Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 11. 2. 2008 7:14

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: muži a hygiena....

Fuj, tak to mě teda dost děsí, jací chlapi dokážou být prasata!!! A ještě víc zhrozená jsem, že i některé ženy...!
Děkuji za svého čistotného mužíčka, bo s čunětem bych být nemohla.
Jak s takovým nemytým individuem může ženská mít něco intimního?

U děcek je běžné, že se je do hygieny musí nutit. Nebyla jsem jiná. Ale pokud ani v pubertě neprojdou tou fází, že se někomu chtějí líbit, chtějí být přitažliví a voňaví a přístup k hygieně se nezmění, je to na pováženou.

Není tady

#27 11. 2. 2008 10:39

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Tak to by mě také zajímalo, jak může čistotná ženská spát s chlapem, který se týden nemyje:usch:usch
Nedovedu si to vůbec představit....

Žijete s takovým chlapem vůbec intimně?

Jinak u přítele je sprchování denně, až na slabé chvilky, kdy přijde tak utahaný, že usne na pohovce v obýváku a tam spí do rána:), to se pak pravidelně nakládá do vany...jinak vlastně i to sprchování spíš často nahrazuje vanou... jinak zuby taky 2x denně, vlasy tak 2-3x do týdne, holení 2x týdně.
Jediný problém je ten, že ho občas uvidím v prádle co měl včera:dumbom:dumbom Většinou mu stačí nepříjemný pohled, nebo že se nechci už pak lísat a on ví, že bych se s ním necítila dobře, tak vleze do sprchy znovu a vyjde v čistémbig_smile

Upravil(a) Račice dračice (11. 2. 2008 10:49)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#28 11. 2. 2008 11:11

Myška
♥♥♥----
Místo: Ostrava

No můj dneska už manžel je asi taky klasický příklad chlapa. Žil na vesnici, takže přehnaná hygiena nehrozila, zuby ho čistit nikdo pořádně nenaučil, takže si "občas" zapomněl čistit zuby i dva dny, poněvadž si je čistil jen večer a když mu "nezbyl" čas a byl unavený, tak už se prostě z postele nezvedl. Naštěstí ho problémy se zubama poučily, te%d si čistí zuby 2x denně, na internetu si našel správný postup a dokonce včera koupil kartáčk asi za 100Kč, prý aby měl i čistítko na jazyk, správně formované štětinky, správnou velikost a byl měkký. Najednou je expert. Má i ústní vodu.Ale se sprchováním je to ještě občas kříž, já se koupu téměř denně, vynechám jen když jsem celý den doma atřeba se učím, u toho se fakt nezašpiním ani nezpotím, v létě i 3x denně, používám antiperspirant, někdy i vůni, depiluju se, vlasy si myju aspoň 3x týdně. Můj se holil obden starou žiletkou a mýdlem, dnes má moderní strojek, gel na holení a holí se každý den kromě neděle.Bohužel s oblečením je to horší. Tam se mi podařilo dosáhnout jen malého zlepšení. Když se ke mně stěhoval, měl asi 3 trenky a 3 ponožky. Pak jsem mu pěkné trenky koupila na Vánoce a líbily se mu. Teď jsem ve skříni našla další 2 trenky ještě zabalené a asi 5 ponožek, taky nových. Bohužel ale stále nosí jen jedny rifle(nerad nakupuje, vždycky až když jsou odrbané), černé trička a mikiny tmavé (má asi 4). Boty měl taky jedny na léto a jedny na zimu. Co jsme manželé má 2 nové na jaro a podzim, jedny sandály sportovní na léto, nové zimní boty a ještě ho s létem vyženu koupit si tenisky na výlety. Takže pomalu ale jistě se mi ho daří měnit. Nechci nic špatného, vždyť dbát o sebe je normální, ne? Je fakt, že na vojně nebyl, tam by ho to možná naučili a já bych si někdy nemusela připadat jak matka malého fakana, nebo dozorkyně.

Není tady

#29 11. 2. 2008 11:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, je fakt, že ja to asi tiež mám z domu nastavené, že čistota musí byť aj u chlapov... Písala som už, že môj otec sa denne výdatne kúpe, takže vodárne by nám už pomaly mohli dať množstevné zľavy... Brat si v detstve neumýval zuby zo zásady, ale niekedy v puberte sa to zlomilo, on si prečítal, že ideálne je umývať si ich 40!!! slovom štyridsať - minút 2x denne a odvtedy sme sa už ostatní do kúpeľne skoro nedostali. A bratranec bol od decka taký až chúlostivý, že odmietal ísť na veľkú potrebu mimo domov(ani v škole nie), lebo sa potom nemohol umyť usch . Radšej pribehol domov zohnutý vo dvoje, ale ako dobrý gazda, vždy domov priniesol... vissla Takže to asi nejako máme v rodine. A aj moji chlapi boli spontánne čistotní, niekedy možno až prehnane. Ale mne sa to vždy zdá lepšie ako opačný extrém... skurt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 11. 2. 2008 11:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to by mě také zajímalo, jak může čistotná ženská spát s chlapem, který se týden nemyje

Těžko, Račice, nejdřív těžko a pak už vůbec ne... On se třeba zezačátku sprchne, když mu jde o TO, ale už pomíjí takový "prokotiny" jako si umejt hlavu, vyčisti zuby nebo oholit, neb má dojem, že osprchování stačí. Tak ho nejdřív upozorníš (ač se to nezdá, ono se to říká docela blbě), pak párkrát odmítneš, čímž je k hygieně jaksi "donucen"  a nakonec zjistíš, že tě vlastně nebaví opakovat to samý do úplnýho zblbnutí... Já časem došla k přesvědčení, že jednak to takhle nechci, druhak mu zřejmě nestojím za to, aby se před tím uvedl do přijatelného stavu - a jestliže nedokáže/nechce slyšet, co mu říkám a "vyhovět" mi, tak není důvod, abych já "vyhověla" jemu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 11. 2. 2008 11:58

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Heleno,
to se čte fakt špatně, že on Tobě musí "vyhovět" s mytím, a Ty jemu se stykem.
Je to jako výměnný obchod. Smutné. Měl by to dělat kvůli sobě, ne jako platidlo za soulož. Ale co už naděláš, že? sad

Není tady

#32 11. 2. 2008 12:06

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Heleno, hm.....skurt

Je pak opravdu důležité mít ještě takového manžela...??
Nečetla jsem nikde o Tvém vztahu, takže se možná ptám, na co jsi už tady na Babi odpovídala....jen že já bych pod jednou střechou asi s takovým mužem žít nemohla... nenapadají mě žádné důvody....

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#33 11. 2. 2008 12:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Damilo - já mu vyhovět nemusím - a taky jsem s tím přestala. Taky proto jsem to slovíčko dala do uvozovek. Mimo to on to kvůli sobě nedělá - on vydrží nemytý poměrně dlouho. Takže buď "kvůli mně" (abych nepyskovala) nebo aby si za... - ale to mu zřejmě za to nestálo.

Račice - téměř ses trefila. Máme, jak říkám, společné příjmení, děti a tu střechu (ještěže nemáme garsonku :-)) - jinak nic. Už jsem se tu leckde zmiňovala, tak jen pro upřesnění - on nemá zájem o cokoli, ať je to rodina, já, společné aktivity - on si jen tak tiše zahnívá...

Není tady

#34 11. 2. 2008 12:42

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Heleno,
já vím, jak jsi to myslela. Pochopila jsem to správně. Jen mi to přišlo smutné. Rozumím Ti.

Není tady

#35 11. 2. 2008 12:51

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Heleno,
jo, já tomu rozumím, že jen tu střechu nad hlavou, a příjmení....(a samozřejmě ty děti)...
Já jen nechápu, proč ještě i to příjmení a tu střechu nad hlavou....a k dětem - sama píšeš, že stejně jako o Tebe, o ně zájem nejeví....takže to snad nemůže být ani kvůli nim....
Takže té situaci vlastně nerozumím...
Ale to není předmět tohoto vlákna, takže sorry za offtopic

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#36 11. 2. 2008 13:55

mima
♥♥-----

Naprostá absence hygieny byl jeden z mnoha důvodů,proč jsem z minulého vztahu odešla.I když mi je 26,intimně jsme spolu nežili,nebo minimálně-právě proto.A ted o mě všude tvrdí,že jsem frigidní:-)

Není tady

#37 11. 2. 2008 14:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mimo - vedle něčeho podobného se frigidka stane i ze sexuální dračice...

