Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 2. 2008 13:56

tercina
♥♥-----

Chlamydie

Holky, dela gynekolog ster na chlamydie? Pozadala jsem ho o to a on rekl, ze to dela jen urolog, ze se daji zjistit z mocove trubice. Pak mi udelal jen kultivaci pochvy, muzete mi nektera vysvetlit, co to presne je a co se da z toho vse zjistit? Myslim, ze asi brzy zmenim gynekologa, nelibi se mi jeho pristup.

Není tady

#2 9. 2. 2008 17:46

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Chlamydie

Gynekolog by se neměl vymlouvat, že to dělá urolog ! Tak si nedovedu představit, že bych ho o to požádala jako samoplátce, co by pak řekl.....sada na stěr stojí asi 140,- Kč a měl by to umět udělat. Jenže pokud bys měla chlamydie trachomatis delší dobu, prostoupí sliznicí a budou žít  už v krvi, případně se zacystují. Pak by byl stěr negativní a snažili by se tě namluvit, že jsi zdravá !  Více na www.chlamydie.info  Už tu o nich bylo dost, jenže lidé je podceňují...

Není tady

#3 9. 2. 2008 18:41

tercina
♥♥-----

Dekuji, Aneri. Ja jsem si to myslela, ze se jen vymlouva. Tak myslis, ze mam jit radsi k praktic. lekari a nechat si udelat krevni testy? Jinak info na webu si prectu, dik moc

Není tady

#4 13. 2. 2008 10:40

křepelka
♥♥♥♥---

Tercino, gynekologové stěry na chlamýdie dělají, sice to není standartní vyšetření ale spravný gynekolog by to pokud ho požádáš s tím že máš třeba podezření udělat měl. Opravdu nechápu proč se vymluvil na urologa. Ten by asi stál za výměnu.

Není tady

#5 13. 2. 2008 11:29

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Chlamydie na stěru sliznice se objeví JEN v okamžiku nákazy, později už ne! Takovým lékařem bych si nenechala udělat nic! To si je nechej raději udělat u obvodního z krve ! Pokud máš i jiné potíže/bolest kloubů, očí,únava.../, tak pak dle oboru.

Není tady

#6 3. 3. 2008 12:42

sandonorica
♥♥♥----

Test na chlamydie mi delal urolog z moci taky gynekolog ze steru.Takze oboji doktori je muzou delat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí