6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, poraďte mi některá prosím dobrý a jednoduchý salát z čínského zelí. Prosím prosím
Není tady
Čínské zelí, cibule,sůl, pepř, olej, ocet - ve promíchat a u jen batit. Nám to moc moc chutná.
Není tady
Libson napsal(a):
Čínské zelí, cibule,sůl, pepř, olej, ocet - ve promíchat a u jen batit. Nám to moc moc chutná.
a k tomu jetě jablko, unku, eidam a třeba tatarku, majonézu, bílý jogurt.
Není tady
U nás je v oblibě tento - nakrájené čínské zelí, plechovka kukuřice,na kostičky unka a sýr, červená paprika nebo sterilovaná kapie,tvrdí rajče, troku soli a pepř. Do toho sklenička tatarky, promíchat a hned podávat. Je to hodně syté.
Není tady
Jéi,to jsou zase chutě na noc...
Není tady
já někdy přihodím i těstoviny
mia napsal(a):
U nás je v oblibě tento - nakrájené čínské zelí, plechovka kukuřice,na kostičky unka a sýr, červená paprika nebo sterilovaná kapie,tvrdí rajče, troku soli a pepř. Do toho sklenička tatarky, promíchat a hned podávat. Je to hodně syté.
Není tady
a já ananas (bez tatarky a těstovin)
Romča napsal(a):
já někdy přihodím i těstoviny
mia napsal(a):
Není tady
nakrajane cinske zeli, kukurica (mrazena bonduelle je najlepsia), do bieleho jogurtu zamiesat Knorr jogurtovu zalivku na salat, vsetko spolu zamiesat ... en~o n~un~o
Není tady
Cinske zeli, rajcata, cibule, papriky, sul, pepr
Cinske zeli,sul,pepr,horcice plnotucna,olej,cibule,tot vse,rychle a dobre.
Není tady
Oxi napsal(a):
nakrajane cinske zeli, kukurica (mrazena bonduelle je najlepsia), do bieleho jogurtu zamiesat Knorr jogurtovu zalivku na salat, vsetko spolu zamiesat ... en~o n~un~o
Přesně tak to taky dělám a je boíííííííííí
Není tady
Mám ráda ze zelí colesaw salát. Najděte si na internetu celý recept. je to fakt dobré.
Není tady