29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zakazovat ne, ale trochu soudnej co se hodí a co už ne by snad ten člověk měl být.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Zakazovat ne, ale trochu soudnej co se hodí a co už ne by snad ten člověk měl být.
Tak jasně, ale pokud se dostatečně věnuje partnerovi a neloví po netu milence, tak co víc si přát!
shiden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak jasně, ale pokud se dostatečně věnuje partnerovi a neloví po netu milence, tak co víc si přát!
Není tady
No tady se to rozjelo,ale uplně někam jinam,než jsem chtěla..tak nakonec jsem ta špatná já,že sedím pár minut u pc na chatu,chacha,kde ani nechtuju..ale píšu si blbý vzkazíky a převážně se ženama...
Mimo to ještě stačím uvařit,uklidít,pohrát si s dítkem a jít s ním na procházku nebo do MC..Jo a abych nezapoměla,kždej večer doma hodinu a půl cvičím...
Milence rozhodně nikde nelovím,hledmá fajn lidi,se kterými se dá povídat o uplně normálních běžných věcech!!!Toť vše celé o mám chtovaní,které vlastně skoro neexistuje...
Upravil(a) Hennrieta (26. 2. 2008 23:15)
Není tady
Hennrieto, nic si z toho nedělej. Já na chatování nevidím nic špatného. Taky už jsem si vyslechla, že bych se bez počítače asi pos...a. A co. Já si tam chodím odpočínout, odreagovat se od každodenních starostí. Mám tam své kamarády.....ano, převážně muže....se kterými si povykládám, zasmějeme se nebo se sobě navzájem vypláčeme na ramínko. Ano, je lepší se sejít osobně, ale když jsi celý den v práci a potom s dítkem doma, tak si večer chceš taky nechat chviličku pro sebe.
Mám přítele a rozhodně nevidím nic špatného na tom, že si píše s kamarádkami na chatu. Tak jako já s kamarády. Je to o důvěře A kdyby mi vadilo toto, ježiš co bych pak dělala, když by šel do práce. Tam bývá příležitostí daleko víc.
A u tebe jde o něco docela jiného. I kdyby tvůj Muž měl důvod k žárlivosti, tak se k tobě přeci nemůže chovat tak jak se chová.
Není tady