Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 2. 2008 11:29

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex už mě nevzrušuje...

Tvůj manžel je nesebevědomí zoufalec, který si není jistý sám sebou. Tak tě holt manipuluje do role té špatné. Normální vyrovnaný člověk na věcí by toto nedělal. Prostě o sobě pochybuje. A záleží jen na tobě, kam ho necháš dojít. Manipulátor si nevybírá silné osobnosti, porotože ti by mu utekli... potřebuje taky někoho zamanipulovat,aby ho měl pod sebou, držel v hrsti.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#52 22. 2. 2008 11:33

Hennrieta
♥♥♥----
Místo: Střední Čechy

Klubko,kdyby jsi jen věděla,kolikrát já už jsem chtěla utýct a kolikrát už jsem mu pohrozila,že to udělám,že s ním skoncuju..On prostě nevidí chybu na svojí straně,ale na mojí,má vsugerováno,že ho chci podvádět..bojí se,že si najdu mladšího a pak mi řekne,že když by mě ti moji kamarádi na chatu viděli nahou,že by mě nechtěli,ale nechápe,že tam nikomu o mojí postavu nejde..!
Dala bych si s ním pauzu,smůla je v tom,že stejně nemám kam jít a mám malý dítě a nevím jak bych vyžila jen s mateřský a on se z bytu v žádným případě nehne...

Upravil(a) Hennrieta (22. 2. 2008 11:34)

http://www.youngnutrition.net/member/tickers/71665/ticker2.png

Není tady

#53 22. 2. 2008 11:35

maricka
♥♥♥♥♥--

Tak si s ním proboha o tom promluv! Tohle se nedá snášet věčně! Já přiznávám, že já nejsem v těchto věcech anděl (přítel má doma na velmi viditelném místě deník a já jsem často sama doma a tak to jsou někdy muka to neotevřít a nepřečíst si ho...do mobilu bych mu ale nelezla, ani do PC), ale tohle co Ti dělá Tvůj manžel??? To špehování mě vážně ohromilo..ale nejenom to.
A on nemá žádné soukromí? S nikým si nepíše? Např, po icq, skypu apod.? Zajímalo by mne, jak je na tom o n, když tak na Tebe hodně žárlí...
Nevidím jiné řešení, než si radikálně promluvit...

Není tady

#54 22. 2. 2008 11:48

Fifida
♥♥♥----

Hennrieta napsal(a):

Klubko,kdyby jsi jen věděla,kolikrát já už jsem chtěla utýct a kolikrát už jsem mu pohrozila,že to udělám,že s ním skoncuju..On prostě nevidí chybu na svojí straně,ale na mojí,má vsugerováno,že ho chci podvádět..bojí se,že si najdu mladšího a pak mi řekne,že když by mě ti moji kamarádi na chatu viděli nahou,že by mě nechtěli,ale nechápe,že tam nikomu o mojí postavu nejde..!
Dala bych si s ním pauzu,smůla je v tom,že stejně nemám kam jít a mám malý dítě a nevím jak bych vyžila jen s mateřský a on se z bytu v žádným případě nehne...

To je ale hnusák,to ti řek?rock

Pravý přítel jež tě v srdci chová,nezná sladká lichotivá slova,
pravdu poví třeba trpce zněla,pravdu přijmy i když zabolela.

Není tady

#55 22. 2. 2008 11:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Promluvit? Nemyslim ze u takehoto cloveka nieco ako rozhovor pomoze. Eva36 by ti dokazala krasne napisat akym smerom sa to pravdepodobne bude posuvat kym si zo seba nechas robit otroka ...
Hennrieta a zamysli sa aj nad tym, ze v pripade nutnosti je vzdy kam ist a vsetko sa da riesit ak mas dost odvahy wink

BTW preco chodis na net cez jeho ICQ?
A na net by som z domu uz nikdy nechodil ... na tvojom mieste.

Upravil(a) Oxi (22. 2. 2008 11:50)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#56 22. 2. 2008 11:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Hennrieta napsal(a):

No to je ale lichotnik ... Klubko by ti mohlo poradit Gutalax lol
Inak ze si mu pohrozila ... bububu ... myslis ze to berie vazne? Evidentne si je isty, ze na to nemas ...
A preco ma vsugerovane ze ho chces podvadzat? Mozno sa boji, ze by si sa mohla spravat tak, ako on wink ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#57 22. 2. 2008 12:04

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Henrrieto. Máte byt? Je Váš? Máš nasebe půlku?Dohodnout se o prodeji. Ty si za půlku vyřídíš hypotéku, koupíš si malý. Rozvedeš se a zbytek ti bude doplácet na výživném.
Že jsem hnusná, praktická a nekoukám na to že jsi na mateřské? Je to těžké, je to boj ale když musíš,tak musíš. Mám kámošku, sama se 4 letým dítetem, chodí do práce a splácí sama hypotéku. Ale tam jim manžel teda umřel:(((
Sedni si a upříjmně si řekni. Budu s tímto člověkem šťastná další dvy roky,když se jeho chování nezmění?jak to dopadne?

To je jasné, že si chybu takový člověk nepřizná.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#58 22. 2. 2008 12:05

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Hennrieta napsal(a):

Zkus popřemýšlet, jestli by to přece jenom nějak nešlo - se odstěhovat (aspoň na nějaký čas) - nepomohli by rodiče, sourozenci, kamarádka?

Není tady

#59 22. 2. 2008 14:29

Hennrieta
♥♥♥----
Místo: Střední Čechy

ne bohužel nepomohli..nepomůže mi nikdo,ne,že bych se nemohla obrátit na rodiče..ale žít tam nějakou dobu s nima nechci a ani nemůžu...Ale nevím jaký by to mělo smysl,manžel by mě stejně každej den naháněl,psal,volal a dělal všechno proto abych se vrátila,už to tak jednou bylo...
Byt nikdy neprodá..u nás je to složitější,splácíme toho víc a pochybuju,že by se rozvedl,už jednou mi řekl,že rozvod nikdy nepodepíše..jsem prostě vězeň...

http://www.youngnutrition.net/member/tickers/71665/ticker2.png

Není tady

#60 22. 2. 2008 14:50

maricka
♥♥♥♥♥--

No já nevím, manželství mi nepřijde jako vězení. Ovšem splátky jsou už horší... Ale určitě se to dá nějak řešit dohodou (nevím, nevyznám se v tom). Každopádně na světě je jen jediné vězení - a tím je člověk sám sobě. Pokud se nepřestane litovat a skuhrat nad svým osudem, tak se nikdy nic nezmění. Je třeba jednat, zjistit všechny možnosti. A možná si klidně začít vztah s tím druhým člověkem a nemít výčitky z toho, že podvádíš manžela, o kterého stejně nestojíš a který je opravdu..."děsný". Anebo si opravdu radikálně promluvit a stanovit podmínky...vysvětlit manželovi, co se dá a pak už jen čekat, jestli mu to dojde (ale nevím, možná jsi to už dávno zkoušela).

Není tady

#61 22. 2. 2008 15:34

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Hennrieta napsal(a):

ne bohužel nepomohli..nepomůže mi nikdo,ne,že bych se nemohla obrátit na rodiče..ale žít tam nějakou dobu s nima nechci a ani nemůžu...Ale nevím jaký by to mělo smysl,manžel by mě stejně každej den naháněl,psal,volal a dělal všechno proto abych se vrátila,už to tak jednou bylo...
Byt nikdy neprodá..u nás je to složitější,splácíme toho víc a pochybuju,že by se rozvedl,už jednou mi řekl,že rozvod nikdy nepodepíše..jsem prostě vězeň...

Marička má pravdu - vezeň jsi, ale jenom vězeň sama sebe. Nemůžeš být vězněm někoho jiného, pokud to sama nedovolíš.
Na světě jsou oběti a tvůrci (svého života). Oběti - myslí si, že nemůžou nic změnit, tak nic nezmění. Tvůrci - i když to vypadá beznadějně, tak si myslí, že svůj život změnit můžou - a změní. Prostě obě skupiny mají pravdu.

Nějaké řešení to prostě má. Zkus popřemýšlet a už dopředu neodsuzuj, že ne! Blokuješ si tím nalezení toho řešení.
Smysl - záleží na tom, co si od toho slibuješ. Mělo by to smysl, pokud bys tomu smysl sama dala.
Rozvod - to není jednostranná záležitost a nechápu, proč by ho manžel musel podepisovat? Rozvede vás soud, i bez jeho podpisu. Prostě soud rozhodne. Pokud ovšem budeš chtít!

Už jsme se do toho nějak zamotali a už jsem i zapomněla: CO VLASTNĚ DOOPRAVDY (KONKRÉTNĚ) CHCEŠ TY?
A CO JSI OCHOTNÁ (TY! ne Ti ostatní nebo manžel) PRO TO OBĚTOVAT A UDĚLAT?
Řešení prostě bolet BUDE, jinak to nejde, jde jen o to, jestli s tím něco CHCEŠ dělat nebo NE.

Není tady

#62 22. 2. 2008 17:54

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Hennrieto, nestačím se divit co je tvůj manžel zač. Pro to co dělá nemám slov. Uvědomuješ si, že tak jak s tebou mluví a jak tě nazývá, by neměl nikdo....natož tvůj manžel. Asi bych ho praštila něčím tvrdým po hlavě.
Tobě je 24, že? Vždyť máš celý život před sebou. Co teď děláš? ....ŽIJEŠ nebo PŘEŽÍVÁŠ? Jsi vůbec šťastná tam kde jsi? Dokážeš si představit jaké to bude za pár let? Myslím, že takový člověk jako tvůj manžel se nezmění k lepšímu.
Ano, je těžké začít znovu, ale není to nemožné. A časem člověk zjistí, že ten nový začátek byl lehčí než zůstávat tam kde jsi teď. A už ti někdo řekl, že dítě nemusí být šťastné v úplné rodině, ale je šťastné pokud vyrůstá v prostředí, kde jsou lidé okolo šťastni. Ne tam, kde jsou nadávky, smutek, strach...

Hennrieto, mi je 26 a už dva roky žiju se svým synem sama. S manželem jsme se rozvedli. Sice kvůli jiného důvodu.....ale co je důležité, já ho milovala a chvíle s ním pro mne byly krásné. A teď, jsem stejně šťastná. Ty budeš určitě taky, až utečeš z toho "vězení", které ti manžel udělal. Opravdu to jde a kolikrát ti i pomohou lidé, od kterých bys to nikdy nečekala.

Držím ti pěstičky, aby jsi našla ztracenou odvahu a konečně vzala život do svých rukou. Je totiž tvůj, tak si ho nenechej od nikoho brát  hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

Není tady

#63 23. 2. 2008 12:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hennrieta napsal(a):

já to všechno vím..včera jsme se zase pohádali,teda on se pohádal..mám profil na chatu,na kterým skoro nechatuju,ale mám tam spoustu známých,se kterýma si píšu,manžel to nensnese,věčně mě přemlouvá,at si profil smažu,že nechápe na co ho mám...protože si nikdy nezkusil být na mateřský a ten každodenní stereotyp,jako mám jásad  a na tom chatu jsem měla vzkaz od toho kluka co jsem se s ním poznala,jak jsem o něm psala uplně na začátku...jenže se spletl,nebyl pro mě ale odepisoval jiné slečně..nebylo tam ani nic důležitého,jen něco jako:ta chvíle s tebou byla krátká..já mu na to napsala,že se asi spletl,že ten vzkaz nebyl pro mě..
Ten můj viděl,že mu něco odepisuju a už se se mnou nebavil celej večer a dnes ráno mi řekl,že si píšu s chlapama že jsem pí*** zas****,dobrý co?
je toto normální..?já mám strach jít večer i ke kamarádce,že mě tam příjde kontrolovat nebo špehovat,už to jednou udělal..ne není to jen o sexu,ta nechuť k němu totiž vychází z těch všech problémů!

Já se mu nedivím, taky by se mi nelíbilo, kdyby si můj manžel psal s nějákejma babama. A že si ten svůj stereotyp na mateřský neumíš vyplnit jinak jak kafráním na netu je tvůj problém. Co třeba místo toho vysedávání u pc zvednout pr... a jít cvičit, atd. ? Je spousta možností wink
Chtěla bych vidět, jak bys ty v opačném případě byla v klidu, kdyby si manžílek takhle psal s nějákou kočkou big_smile
A že ti nadává ? Každej si k tobě dovolí jen to, co mu ty sama dovolíš wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#64 23. 2. 2008 14:02

majkafa
Host

Někdo si koleduje. smile

#65 23. 2. 2008 15:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dej mi s tím pokoj, koleduje si ona sama. Takovejch, co se jim rozpadl vztah po tom, co chatovali jak o život, je všude dost. A že k tomu má blízko potvrzuje ten její "kamarád". Zkus se zeptat PetraHl co si o tom myslí. Myslím, že by ti k tomu řekl svý big_smilewink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#66 23. 2. 2008 17:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"manžel by mě stejně každej den naháněl,psal,volal "

Tak to mi připomnělo kámošku, které její manžel vyvolává 4x za den, aniž by jí měl co říct, a vyptává se, kde právě je atd. V závěru těch telefonátů jí vynadá a ona je pak zlomená a bez duše. Nechápu!!! smile Vůbec mi nejde na rozum, proč ten telefon zvedá, když už i my ostatní celé roky víme, co bude následovat.
Holkýýý, ten telefon má takovej čudlííííík.... a po jeho zmáčknutí se vám prostě chlap nedovolá, víte to? big_smile wink
A že nikdy rozvod nepodepíše? Aááále podepíše... (kolikrát ovšem až se mu nachomýtne kolem dokola nějaká jiná) no a kdyby přece jen ne, neznamená to, že nemůžu být volná.
Ale to chatování s muži, když víš, že manžel je na to háklivý, bys měla zvážit. Protože to dělá dobře málokomu a ty bys v opačném případě (jak píše Pavla) nebyla jiná.

Není tady

#67 24. 2. 2008 14:18

shiden
Host

Já nevím, ale pokud chlap nezvládá ani, to že jeho partnerka chatuje s jinými muži, tak je to napováženou ... něco jak hypochondr, dle mého.

#68 24. 2. 2008 14:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Já nevím, ale pokud chlap nezvládá ani, to že jeho partnerka chatuje s jinými muži, tak je to napováženou ... něco jak hypochondr, dle mého.

Jenže ono někdy tím chatem s jinými muži začne něco víc. Myslím, že i tady se řešilo pár nevěr, které začaly právě tak.

Není tady

#69 24. 2. 2008 14:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

shiden: "Já nevím, ale pokud chlap nezvládá ani, to že jeho partnerka chatuje s jinými muži, tak je to napováženou ... něco jak hypochondr, dle mého."

Souhlasím, ale je trošku rozdíl v tom, když si ona bude psát s kolegy podrobnosti týkající se práce, případně nějaké pracovně-zábavné záležitosti, jako např. hromadný kolegiální turnaj v čemkoliv, a v tom, že její manžel uvidí na monitoru něco jako "kočičko, líbám tě".. no nevím. A taky je něco jiného, když si ona bude s někým o čemkoliv chatovat v době, kdy manžel chce mít klídek u televize na hokejový zápas, nebo v době, kdy by s ní rád byl... Každý to má zařízené jinak.

Není tady

#70 24. 2. 2008 14:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tercilko, pravdu díš stolttummenupp

Není tady

#71 24. 2. 2008 15:22

shiden
Host

PPavlaa napsal(a):

shiden napsal(a):

Jenže ono někdy tím chatem s jinými muži začne něco víc. Myslím, že i tady se řešilo pár nevěr, které začaly právě tak.

Co se má stat, to se stane. To taky nebudeme radši vůbec chodit ven, aby se nám tam náhodou partner do někoho nezakoukal a nazačala tam třeba nevěra? A co chození do práce, firemní večírky, cestování, oslavy, úřady, banky ...

#72 24. 2. 2008 15:25

shiden
Host

Tercila napsal(a):

shiden: "Já nevím, ale pokud chlap nezvládá ani, to že jeho partnerka chatuje s jinými muži, tak je to napováženou ... něco jak hypochondr, dle mého."

Souhlasím, ale je trošku rozdíl v tom, když si ona bude psát s kolegy podrobnosti týkající se práce, případně nějaké pracovně-zábavné záležitosti, jako např. hromadný kolegiální turnaj v čemkoliv, a v tom, že její manžel uvidí na monitoru něco jako "kočičko, líbám tě".. no nevím. A taky je něco jiného, když si ona bude s někým o čemkoliv chatovat v době, kdy manžel chce mít klídek u televize na hokejový zápas, nebo v době, kdy by s ní rád byl... Každý to má zařízené jinak.

A jak si může být jistý, že nejde o omyl nebo vtip? va
Jinak je jasný, že je dobré se partnerovi věnovat, to ti neberu, i když zrovna pokud se dívá na televizi, tak proč by si nemohl druhý chatovat, třeba v jiném pokoji?

#73 24. 2. 2008 16:00

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

shiden: "A jak si může být jistý, že nejde o omyl nebo vtip? va
Jinak je jasný, že je dobré se partnerovi věnovat, to ti neberu, i když zrovna pokud se dívá na televizi, tak proč by si nemohl druhý chatovat, třeba v jiném pokoji?"

Ale vždyť já jsem psala, že pokud si partner hoví u TV, proč by si ona nemohla psát vedle na PC? (Myslím, že v řadě domácností se to právě tak praktikuje) big_smile. A že si je nebo není jistý ohledně omylu, no to já přece nemůžu vědět, to musí vědět ONA, proč ji podezírá " z nekalostí" smile, jsou jen 2 možnosti: buď je extrémně žárlivý nebo mu ona dává trošku zabrat i jindy než právě u počítače....
A ještě drobnost: nikdy jsem neměla potřebu psát něžnosti svým kamarádům a kolegům, když s nimi nic nemám. A to třeba pro rozvedeného kolegu občas uvařím a srandičky mezi námi taky na ICQ běží, ale ne takového "sexuálního" typu, to by se mi tedy nelíbilo - když nechci, nikdo si to ke mně nedovolí. Takže stát se sice může, že jde o žert, ale taky ne.

Upravil(a) Tercila (24. 2. 2008 16:02)

Není tady

#74 24. 2. 2008 16:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Shiden:
"Co se má stat, to se stane. To taky nebudeme radši vůbec chodit ven, aby se nám tam náhodou partner do někoho nezakoukal a nazačala tam třeba nevěra? A co chození do práce, firemní večírky, cestování, oslavy, úřady, banky ..."

Tak - samozřejmě tam všude (prý v 87 % v práci) právě mimomanželské vztahy začínají. Však tu nikdo netvrdí, že neexistují wink.
Ale vždyť víš sám, že záleží na osobnosti člověka. Někdo se chytne každé příležitosti, jiný je rád, že má stabilní domácnost.

Není tady

#75 24. 2. 2008 17:30

shiden
Host

Tercila napsal(a):

Shiden:
"Co se má stat, to se stane. To taky nebudeme radši vůbec chodit ven, aby se nám tam náhodou partner do někoho nezakoukal a nazačala tam třeba nevěra? A co chození do práce, firemní večírky, cestování, oslavy, úřady, banky ..."

Tak - samozřejmě tam všude (prý v 87 % v práci) právě mimomanželské vztahy začínají. Však tu nikdo netvrdí, že neexistují wink.
Ale vždyť víš sám, že záleží na osobnosti člověka. Někdo se chytne každé příležitosti, jiný je rád, že má stabilní domácnost.

Já vím, proto mě to příjde marný, zakazovat třeba chat.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí