29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LOCO napsal(a):
teda,moc to sem nepatří,ale taky pořád nediskutujete jenom o hudbě.Nevíte na jakých stránkách by se dali najít staří kytaroví nástrojaři?Předem děkuji.
Nemám potuchy, ale Google umí zázraky...
Není tady
Ahoj :-) Ty jsi zpátky :-)
Není tady
bohužel-kdybych si vygůglila,nezkouším to jinde.
Není tady
Skladba, která mne za poslední rok zasáhla asi nejvíc. Milan Báchorek (nar.1939): Lidice (melodramatický obraz pro dva recitátory, soprán, baryton, sbor a symfonický orchestr na slova Karla Šiktance
Není tady
Cau Zephyre, Sostakovic je prima, byla jsem pred par tydny v Berline na uvedeni Nosu, videl jsi to? uzasny.
Popr. zkus tohle, i kdyz to teda zadnej Rus neni
http://www.youtube.com/watch?v=X6wxpBbrCAM
Není tady
Jo a ještě bych fakt doporučovala:
Alban Berg - Vojcek.
A Dědečku/Zephyre, nechces si precist neco od T.W. Adorna? Myslim, ze v hodnoceni hudby by ses s nim hodne shodl
Není tady
Dík za upoutávky - Nos ani Vojcka jsem neviděl, jen slyšel hudbu. Nutno říct, že jsou to úžasná díla. Vojcek mi "sedí" hlavně svou náladou a skepsí, Nos zase typickou šostakovičovskou ironií...
Jinak Pražské premiéry minuly, byl to skvělý týden. Takové světlo v temnotách, i co do společenského ruchu... Teď mne ještě čeká zítřejší koncert orchestru Berg v kostele na Čechově náměstí - zazní krásné skladby arménských autorů Tigrana Mansurjana a Aveta Terterjana...
A pak - je po koncertní sezóně a opět doba temného příšovského osamění...
Není tady