29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cau, Zephyre.
Není tady
Damila napsal(a):
Cau, Zephyre.
Jestli chceš dávat najevo svoji "chytrost", nečiň tak způsobem pětileté holčičky...
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
A vůbec, dneska po 14.hodině se mi zase posralo všechno, co šlo, jednoho bývalého kámoše jsem nadobro odepsal - ty výmluvy na nedostatek času už jsou k smíchu... Mně je už všechno fuk. Je to sice
, ale na svém vlákně si to můžu dovolit...
Není tady
Aktaion napsal(a):
Damila napsal(a):
Cau, Zephyre.
Jestli chceš dávat najevo svoji "chytrost", nečiň tak způsobem pětileté holčičky...
Nepotřebuji dávat najevo svou inteligenci. Ta, co mám, mi pro běžný život úplně stačí, a nemám pocit, že bych měla někomu něco dokazovat.
Jen jsem Tě chtěla pozdravit.
Není tady
Aktaion napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
Tak ta stranka s tim Schnittkem je russiandvd.com, kdyby ste se nahodou nekdo chteli podivat.
On se na to asi nikdo nepodívá, tím spíše že by si to poslechl, ale budiž... To holt nejsou kýčaři Nedvědi ani Jožka Ráž, Fidelův obdivovatel...
No na druhý straně, třeba sem zas někdo vleze a řekne si "HA, současná vážná hudba, to mě zajímá" a ten odkaz tu bude Malá pravděpodobnost, ale lepší mít to jištěný
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Aktaion napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
Tak ta stranka s tim Schnittkem je russiandvd.com, kdyby ste se nahodou nekdo chteli podivat.
On se na to asi nikdo nepodívá, tím spíše že by si to poslechl, ale budiž... To holt nejsou kýčaři Nedvědi ani Jožka Ráž, Fidelův obdivovatel...
No na druhý straně, třeba sem zas někdo vleze a řekne si "HA, současná vážná hudba, to mě zajímá" a ten odkaz tu bude
Malá pravděpodobnost, ale lepší mít to jištěný
No dobrá - třeba pánbu na chvíli usne... :-)
Není tady
Damila napsal(a):
Aktaion napsal(a):
Damila napsal(a):
Cau, Zephyre.
Nepotřebuji dávat najevo svou inteligenci. Ta, co mám, mi pro běžný život úplně stačí, a nemám pocit, že bych měla někomu něco dokazovat.
Jen jsem Tě chtěla pozdravit.
Ono to spíš vypadalo, že chceš dělat chytrou, že jsi mě poznala... Což je absurdní.
Není tady
Ještě něco na téma hudba:
Tedko posloucham Ante Finem Saeculi od Erkki-Sven Tuura, na týhle stránce je skoro dole ukázka http://www.emic.ee/teosed.php?id=7, nádherná věc, kdo to neznáte poslechněte si aspoň tu ukázku.
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Tedko posloucham Ante Finem Saeculi od Erkki-Sven Tuura, na týhle stránce je skoro dole ukázka http://www.emic.ee/teosed.php?id=7, nádherná věc, kdo to neznáte poslechněte si aspoň tu ukázku.
On těžko někdo sežene něco jiného než tuhle ukázku, bohužel CD nahrávka je vyprodaná a nikde se už nedá sehnat...
"Kdo to neznáte" - nikdo tady to nebude znát, jestli ano, sežeru koště na posezení...
Není tady
Aktaion napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
Tedko posloucham Ante Finem Saeculi od Erkki-Sven Tuura, na týhle stránce je skoro dole ukázka http://www.emic.ee/teosed.php?id=7, nádherná věc, kdo to neznáte poslechněte si aspoň tu ukázku.On těžko někdo sežene něco jiného než tuhle ukázku, bohužel CD nahrávka je vyprodaná a nikde se už nedá sehnat...
"Kdo to neznáte" - nikdo tady to nebude znát, jestli ano, sežeru koště na posezení...
Mno, ono se to sehnat dá, ovšem nikoliv oficiální cestou A nebo ještě jsem viděla nějaká použitá CD na Amazonu.
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Aktaion napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
Tedko posloucham Ante Finem Saeculi od Erkki-Sven Tuura, na týhle stránce je skoro dole ukázka http://www.emic.ee/teosed.php?id=7, nádherná věc, kdo to neznáte poslechněte si aspoň tu ukázku.On těžko někdo sežene něco jiného než tuhle ukázku, bohužel CD nahrávka je vyprodaná a nikde se už nedá sehnat...
"Kdo to neznáte" - nikdo tady to nebude znát, jestli ano, sežeru koště na posezení...Mno, ono se to sehnat dá, ovšem nikoliv oficiální cestou
A nebo ještě jsem viděla nějaká použitá CD na Amazonu.
Tak to musím ještě prolustrovat :-) Ty jsi to někde sehnala?
Není tady
Tady se taky dá něco dozvědět - spustili to teprve na podzim, ale v Čechách je to asi jediné svého druhu: www.atemporevue.cz, jsou tam mj. i kritiky koncertů Pražských premiér...
Není tady
Tady se taky dá něco dozvědět - spustili to teprve na podzim, ale v Čechách je to asi jediné svého druhu: www.atemporevue.cz, jsou tam mj. i kritiky koncertů Pražských premiér...
Paráda! Takové stránky fakt u nás chybí.
Není tady
http://www.imeem.com/people/zevPj-A/mus … er_apocaly
doufam ze ten odkaz funguje
je to sice jen mala ukazka ale zni to dost dobre!
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
http://www.imeem.com/people/zevPj-A/music/TQ9s46yI/lubos_fiser_fifteen_folios_according_to_durer_apocaly
je to sice jen mala ukazka ale zni to dost dobre!
No, Luboš Fišer je kapitola sama pro sebe... Tyhle jeho skladby zná snad celá Evropa krom Čechů... Jeden z nejlepších našich skladatelů vůbec, jen mohl žít ještě o pár let déle...
Jeho filmovou hudbu pomíjím, ač vlastně jen kvůli ní ho u nás občas někdo zná...
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
http://www.imeem.com/people/zevPj-A/music/TQ9s46yI/lubos_fiser_fifteen_folios_according_to_durer_apocaly
je to sice jen mala ukazka ale zni to dost dobre!No, Luboš Fišer je kapitola sama pro sebe... Tyhle jeho skladby zná snad celá Evropa krom Čechů... Jeden z nejlepších našich skladatelů vůbec, jen mohl žít ještě o pár let déle...
Jeho filmovou hudbu pomíjím, ač vlastně jen kvůli ní ho u nás občas někdo zná...
No já ho poznala uplnou náhodou a bohužel od něj nemužu nic sehnat. Ale to minimum co jsem slyšela se mi líbilo velice.
Nojo hlavně že Káju Gotta zná každej :-/
Není tady
Já ještě pár jeho skladeb mám, resp. má je táta ve Francii - Double, Sonátu pro klavír, sbor a orchestr, a Nářek nad zkázou města Ur - ještě na starosumerské texty...
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
je to sice jen mala ukazka ale zni to dost dobre!No, Luboš Fišer je kapitola sama pro sebe... Tyhle jeho skladby zná snad celá Evropa krom Čechů... Jeden z nejlepších našich skladatelů vůbec, jen mohl žít ještě o pár let déle...
Jeho filmovou hudbu pomíjím, ač vlastně jen kvůli ní ho u nás občas někdo zná...No já ho poznala uplnou náhodou a bohužel od něj nemužu nic sehnat. Ale to minimum co jsem slyšela se mi líbilo velice.
Nojo hlavně že Káju Gotta zná každej :-/
Pravděpodobně se mi povede sehnat od něj více - mám nějaké nové kontakty... A taky, jak jsem se dověděl, je možné koupit nahrávky z Českého rozhlasu, včetně těch, které oficiálně nevyšly. To mi včera napsal skladatel Milan Slavický, jehož hudbu taky doporučuju...
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
No, Luboš Fišer je kapitola sama pro sebe... Tyhle jeho skladby zná snad celá Evropa krom Čechů... Jeden z nejlepších našich skladatelů vůbec, jen mohl žít ještě o pár let déle...
Jeho filmovou hudbu pomíjím, ač vlastně jen kvůli ní ho u nás občas někdo zná...No já ho poznala uplnou náhodou a bohužel od něj nemužu nic sehnat. Ale to minimum co jsem slyšela se mi líbilo velice.
Nojo hlavně že Káju Gotta zná každej :-/Pravděpodobně se mi povede sehnat od něj více - mám nějaké nové kontakty... A taky, jak jsem se dověděl, je možné koupit nahrávky z Českého rozhlasu, včetně těch, které oficiálně nevyšly. To mi včera napsal skladatel Milan Slavický, jehož hudbu taky doporučuju...
No kdyby se ti podařilo sehnat třeba Violoncellovou sonátu nebo jak se to jmenuje...
Každopádně musíme zas někdy dát sraz ještě máš u mě toho Pendereckýho a přihodim třeba i něco dalšího, jestli se ti to bude líbit.
Milana Slavickýho neznám, ale pohledám po netu
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
No já ho poznala uplnou náhodou a bohužel od něj nemužu nic sehnat. Ale to minimum co jsem slyšela se mi líbilo velice.
Nojo hlavně že Káju Gotta zná každej :-/Pravděpodobně se mi povede sehnat od něj více - mám nějaké nové kontakty... A taky, jak jsem se dověděl, je možné koupit nahrávky z Českého rozhlasu, včetně těch, které oficiálně nevyšly. To mi včera napsal skladatel Milan Slavický, jehož hudbu taky doporučuju...
No kdyby se ti podařilo sehnat třeba Violoncellovou sonátu nebo jak se to jmenuje...
Každopádně musíme zas někdy dát sraz ještě máš u mě toho Pendereckýho a přihodim třeba i něco dalšího, jestli se ti to bude líbit.
Milana Slavickýho neznám, ale pohledám po netu
V Bontonlandu je ještě CD s jeho skladbami, stojí něco přes 200 Kč, je tam Porta coeli, Dvě kapitoly z Apokalypsy pro orchestr a Requiem.
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Pravděpodobně se mi povede sehnat od něj více - mám nějaké nové kontakty... A taky, jak jsem se dověděl, je možné koupit nahrávky z Českého rozhlasu, včetně těch, které oficiálně nevyšly. To mi včera napsal skladatel Milan Slavický, jehož hudbu taky doporučuju...No kdyby se ti podařilo sehnat třeba Violoncellovou sonátu nebo jak se to jmenuje...
Milana Slavickýho neznám, ale pohledám po netuV Bontonlandu je ještě CD s jeho skladbami, stojí něco přes 200 Kč, je tam Porta coeli, Dvě kapitoly z Apokalypsy pro orchestr a Requiem.
Tož to se pudu mrknout, tedy až budu mít nějaké peníze!
Není tady
To zkus. Ale sraz nebude. Maximálně něco pošlu poštou.
Není tady
okeeej no... radsi se neptam
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
okeeej no... radsi se neptam
Jak říkám - můžem si to posílat poštou, pro mě to neznamená problém a taky je to pohodlné.
Není tady
Tak mám za sebou jedno skvělé setkání, jen škoda, že skončilo tak brzy... Ale konečně je něco, nač se můžu těšit. Jen víc takových kontaktů...
Není tady