29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná..ty jsi mužského pohlaví?
od začátku je mi na tobě něco divné. Toto by mnohé vysvětlovalo (nic ovšem proti mužům).
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Wiki napsal(a):
A když jsem se dostala k babinetu, zejména k Pandořině poznatkům hozeným sem, věděla jsem, že jdu správně. Moje získaná teorie se ztotožnila. Proto, za sebe říkám, chce-li někdo na sobě pracovat, tak Pandořina škola, lekce, spoluúčast (nazvi si to jak chceš) je přinejmenším vhodná. Samotná hojná a opakovaná účast na oněch školičkách je samovypovídající.
Já jsem tam nebyla - jsem samouk. Kdybych se k babi dostala ve fázi aktuálního problému, jela bych také.
Tím vším jsem chtěla říct, že s tvým názorem o školičkách nesouhlasím a naopak je i Pan oceňuju.ano, pouze teorie a možná tak vlastní přesvědčení, že si se změnila - do té doby, než přijde praxe a naplno se opět ukáže podstata vlastností, které si umělým přesvědčováním chtěla měnit.
Jaká teorie?
Já žiju!
.. a to když dovolíš, zcela prakticky....a docela dlouho...
Není tady
Podľa mňa je Zklamaná Aštar Šaran!
Není tady
Wiki napsal(a):
od začátku je mi na tobě něco divné. Toto by mnohé vysvětlovalo (nic ovšem proti mužům).
BINGO!?
Ps. dopisuji - zajímaly by mě tvé myšlenkové pochody k právětomuto úsudku, či názoru....dozvím se to?
Upravil(a) Zklamaná (9. 6. 2009 17:42)
Není tady
Selima napsal(a):
Pročpak si právě zrovna tohle myslíš? Já jen na okraj, když už něco "plácnu" měla bych to taky umět zdůvodnit....aby to nebylo jen plácání, ale mělo to alespoň nějakou tu logiku
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Wiki napsal(a):
od začátku je mi na tobě něco divné. Toto by mnohé vysvětlovalo (nic ovšem proti mužům).BINGO!?
Ps. dopisuji - zajímaly by mě tvé myšlenkové pochody k právětomuto úsudku, či názoru....dozvím se to?
Někde jsi používala mužský rod ( asi nechca? )
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Selima napsal(a):
Pročpak si právě zrovna tohle myslíš? Já jen na okraj, když už něco "plácnu" měla bych to taky umět zdůvodnit....aby to nebylo jen plácání, ale mělo to alespoň nějakou tu logiku
To je asi najvyššie postavený mimozemšťan, akého ja poznám... A ja dám dosť aj na pocity, nielen na logiku.
Není tady
Trosku vam sem vstoupim se svym problem - mne je 28, pritelkyni 27, jsme spolu uz 7 let, pro oba to byl asi prvni vazny vztah. Vztah tak nejak bezproblemove sel, myslel jsem ze se milujeme ale zjistil ze pritelkyne je cca 8 mesicu zamilovana a neco ma s kolegou z jeji prace. Po te co jsem to zjistil se to ve mne samozrejme promitlo - k prvotnimu soku, totalnimu vnitrnimu vybuchu, zklamani a depresi se pridala paradoxne moje zvysena aktivita :-) - muj zajem o pritelkyni je zjevny - takova nova zamilovanost. Ona o tom ze to vim asi nevi, ale z me zmeny chovani muze neco tusit. Resim otazku zda to natvrdo otevrit nebo nejak naznacit ze to vim ci tusim anebo zvolit vyckavaci strategii snazit se byt "idealnim" partnerem a verit ze jeji zamilovanost pomine.
Co vy na to?
Upravil(a) Jujin (6. 8. 2009 7:52)
Není tady
Jujin napsal(a):
Trosku vam sem vstoupim se svym problem - mne je 28, pritelkyni 27, jsme spolu uz 7 let, pro oba to byl asi prvni vazny vztah. Vztah tak nejak bezproblemove sel, myslel jsem ze se milujeme a ted jsem nahodou zjistil ze pritelkyne je cca 8 mesicu zamilovana a neco ma s kolegou z jeji prace. Po te co jsem to zjistil se to ve mne samozrejme promitlo - k prvotnimu soku, totalnimu vnitrnimu vybuchu, zklamani a depresi se pridala paradoxne moje zvysena aktivita :-) - muj zajem o pritelkyni je zjevny - takova nova zamilovanost. Ona o tom ze to vim asi nevi, ale z me zmeny chovani muze neco tusit. Resim otazku zda to natvrdo otevrit nebo nejak naznacit ze to vim ci tusim anebo zvolit vyckavaci strategii snazit se byt "idealnim" partnerem a verit ze jeji zamilovanost pomine.
Co vy na to?
Založ si nové vlákno..
Co já na to..... A jak se chová přitelkyně?Plánujete společně věci...třeba dovču atd?
K tomu tučně: pokud nevíš na 100%....asi bych to nechala, ale podle i toho chování své přítelkyne.Ale nepiš, že by se změnila, chodila pryč, nekomunikovala...
Není tady
To Kerrin:
Vim to na beton :-) teda spis :-((((maniodepresivni stavy, asi to znate)
No chova se normalne, planujeme atd. Kdyz si to ted promitnu zpetne tak u ni vidim zmenu chovani v uplynulych mesicich - vice podrazdena, co se tyce soucasnych projevu, neznosti a projevy lasky ode mne prijima normalne (ne chladne). Ale jasne si vsimam ze jakmile nekam odejdu uz startuje komunikace po netu, stejne tak chvatne zavirani chatu kdyz se vracim, podzdni ranni navraty z vecirku, prescasyv praci atd.
Nemyslim si ze by me prestala mit rada, ale jen proste hledala a nasla co spousta jinych tady - vasen, vzruseni, mozna porozumneni a neco "noveho", nepoznaneho. Je otazkou zda se otevrene stavidlo da opet zavrit anebo proste plati dvakrat nevstoupis do stejne reky a proste nema cenu se tady dal trapit. V nasem vztahu nikdy proste nebude vzruseni a zamilovanost jako na zacatku, tak je to proste potreba brat. Laska ano ale jina nez milenecka. Pokud ale ona poznala ted tu ohromnou silu co dokaze novost - zamilovanost, tezko se ji bude smirovat s tim co muze nabidnout stabilni dlouhodoby vztah, no nevim. Je mne to lito .... :-(
Upravil(a) Jujin (19. 6. 2009 16:07)
Není tady
Jijine,
Píšeš to přesně, ten poslední odstavev, ale stím těžko něco uděláš, pokud je zamilovaná.
Jistě tě to trápí, ale jak to říct....je to zatím tvá přítekkyne, nejste manželeé, děti také nemáte.
A když už třeba začala takto, ta se podívej co ti váš vztah dává. Vázaní určitě na sebe nejste (majetek at)
Sám máš možnost to vyřešit a nebo to nechat být tak jak je, jen záleží jak to zneseš, ale myslím že podstatně lépe se končí vztah, když v tom nejsou děti a manželství, ale to víš....je to na tobě.
Není tady
Zalozil sem ke svemu problemu novou diskuzi, tak se tady loucim.
Není tady
O: pro manželství teda není moc dobré být co druhý týden někde na druhém konci republiky.Do nového vztahu tedy dost možná taky nahnala tvého muže i tak častá samota a příležitost,která jak známo,dělá zloděje.
Není tady