Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 2. 2008 14:40

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

zánět středního ucha

uz druhy den me moc boli ucho...jednou uz jsem prodelala zanet ale bylo to mnohem horsi.ted se to da snest...jen nevim jestli se to teprve nerozvíjí do te bolesti jako predtim.nevite nekdo jak se to da lecit uz ted?zavcasu?mela jsem dos silnou rymu a kasel ,rekla bych ze to ma spojitost...poradi nekdo?

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#2 5. 2. 2008 15:15

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Re: zánět středního ucha

Pokud jsi měla silnou rýmu,tak si kápni nosní kapky i do ucha. Jinak jsem na radu lékaře z první pohotovosti v Tatrách malém synkovi dala na vatičku slivovici a nechala v oušku.Zánět jsme zahnali.

Není tady

#3 5. 2. 2008 15:52

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Pokud jsi měla silnou rýmu,tak si kápni nosní kapky i do ucha. Jinak jsem na radu lékaře z první pohotovosti v Tatrách malém synkovi dala na vatičku slivovici a nechala v oušku.Zánět jsme zahnali.

No koukam ze slivovice opravdu pomaha proti vsemu lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#4 6. 2. 2008 8:59

křepelka
♥♥♥♥---

Před třemi týdny to měl přítel-rýma, kašel a bolest v obou uších. Byl u obvodní lékařky a dostal antibiotické kapky do uší a nosu a za pár dní bolest přešla tak doporučuju s tím dojít aspon k obvodnímu lékaři a ti napíše kapky do uší, aby se ve středním uchu nenahromadil hnis.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí