|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

vlavlavla napsal(a):
...ale i přes všechno zlé,bylo i mnohé dobré.
Já z toho mám takovej pocit, že Tobě to jeho zahýbání zas až tak moc nevadí, resp. že jsi se s tím už tak nějak smířila. Nebo se mýlím?
Není tady
Mikeš napsal(a):
vlavlavla napsal(a):
Já z toho mám takovej pocit, že Tobě to jeho zahýbání zas až tak moc nevadí, resp. že jsi se s tím už tak nějak smířila. Nebo se mýlím?
Máš pravdu,smířila.
Není tady
vlavlavla napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
To nic, to je život,
já s ním také žila dlouho a nyní doma ho mám stále před očima. Dvacetiletý syn je jeho nádhernou, vysokou, svalnatou a vlasatou kopií s uhrančivýma očima, když se na něj podívám, vím, proč jsem se zamilovala do jeho otce, chytrý a krásný, na kterou se zaměřil, tu měl, bohužel i mne.
Mám pocit,jako bys popisovala mého muže.I můj syn je s ním jako přes kopírák.Stejně vysoký,urostlý,hraje hokej,pro mnoho dívek lákavá kombinace,je si toho vědom a přesně jako svůj otec využívá příležitostí.
Možná někomu budu připadat ujetá, ale svým způsobem mám toho parchanta / BM/ ráda dodnes a jeho mladší kopie miluju strašně. Je fakt, že dnes mám trochu odstup a nadhled nad jeho chováním, když se mne to týkalo jako manželky, bylo to hrozné.
Není tady
vlavlavla napsal(a):
Mikeš napsal(a):
vlavlavla napsal(a):
Máš pravdu,smířila.
Jen taková technická poznámka, dávej pozor, abys od něho něco nechytla.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
vlavlavla napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já z toho mám takovej pocit, že Tobě to jeho zahýbání zas až tak moc nevadí, resp. že jsi se s tím už tak nějak smířila. Nebo se mýlím?Máš pravdu,smířila.
Jen taková technická poznámka, dávej pozor, abys od něho něco nechytla.
Tohle máme vyřešeno.
Není tady
vlavlavla: "Mikeši,neodolatelný je,i ve svém věku se udržuje,ale víc neodolatelné je pro mnohé dámy jeho postavení a stav konta."
A co je na něm pro TEBE tak neodolatelné? 
Není tady

Liliana napsal(a):
........... že jsem v době, kdy on tohle vyhledal, prožívala nejkrásnější období ve vztahu, byla jsem hrozně vděčná za to, co mám. Úplnou náhodou na to přišla moje známá, která si zjistila jeho číslo a dala ultimátum, že buď mi to řekne sám, nebo to udělá ona. (hm, nevím jestli jí za to děkovat, či ne) ........
No - nějak nevím, co moc na to říct - ačkoliv nijak neschvaluju to, co provádí ten "Tvůj", tak na druhou stranu - docela mě zaráží, co se do toho všeho vůbec se*e nějaká známá - co je jí vlastně po tom?? Leda by byla Tvou "sokyní" a zkoušela tímhle nablblým způsobem "bojovat" o "hřebečka"... 

Není tady

klokan napsal(a):
Liliana napsal(a):
........... že jsem v době, kdy on tohle vyhledal, prožívala nejkrásnější období ve vztahu, byla jsem hrozně vděčná za to, co mám. Úplnou náhodou na to přišla moje známá, která si zjistila jeho číslo a dala ultimátum, že buď mi to řekne sám, nebo to udělá ona. (hm, nevím jestli jí za to děkovat, či ne) ........
No - nějak nevím, co moc na to říct - ačkoliv nijak neschvaluju to, co provádí ten "Tvůj", tak na druhou stranu - docela mě zaráží, co se do toho všeho vůbec se*e nějaká známá - co je jí vlastně po tom?? Leda by byla Tvou "sokyní" a zkoušela tímhle nablblým způsobem "bojovat" o "hřebečka"...
Právě proto jsem uvedla "známá" nikoliv "kamarádka! Ono je to už teď nejspíš jedno, na jejím místě bych rozhodně takto nereagovala. Rozhodně v tomto případě nejde o sokyni, pouze se zná se slečnou dotyčnou. Podala to hodně hystericky a taky to rozvykládala všem možným a hlavně našim společným kamarádkám..myslím, že je lepší to vědět, než být jedinou, která to celé divadlo neprokoukla a tudíž být tiše litována ostatními...
Není tady