Není tady

#38 11. 2. 2008 14:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

... možná i z Račice big_smile
Ale abych přispěl se svou troškou do mlýna: Já se teda sprchuju víceméně denně, v horkých letních dnech třeba i vícekrát, ale na rovinu - dělám to strašně nerad, protože to beru jako ztrátu času. Stejně jako mytí hlavy a holení, kteréžto činnosti páchám tak 2x do týdne. Co jediné mi nevadí je čištění zubů, protože to mám rychle za sebou big_smile
Co ale nechápu, je fakt, že některé muže (ale i některé ženy) nenapadne se umýt či osprchovat před intimními chvilkami...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#39 11. 2. 2008 14:31

mima
♥♥-----

To máš pravdu,ted mám voňavého,čistého partnera a musí přede mnou utíkat:-)A to jsem zvládala  sex třeba  jen 5krát do roka a nechyběl mi,ve svých letech...Jsem zdravotní sestra a k tomu s velkou fantazií,takže si živě umím představit ty pobíhající bacily všude:-)

Není tady

#40 11. 2. 2008 15:43

mia
♥♥♥♥♥♥-

mima napsal(a):

Naprostá absence hygieny byl jeden z mnoha důvodů,proč jsem z minulého vztahu odešla.I když mi je 26,intimně jsme spolu nežili,nebo minimálně-právě proto.A ted o mě všude tvrdí,že jsem frigidní:-)

Tak o něm Ty na oplátku zase všude vykládej,jaký je to smraďoch.

Na hrubý pytel hrubá záplata.

Není tady

#41 11. 2. 2008 16:21

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

Ale abych přispěl se svou troškou do mlýna: Já se teda sprchuju víceméně denně, v horkých letních dnech třeba i vícekrát, ale na rovinu - dělám to strašně nerad, protože to beru jako ztrátu času. Stejně jako mytí hlavy a holení, kteréžto činnosti páchám tak 2x do týdne. Co jediné mi nevadí je čištění zubů, protože to mám rychle za sebou big_smile
Co ale nechápu, je fakt, že některé muže (ale i některé ženy) nenapadne se umýt či osprchovat před intimními chvilkami...

No na tom vem jed kocoure:Dbig_smile

S tou poslední větou naprostý souhlas:jojo:stolt

offtopic kdepak si ztratil starého (neber osobněbig_smile) dobrého kocoura Mikeše....
Co se skrývá v Tvém avataru...to je jak kočičí mouka:lol:lol

Upravil(a) Račice dračice (11. 2. 2008 16:22)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#42 11. 2. 2008 16:45

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tedy já jenom zírám...asi žije v jiném světě nebo je to výchovou či co, ale fakt neznám žádné takové čuně, jaké tady popisujete. Měla jsme, naivně zdá se, za to, že jedna sprcha za den plus čištění si zubů tak dvakrát, třikrát denně + deodorant je naprosté, každým dodržované minimum :-(.  Mít doma čuně, co se myje jednou týdně, vyrazím ho po týdnu.

Není tady

#43 12. 2. 2008 8:46

Simonas
♥♥♥♥♥--

Po prectenich vasich prispevku jsem mela pocit, ze jsem cely zivot zila v pohadce a asi mela stesti. Nikdy jsem nemela pritele, ktery by se nemyl, nemenil denne pradlo, necistil si zuby (nekteri si je cistili po kazdem jidle), nevonel nebo dokonce se neholil (vsichni se holili nejen na tvarich). Muj pritel je velmi cistotny, kazde rano se sprchuje, cisti zuby, oblekne se do cisteho, navoni se a jde do prace. Kdyz prijde domu, tak prvni co udela je, ze skoci do sprchy a nasledne se navoni, aby mi pry vonel a nemela vedle sebe upocene, smradlave prase. Po sportovnich aktivitach je to samozrejmosti, sve propocene veci tajne haze do pracky, abych se jich nemusela dotykat (myslim, ze je to velmi ohleduplne). Taky si neustale cisti usi a nehty - nekolikrat denne. A umyva se vzdy, kdyz jde na velkou.  Vsechny tyto navyky se u nas  v rodine praktikovaly a vsemi- takze jsem to povazovala za normalni i u svych pritelu. Hygiena je zalezitosti rodiny  - tak jak se to dela u nich doma, tak si to vas mily prinese k vam. Taky nechapu zeny, ktere mohou spat s nekym, kdo smrdi nebo je nemyty. Prijde mi to nechutne pro oba.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#44 12. 2. 2008 9:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Simonas napsal(a):

Po sportovnich aktivitach je to samozrejmosti, sve propocene veci tajne haze do pracky, abych se jich nemusela dotykat (myslim, ze je to velmi ohleduplne).

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#45 12. 2. 2008 10:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

offtopic koukám, že cikáni tě odnaučili hodně smile /odkaz ja jiné vlákenko/ Ty asi raději když tě někdo oblíže a vyčistí tak kožíšek že? kapitulation

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#46 12. 2. 2008 11:31

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Já taky měla? přítele, kterého už nemám. Rád pracoval fyzicky a klasicky tvrdil, chlap musí smrdět, resp. nevoňet! Vždy přišel v upocené košili (prý ale původně byla čistá a voňavá), dech pusy-nic moc, spíš hrůza. Když jsem se spojila s jeho matkou, dostal na Vánoce ode mne i jí, spraye, šampony (na vlasy i tělo), dezodorant. Dokonce jsem ho musela upozorňovat, resp. ptát se ho, prosim tě, myl sis dnes zuby? pak jsem vysloveně říkala, umi si zuby, NIC. I k zubaři jsem ho dovedla, aby mu spravili zuby. A to mu už  bylo 40! Pravda, poprvé se ženil v 35-ti. Jiné jídlo než od maminky si nevzal...
Nevydržela jsem, mám i tak citlivý nos a prostě nevoněl, nešlo to. Já bych smradlavého muže nemohla. Za voňavým si čuchnu i dnes, ba se i otočím, abych déle cítila tu vůni....

Není tady

#47 12. 2. 2008 14:20

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Jo jo, lidé si musí vonět, jinak to nemá smysl.... Můj drahý taky není bůhvíjaký čistotník, ale zase voní. Protože mu Olda Špajzů voní, navíc to vydrží celý den, a je to tudíž dostatečně pohodlné.
Narozdíl od holení - to je snad jediný kámen úrazu yikes
A ty zuby sad - ale co má el.kartáček, tak se drží tummenupp  Prádlo mu neprohlížím, věřím, že má soudnost a vlastní čich.

Upravil(a) Holčička (12. 2. 2008 14:20)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#48 12. 2. 2008 14:31

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Holčička napsal(a):

Můj drahý taky není bůhvíjaký čistotník, ale zase voní. Protože mu Olda Špajzů voní, navíc to vydrží celý den, a je to tudíž dostatečně pohodlné.

Takze prekryvat smrad OldSpajsom je OK? Tomu hovoris hygiena? lol

A co ma spolocne holenie a hygiena? Ked si zeny neoholia nohy su snad spinave?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#49 12. 2. 2008 17:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile To je ako "cigánska sprcha" - pfft pfft sprejom a sme čistí...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#50 12. 2. 2008 18:17

Simonas
♥♥♥♥♥--

Selimo ty jsi me rozesmala, boziiiii

Jinak jsem si vzpomnela na jednoho naseho kamarada. Podotykam, ze je vysokoskolsky vzdelany, ma nekolik firem, je velmi vtipny, inteligentni a jedine co mu chybi je snad smysl pro hygienu. Jeste je nutne podotknout, ze ma pritelkyni, ktera je cistotna - usuzuji z poradku v byte a jejich poskladanych veci, jak o sebe pecuje. Jeji pritel je vsak opak... JE TO PRASE - po sobe obcas zapomene splachnout. Na jejich zachode - po te co jej pouzil - tak plaval kousek hovinka, cast zachodu byla zamazle od nej. Kdyz jsme ho navstivili bylo leto a on nosil na bosych nohach tenisky.... no proste fuuuuj. Kdyz jsem se sla sprchovat, tak jsem ty smradlave tenisky nasla ve vane, nebot je tam zrejme pral. Nejvetsi vrcholem bylo, kdyz tento kamarad nas prijel navstivit. Po celodennim cestovani, kdy prijel unaveny a samozrejme spoceny a samozrejme  v tech teniskach. Nabidla jsem mu, aby se vysprchoval... Rekl, ze je unaveny a natahl se ve spinavem obleceni na ciste povlecenou postel. Byla jsem z toho uplne nervove vyrizena a ryla jsem do pritele, aby ho dohnal do koupelny....

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí