Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 2. 2008 10:00

nmery
♥♥♥♥---

Lázně na bolesti zad

Můj manžel má výhřez plotýnky na krční páteři chtěla bych mu koupit lázeňský pobyt.Zatím bere kapačky a stejně to prý nejní lepší.Prosím má někdo nějaké zkušenosti poraďte prosím.

Láska je ta,která zůstává stále,ať jí všechno dáváme,nebo všechno odepíráme.

Není tady

#2 11. 2. 2008 10:06

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Lázně na bolesti zad

Ahoj nmery.
chudák manža. Naprosto chápu jak mu je:( Já tedy mám plotýnku jen zaléčenou. ´Byla jsem v Lážních Bělohrad.Podkrkonší,kousek od Hořic.Žádné velké lázně pro pořádání mejdanů. Je to maličké,ale bezva péče. Milý perosnál a není to tam jako na běžícím páse.
Já tam byla po páté operaci kolene. Jinak z plotýnkami tam byl každý druhý.
Taky hodně dobrá je prý Třebon. Tam si užije i více společnenského života. Jinak doporučuji na ten Bělohrad, tak konec dubna, začátek května. Je tam hezký park, dá se jít na vychajdu a přeci jen je to u hor, tak je tam chladněji.
Ať je brzy fit. Kdo tu bolest nazažil,neuvěří.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#3 11. 2. 2008 11:28

nmery
♥♥♥♥---

Klubko napsal(a):

Ahoj nmery.
chudák manža. Naprosto chápu jak mu je:( Já tedy mám plotýnku jen zaléčenou. ´Byla jsem v Lážních Bělohrad.Podkrkonší,kousek od Hořic.Žádné velké lázně pro pořádání mejdanů. Je to maličké,ale bezva péče. Milý perosnál a není to tam jako na běžícím páse.
Já tam byla po páté operaci kolene. Jinak z plotýnkami tam byl každý druhý.
Taky hodně dobrá je prý Třebon. Tam si užije i více společnenského života. Jinak doporučuji na ten Bělohrad, tak konec dubna, začátek května. Je tam hezký park, dá se jít na vychajdu a přeci jen je to u hor, tak je tam chladněji.
Ať je brzy fit. Kdo tu bolest nazažil,neuvěří.

Díky moc taky jsem zvažovala něco u Krkonoš jsme celkem turisti tak když by měl volno mezi procedurama tak by jsme se šli někde projít no uvidím.

Není tady

#4 11. 2. 2008 12:15

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Kamarádka po operaci plotýnek taky byla v Lázních Bělohrad. Moc si to chválila a měla krásné fotky z jarního parku. Ale opravdu je to větší vesnice, žádné velkoměsto.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#5 11. 2. 2008 12:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

nmery,kdyby jsi chtěla něco ohledně ubytování atd. tak napiš do mé SZ, doporučím kam ano a kam atd.
Ale přesně jak píše Vlaďka je to fakt vesnice a jen nakraji je lázeňská budova. Ale zase je super, že nemusíš mezi procedurami ven Vše je v jedné,tak nelítáš z vany mokrá a nenastydneš.

Není tady

#6 11. 2. 2008 15:03

nmery
♥♥♥♥---

My by jsme jeli autem takže kdyby jsme někam chtěli odjet neměl by být problém.Vesnice nám nevadí.

Není tady

#7 11. 2. 2008 15:15

nmery
♥♥♥♥---

Prosila bych někoho o informace na Jánské lázně jsou blíž Krkonoš a vycházky po Krkonoších nás lákájí.Nebo i jiné ale poblíž Krkonoš moc děkuji.

Není tady

#8 11. 2. 2008 15:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jánky jsou smutné jednou věcí. Jsou to lázně,ale i léčebný ústav pro děti s vrozenými vadami. Budeš je tam potkávat na vozíku atd. Teda ačkoliv je to můj obor (studuji fyzioterapii), tak na "dovolené" je vidět kolem sebe nemusím....
Jinak všechny info najdeš na webu. Každé lázně budou mít své stránky.

Není tady

#9 11. 2. 2008 16:17

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Blízko Jánských jem byla kdysi na brigádě a dodneška vidím ty nemocné děti. Nezlob se, ale tam bych se léčit nechtěla.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#10 11. 2. 2008 18:14

Maxík
Host

Na pohybové ústrojí (tedy i záda) jsou Teplice v Čechách!
http://www.lazneteplice.cz/cz/

#11 18. 2. 2008 16:21

holka
♥♥♥♥---

Jo jo, přítel byl v Teplicích s nohou a moc si to chválil. Dodnes když na to přijde řeč si vzpomene jak tam byly hezký sestřičky :-)

Není tady

#12 19. 2. 2008 14:28

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Jezdím pravidelně do Třeboně a můžu jenom říči, vynikající prostředí, okolí pro procházky a klid, výborná péče a také léčebné výsledky. A hlavně, je to velký areál, který je uzavřený, takže se nemusí při špatném počasí přecházet venkem. Mohu jen doporučit!!!

Není tady

#13 19. 2. 2008 22:11

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Kolegyně je taky s Třeboní velmi spokojená,
dobré jméno má reh. sanatorium u nás v Karviné, ale nejsem si jistá, jestli sem nejezdí spíš poúrazové stavy, ale staré lázně Darkov jsou taky dobré, říkají pacienti.
Já jsem byla v malinkých lázních v Kunraticích pod Ještědem, pokud jsem nepopletla obec. Je to už hodně let, ale byla jsem velmi spokojená. Překrásné okolí. Někteří pacoši měli i lyže, takže posilovali tělo i sportem.

Není tady

#14 20. 2. 2008 14:16

nmery
♥♥♥♥---

Heluš dík za příspěvek taky by jsme to chtěli spojit s turistikou. stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí