Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 5. 2. 2008 20:40

O-"
♥♥-----
Registrovaný: 5. 2. 2008
Příspěvky: 35

zamilovaný manžel

Ahoj, jsem nováček. Ráda bych se mrkla na svůj příběh i očima lidí co mají jeho různé varianty za sebou.
Jsem rok a půl vdaná (nemuseli jsme, chtěli), celý vztah fungoval bez výraznějších problémů - asi i pro to, že jsem poměrně klidná málo konfliktní povaha. Loni na jaře začal manžel v rámci dobročinné činnosti úzce spolupracovat s jednou slečnou (hezká, milá, sympatická, plná energie, bez závazků, prostě studentka).  Že se mi jejich vztah přestal zdát čistě přátelský jsem začala tušit od léta. Do prosince trvalo ujišování, že jsem paranoidní a je to jen kámoška a spolupracovnice. V prosinci přiznal, že se do sebe moc zamilovali. Že spolu nespí, i když k nějakému tělesnému kontaktu došlo. Že mě má rád a chce zůstat se mnou a jen to musí nějak rozdejchat, citům neporučí. Asi bych to celé nějak skousla, kdyby se už nevídali, myslím že dokážu pochopit, že se zamilujeme, nebo nám to ustřelí bokem (i když po půl roce lží je má důvěra v jeho slova hodně nabouraná). Jenže se vídají tak 2-5x týdně, pořád si píší smsky, icq... Prý je to nutné a veškerá komunikace je pracovní a omezil to na minimum. Chodí spolu sportovat i občas na obědy - prý co je špatného  na tom, když se snaží dosáhnout aspoň přátelství (přijde mi nemožné ze zamilovanosti přejít do přátelství jen tak aniž by se cokoliv stalo). Není v mých silách jim nějak omezit vzájemný kontakt (samozřejmě věci jako vyjádření přání a nesouhlasu se současným stavem jsem mu jasně sdělila), zákazy mi přijdou k ničemu. Oba bychom chtěli vztah udržet, ale neshodujeme se v názoru na komunikaci s tou druhou (on jí chce jako kamarádku a já bych jí nejraději poslala na sibiř). Jinak je potřeba říct, že se ke mne chová stále velice hezky, pozorně, cítím, že mne opravdu stále má rád. Jen už mi docházejí síly sledovat jak za ní chodí, jak si píší i když jsme někde spolu, jak jí vše sděluje. Po takové době už začínám žárlit na všechny okamžiky, kdy je s ní, mám tendence se ho ptát kam jde a jestli tam bude ona. Už se neudržím a sem tam udělám plačtivou scénu, i když vím že to k ničemu nepovede. Přijde mi že se spíše jejich životy více a více zaplétají a v tom jak se vídají není možný, aby se časem "odmilovali" a čeká mě dlouhodobý manželský trojúhelník (až zhodnotí že to nezvládají a vyspí se spolu) nebo rozvod. Máte na to nějaký pohled?

Upravil(a) O-" (5. 2. 2008 21:13)

Není tady

 

#2 5. 2. 2008 20:58

hrosanek
Host

Re: zamilovaný manžel

Řeknu názor za sebe. Zabalila bych mu kufry, postrčila do víru velkoměsta, vstříc zážitku s novou slečnou. Teď se to nesmí, teď je to zakázané a hodně lákavé. Je mi líto, ale tvůj muž se chová jak malé dítě, on čeká, že jeho zamilovanost přežiješ spolu s ním.

Pokud má něco pochopit, tak ty u toho nemůžeš být. Nemáte děti, žádné povinnosti, které by Tě držely doma. Pokud se bojíš, co by bylo, tak nic horšího než co zažívᚠze strachu teď už ne. Pokud jsou kufry za dveřmi pro Tebe silné kafe, tak je druhá možnost. Zabalit se sama, vybrakovat účet a odjet na dovolenou (aspoň čtrnáctidenní) s kámoškou, nechala bych stručný vzkaz a neozvala se celých čtrnáct dní. Přinejmenším si odpočineš, vykecᚠz toho a bude lépe.

Víš mít zodpovědnost za toho druhého je blbost, je to na něm. Mít zodpovědnost sám za své činy a nebýt hlídaný kam až zajdu, už zdaleka není taková pr... Můžeme totiž víc ztratit než získat a někdy se zcela nečekaně vrátka zpátky zabouchnou a to nám lidem dochází, když máme čas na rozmyšlenou.

 

#3 5. 2. 2008 21:23

O-"
♥♥-----
Registrovaný: 5. 2. 2008
Příspěvky: 35

Re: zamilovaný manžel

Děkuji za reakci. Kufry za dveřmi (tedy v tomto případě moje, protože bydlíme u jeho rodiny) jsem taky zvažovala, ale nějak mi přišlo že tím nic nedokážu a jen vyklidím pole. S tou dovolenou - zajímavá myšlenka, ale asi taky trochu ztratí efekt, protože pracuji pravidelně ob týden na druhém konci republiky, takže na mou týdenní (a výjimečně delší) nepřítomnost je zvyklý - týden, kdy si opravdu může dělat "co chce".

Není tady

 

#4 5. 2. 2008 21:29

hrosanek
Host

Re: zamilovaný manžel

Já tu dovolenou myslela jako odpočinutí pro tebe. Čas, kde nebudeš nuceně na druhém konci republiky, protože tě tam odvádí práce. Čas, kdy se srovnᚠs tím co dál, ty...

 

#5 5. 2. 2008 22:11

simply.net
♥♥♥♥---
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 487

Re: zamilovaný manžel

1. nejsi v čekárně. prostě se zařiď po svém.
2. jestli se k tobě chová hezky a pozorně a dává ti stále najevo, že tě má rád, je to podle mě známka toho že tě má rád natolik že opustit tě nechce ( kdyby by podvědomě chtěl, možná by na tebe byl hnusný, aby vyprovokoval k akci tebe)
3. jestli si koresponduje v tvé přítomnosti,je to bezohlednost /vím co říkám, taky jsem to dělalal a stydím se dodatečně/
3. obecně není vyloučeno že bývalí milenci zůstanou dobrými přáteli bez ničeho dalšího a to,jak to budeš snášet, je jen věc tvého sebevědomí.
Řeš jen sebe, co ty chceš,co ti vyhovuje a nevyhovuje...stejně nic jiného neovlivníš, než sebe. Hodně štěstí.

Není tady

 

#6 6. 2. 2008 8:48

Koi
♥♥♥♥---
Registrovaný: 17. 9. 2007
Příspěvky: 257

Re: zamilovaný manžel

Ahoj O: taky nevěřím na přátelství z mileneckého nebo téměř mileneckého vztahu. Třikrát jsem si sáhla na dno  ze zjištění, že mě se to týká také, podruhé, že muž nepřestal a po mi 3/4 roce, že si nadměrně píší i v posteli. Vždy jsem dala najevo svoje stanovisko, prošla jsem si soukromým peklem a ono mě "vyplivlo" vždy nějak otupělou, ale zocelenější. To je asi to, co píší ty s pokročilejšími životními nadhledy. Bohužel to není o věku. Mě je min. o 20 víc než tobě a bolí to jako vás mladé holčiny. Je to o prožitých životních bolestech.

Já  krom úletu ještě řešila děti a prožité roky, moje blondka byla vdaná! Zůstala rána, která se hojí velmi pomalu, někdy se mnou ještě zatřese nezvyklá reakce nebo chování muže.

Píšu ti to proto, že zatím nemusíš brát ohledy na nic jiného než opravdu jen na sebe. Krásné chování tvého muže je fanj, ale sms, dopisování si, lži, obídky tě strhávají dolů.   

Já bych to asi řešila, že si s mužem pohovořím co mi vadí a vše vyklopila , nastavila bych měsíc nebo dva a pokud to nevyřeší prchla bych. Pokud zůstaneš, budeš muset věřit, protože ti stejně nedokáže, že s ní na oběd nejde a nic víc v tom není, to opravdu dokázat nejde.

Zamysly se nad tím, že nyní byste měli plánovat rodinku, myslet na společnou budoucnost, plánovat společné chvíle. On  je schopný plánovat i něco víc. Drž se.


Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

 

#7 6. 2. 2008 9:24

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 4246
Web

Re: zamilovaný manžel

už to nějakou dobu řešíš a to znamená, že situace je docela vážná. Spousta z nás, muži i ženy, máme podobné pracovní kontakty kde to jiskří. Jak se začne ubírat podobným směrem jako u vás, problém je na světě.
Odmilovat a přehodit výhybku na přátelství není snadná věc a když na ní trvá někdo třetí (manželka, partner atd.), tak tím spíš to nejde. Zakázaná láska je dobrodružná, romantická a TAK sladká. Sama to znám.

Žila jsem v trojúhelníku docela dlouho a kdybych měla usuzovat jen podle "pěkného" chování svého ex, motám se v tom dodnes. Můj bývalý na schůzky, kde jsme řezali naše manželství, nosil kytky růží, vykládal mi, jak se na mě těšil a do návrhu na rozvod nechal svou právničku napsat, že "se 20let cítil v manželství dobře". Věta pokračovala "pak navázal mimomanželský vztah"...a bylo vymalováno.
A hezky se chová i dnes, rok po rozvodu. Důkazem je stav mého konta a docházející platby...

Hrošánek to shrnula skvěle a já se vším souhlasím. Děti nemáte, jste mladí. Já bych nad těmi kufry přemýšlela.

Není tady

 

#8 6. 2. 2008 9:40

majkafa
Host

Re: zamilovaný manžel

Kuki, důkaz - stav tvého konta a docházející platby ti upřímně závidím. Stav mého konta po rozpadu našeho manželství je závislý pouze na mně a mé snaze. Chválím se za něj a jsem na sebe pyšná. big_smile
Jsem se musela pochválit, no, pochvaly mi chybí.smilerodna

 

#9 6. 2. 2008 9:41

shidenkai
♥♥-----
Místo: Bír Al-Gúbí
Registrovaný: 5. 2. 2008
Příspěvky: 64

Re: zamilovaný manžel

Proč si nesbalíte kufry sami a nejdete, není důvod aby odcházel muž. smile


A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

 

#10 6. 2. 2008 9:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: zamilovaný manžel

Proč si nesbalíte kufry sami a nejdete, není důvod aby odcházel muž.

Protože chlap může odejít s kufírkem, ve kterém má dvoje trenky, z toho jedny špinavé a několik lichých fuseklí, kdežto dámský šatník potřebuje stěhováky - žejo, holky http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png?
Ale jinak je to dobrá představa - pán trvale instalovaný v bytě, kterým procházejí dámy podle jeho momentálních potřeb, tužeb a stavu domácnosti http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#11 6. 2. 2008 9:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: zamilovaný manžel

helena napsal(a):

Ale jinak je to dobrá představa - pán trvale instalovaný v bytě, kterým procházejí dámy podle jeho momentálních potřeb, tužeb a stavu domácnosti...

Představa je to krásná, bohužel do kategorie sci-fi spadající... tummenupp


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#12 6. 2. 2008 10:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: zamilovaný manžel

shidenkai napsal(a):

Proč si nesbalíte kufry sami a nejdete, není důvod aby odcházel muž. smile

JE DOVOD!!!! Byt je(bude rodna ) môj a keď pozriem na výšku mesačnej splátky hypotéky, tak ho radšej vyhodím z okna, než že by som JA niekam chodila! dumbom Keď bol bytík jeho, dohodli sme sa... a keby nechcel, jansé, že idem JA!


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#13 6. 2. 2008 10:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: zamilovaný manžel

Mikeš - všechno to, co dnes běžně užíváme, kdysi buď spadalo do sci-fi, nebo na to nikdo ani nepomyslel http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#14 6. 2. 2008 10:49

Sofi1
♥♥♥----
Registrovaný: 18. 7. 2006
Příspěvky: 243

Re: zamilovaný manžel

Já bych se spíše snažila, aby  začal mít v hlavě starosti o mě a né o ní. Např. sem tam vypadnout z domu aniž bych řekla kam a s kým. Nebo třeba přinést domu hezkou kytku- nemusí přeci vědět, že jsem si ji koupila sama. Prostě, aby začal přemýšlet o tom, že i Já můžu mít takového "kamaráda". Někdy to opravdu funguje. Sbalit kufry můžeš kdykoliv, ale to je pak taky můžeš balit skoro v každém vztahu i když možná ne. smile

Není tady

 

#15 6. 2. 2008 10:53

majkafa
Host

Re: zamilovaný manžel

Sofi, ty jsi tady? Jupíííí, moc ráda tě zase čtu. Mám radooooost! big_smile

 

#16 6. 2. 2008 11:11

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: zamilovaný manžel

O-"
Kdybys ho nemilovala, dávno bys to neřešila a sbalila ty kufry a odjela.

Chlapec chce mít obě, ale bude se muset rozhodnout. Toleruješ mu mnohoženství, a on je spokojen. Naoko dělá, že to řeší, ale neřeší nic. Vyhovuje mu to . Bodej!

Mᚠjen dvě možnosti:
1) setrvat v současné situaci a riskovat, že ztratíš nejlepší roky života a on se nakonec rozhodne pro ni.

2) nechat ho rozhodnout hned. Buď ona nebo Ty. Hotovo. Žádný kompromis. Mᚠprávo vědět na čem jsi. A zařídit se podle toho.
Spíte spolu? Nevadí ti to, že předtím sahal na ni a zase bude?

Je tu ještě třetí možnost. Zařídit si život podle sebe, najít si chlapa a užívat si. Psát si s ním sms a ICQ...
Budete tak žít vedle sebe, ale každý svůj život. A bude to aspoň čistá hra, ne jako teď, kdy jeden trpí a druhý si užívá.

Není tady

 

#17 6. 2. 2008 11:21

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: zamilovaný manžel

Já bych to ,milá O, asi obrečela, ale nevím jestli by mne to neponižovalo tak, že bych už nechtěla někoho, kdo už mne nenmá za svou jedničku, pokud nemᚠs ním jiné závazky, neslevuj moc ze své hodnoty, život je plný nových setkání a krásných věcí, konec starého osvobozuje a dává nové možnosti. Snaž se udržet si hrdost a nadhled, i když je to těžké.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#18 6. 2. 2008 11:25

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Registrovaný: 18. 4. 2006
Příspěvky: 5269
Web

Re: zamilovaný manžel

Jako přes kopírááák !! roll  Očko, já to vyřešila svým odchodem...bylo to bolestný grater , ale jen chvilku  winkbig_smile !!!!
Ale chodit domu s kytkama a mít nyvý pohled, nebýt tam, kde se očekává , že budu...a podle reakcí to  poznáš,jestli ho to přinejmenším zarazí..... jsi přece chytrá holka pussa


zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

 

#19 6. 2. 2008 11:44

Vanda
Host

Re: zamilovaný manžel

Já ale nemůžu souhlasit s bodem 2. u Damily, aby se rozhodl hned:
1. on to jednak těžko udělá, a pokud jsou v tom city, hned to ani nejde, i kdyby chtěl. Navíc to rozhodnutí by mělo být na základě jeho vlastního přání a úvah, dobrovolné.
2. vlastní rozhodnutí je myslím víc namístě, se všemi důsledky, i když je těžké - proč čekat na jeho rozhodnutí, nebo ho nějak vynucovat?
Několik testů, jako třeba květinou beru, ale rozhodnout by se měla O- pak sama za sebe....to už tady jen zbytečně opakuju po vás, holky

 

#20 6. 2. 2008 11:49

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: zamilovaný manžel

Vando,
na rozmýšlení měl půl roku času, už by měl vědět co chce.

Jinak souhlasím zcela s Tebou, že vlastní rozhodnutí O-"  je víc namístě, než čekat na to jeho. To je pravda, o svém životě si má rozhodnout ona sama, ne on.

Není tady

 

#21 6. 2. 2008 11:55

eset
♥♥♥♥---
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 458

Re: zamilovaný manžel

vidím to na viacero riešení len si stačí vybra:

1. tvoj muž je tzv. "prietrtník" , to znamená , že má véélmi široké srdce a véélmi tvrdý ....., no a medzi medzi nami, sorry ale mladej defčici odolá len charakter, čo po roku a pol asi tvoj muž nieje, a ani nemieni skoncova, z toho vyplýva že sa počas rokov asi bude zamilováva často, čítaj a zistíš, že nejaké napr. tehotenstvo ženy a pod. nijako prietrtníka neobmedzuje....

2. ak ho kopneš do zadku teraz ušetríš si mnohomesačné či ročné kvílenie, boles, náreky a pod. a prosto načo mu v šastí prekáža a stá

3. možeš sa zmieri so skutočnosou aká je, a prija jeho styl, a on bude do sveta vytrubova , aká si úžasná, skvelá , tolerantná , proste perfektná žena, matka bla bla bla

4. nájs si  tiež mladého zajdu, zamilova sa, poriadne si s nim zaskáka, a manželovi prízvukova ako ho mᚠrada, a že vlastne o nič nejde, nech to ustojí, a nepresta sa k nemu pekne správa

5. paradoxné je, že títo ludia so širokým srdcom  - prietrtníci, akosi nevedia dopria a tolerova to isté čo sami robia aj svojej polovičke. ono keď to tu budeš čítava, zistíš , že druhá  možnos je naj.....aj tak to vedie väčšinou do dža


Ak a opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

 

#22 6. 2. 2008 11:56

O-"
♥♥-----
Registrovaný: 5. 2. 2008
Příspěvky: 35

Re: zamilovaný manžel

Je dobré to vidět z mnoha stran - děkuji vám.
simply.net: koresponduje i v mé přítomnosti s prohlášením, že je to pracovní a musí to vyřešit. Ale asi protože ví, že jsem na to už alergická tak se snaží tvářit "nenápadně". Což mě možná znervózňuje o něco víc - na jednu stranu si říkám, že se tedy snaží brát ohledy a na druhou vrtá ten červík "pročpak to asi schovává, že by to nebylo pracovní?".

Koi: no s plánováním rodiny jsme původně (když ještě nebylo jasno) počítali po novém roce, ale za této situace jsem mu to odmítla s tím, že nejřív nám musí být líp a oni dva to musí mít vyřešené. Opravdu hodně ho tohle moje rozhodnutí vzalo. Teď je v takové nějaké divné depresi, že nic nemá smysl, protože všechno zklazil a nemá to řešení. Dřív po vážných rozhovorech na něm nebylo znát, že by zanechaly stopu.

Kukačka: S těmi kufry, mě zatím přijde, že všechny jeho vlastnosti by měl mít člověk se kterým chci žít. Nechci se vzdát jen pro to, že na chvíli zakolísal - pro to jsou přeci manželé, aby se o sebe opřeli, když je jim těžko. Jen se bojím, že nepoznám tu hranici zakolísání + potřeby mojí pomoci a tolerance, aby to zvládl a toho, že si se mnou mává jak chce a spokojeně aplikuje mnohoženství. Asi jsem ještě příliš naivní (ale nejsme svoje první lásky). Ani to neznám z domova - naši byli vždycky v pohodě, táta nedal sebemenší důvod k jakýmkoliv pochybnostem a máma byla vždy trpělivá, když mu něco přelítlo přes nos a vrčel a čekala až se to srovná.

shidenkai: říkala jsem, že bych v tomto případě balila já, nebo jsme u jeho rodiny.

Sofi1: A nevzdá to pak? Nebude si myslet, že jsem ho už odsoudila, nechci ho, hledám si jiného, a tak se přestane snažit to nějak zvládnout?

Damila: třetí možnost je pro mne nepřijatelná, přijde mi strašné s někým jen tak existovat vedle sebe, to už je lepší odejít. Ještě se chci zeptat na variantu - podmínka: přestaneš dělat do dobrovolnou činnost v rámci níž s ní pořád něco řešíš (tj. minimalizuješ to že se uvidíte třeba na 1x14 dní, nebudete mít důvod si psát) a já zůstanu? Má něco takového naději na výsledek nebo to jen povede k tajným rande? K tvé otázce, nebráníme se jeden druhému, ta myšlenka že sahá i na ní, ně občas napadne a nic moc, uznávám.

Dakota: No na prohlášení že jdu na kafe s jedním kámošem, kterého jsem viděla jednou a pozval mne (i když to mělo být jen vyměnit si nějaké knihy, které jsem měla někomu donést), reagoval hodně nezvykle :-) Strach, rezignace, nejistota. To u něj neznám.

Není tady

 

#23 6. 2. 2008 12:02

O-"
♥♥-----
Registrovaný: 5. 2. 2008
Příspěvky: 35

Re: zamilovaný manžel

estet: za celou dobu co se známe (ca 4-5 let) se na jinou ani nepodíval, až teď. Tak nevím jestli lze z tohohle zamilování vyvozovat jaký bude dobudoucna.

Není tady

 

#24 6. 2. 2008 12:02

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: zamilovaný manžel

KUKI - toho tvýho chlapa muselo být moc těžký se vzdávat :-) a taky ti závidím to porozvodové zaopatření od něj, ani ne to finanční, ale že s tebou nepřerušil kontakty a pořád si tě váží jako ženy, se kterou šel kus života. To ke mě se ex chová tak, jako by litoval každého dne, který se mnou musel strávit = nechová se nijak, ani mě nepozdraví. A to mi kolikrát v manželství říkal, jak je nám spolu dobře, jak nám vše vychází.

O-" .... jste spolu velmi krátce, nejsou ještě děti, v podstatě si teď nastavujete vzájemně hranice tolerance, ve kterých byste v manželství dál žili. Tvůj manžel považuje za normální, že má důvěrnou kamarádku, kterou ty budeš tolerovat. Těžko ho soudit. Třeba to tak opravdu má. Ale po pravdě si spíš myslím, že ho fascinuje to lehlé flirtování a drobné důvěrnosti a nechce se toho vzdávat. Napadá mě, zda by byl stejně odolný i vůči tvému důvěrnému kamarádovi. Tohle si musíš rozhodnout sama. Podle toho, jak chceš dál žít. Jestliže ti to vadí, začínᚠsilně žárlit, vyvolávᚠkvůli tomu hádky, tak zřejmě to už je za tvými hranicemi tolerance. Manželovi jsi to řekla, on to změnit nechce. Pak asi opravdu budeš muset tenhle vztah vzdát. Když se s tím totiž nějak smíříš, musíš počítat s tím, že přijde v budoucnu jiná kamarádka a z tebe se stane stíhačka, nepříjemná sama sobě.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#25 6. 2. 2008 12:19

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: zamilovaný manžel

O-" ,
podle toho, co píšeš, mi stále více připadá, že je takový nějaký nedospělý, že vlastně neví co chce, a nejradši by, kdyby se to za něj nějak vyřešilo.
Jakoby stál opodál a jen nešastně sledoval "co se mu to děje".
Skoro je mi ho líto. Působí ne mě tak zranitelně a bezmocně...je takový opravdu?

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů