
Na druhé straně, když už k sexu dojde, sex ji uvolňuje a ví, že se orgasmem uklidní, uvolní a odreaguje, když ho ale nemá, tak ta námaha k tomu, že nakonec stejně nedošla uvolnění, ji frustruje ještě víc...
Podle mě momentálně používá sex (když už musí) jako uvolňovadlo, ne jako něco, co ji s Tebou teď baví....
(ale vylučuje se to s tím, že sex nepotřebuje....)

Já tedy nechu k sexu nemám, ale často ho vnímám i jako nástroj uklidnění - a bez orgasmu jsem pak taky mimo....  Když jde o milování a já jsem v poho, tak ho ani nemusím mít, ale když to chci někdy jen jako způsob odreagování a já ho nedosáhnu, jsem potom ještě neuvolněnější a pořádně podrážděná....naštěstí vždy ho dosáhnu i jinými praktikami, takže se zas hodím do klidu:)

Zkus ji dát čas, ber to jako etapu, kdy to prostě s Tebou nepociuje jako potřebu a nechce se z toho radovat. Respektuj její pocity.
Když Ti to bude chtít udělat, nebraň se tomu a nevynucuj si, aby u toho musela mít nutně potěšení taky. Jestli se aspoň takhle snaží kvůli Tobě, je to proto, že Tě nechce zanedbat..minimálně tak, jak je teď pocitově schopná....
Snaž se být v poho a ohleduplný, nic jiného Ti ani asi nezbývá, asi si musí vyřešit vlastní frustraci, nespokojenost, kdoví z čeho.... Třeba je to jen momentální, když před porodem to bylo OK. Sexuální touha nezmizí jen tak, z ničeho nic, něco ji vadí....

Upravil(a) Račice dračice (11. 2. 2008 15:32)

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#22 11. 2. 2008 15:31

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Mikeš napsal(a):

adra napsal(a):

Ale ono to tak opravdu je... taky si nemyslím, že manželství je "jen o sexu", to rozhodně ne, ale pokud to v sexu nefunguje, tak to manželství těžko bude šlapat jako celek...
Ovšem Hoppova formulace, že "když jeho žena nemá orgasmus, tak mu to dá sežrat", mě fakt pobavila... tummenupp

Naše manželství šlape celkem dobře..vychovali jsme dvě hodné děti (jedno už se osamostatnilo), komunikace je vpořádku, chod domácnosti taky jen ten sex z mojí strany nikdy nebyl dokončen vyvrcholením. Takže si myslím, že v sexu není vše ...

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#23 11. 2. 2008 15:34

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ono to není něco za něco, je to spíš vytvoření určité pohody....Když je den  prožitý bez stresu, nadávek, konfliktů, tak se člověk do té postele i těší wink

Není tady

#24 11. 2. 2008 15:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Naše manželství šlape celkem dobře..vychovali jsme dvě hodné děti (jedno už se osamostatnilo), komunikace je vpořádku, chod domácnosti taky jen ten sex z mojí strany nikdy nebyl dokončen vyvrcholením. Takže si myslím, že v sexu není vše ...

Není - ale pokud vám to takto (bez Tvého vyvrcholení) s manželem vyhovuje, pak není co řešit...

Není tady

#25 11. 2. 2008 15:39

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pomněnko, pro mě je milování něco jako odpoutání od všedního dne, v té chvíli (pokud mi to hlava dovolí) se soustředím na sebe a na partnera, a pak se krásně uvolním a jen vnímám dotyky, o orgasmu tady ani řeč není, je to o SDÍLENÍ , o chvíli, kdy existujete jen pro toho druhého a on existuje jen pro vás, proto tomu říkám milování, ne sex. Sex je o okamžité uvolnění, vybití, tohle je víc,  proto k tomu patří i ta pohoda a odpoutání a soustředění.
A ono to všechno nejde každý den, jsme přeci lidi, ne?

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Manželce sex už nic neříká .... přitom orgasmus má vždy ....
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí