18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíte , jestli na mě manel můe uplatnit slevu na daních - na manelku (v daň. přiznání ř. 65a) §35ba ) 4200 Kč , kdy jsem na rodičovské dovolené a beru rodičovský příspěvek 7600 ? Někde jsem četla , e dávky sociální podpory se nepočítají do příjmů . Počítá se do nich i ten rodičovský příspěvek ? Děkuji.
Není tady
Tak zkus tuhle kalkulačku? http://www.mesec.cz/danova-kalkulacka/manzele/
Není tady
Díky , u vím...Zmátlo mě , kdy jsem volala na finanční úřad a tam mi řekli , e to nejde . Několikrát jsem o tom četla na internetu , proto mi to vrtalo hlavou.
Tak jsem volala na jiný finanční úřad a tam mi potvrdili , e to lze . Na tom prvním finančáku se poté omlouvali , e se spletli. Take pro vechny , kdo jsou na rodičovské dovolené....můete manelovi odečíst jetě z ji vypočítané daně 4200 Kč slevu na manelku..
Pro mě nejsou 4 tisíce zanedbatelná částka...a potom někomu věřte...
Není tady