29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
O-" napsal(a):
Tak po půl roce jen zprávička o tom jak to u nás vypadá.
1. jsem blbá a naivní, platonické zamilování neexistuje a pohádky taky ne (případně tolerantní a chápavý ženy jsou tupý slepice co všemu uvěří - tím myslím jako sebe, neberte to nikdo jako urážku), spí spolu už skoro rok, lhal mi o tom ještě dalším pár měsíců než to omylem prasklo
2. jsem ještě víc blbá a naivní, protože mi rok zahýbá a a milenkou už nepokrytě chodí a já s ním stále jsem a doufám že to má šanci skončit a zase se srovnat
3. zároveď s tím, když mi řekl že kecal a už skoro od začátku spolu spí tak mi mi řekl že s ní chce žít, že bez ní nemůže existovat, že od ní nedokáže odejít a úplně zoufale jí miluje a je ztělesněním téměř (až na nějaké ty nepodstatnosti) dokonalé partnerky
4. zároveň mi říká jak moc pro něj ten slib co mi dal znamená, že mě má rád a neví jestli mne dokáže opustit, protože mu je se mnou taky dobře
5. z optimistického naivního stvoření (tj. mě před rokem) se stává sarkastická zahořklá ženská, co svýho manžela jak ho moc milovala začíná s jeho každým odpolednem s milenkou víc a víc nesnášet, co z domu utíká za svými koníčky jen aby na něj po večerech nemusela čekat, co brečí po nocích a stýská se jí, když je bez něj a co spí na druhém konci postele, když je s ním, co se na něj podívá a je zase v koncích a je schopná mu odpustit naprosto cokoliv, protože ho má pořád moc ráda a pořád nevěří že to prostě je pravda a fakt se asi rozvedeme
6. takže manžel teď chodí doma a jen depresivně opakuje že je to v háji, nikdy to nevyřeší, že to nemá řešení, že nám oběma (mě a milence) ubližuje, že neví co dělat, že netuší s kterou být a podle čeho se rozhodnout, že nedokáže odejít ani od jedné, že zoufá při představě že jednu ztratí a třeba už neuvidí
Fakt pohádky neexistují? Vážně první uklouznutí znamená katastrofu a sebevětší snaha nepomůže? Přijde mi že ať dělám co dělám hroutí se to a řítí. To už jsme všichni tak strašní, že rozvod je společenskou normou a řešením všech problémů? Začínám přestávat věřit tomu, že to tak není :-( Asi jsem vážně ještě naivní dítě.
že spolu spí od začátku, mi bylo jasný hned z tvého prvního příspěvku...Asi proto, že tyhle story jsou tady jako přes kopírák
Nech ho jít, stejně ho neudržíš...
Zamioval se.
Jen budeš trpět a ztrácet čas.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Vanda napsal(a):
...měla bys z toho prostředí aspoň na týden či dva vypadnout...
Podle mě spíš na furt, protože to, že jsou spolu rok a půl, a on jí z toho rok zahejbá a "s milenkou nepokrytě chodí", to o něčem svědčí...
Souhlasím Mikeši !
Poměr šťastných dní v manželství a nervů, se jaksi přehodil..
Upravil(a) Santala (8. 7. 2008 9:46)
Není tady
Vanda napsal(a):
Spolu jsou nejmíň čtyři roky, Mikeši, jestli dobře čtu. A tohle rozhodnutí se dělá sakra těžko, tím hůř, čím dýl se v tom žije.
Právě proto bych do toho praštil hned. Když jí zahnul po roce a půl (to, že spolu chodí 4 roky je pro mě vcelku jedno), tak co od něj může asi tak čekat po 10, 15, 20 letech, až se mu navíc zcela zákonitě okouká? Já byl po dvou letech manželství rozzuřenej k nepříčetnosti jakýmsi anonymním telefonátem o údajné nevěře mé ženy, zatímco teď bych si (samozřejmě s trochou nadsázky) s ní sednul ke stolu, nalil bych nám sklenku, zapálil cigárko a zeptal se jí, jaký to s ním bylo...
Upravil(a) Mikeš (8. 7. 2008 10:00)
Není tady
Vanda napsal(a):
O-",
vidím to jen zdálky, nikdo nejsme ve tvých botách, ale jeví se mi to takhle: měla bys z toho prostředí aspoň na týden či dva vypadnout, tak jak radila Hrošánek už v příspěvku 4. Odjet sama někam na dovču, do klidného prostředí, sebrat a zmobilizovat zbytky sebeúcty a s klidnou a pročičtěnou hlavou popřemýšlet, co dál. Podívat se na svůj vztah jakoby z dálky. Možností je několik, a je jen na tobě, jakou pak zvolíš.
Když se naučíš být samostatná jednotka, co má svou sebeúctu, svůj život, svůj program a priority, snadněji najdeš řešení. Prostě je potřeba zvednout hlavu a naučit se mít se ráda (ale není to tak snadné, jak to vypadá)..... dát taky sobě šanci, právě k práci na sobě.
Je to jen můj pohled, zvenku to vypadá jinak.
A pak když je nerohodnej on,tak to musíš rozhodnout ty,tak nebo tak , ne čekat na jeho volbu.
Není tady
vidím jednoznačbný posun nebo změnu v chodání od prvního příspěvku k tomu poslednímu milá O.-
minimáně je tam zdravé naštvání....ale taky to že by jsi ho vzala zpět protože ho máš stále ráda....tady nepomůže nic - tedy aspon mě to tak pomohlo...říct si že nenadělám nic a prostě jsem ho pustila....měl taky milenku a hlavu v pejru z toho že mě má rád ale ji miluje....
ted potech letech is často kladu otázku jestli jsem vůbec někdy byla vdaná a měla krásný domeček....jako bych to všechno zasunula někam hluboko, jako bych tenkrát žila nanečisto...nebýt syna kterému bude za týden 7let .) musela bych se štípat že to co jsem prožila nebyl jen sen...
rady které ti tady chodí - jsem s nimi za jedno...až si vybuduješ vlastní sebeduveru, víru v sebe, uvšdomíš si vlastní...no cenu to je tkaový diný ale prostě své já....budeš pevně stát na svých nohou a budeš vedet že ti je dobře i samotné - ne osamocené - tak pak budeš i vedet že dokážeš odejít od manžela....ale NEZ dojdeš k tomuhle...bude to bolet a tlačit jak malá bota...ale ten pocit "kdy překonáš sama sebe" je krásný
moc ti držím pěsti milá O., - nebo jak tam máš ty čárky a tecky
Upravil(a) adra (8. 7. 2008 10:08)
Není tady
O. já nevím, co řešíš. Vem nohy na ramena a utíkej. Jsi mladé děvče, proč se máš takhle zbytečně trápit? Vždyť na tebe čeká spousta jiných, zodpovědnějších mužů, kteří tě budou opravdu milovat. Ten tvůj zřejmě vůbec neví, co to je - je to nezralý slaboch.
Není tady
Ivana napsal(a):
O. já nevím, co řešíš. Vem nohy na ramena a utíkej. Jsi mladé děvče, proč se máš takhle zbytečně trápit? Vždyť na tebe čeká spousta jiných, zodpovědnějších mužů, kteří tě budou opravdu milovat. Ten tvůj zřejmě vůbec neví, co to je - je to nezralý slaboch.
No, nechci nikomu brát iluze,ale kde že takový "jiný" muži jsou ?
Když to tady čtu, čím dál tím víc jsem ráda, že jsem sama
Je to všude stejný
Upravil(a) Santala (8. 7. 2008 11:07)
Není tady
Ivana napsal(a):
Ivanko, máš možná pravdu....ale k tomu musí O-" dospět sama, rozhodnout se, až to tak bude třeba cítit, víš? Na to potřebuje sebrat sílu, sebevědomí, sebeúctu...není to snadné.
Santala napsal(a):
![]()
Když to tady čtu, čím dál tím víc jsem ráda, že jsem sama![]()
![]()
Je to všude stejný
No, nechci nikomu brát iluze, ale kde že takové "jiné" ženy jsou?
Když to tady čtu, čím dál víc jsem rád, že jsem sám
Všude to bude stejný, pokud ty budeš všechny muže hodnotit podle několika příběhů nešťastných žen z babinetu.
Každý člověk je originál..... aspoň zatím
Není tady
Ja by som možno -ak by to šlo - vôbec vypadla preč, aspoň na pol roka niekam do cudziny, učiť sa jazyk a pracovať. Zamestnala by si sa niečím iným, páníček by tiež zistil, ako vyzerá všedný deň s dokonalou ženou a vyriešili by ste si obaja svoju dilemu. Zmena prostredia a nutnosť zaoberať sa existenčnými vecami veľmi pomáhajú pri citových krízach. Ja osobne by som šla po návrate na psychoterapiu alebo nejaký seminár o vzťahoch, venovala sa koníčkom a pracovala na sebe. Takáto investícia sa v živote nestratí a snáď ju raz nejaký muž ocení.
Není tady
PetrHl napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
![]()
Je to všude stejnýNo, nechci nikomu brát iluze, ale kde že takové "jiné" ženy jsou?
![]()
Když to tady čtu, čím dál víc jsem rád, že jsem sám![]()
![]()
Všude to bude stejný, pokud ty budeš všechny muže hodnotit podle několika příběhů nešťastných žen z babinetu.
Každý člověk je originál..... aspoň zatím
Péťo, já tak nehodnotím všechny muže.
Jen se pomaluji smiřuji s vědomím, že nevěra je běžný stupeň ve vztahu a laboruji nad tím, než tím opakovaně procházet ( nikdo mi už nevymluví, že to potká každý dlouhodobý vztah ) no, vlastně i krátkodobý ( tady " vzorek" je vdaný ani ne dva roky ) , jestli není lepší být sám.
Když si to tady čtu, tak nějak ztrácím chuť zkoušet, že existuje taky muž, se kterým mě toto nečeká.
Tím netvrdím, že neexistuje
Jen se mi ta investovaná energie zdá jaksi vyhozená
Upravil(a) Santala (8. 7. 2008 12:53)
Není tady
Santala napsal(a):
![]()
A dnes je energia coraz drahsia ...
Není tady
Tercila napsal(a):
...Můžu napsat snad jen to, že jsem dosud nepochopila chlapy, kteří vyslepičí své manželce podrobnosti o jeho vztahu s milenkou...
Jéje, Terci, to je přece tak snadné, přehodit své trápení na někoho jiného. No a kdo je vždycky po ruce? Partnerka...
Ocko, četla jsem to od začátku a než jsem došla ke konci, často mně napadlo, že to s tou "kamarádkou" nebude tak nevinné.
(myslím, že na to člověk nemusí být vědma...)
Tvůj muž se zachoval podle stylu "jsem sice potvora, ale čestná..., říkám pravdu, i když ne celou..."
No ale co tím teď ? V současné společnosti v tomto místě (střední Evropa) se prostě mnohoženství nenosí.
Možná, že by to nějaká ustála , ale měla by mít šanci vybrat si k sobě tu třetí...
Tobě tu šanci muž nedal, ale já bych to řešila takto (nejsou děti, může být cirkus):
Manžela donutila koupit trojpostel (pro tebe, jeho a milenku). Pro společné soužití tří lidí prostě manželské lože nestačí!
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
A dnes je energia coraz drahsia ...
No, prááávě !
Není tady
Santala napsal(a):
Ivana napsal(a):
![]()
![]()
Je to všude stejný
No, pokud čerpáš zkušenosti pouze na Životě po nevěře, tak asi jo.
Ale já jsem idealistka, já si myslím, že i normální a věrní muži jsou a zvlášť mladé děvče do 30-ti let, což O. je, má určitě šanci nějakého takového najít.
Jinak já jsem taky sama a vyhovuje mi to
Není tady
Ivana napsal(a):
...Ale já jsem idealistka, já si myslím, že i normální a věrní muži jsou a zvlášť mladé děvče do 30-ti let, což O. je, má určitě šanci nějakého takového najít.
Ivano jsi to opravdu ty?
Ti tleskám, holka
P.S. jsou normální (ne věrní) muži i pro mladá děvčata pp 40-ti letech
Není tady
Santala napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
![]()
Je to všude stejnýNo, nechci nikomu brát iluze, ale kde že takové "jiné" ženy jsou?
![]()
![]()
Každý člověk je originál..... aspoň zatímPéťo, já tak nehodnotím všechny muže.
Jen se pomaluji smiřuji s vědomím, že nevěra je běžný stupeň ve vztahu a laboruji nad tím, než tím opakovaně procházet ( nikdo mi už nevymluví, že to potká každý dlouhodobý vztah ) no, vlastně i krátkodobý ( tady " vzorek" je vdaný ani ne dva roky ), jestli není lepší být sám.
Když si to tady čtu, tak nějak ztrácím chuť zkoušet, že existuje taky muž, se kterým mě toto nečeká.
Tím netvrdím, že neexistuje![]()
Jen se mi ta investovaná energie zdá jaksi vyhozená![]()
San prosím ne...já se právě snažím dopracovat a přesvedčit samu sebe - po tom všem - že je to právě naopak..že věrní muži - i ženy jsou, že existuje láska na celý život atd. .... a určtiě není lepší být sama .... tedy hodně dlouhodobě
Není tady
Ivana napsal(a):
Santala napsal(a):
Ivana napsal(a):
![]()
![]()
Je to všude stejnýNo, pokud čerpáš zkušenosti pouze na Životě po nevěře, tak asi jo.
Ale já jsem idealistka, já si myslím, že i normální a věrní muži jsou a zvlášť mladé děvče do 30-ti let, což O. je, má určitě šanci nějakého takového najít.
ne, bohužel čerpám z více zdrojů a hlavně vlastních zkušeností
Není tady
Jessika napsal(a):
pro mladá děvčata pp 40-ti letech
to su dievcata s papiermi?
Není tady
to su dievcata s papiermi?
Ne, to už jsou kusy vyřazené z chovu
Není tady
adra napsal(a):
Santala napsal(a):
PetrHl napsal(a):
No, nechci nikomu brát iluze, ale kde že takové "jiné" ženy jsou?
![]()
![]()
Každý člověk je originál..... aspoň zatímPéťo, já tak nehodnotím všechny muže.
Jen se pomaluji smiřuji s vědomím, že nevěra je běžný stupeň ve vztahu a laboruji nad tím, než tím opakovaně procházet ( nikdo mi už nevymluví, že to potká každý dlouhodobý vztah ) no, vlastně i krátkodobý ( tady " vzorek" je vdaný ani ne dva roky ), jestli není lepší být sám.
Tím netvrdím, že neexistuje![]()
Jen se mi ta investovaná energie zdá jaksi vyhozená![]()
San prosím ne...já se právě snažím dopracovat a přesvedčit samu sebe - po tom všem - že je to právě naopak..že věrní muži - i ženy jsou, že existuje láska na celý život atd. .... a určtiě není lepší být sama .... tedy hodně dlouhodobě
![]()
jj, taky to mám v těchto vlnách.Ale poslední dobou mám kolem sebe nějak až moc " důvodů" z té druhé stránky.
Příklad :
O víkendu jsem byla na svatbě kamarádky.Brali se po 3 letech chození.Je v jiném stavu.
Tak nějak jsem si u nich říkala " že by " ? "Že by to mohlo někomu fungovat " ?
Jen do té doby, než jsem našla ženicha s jeho penisem v ústech družičky
Prostě je toho nějak moc, už je to životní standard.
Jo a zazdil to můj šéf, když řekl asistentce, aby napsala na pozvánky " Zveme Vaše manželky, milenky .....
No, a pak se vdávej
Upravil(a) Santala (8. 7. 2008 13:37)
Není tady
PP su papierove To neodskriepis
T.j. asi maju vysoku cenu aj pokial uz maju vela steniatok a trochu horsiu srst
Není tady
Santala napsal(a):
Jen do té doby, než jsem našla ženicha s jeho penisem v ústech družičky
![]()
![]()
tiez musis liezt vsade tam, kam nemas
Není tady
Santala napsal(a):
Příklad : O víkendu jsem byla na svatbě kamarádky.Brali se po 3 letech chození.Je v jiném stavu.
Jen do té doby, než jsem našla ženicha s jeho penisem v ústech družičky![]()
![]()
On je pedofil?
Já jen, že družičky jsou většinou holčiny ještě pod zákonem...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Santala napsal(a):
Příklad : O víkendu jsem byla na svatbě kamarádky.Brali se po 3 letech chození.Je v jiném stavu.
Jen do té doby, než jsem našla ženicha s jeho penisem v ústech družičky![]()
![]()
On je pedofil?
![]()
Já jen, že družičky jsou většinou holčiny ještě pod zákonem...
Hej? Tak to je pre Ffly, Vandu, Misu II, Selimu a dalsie celkom slusna lichotka
Není tady