6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U se tu objevilo téma, jak najít na tanec partnera,co bývá objektivně obtínějí, neb větí zájem o tanec je mezi enami ne mezi mui... Ale jak najít partnerku, kdy ve městě, kam chci chodit na kurzy, nikoho neznám a přes internet to zkrachovalo, i kdy v jednom případě u jsme dva kurzy absolvovali? Aneb - jak najít partnerku, která bude seriózní a rozběhnutý kurz nezruí bez vysvětlení a následně neoněmí?
Není tady
A kde ten kurz bude dělat??
Maya.82 napsal(a):
A kde ten kurz bude dělat??
Teď nikde, protoe krachl a dalí bude bůhvíkdy. Ale bude to taky v Plzni jako teď.
Není tady
hledá chromou zlou babičku?
Není tady
Ra napsal(a):
hledá chromou zlou babičku?
Není tady
Ale ne. Normální seriózní taneční partnerku, která bude mít trpělivost a nebudu se jí hnusit.
Není tady
Teda dědečku, začínám nabývat dojmu, e si tady na babinetu ze vech akorát tak dělá pr... .
To není ani snad moné,aby byl člověk takový tragéd jak se tady prezentuje Ty.
Upravil(a) mia (10. 2. 2008 17:35)
Není tady
mia napsal(a):
Teda dědečku, začínám nabývat dojmu, e si tady na babinetu ze vech akorát tak dělá pr... .
To není ani snad moné,aby byl člověk takový tragéd jak se tady prezentuje Ty.
Srandu si nedělám a tohle vlákno myslím smrtelně váně... U to vypadalo slibně, ale krach po dvou kurzech i fakt, e v tom ta osoba radi nechala propadnout moje i její peníze, jsou dost skličující. A bez vysvětlení...
Není tady
Tak to u je na zamylení a asi bys měl začít u sebe a pak teprve hledat partnerku.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Tak to u je na zamylení a asi bys měl začít u sebe a pak teprve hledat partnerku.
Tři mi to vzdaly, jen co mě poprvé uviděly, take to mi vzalo chu to zkouet, jen pak se ozvala jetě jedna a s tou jsme se viděli třikrát jetě před kurzy a vechno vypadalo v pohodě. A teď tohle.
Není tady
Tři mi to vzdaly, jen co mě poprvé uviděly, take to mi vzalo chu to zkouet, jen pak se ozvala jetě jedna a s tou jsme se viděli třikrát jetě před kurzy a vechno vypadalo v pohodě. A teď tohle.
Asi loví ve patných vodách.
Na tvém místě bych obrazila ty starobince....a to by bylo,aby nebylo....ty dnení bábinky jsou takové vitální...
Neházej flintu do ita,chlapče, ono se zadaří!!!!
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
mia napsal(a):
To není ani snad moné,aby byl člověk takový tragéd jak se tady prezentuje Ty.Srandu si nedělám a tohle vlákno myslím smrtelně váně... U to vypadalo slibně, ale krach po dvou kurzech i fakt, e v tom ta osoba radi nechala propadnout moje i její peníze, jsou dost skličující. A bez vysvětlení...
Po dvoch kurzoch? Asi skôr po dvoch hodinách, nie? A príčin môe by milión, od zmenenej osobnej situácie, cez chorobu a po nespokojnos s kurzom... a môe to by aj tebou, ale NEMUSÍ. Nie si pupok sveta, aby si bol prapríčinou vetkých rozhodnutí kadého človeka.
Ale zasa to tak kžudne mohlo by - mňa napr. nezaujímala príalivos tanečného partnera, ale spožahlivo ma odradilo, keď ma začal donekonečna poučova, pričom rymtus mu iiel zjavne horie ako mne... a nedal si poveda a prudil. Vtedy som sa rozhodla, e si predsa nebudem plati za to, e sa vožnom čase zakadým rozčúlim do nepríčetnosti, a nala som si nepárové latino tance.. a bolo vyrieené.
Není tady
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
To není ani snad moné,aby byl člověk takový tragéd jak se tady prezentuje Ty.Srandu si nedělám a tohle vlákno myslím smrtelně váně... U to vypadalo slibně, ale krach po dvou kurzech i fakt, e v tom ta osoba radi nechala propadnout moje i její peníze, jsou dost skličující. A bez vysvětlení...
Po dvoch kurzoch? Asi skôr po dvoch hodinách, nie? A príčin môe by milión, od zmenenej osobnej situácie, cez chorobu a po nespokojnos s kurzom... a môe to by aj tebou, ale NEMUSÍ. Nie si pupok sveta, aby si bol prapríčinou vetkých rozhodnutí kadého človeka.
Ale zasa to tak kžudne mohlo by - mňa napr. nezaujímala príalivos tanečného partnera, ale spožahlivo ma odradilo, keď ma začal donekonečna poučova, pričom rymtus mu iiel zjavne horie ako mne... a nedal si poveda a prudil. Vtedy som sa rozhodla, e si predsa nebudem plati za to, e sa vožnom čase zakadým rozčúlim do nepríčetnosti, a nala som si nepárové latino tance.. a bolo vyrieené.
Jene v tomhle opravdu problém nebyl... Tendence prudit jsem neměl, ostatně v tanci jsem byl jetě větí začátečník ne ona... Je pravda, e pak dolo k jistému nepříjemnému nedorozumění, ale to podle mě nebylo důvodem k tomu, aby mě přestala znát a neobtěovala se ani to vysvětlit... Navíc jsem se za to hned omluvil - a upřímně... Jinak ne, nelo o hádku, ani ádnou hrubost.
Není tady
...pak dolo k jistému nepříjemnému nedorozumění, ale to podle mě nebylo důvodem k tomu, aby mě přestala znát a neobtěovala se ani to vysvětlit... Navíc jsem se za to hned omluvil - a upřímně... Jinak ne, nelo o hádku, ani ádnou hrubost.
Zephyre, nemusí to být nutně hádka nebo hrubost... z vlastní zkuenosti vím, e mnoho en nesnese nebo nechápe třeba ironii - a e Ty se ironik, podobně jako já.... co já u musel v ivotě ehlit, kdy jsem řekl eně něco nevhodnýho, co sice mně v tu chvíli připadalo straně vtipný a trefný, ale ona se kvůli tomu urazila... va slova, chlape...
Není tady
Mike napsal(a):
...pak dolo k jistému nepříjemnému nedorozumění, ale to podle mě nebylo důvodem k tomu, aby mě přestala znát a neobtěovala se ani to vysvětlit... Navíc jsem se za to hned omluvil - a upřímně... Jinak ne, nelo o hádku, ani ádnou hrubost.
Zephyre, nemusí to být nutně hádka nebo hrubost... z vlastní zkuenosti vím, e mnoho en nesnese nebo nechápe třeba ironii - a e Ty se ironik, podobně jako já.... co já u musel v ivotě ehlit, kdy jsem řekl eně něco nevhodnýho, co sice mně v tu chvíli připadalo straně vtipný a trefný, ale ona se kvůli tomu urazila... va slova, chlape...
Ale dobře, ale tohle se ničeho takového netýkalo. Navíc jsme se několikrát viděli u předtím, i jsme si volali, byli jsme v kontaktu dva měsíce skoro denně - a pak tohle...
Není tady
Mike napsal(a):
Ale dobře, ale tohle se ničeho takového netýkalo. Navíc jsme se několikrát viděli u předtím, i jsme si volali, byli jsme v kontaktu dva měsíce skoro denně - a pak tohle...
tak napi, co konkrétně se stalo...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Mike napsal(a):
Zephyre, nemusí to být nutně hádka nebo hrubost... z vlastní zkuenosti vím, e mnoho en nesnese nebo nechápe třeba ironii - a e Ty se ironik, podobně jako já.... co já u musel v ivotě ehlit, kdy jsem řekl eně něco nevhodnýho, co sice mně v tu chvíli připadalo straně vtipný a trefný, ale ona se kvůli tomu urazila... va slova, chlape...Ale dobře, ale tohle se ničeho takového netýkalo. Navíc jsme se několikrát viděli u předtím, i jsme si volali, byli jsme v kontaktu dva měsíce skoro denně - a pak tohle...
tak napi, co konkrétně se stalo...
Zhruba tohle. Kopíruju to tak, jak jsem psal naim a jetě jedné osobě...
Při tanci jsme se hůře sehrávali (ale jiní na tom byli jetě hůř) a jedna z figur byla úplně nad moje síly; bylo vidět, e partnerka z mé kopytoidózy radost neměla... A to jsme se u předtím celkem spřátelili. Nu a kdy jsme pak na sebe čekali, tak oproti vem předpokladům byla převlečená dřív ne já, čekala na mě venku a já na ni vevnitř u recepce, zkouela mi tedy volat, ovem mě nenapadlo si zapnout vyzvánění, tak to po několika pokusech vzdala a vyrazila směrem k domovu (Čistá u Rakovníka, od Plzně cca 50 km), nu a kdy napadlo zavolat mě, jela tedy pro mě asi 12 km zpátky... A dost se podivovala tomu, e týden před výplatou nemám na taxík (autobus u ádný nejel). Prý co kdybych se nedovolal; a já na to, e bych v tom případě přenocoval tady v lékárně.
Přitom předtím jsme se několikrát viděli, byli téměř denně v kontaktu asi 1,5 měsíce, problém nebyl - a najednou u nestojím ani za jediné slovo.
Není tady
Hm, mono nadobudla pocit, e sa príli na ňu spolieha a sám nevyvíja iadnu ... aktivitu? Neprejavuje záujem? Ani o odvoz..? Neivem, fakt neviem. Na to by ti vedela najlepie odpoveda ona, teda keby komunikovala.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Ale dobře, ale tohle se ničeho takového netýkalo. Navíc jsme se několikrát viděli u předtím, i jsme si volali, byli jsme v kontaktu dva měsíce skoro denně - a pak tohle...tak napi, co konkrétně se stalo...
Zhruba tohle. Kopíruju to tak, jak jsem psal naim a jetě jedné osobě...
Při tanci jsme se hůře sehrávali (ale jiní na tom byli jetě hůř) a jedna z figur byla úplně nad moje síly; bylo vidět, e partnerka z mé kopytoidózy radost neměla... A to jsme se u předtím celkem spřátelili. Nu a kdy jsme pak na sebe čekali, tak oproti vem předpokladům byla převlečená dřív ne já, čekala na mě venku a já na ni vevnitř u recepce, zkouela mi tedy volat, ovem mě nenapadlo si zapnout vyzvánění, tak to po několika pokusech vzdala a vyrazila směrem k domovu (Čistá u Rakovníka, od Plzně cca 50 km), nu a kdy napadlo zavolat mě, jela tedy pro mě asi 12 km zpátky... A dost se podivovala tomu, e týden před výplatou nemám na taxík (autobus u ádný nejel). Prý co kdybych se nedovolal; a já na to, e bych v tom případě přenocoval tady v lékárně.
Přitom předtím jsme se několikrát viděli, byli téměř denně v kontaktu asi 1,5 měsíce, problém nebyl - a najednou u nestojím ani za jediné slovo.
A ten problém je v čem? Zatím jsem z toho ádný nevydedukovala. Ona se vrátila, odvezla Tě domů. A co pak? Urazil ses kvůli tomu co řekla? Zatím tomu nerozumím.
Není tady
Selima napsal(a):
Hm, mono nadobudla pocit, e sa príli na ňu spolieha a sám nevyvíja iadnu ... aktivitu? Neprejavuje záujem? Ani o odvoz..? Neivem, fakt neviem. Na to by ti vedela najlepie odpoveda ona, teda keby komunikovala.
Zájem jsem projevoval dost a zdokonalovat jsem se chtěl, chtěl jsem si jetě připlatit soukromé kurzy, aby nám to lo lépe... Sluch mám, tak by to mělo jít... Ale ta u mi nic neřekne a znovu ji kontaktovat nebudu, u jsem se o to pokouel několikrát.
Není tady
Selima napsal(a):
Zájem jsem projevoval dost a zdokonalovat jsem se chtěl, chtěl jsem si jetě připlatit soukromé kurzy, aby nám to lo lépe... Sluch mám, tak by to mělo jít... Ale ta u mi nic neřekne a znovu ji kontaktovat nebudu, u jsem se o to pokouel několikrát.
Pořád nechápu PROČ? Z toho cos napsal nevyplývá ádná hádka ani nic?
Není tady
U to nejsi, ale já to shrnu: tancovali jste, ale patně jste se domluvili, kde na sebe počkáte (zřejmě jste byli domluvení e Tě slečna odveze domů). Zavolal jsi jí, ona se pro Tebe vrátila a odvezla Tě domů.
Sakra - tak KDE v tom je nějaký problém? Kvůli čemu s Tebou teda nemluví?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Selima napsal(a):
Pořád nechápu PROČ? Z toho cos napsal nevyplývá ádná hádka ani nic?
K hádce nedolo. Spí jsem se omlouval za ten vypnutý telefon a nepříjemnost. Take - jinak nevím.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Zájem jsem projevoval dost a zdokonalovat jsem se chtěl, chtěl jsem si jetě připlatit soukromé kurzy, aby nám to lo lépe... Sluch mám, tak by to mělo jít... Ale ta u mi nic neřekne a znovu ji kontaktovat nebudu, u jsem se o to pokouel několikrát.Pořád nechápu PROČ? Z toho cos napsal nevyplývá ádná hádka ani nic?
K hádce nedolo. Spí jsem se omlouval za ten vypnutý telefon a nepříjemnost. Take - jinak nevím.
Chápu to dobře e ona z ničeho nic - jen tak - Ti nebere telefony? A zapírá se? Přestala s Tebou komunikovat i tancovat? Ale to přece musí mít nějaký důvod ne?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Pořád nechápu PROČ? Z toho cos napsal nevyplývá ádná hádka ani nic?K hádce nedolo. Spí jsem se omlouval za ten vypnutý telefon a nepříjemnost. Take - jinak nevím.
Chápu to dobře e ona z ničeho nic - jen tak - Ti nebere telefony? A zapírá se? Přestala s Tebou komunikovat i tancovat? Ale to přece musí mít nějaký důvod ne?
Důvod asi bude to nedorozumění a to, e nám to moc nelo, i kdy na prvním kurzu ona kvůli nemoci nebyla a ostatní tedy měli před námi náskok... Jiný důvod, proč u nekomunikuje, neznám...
Není tady