29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ta moje je hrozný prase, jdu se ráno vymočit do dřezu a ona tam má nádobí ze včerejška :-))
Není tady
Martine,
v tom případě by mě zajímalo jak to řešíš??
:-))))
( Troufám si tipnout: to nádobí umyješ...)
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Martine,
v tom případě by mě zajímalo jak to řešíš??
:-))))
( Troufám si tipnout: to nádobí umyješ...)
mám myčku, jenom jsem to tu chtěl trochu odlehčit, když už nás kluky nějaké dámy nazývají prasetem
já bych teda holku, která se štítí vzít do ruky moje propocený tričko po fotbalu asi nemohl mít doma :-)
Upravil(a) martinF (14. 2. 2008 15:00)
Není tady
já bych teda holku, která se štítí vzít do ruky moje propocený tričko po fotbalu asi nemohl mít doma :-)
Taky mě to překvapilo. Když si jdu zaběhat, tak moje moirový tričko, taky zrovna nevoní...,ale že by se ho chlap doma štítil....
Není tady
Můj ex byl vždycky čistej a voňavej nikdy jsem mu nemusela říkat, aby šel do sprchy, vzal si čistý oblečení atd, v tomhle na něj nemůžu říct púůl slova...
Není tady
přítel je čistotný naštěstí až moc...jediný problém je stříhání nehtů na nohou...vypadá to jak nebezpečné útočné zbraně, ale jako správný chlap nesnáší bolest a při stříhání se vždycky střihne, bolí to a nehty má moc tvrdý...a navíc je málo času a pořád výmluvy..no, snad ho k tomu o víkendu dokopu:-)
jinak vždycky krásně voní, ikdyž jako dělník přijde z práce a vypadá jak kominík...je to kouzlo:-)
Není tady
Muj pritel je taky cistotny, sprchuje se, meni pradlo. Nekdy pres vikend rad vynecha holeni, to pak vypada jako rumcajs. Ale to mi nevadi.
Co nam dela starosti je nase 11ti leta slecna, musime ji pripominat vymenu pradla, sprchovat se. To me fakt dokaze vytocit, ze ji to musim porad pripominat a kdyz ne tak jde klidne 3 dny ve stejnych kalhotkach. Pritom ji vedeme doma k cistote. Kolikrat me napadlo jestli to neni v genech, protoze jeji biologicky otec ten byl prase na entou. Kdyz jsem ho poznala tak se sprchoval nebo koupal jedenkrat za tyden a to podotykam, ze chodil kazdy den do posilovny. Tak same jeho matka a otec - ti teda nechodili do posilovny , ale meli tu samou frekvenci osobni hygieny. Otec vlastne mel frekvenci jedenkrat za mesic, to se honosne napoustela vana. Kdyz jsme byli spolu tak se samozrejme sprchoval denne, podminky byl jasne stanovene a dodrzovane jinak bych s nim nebyla. Jeho rodina to nerada videla, kdyz jsme byli u nich tak jsme samorejme v jejich ocich vycakali mnoho vody, ale co uz, prece nebudu smrdet tak jak oni. No moc jsem jim nesedla, mela jsem podle jejich nazoru negativni vliv na jejich synacka.
Není tady
Chlap se musí k čistotě vést odmala a nepolevovat, doma mám tři čistotné exempláře, ale malé jsem si vychovala sama a tchýně , ať mám výhrady jakékoli, se jako matka také osvědčila.
Není tady
sunyata napsal(a):
Co nam dela starosti je nase 11ti leta slecna, musime ji pripominat vymenu pradla, sprchovat se. To me fakt dokaze vytocit, ze ji to musim porad pripominat a kdyz ne tak jde klidne 3 dny ve stejnych kalhotkach. Pritom ji vedeme doma k cistote.
Byla bych v klidu. Zhruba ve veku tve dcery jsem byla pomerne solidni prase. Dokonce jsme se o tom s kamaradkou bavily a ona mi rekla, ze to mela taky tak. Proste jsem treba fixlovala, ze se sprchuju. Pustila jsem si sprchu ale nevlezla jsem do ni.... Frekvenci cisteni zubu ani komentovat nebudu. Kdyby mi nekdo porad nestal za zadkem, tak si je snad ani cistit nebudu. Nastesti me to preslo a dneska se pochopitelne sprchuji minimalne jednou denne, co se tyce cisteni zubu tak snad trpim i nejakou obscesi (muzu se vratit z flamu nadrana tak, ze sotva stojim na nohou ale zuby si proste MUSIM vycistit). Takze bych verila, ze ji to prejde.
Není tady
taurus napsal(a):
sunyata napsal(a):
Co nam dela starosti je nase 11ti leta slecna, musime ji pripominat vymenu pradla, sprchovat se. To me fakt dokaze vytocit, ze ji to musim porad pripominat a kdyz ne tak jde klidne 3 dny ve stejnych kalhotkach. Pritom ji vedeme doma k cistote.
Byla bych v klidu. Zhruba ve veku tve dcery jsem byla pomerne solidni prase. Dokonce jsme se o tom s kamaradkou bavily a ona mi rekla, ze to mela taky tak. Proste jsem treba fixlovala, ze se sprchuju. Pustila jsem si sprchu ale nevlezla jsem do ni...
. Frekvenci cisteni zubu ani komentovat nebudu. Kdyby mi nekdo porad nestal za zadkem, tak si je snad ani cistit nebudu. Nastesti me to preslo a dneska se pochopitelne sprchuji minimalne jednou denne, co se tyce cisteni zubu tak snad trpim i nejakou obscesi (muzu se vratit z flamu nadrana tak, ze sotva stojim na nohou ale zuby si proste MUSIM vycistit). Takze bych verila, ze ji to prejde.
Tak to se musím smát, měla jsem to stejně!
A v pubertě mě naopak chytil záchvat čistotnosti, který mám už pořád. S hygienou to někdy až přeháním a tělo se na mě zlobí...
Takže jo, většina dětí z toho vyroste.
Není tady
Jinak je pochopitelne nutne, aby chlap dodrzoval pravidelnou hygienu ale je pravda, ze kdyz se mirne zpoti a je to "chlap, co mi voni", tak mi to ani moc nevadi ba naopak se mi z toho delaji mzitky pred ocima a jsem jak urvana ze retezu
.
Není tady
Mám to podobne, ale s dovetkom, že to má byť čerstvý pot, a nie dvojtýždňový!
Není tady