18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
uz druhy den me moc boli ucho...jednou uz jsem prodelala zanet ale bylo to mnohem horsi.ted se to da snest...jen nevim jestli se to teprve nerozvíjí do te bolesti jako predtim.nevite nekdo jak se to da lecit uz ted?zavcasu?mela jsem dos silnou rymu a kasel ,rekla bych ze to ma spojitost...poradi nekdo?
Není tady
Pokud jsi měla silnou rýmu,tak si kápni nosní kapky i do ucha. Jinak jsem na radu lékaře z první pohotovosti v Tatrách malém synkovi dala na vatičku slivovici a nechala v ouku.Zánět jsme zahnali.
Není tady
Vladena napsal(a):
Pokud jsi měla silnou rýmu,tak si kápni nosní kapky i do ucha. Jinak jsem na radu lékaře z první pohotovosti v Tatrách malém synkovi dala na vatičku slivovici a nechala v ouku.Zánět jsme zahnali.
No koukam ze slivovice opravdu pomaha proti vsemu
Není tady
Před třemi týdny to měl přítel-rýma, kael a bolest v obou uích. Byl u obvodní lékařky a dostal antibiotické kapky do uí a nosu a za pár dní bolest přela tak doporučuju s tím dojít aspon k obvodnímu lékaři a ti napíe kapky do uí, aby se ve středním uchu nenahromadil hnis.
Není tady