Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 2. 2008 16:45

Hennrieta
♥♥♥----
Místo: Střední Čechy

Sex už mě nevzrušuje...

Nevím,jestli jsem napsala příhodný název..Jsem 2 roky vdaná,s manželem jsem cca 4a půl roku..Máme 15-ti měsíčníhho syna a já zjistila,že už před těhotenstvím mě sex s ním přestává bavit.Ne,že by byl s v sexu špatný nebo dělal něco mě nevyhovuje,ale prostě mě nevzrušuje a bohužel přímo při styku "nevydrží moc dlouho"..
Nevím co s ním,miluju ho a rozvádět se rozhodně nechci,v poslední době ale mi nedělá moc dobře ani masturbace a už mi připadá,že jsem vadná či co,že mám snad pokles nějakých hormonů..Poznala jsem se s jiným můžem a občas se scházíme,něco málo u nás proběhlo a on mě celkem vzrušuje a přitahuje,ale nechci podvádět manžela,nevím jak z toho ven,sex chci,ale chci už někdy v životě prožit orgasmus,který jsem měla maximálně 2x v životě...

http://www.youngnutrition.net/member/tickers/71665/ticker2.png

Není tady

#2 7. 2. 2008 18:01

Aninka
♥♥-----

Re: Sex už mě nevzrušuje...

Henrietto...a nebude to tím, že už Tě prostě jen tolik nepřitahuje? Sice nepíšeš, jak často na sex máš chuť, ale to je naprosto normální nemít někdy chuť. každý si nějakým takovým obdobím projde a pak je to zase lepší, pak zase horší...ale už nikdy to nebude jako na počátku partnerství.

Jen se mi trošku nelíbí, že se scházíš s jiným mužem. Je to úplně jasné, že Tě vzrušuje, protože je nový a neokoukaný, myslím, že by ses s ním asi měla přestat scházet a především se soustředit na svůj problém. Sama zapřemýšlet o tom, proč Tě tolik neláká apod. Možná je to i v manželovi, že on se hned udělá a Tebe nechá tzv. ladem. To se pak nedivím, že z toho nic nemáš. Je třeba si s ním o tom popovídat, sdělit, co Ti vadí a ymslím, že pokud není sobec, tak se rád domluví na nějakém kompromisu. Ale myslím, že nevěrou to nemá cenu řešit.

A pak, já orgasmus s mužem neměla nikdy. Jen sama...

Upravil(a) Aninka (7. 2. 2008 18:03)

Není tady

#3 7. 2. 2008 18:58

henrietta
♥♥♥♥---

Také se mi nezdá správné zkoušet hned hledat vzrušení u jiného partnera. Navíc mi nepřijde moc jisté, že s ním toho orgasmu dosáhneš častěji. Ono to záleží i dost na tvé snaze, spíš než na spoléhání, že to partner má nějak zařídit a když ne, tak to zkusím jinde.

Máme podobnou přezdívku, ale mě sex vzrušuje:o) Je pravda, že v prvním dlouhém vztahu jsem po pěti letech také zkusila hledat vzrušení jinde, no pomohlo to, že jsem po pár pokusech konečně hodně spokojená s partnerem i se sexem, ale jak to bude po pár letech si netroufám odhadovat. Po měsících čtení babinetu ale nedoufám, že to vzrušení vydrží navždy a každých pět let hledat partnera se nechystám a pokud ty taky ne, tak si spíš pročti rady, jak ten vztah oživit a nekaž si manželství nějakou nevěrou.

Není tady

#4 7. 2. 2008 19:48

Hennrieta
♥♥♥----

Já ale netvrdím,že bych hned chtěla zkoušet sex s jiným partnerem,vlastně si ani nejsem jistá,jestli by mi to vyhovovalo i s jiným chlapem...S manželem bohužel máme i jiné problémy,ale to nepatří do této diskuse.možná se to vše na mě odráží..
Ale na druhou strnu ta nechut k sexu trvá už dýl...Já mám na sex chut často,ale jako bych v sobě měla nějakej blok a nejde to,prostě se mi sním nechce...je to taky tím,že on o ničem jiným nemluví,pořád jen kdy si zaš*** a pořád dokola a tím víc mě to odrazuje...Potřebuju taky trochu citovou oporu,ale tý bohužel moc nemám..
Promlouvat jsem s ním o tom několikrát zkoušela,ale není snadý mu říct do očí,že se mi s ním prostě nechce spát,nejvíc se ale obávám,že opravdu jenom s ním...Ale přeci kvůli tomu nebudu ničit rodinu a všechno ostatní...jsem z toho zoufalá...Možná mi schází nějaký hormon na podpoření sexualní aktivity..protože můj muž ač je o 13 let starší je dobrý milenec,ale ...ale nevím co dál,nevím proč mě prostě už tolik nevzrušuje...

Není tady

#5 7. 2. 2008 19:54

Hennrieta
♥♥♥----

Aninka napsal(a):

Henrietto...a nebude to tím, že už Tě prostě jen tolik nepřitahuje? Sice nepíšeš, jak často na sex máš chuť, ale to je naprosto normální nemít někdy chuť. každý si nějakým takovým obdobím projde a pak je to zase lepší, pak zase horší...ale už nikdy to nebude jako na počátku partnerství.

Jen se mi trošku nelíbí, že se scházíš s jiným mužem. Je to úplně jasné, že Tě vzrušuje, protože je nový a neokoukaný, myslím, že by ses s ním asi měla přestat scházet a především se soustředit na svůj problém. Sama zapřemýšlet o tom, proč Tě tolik neláká apod. Možná je to i v manželovi, že on se hned udělá a Tebe nechá tzv. ladem. To se pak nedivím, že z toho nic nemáš. Je třeba si s ním o tom popovídat, sdělit, co Ti vadí a ymslím, že pokud není sobec, tak se rád domluví na nějakém kompromisu. Ale myslím, že nevěrou to nemá cenu řešit.

Aninko,nevím kolik ti je let,ale myslíš,že je normální.že jsem 24 letech ještě neměla orgasmus ?Maximálně sama se sebou...já chci ale taky zažít sex se vším všudy..nevím,jestli jsem moc upjatá či co nebo čím to je?asi bych potřebovala radu odborníka,opravdu bych chtěla prožit orgasmus s mužem...

Není tady

#6 7. 2. 2008 20:19

maricka
♥♥♥♥♥--

Víš, některé ženy jej neprožijí nikdy, myslím, že je třeba si vážit alespon toho, co máme. Dnes se za tím honí kdekdo, navštěvuje kvůli tomu sexuology a jiné odborníky... 24 let? Prosím Tě, některé ženy si sexu začínají užívat až po třicítce nebo po porodu... Mně je 22 let, také mi to občas tam dole při styku chybí, ale vědu z toho nedělám. Až to přijde, tak to přijde. A pokud nepřijde, nepřijde. Pěkný pocit mám tam dole při tom i tak...tedy většinou.

Není tady

#7 8. 2. 2008 9:25

zenetka
♥♥♥----

Hennrieto, myslím, že zakopaný pes bude v těch nevyřešených problémech s manželem.  Říká se, že pro ženu je milostná předehra celý den, a skutečně na tom něco bude - jakmile ve vztahu něco začne skřípat, hned se to odrazí na chuti ženy k sexu. Taky se mi to stalo...
Zkus se zaměřit na řešení těch ostatních problémů s manželem, a držím palce, ať se to zlepší.
A plně chápu, že jestli manžel celý den mele jen o š....., tak že tě to spíš znechutí než navnadí.
Někdy mi připadá, že chuť k sexu je taková spojená nádoba - čím víc jí má jeden partner, tím víc klesá u toho druhého...

Není tady

#8 8. 2. 2008 14:25

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Hennrieta napsal(a):

Aninka napsal(a):

Aninko,nevím kolik ti je let,ale myslíš,že je normální.že jsem 24 letech ještě neměla orgasmus ?Maximálně sama se sebou...já chci ale taky zažít sex se vším všudy..nevím,jestli jsem moc upjatá či co nebo čím to je?asi bych potřebovala radu odborníka,opravdu bych chtěla prožit orgasmus s mužem...

Mě bude za pár měsíců taky 24 a orgasmus jsem při sexu taky nikdy nezažila. Prostě přímo při tom mi to nejde. Pokud mi to partner udělá rukou nebo jazykem, tak to jde, ale jinak né... ale neházim flintu do žita, myslim, že to časem přijde smile

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#9 8. 2. 2008 16:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja považujem aj orálček za sex a nejako neskúmam, KEDY a PRI ČOM mám orgazmus(aj keď pripúšťam, že ten "vnútri" je trochu iný ako ten "vonku"...). Je to celé príjemná hra, tak načo si robiť stresy ešte aj pri takejto príjemnej a bohumilej činnosti...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 8. 2. 2008 16:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja považujem aj orálček za sex a nejako neskúmam, KEDY a PRI ČOM mám orgazmus(aj keď pripúšťam, že ten "vnútri" je trochu iný ako ten "vonku"...). Je to celé príjemná hra, tak načo si robiť stresy ešte aj pri takejto príjemnej a bohumilej činnosti...?

Přesně tak.... jsou ženy, bohužel, které nedosáhnou orgasmu nikdy, co ty by daly za to, kdyby toho dosáhly aspoň "jen rukou nebo jazykem"....

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#11 16. 2. 2008 22:44

Hennrieta
♥♥♥----

No tak on si to tu bohužel přečetl celé můj manžel a je se mnou na rozvod,jelikož já se nesmím poradit ani s cizimi lidmi o svých problémech..Takže už je to všechno vlastně jedno.Nechápe,že to chci prvně vyřešit u sebe  a pak třeba s ním..Mám manžele pronásledovatele a podezřívatele a pak právě vznikají tyhle problémy..je mi už z těch chlapů fakt někdy na nic....

Není tady

#12 16. 2. 2008 22:48

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jéžiši Henrietko a jak přišel na to , že sem píšeš????  teď to chce otevřenou rozmluvu.....uvidíš že se zas rozjasní, až si to vysvětlíte bez emocí.....

Není tady

#13 17. 2. 2008 10:26

maricka
♥♥♥♥♥--

Henrietto..a divíš se svému manželovi, že je "s Tebou na rozvod?". Já ani ne... Za prvé by mě naštvalo, že se scházíš s jiným mužem a "něco málo u Vás proběhlo", za druhé bys tyto problémy opravdu měla řešit nejdříve s ním a pak tady..tedy pokud máš k němu aspon špetku důvěry a úcty. Já vím, že některé problémy se řeší špatně, ale bohužel jiné vyhnutí není.

Ovšem nechápu, jak se tady mohl "vloupat"...to je od něj hooodně nehezké...

Takže ted bych radila si o tom pořádně popovídat, možná je dobře, že na to přišel a že ted může teprve přijít opravdová diskuze...

Není tady

#14 17. 2. 2008 11:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

"Vloupat" na verejny server? Hmmm ... to je od neho fakt uplne odpo.rne usch

Upravil(a) Oxi (17. 2. 2008 11:23)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#15 17. 2. 2008 12:18

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

ono staci ponechat v prohlizeci cookies ;-)

Není tady

#16 18. 2. 2008 16:07

Hennrieta
♥♥♥----

maricka napsal(a):

Henrietto..a divíš se svému manželovi, že je "s Tebou na rozvod?". Já ani ne... Za prvé by mě naštvalo, že se scházíš s jiným mužem a "něco málo u Vás proběhlo", za druhé bys tyto problémy opravdu měla řešit nejdříve s ním a pak tady..tedy pokud máš k němu aspon špetku důvěry a úcty. Já vím, že některé problémy se řeší špatně, ale bohužel jiné vyhnutí není.

Takže ted bych radila si o tom pořádně popovídat, možná je dobře, že na to přišel a že ted může teprve přijít opravdová diskuze...

Maricko,když zdaleka nevíš o co jde,tak prosím nesuď,jestli je se mnou manžel na rozvod...Rozhodně o žádném "druhém" nic nevěděl...sex s žádným "druhým" taky neproběhl...tak nevím proč by se mnou měl být na rozvod!
On o babinetu přímo neví,ale má v pc program který sleduje vše co jsem kde psala a dívala se (nemyslím tím historii),takže at si napíšu s někým i na icq,může si to vytisknout a dát mi to přečíst a to mě štve,že už nemůžu ani volně dýchat..
Vše jsem mu říkala nejmín 100x a on se pak diví,že neni chut na sex,že mám raději večer chut se večer sbalit a jít si "podrbat" :-) s kámoškama..Je mi to líto,ale já nevím co nám už pomůže,můžeme před sebou hrát zamilovanej páreček a doma se hádat co jsem si kde s kým napsala nebo si postěžovala....
A při sexu mi pak myšlenky lítají uplně jinde a nemůžu se uvolnit a přijde,co teda může být ještě horšího...

Není tady

#17 18. 2. 2008 16:10

Hennrieta
♥♥♥----

Abych ještě dodala s tím scházením s jiným mužem..viděli jsem se 2 x a už se nescházíme a ani nebudem...to že mě někdo přitahoval,to bohužel já nemůžu ovlivnit...já se spíš obávám toho aby mě ten sex ještě vůbec někdy bavil.....

Není tady

#18 18. 2. 2008 16:12

martinF
♥♥♥♥♥--

i vepřová se přejí, nic si z toho nedělej..

já bych to na tvém místě vyzkoušel ještě s jedním, třeba se mnou a pak by se vidělo :-)))

Není tady

#19 18. 2. 2008 16:13

Hennrieta
♥♥♥----

to jsi určitě nemyslel vážně...za to tě tu můžou jiný ženy ukamenovat... big_smile

Není tady

#20 18. 2. 2008 16:21

martinF
♥♥♥♥♥--

hele a manža má potřebu větší a ty menší a nějak to po tobě vyžaduje častěji než bys chtěla, nebo ztloustnul, nebo zestárnul, zkus to trochu rozvést, jsi to napsala moc obecně

Není tady

#21 18. 2. 2008 16:28

martinF
♥♥♥♥♥--

Hennrieta napsal(a):

to jsi určitě nemyslel vážně...za to tě tu můžou jiný ženy ukamenovat... big_smile

no hlavně by mě mohl ukamenovat tvůj manžel, až si to přečte smile

Není tady

#22 18. 2. 2008 16:39

Hennrieta
♥♥♥----

snad si to nepřečte..neboj,kdyžtak ukamenuje mě...big_smile.No je asi tak,,je o 13 let strší..ale je to pořád pěknej chlap a ženským se líbí,nějaký ty krize u nás proběhly,jako všude jinde..U nás byli snad 2 nebo 3,ale dost velký a to zanechalo následky,teda asi...u mě určitě...A další můj problém je moje postava,měla jsem jí krásnou před těhu,jenže 11 kilo je pořád na hoře a já s tím začala něco dělat až ted..takže se dost stydím a nedkážu se ani moc odvázat,jenže je to i díky tomu,že když on mi např. vleze do koupelny,tak si noedpustí vždycky kecy typu,co ta pneumatika a ta pr... atd...
No tak pak se si ten sex mám fakt užívat....
Pořád se mu na mě neco nelíbí a přitom neustále žárlí,když mi na chatu napíše nějakej chlap vzkaz,že jsem kočka atd nebo že mi to sluší,pak z toho má amok a řve na mě...No fakt to s váma chlapama neni jednoduchý... big_smile

Není tady

#23 18. 2. 2008 16:44

shiden
Host

Hennrieta napsal(a):

On o babinetu přímo neví,ale má v pc program který sleduje vše co jsem kde psala a dívala se (nemyslím tím historii),takže at si napíšu s někým i na icq,může si to vytisknout a dát mi to přečíst a to mě štve,že už nemůžu ani volně dýchat..

To snad ani už není možný! Horší než Kempei-tai!

#24 18. 2. 2008 16:51

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Hehe keyloger big_smile Takze vie presne aku klavesu si kedy stlacila ... A pozna vsetky tvoje loginy, hesla ... proste vie o comkolvek, co si robila v tom pocitaci .... hmmm, tak toho by som asi pekne vy fuckyou oval.
Pripojit sa niekam cez terminal services a netovat cez ten vzdialeny pocitac ... a nebude vediet ani prd ...

Upravil(a) Oxi (18. 2. 2008 16:53)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#25 18. 2. 2008 16:53

Hennrieta
♥♥♥----

Shiden nevím co je to Kempei-tai,ale děsný to je..ale kdyby tu ted u toho byl např. on řekl by ti svou verzi,že k tomu má důvod a tak podobně,že ho asi chci podvádět a že to mám pořád zapotřebí si vyhledávat nové známosti (jako chlapi),ale neni to pravda...Prostě chci jen komunikovat s lidma,když jsem doma na mateřský skoro deno denně mezi 4-ma zdma...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí